Δευτέρα, 17 Δεκεμβρίου 2012

Οι Τούρκοι θέλουν να νοικιάσουν ολόκληρα ελληνικά νησιά!


Όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα «deutsch-türkische Nachrichten», ο τουρκικός τουριστικός τομέας θέλει να εκμεταλλευτεί την κρίση ενοικιάζοντας ολόκληρα ελληνικά νησιά! Μάλιστα, εκπρόσωποί του Συνδέσμου Επαγγελματιών Ταξιδιωτικών Πρακτόρων (PTYB) φέρονται να υπέβαλαν ....
επίσημο σχετικό αίτημα στην ελληνική πρεσβεία στην Άγκυρα. Στόχος τους είναι να εντάξουν τα ελληνικά νησιά στα δικά τους τουριστικά πακέτα. Η είδηση αναμεταδίδεται από αντίστοιχο ρεπορτάζ της τουρκικής εφημερίδας «Sabah», σύμφωνα με το οποίο οι ταξιδιωτικοί πράκτορες της Τουρκίας αποβλέπουν στην περίληψη των ελληνικών προορισμών στα έως τώρα αμιγώς τουρκικά πακέτα που προσφέρουν. Κατά τις δηλώσεις του Yusuf Altuntaş, εκπροσώπου της PTYB στην Τραπεζούντα, η πρόταση που υποβάλουν περιλαμβάνει την ενοικίαση ολόκληρων ελληνικών νησιών σε Τούρκους επενδυτές ή στην παροχή άδειας για κοινές ελληνοτουρκικές επενδύσεις. Μέχρι τώρα, όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, η ελληνική πλευρά δεν έχει αντιδράσει επισήμως κι αυτό κάνει τον Πρόεδρο του PTYB, Umut Çakırhan, ακόμα πιο αισιόδοξο. Δηλώνει δε, δεδομένης της μικρής απόστασης που χωρίζει τα νησιά από την Τουρκία, της αδυναμίας της Ελλάδας να επενδύσει σε αυτά και της αντίστοιχης οικονομικής ενίσχυσης της χώρας του, έτοιμος να «συνδράμει».

Ενεργοποιείται ένταλμα σύλληψης για τον κλεφτο …Γιάννο ;
Ίσως είναι  πραγματικότητα ότι η Ελληνική Δικαιοσύνη δεν σταματά πλέον μπροστά σε μεγάλα ονόματα και οικονομικές επιφάνειες. Μετά από μια σειρά κλήσεις και συλλήψεις επιχειρηματιών και πολιτικών προσώπων φαίνεται ότι φτάνει η ώρα και για έναν πρώην «τσάρο της οικονομίας» και για πολύ καιρό «κραταιό Υπουργό Εθνικής Άμυνας» να περάσει το κατώφλι του Εισαγγελέα.

ΕΞΩ ΟΛΟΙ ΡΕ...!!! ΟΛΟΙ...!!! ΣΧΕΔΟΝ 1 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΕΜΒΑΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ...!!!


ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΟΣΟ ΑΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΕΠΙΣΗΜΑ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΑΛΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ...!!! ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΡΩΝΕ ΚΑΙ ΖΟΥΝΕ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΛΕΒΟΥΝ!

Σχεδόν στο ένα δις ευρώ το χρόνο, ανέρχονται τα ποσά που «βγάζουν» από την Ελλάδα οι μετανάστες, (νόμιμοι και παράνομοι). Τα ποσά αυτά διακινούνται χωρίς δικαιολογητικά από τις εταιρίες μεταφοράς.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...