Παρασκευή, 14 Δεκεμβρίου 2012

ΜΙΑ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ...ΛΙΩΜΕΝΟΥΣ!!! ΗΡΘΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ


                   Προκλητική κάρτα
Δεν πίστευε στα μάτια της μια δημόσια υπάλληλος στα Τρίκαλα, βλέποντας την ευχετήρια κάρτα που έλαβε από την Γερμανία. Η κάρτα απεικονίζει σε… κεράκι τους Πορτογάλους και τους Ισπανούς να προσεύχονται, τους Ιρλανδούς να φλέγονται και την Ελλάδα ήδη να μην υπάρχει και να έχει λιώσει…

Εξωγήινοι στην καρδιά της Γης ;

"Μήπως τελικά ο Ε.Τ δεν ζούσε στο διάστημα αλλά κάτω από τα πόδια μας; Mέσα στην κούφια Γη..."
Πολλοί αξιόλογοι επιστήμονες και συγγραφείς έχουν υποστηρίξει ότι η Γη είναι κενή στο εσωτερικό της.
Οι φήμες και οι θεωρίες για την...
ύπαρξη υπόγειων πόλεων εμφανίστηκαν για πρώτη φορά το 1946.
Το άτομο που ξεκίνησε αυτή τη φημολογία ήταν ο Richard Shaver – συγγραφέας, δημοσιογράφος και επιστήμονας.

ΣΟΚΑΡΙΣΜΕΝΟΙ οι αρχαιολόγοι που εισήλθαν σε τάφο των Μάγια για πρώτη φορά!Το κόκκινο-αίμα στους τοίχους είναι το στοιχείο που έπληξε τους αρχαιολόγους του « Εθνικού Ινστιτούτου του Μεξικού, Ανθρωπολογίας και Ιστορίας..
( INAH ), που για πρώτη φορά είχαν τη δυνατότητα να εξερευνήσουν έναν τάφο 1.500 χρόνων, που η ύπαρξη του ήταν γνωστή από το 1999, αλλά δεν ήταν σε θέση να εισέλθουν μέσα, ενώ τώρα εισήλθαν χάρη σε ένα ανιχνευτή εξοπλισμένο με μία μίνι φωτογραφική μηχανή.Εκτός από τα κόκκινα έργα ζωγραφικής, ο τάφος περιέχει επίσης 11 πλοία και διάφορα κομμάτια από νεφρίτη.
Το κόκκινο σύμβολο του αίματος ήταν δύναμη ζωής για τους Μάγια, που συχνά χρησιμοποιούνται για να διακοσμήσουν τους τάφους των βασιλέων, λέει ο David Stuart του Πανεπιστημίου του Τέξας στο Όστιν. Αλλά η ταυτότητα του επιβάτη του δεν είναι ακόμη γνωστή.
Ο τάφος βρίσκεται στο Palenque, στο νότιο Μεξικό, που ήταν ένα σημαντικό πολιτικό και θρησκευτικό κέντρο των Μάγια 500 - 700 π.Χ., και είναι τώρα ένας από τους πιο σημαντικούς αρχαιολογικούς χώρους στην Αμερική.

Τσενάι: "Δεν αισθάνομαι Έλληνας. Με έβαλαν να πω τα αντίθετα όταν ήμουν μικρός"!


Τσενάι: "Δεν αισθάνομαι Έλληνας. Με έβαλαν να πω τα αντίθετα όταν ήμουν μικρός"!
Έρχεται ως αρχηγός στο "Δημοκρατικό Κόμμα Αλβανοφώνων"για να διεκδικήσει τη μισή Ελλάδα!

ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΔΗΛΩΣΕ ΠΩΣ Ο,ΤΙ ΕΙΠΕ... ΤΟΤΕ ΠΑΛΙΑ, ΔΕΝ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕ, ΟΥΤΕ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ. ΤΟΝ ΒΑΛΑΝΕ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙ...

O Οδυσσέας Τσενάι σπούδασε με χρήματα των Ελλήνων στα καλύτερα κολλέγια της Αμερικής. Φρόντισαν γι αυτό ο ΓΑΠ και ο Πάγκαλος, με τις συμβουλές του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου που έγινε και νονός του.

21/12/2012 Οι Προφητείες των Μάγια και... η επιστροφή των Δημιουργών....
21 12 2012  11:11 ( ώρα Ελλάδος 13:13 )
 Φτάνουμε στο τέλος του κόσμου αυτού η τελικά όχι;;

Λανθασμένος χρόνος, ημερομηνίες και ώρες είναι οι αιτίες που θα σε βάλουν να σκεφτείς  την συνομωσία που έχουν κτίσει γύρω σου για να είσαι ένα υποχείριο όργανο, ένα καταναλωτικό υλικό, σκλαβωμένο σε μια ψευδή πραγματικότητα και θα το διαπιστώσεις όταν καταλάβεις ότι τίποτα δεν σου ανήκει πέρα από κάτι μόνο (…);
Ίσως να έφτασε η ώρα της αλήθειας να αναμετρηθεί με το ψέμα. Αυτό θα το διαπιστώσουμε στα επόμενα έτη από εδώ και πέρα όπως θα μπαίνουμε στην Νέα Αρχή του Τέλους…

Περίεργα σχήματα εντοπίζουν δορυφόροι της Nasa στον Ήλιο


Προσθήκη λεζάντας

Περίεργα σχήματα καταγράφονται από την NASA μέσω των δορυφόρων της STEREO και COR 2, στον Ήλιο....

“Δεν έχει πολεμηθεί κανείς λαός όσο οι Έλληνες”….Νίτσε


Οι Νεοταξίτες εδώ και αιώνες προσπαθούν να καταστρέψουν τον Ελληνισμό, και την Ελληνορθοδοξία που είναι συνέχεια του Ελληνισμού. Ας φωνάζουν κάποιοι αρχαιολάτρες, η Ορθοδοξία είναι η εξελληνισμένη εκδοχή των διδαχών του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού ο οποίος ήταν ελληνίζοντας από την εξελληνισμένη και ελληνόφωνη Γαλλιλαία των 110 ελληνικών πόλεων! Για αιώνες υπήρξε διαμαχη μεταξύ Ελληνορθοδοξίας και Αρχαιοελληνισμού κατευθυνόμενη από τους εχθρούς του ελληνικού έθνους. Καιρός να παύσει η ανοησία αυτή και να βάλουν όλοι μυαλό. Χρειαζόμαστε την βοήθεια του Θεού και των Προγόνων μας.

Εκατοντάδες καλαμάρια έχει ξεβράσει η θάλασσα στις παραλίες της Καλιφόρνια, ανεξήγητες οι αιτίες - Βίντεο


12 Δεκεμβρίου του 2012 και «τουλάχιστον η τρίτη φορά σε έξι εβδομάδες που συμβαίνει. Οι επιστήμονες του Τμήματος για την προστασία της ιχθυοπανίδας στηνΚαλιφόρνια ερευνούν για να προσπαθήσουν να καταλάβουν γιατί εκατοντάδες γιγάντια καλαμάρια ξεβράστηκαν στις παραλίες του Ρίο del Mar στη Santa Cruz.

Μάρτυρες αναφέρουν ότι πολλά από αυτά τα κεφαλόποδα οι άνθρωποι προσπαθήσαν να τα βάλουν πίσω στη θάλασσα. Είναι ένα πολύ παράξενο φαινόμενο.
Το τμήμα θαλάσσιας βιολόγιας προσδιόρισε ότι τα μεγάλα αυτά καλαμάρια με μήκος περίπου 1,5 πόδι και βάρος τρία κιλά, έχουν την υποψία ότι μπορεί να έχουν έρθει σε επαφή με τοξικά φύκια τα οποία τους προκάλεσαν αποπροσανατολισμό.
Οι αιτίες προς το παρόν είναι ανεξήγητες μέχρι να εξεταστούν σε βάθος από το αρμόδιο τμήμα θαλάσσιας βιολόγιας

Πόσο εφικτό είναι το ταξίδι στο... παρελθόν;Παρά τις εντυπωσιακές προόδους της επιστήμης, το ταξίδι πίσω στον χρόνο είναι, απ' ό,τι φαίνεται, όχι μόνο πρακτικά αλλά και θεωρητικά αδύνατο όπως εξάλλου είχε υποστηρίξει με περισσή επιμονή ο Α. Αϊνστάιν πριν από έναν αιώνα.


  Η διάψευση των φρούδων ελπίδων για μια μαγική τεχνολογική επιστροφή στο παρελθόν ήλθε πριν από μερικές ημέρες από μια πρωτοποριακή ερευνητική ομάδα φυσικών που εργάζονται στο Πανεπιστήμιο Επιστημών και Τεχνολογίας του Χονγκ Κονγκ (HKUST), υπό τη διεύθυνση του καθηγητή Shengwang Du.
  Μελετώντας και αναλύοντας τη συμπεριφορά μεμονωμένων φωτονίων, των σωματιδίων που συγκροτούν το φως, οι Κινέζοι ερευνητές φαίνεται πως επιβεβαίωσαν ένα θεμελιώδες αξίωμα της θεωρίας της σχετικότητας: κανένα υλικό σώμα (δηλαδή με μη μηδενική μάζα) δεν μπορεί να κινείται με ταχύτητα ίση ή μεγαλύτερη από αυτήν του φωτός.
Τι ακριβώς πέτυχαν; Κατάφεραν να μετρήσουν με ακρίβεια την ταχύτητα μεμονωμένων φωτονίων, διαπιστώνοντας ότι κανένα από αυτά δεν είναι σε θέση να υπερβεί την ταχύτητα του φωτός στο κενό. Το συμπέρασμα αυτό θέτει οριστικά τέλος στην πολυετή διαμάχη σχετικά με τη δήθεν «παραβατική» συμπεριφορά των μεμονωμένων φωτονίων. 

ΟΡΜΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΜΙΤ Η ΜΑΡΙΝΑ ΦΛΟΙΣΒΟΥ Aυτός είναι ο Τούρκος που αγόρασε τη μαρίνα Φλοίσβου


Ο όμιλος Doguş, θεωρείται από τους μεγαλύτερους της Τουρκίας, διαθέτει την μεγαλύτερη ιδιωτική τράπεζα της Τουρκίας Garanti Bank, έχει στην ιδιοκτησία του 4 τηλεοπτικά δίκτυα το NTV και STAR, NTV Spor και CNBC-ε και παράλληλα έχει ηγετική θέση στον τουρισμό, στον κατασκευαστικό τομέα και στην παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας. Επίσης είναι ο διανομέας όλων των οχημάτων του ομίλου Volkswagen στην Τουρκία. Συνολικά ο όμιλος Doğuş διαθέτει περίπου 150 εταιρείες και απασχολεί 30.000 εργαζόμενους.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...