Τρίτη, 18 Δεκεμβρίου 2012

Το HAARP και η «ακτίνα θανάτου» του Tesla


Αναδυόμενες αποδείξεις από την ενοχλητική χρήση του HAARP ως όπλο. Ο βραζιλιάνος φυσικός, Δρ Fran De Aquino, δήλωσε πρόσφατα ότι το δίκτυο του HAARP είναι πλήρως λειτουργικό και δεν είναι μόνο σε θέση να αλλάξει τα γεωφυσικά γεγονότα: μπορεί επίσης να επηρεάσει και το χωροχρονικό συνεχές.
Τα ραδιοκύματα του HAARP μπορεί να διαμορφωθούν και να απευθύνονται σε κάθε στόχο στον πλανήτη: Η τεχνολογία του HAARP βασίζεται στον θρυλικό εφευρέτη και επιστήμονας Nikola Tesla που εργάστηκε για δεκαετίες σε μια επαναστατική τεχνολογία που ονομάζεται "teleforce", μια ισχυρή δέσμη η οποία, σύμφωνα με τον ίδιο, θα άλλαζε για πάντα τη στρατηγική του πολέμου.
Πρόσφατα, πολλές παράξενες ανωμαλίες διαφόρων ειδών μας έχουν επιστήσει την προσοχή στο ενδεχόμενο χρησιμοποίησης της τεχνολογίας HAARP που έχει εξοπλιστεί με την «ακτίνα θανάτου».
Είναι μια δέσμη που λειτουργεί με τη διάδοση των ραδιοσυχνοτήτων και μπορούν να καταστρέψουν τους δεσμούς που συγκρατούν όλα τα μόρια μαζί. Ήδη από το 2009 το HAARP superweapon άφησε την υπογραφή του σε ένα μικρό νησί στον Κόλπο του Μεξικού, το νησί Bermeja. Την μια μέρα υπήρχε και την επόμενη μέρα είχε εξαφανιστεί. Το μυστήριο δεν έχει λυθεί ποτέ. Η επίσημη εξήγηση ήταν για την άνοδο της στάθμης της θάλασσας, αλλά πόσο μπορεί να ανέβει η στάθμη σε μία μέρα;
Ο Κλειώ Πασκάλ, αναπληρωτής καθηγητής στο Βασιλικό Ινστιτούτο Διεθνών Υποθέσεων στο Λονδίνο, παρατηρεί: Τον Σεπτέμβριο του 2009, αναφέρθηκε ότι, οι χάρτες για αιώνες είχαν το μικρό νησί του Bermeja στον Κόλπο του Μεξικού, και δεν θα μπορούσε ξαφνικά να βρεθεί. Η Μεξικανική κυβέρνηση έστειλε αεροπλάνα, πλοία, και χρησιμοποίιησε δορυφόρους στην προσπάθειά της να το εντοπίσει, αλλά μάταια.
Πριν το νησί πάψει να υπάρχει, αναφέρθηκαν παράξενα φαινόμενα στον Κόλπο του Μεξικού, παρατηρήθηκαν χημικές καμάρες στον ουρανό που συνδέονται με μαζικό ψεκασμό chemtrails, μυστηριώδεις δίνες στα συνήθως ήρεμα νερά, και την ημέρα της εξαφάνισής του, αναφέρθηκε μια παράξενη διάθλαση φωτός στον ουρανό. Ωστόσο, οι χημικές καμάρες και οι δίνες είναι αποκαλυπτικά σημάδια της δραστηριότητας HAARP και δεν αναφερόμαστε σε μελέτες της ιονόσφαιρας.

ΑΔΕΙΑΖΕΙ ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ. ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΧΩΡΑΝΕ ΣΕ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΘΑΛΑΜΟ


Τις αποχωρήσεις τους από τους Ανεξάρτητους Έλληνες έκαναν γνωστές μέσω επιστολών οι Γρηγόρης Δεσύπρης από την περιφέρεια Δωδεκανήσων, Σάμου και Λέσβου, ο
Νίκος Δρίτσας, Γραμματέας του Συνδικαλιστικού του κόμματος και ο Τρύφωνας Παχής, υποψήφιος βουλευτής στην Αχαία.
Απόσπασμα της επιστολής του κ. Δεσύπρη: 
«Αξιότιμοι Κύριοι,
Λόγω διαφωνίας μου ως προς την έλλειψη Κανονισμού Λειτουργίας Οργανωτικού, αλλά και την τύποις έως και σήμερα «παρουσία» μου εις την Περιφέρεια αρμοδιότητός μου, με δική σας ευθύνη, μιας και παρ όλες τις εισηγήσεις μου εδώ και πολλούς μήνες, δεν υπήρξε αλλαγή από πλευράς σας στην τελματώδη κατάσταση, που παραμένει η ίδια άνευ βελτιώσεως και για την οποία είχα ήδη ...ενημερώσει με προηγούμενη επιστολή μου, προς τους κ.κ. Γιαννάκη, Αναγνωστάκο, Λύτρα & Μπέλτσο και για την οποία ουδεμία απάντηση έλαβα, αποφασίζω να παραιτηθώ της θέσεώς μου και να αποχωρήσω και από το Κόμμα».
Η επιστολή παραίτησης του Νίκου Δρίτσα έχει ως εξής:

Ένταλμα σύλληψης για τον Στουρνάρα ετοιμάζουν οι δικαστές;


Προς τιμήν της η Ενωση Εισαγγελέων Ελλάδος, με αφορμή την εντολή του κ. Στουρνάρα να συνεχίσει η ΔΕΗ να εισπράττει το χαράτσι, εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία επισημαίνει το αδιανόητο γεγονός ένας υπουργός να παρακάμπτει την δικαιοσύνη και να καλεί επισήμως κρατικούς λειτουργούς να παρανομήσουν. 

Γυμνός στη φάτνη

Ψάξτε καλά μέσα στην εικόνα - εμείς πάντως δεν βλέπουμε τίποτα

Ένα απίστευτο περιστατικό διαδραματίστηκε τα ξημερώματα στο κέντρο των Χανίων με πρωταγωνιστές έναν νεαρό Τσέχο και έναν Λιθουανό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, περίπου στις 2:30 μετά τα μεσάνυχτα οι δύο άντρες μετέβησαν στην Πλατεία της Δημοτικής Αγοράς όπου νωρίτερα είχε γίνει η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου και ο στολισμός της φάτνης.

Οι 7 εντολές της τρόικας. Ανοίγει ο δρόμος για νέες περικοπές


Τις ώρες που η κυβέρνηση διαπραγματευόταν με τους ευρωπαίους ηγέτες για την απεμπλοκή της εκταμίευσης της δόσης των 52,5 δισ. ευρώ, τελικά τα σημειώματα με εντολές-υποχρεώσεις κατέφθαναν βροχηδόν από την τρόικα.
Με τη χαρακτηριστική ένδειξη «Δεν τηρήθηκε» το υπουργείο Οικονομικών παρέλαβε τις τελευταίες ημέρες υπόμνημα από την τριμερή για 7 ανεφάρμοστες παρεμβάσεις, που στην ουσία ανοίγουν τον δρόμο για νέες περικοπές στα εφάπαξ του Δημοσίου και τα κοινωνικά προγράμματα, καθώς και την επιβολή αυξήσεων στις αντικειμενικές αξίες των ακινήτων. Πρόκειται, όπως δημοσιεύει η Κυριακάτικη «Real News» για πρόσθετους όρους-μέτρα που θα υποχρεωθεί να πάρει η Ελλάδα το τελευταίο δεκαήμερο του 2012 και τους πρώτους μήνες του 2013 για να λάβει τις επόμενες δόσεις του δανείου....

Ο λογαριασμός του μνημονίου παρουσιάστηκε από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και εγκρίθηκε στο τελευταίο Eurogroup, κρίνοντας πάντως επαρκή την ελληνική πρόοδο και δίδοντας την έγκριση για τη διετή παράταση του προγράμματος δημοσιονομικής προσαρμογής της χώρας.

Στο κείμενο-προτοπή της τρόικας αναφέρεται ότι:

Πως οι λαθρομετανάστες "φυγαδεύουν" εκατ. ευρώ στο εξωτερικό


Εταιρείες μεταφοράς "βγάζουν" χωρίς δικαιολογητικά εμβάσματα λαθρομεταναστών. Πως εξαφανίζεται περίπου ένα δισ. ευρώ το χρόνο H Western Union είναι μία εταιρεία η οποία μεταφέρει χρήματα εκτός της Ελλάδας. Τα γραφεία της τα...
συναντάμε σε πολλές γειτονιές της Αθήνας, όχι μόνο
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...