Παρασκευή, 21 Δεκεμβρίου 2012

Αποκλειστικό ! Ζούμε τις πρώτες στιγμές


Τι κι αν οι περισσότεροι λένε ότι το τέλος του κόσμου δεν θα έρθει τελικά!!! Εμείς έχουμε ήδη γίνει μάρτυρες των πρώτων σκηνών Αποκάλυψης!...

Χαράτσι στα τζάκια !!!! ΕΥΓΕ !


Το άκουσα σήμερα και πολύ το χάρηκα και θα χαρώ αν το δημοσιεύετε.

Θα πέσει πρόστιμο σε όσα τζάκια δεν βάλουν ειδικά φίλτρα και σε δεύτερη φάση θα μπει χαράτσι στους γυφτοβλαχαδερούς ιδιοκτήτες πολυτελών διαμερισμάτων-μεζονετών-μονοκατοικιών που έχουν κοτσάρει τις τζακάρες τους και....μας έχουν πνίξει στη μπίχλα!
Ευτυχώς σήμερα πλάκωσαν οι κάθε είδους "ειδικοί" , ακόμα και ένας από το ΔΗΜΟΚΡΙΤΟ τριγύριζε τους ραδιοφωνικούς σταθμούς και όλοι έλεγαν ανατριχιαστικά πράματα σχετικά με το νέου τύπου νυχτερινό νέφος που εμφανίστηκε στις μεγαλουπόλεις και κυρίως στην Αθήνα από την ανεξέλεγκτη χρήση των χωρίς άδεια (όπως γίνεται στο εξωτερικό) τζακιών!


Στην Αγγλία η κυβέρνηση εδώ και πολλά χρόνια απαγόρευσε τα τζάκια και οι Άγγλοι έβαλαν σόμπες υγραερίου στα τζάκια τους.

Oι 10 κορυφαίες φάρσες του 2012!


Oι 10 κορυφαίες φάρσες του 2012!
Οι καλύτερες φάρσες που είδαμε το 2012 άλλες αστείες άλλες  τρομακτικές και άλλες  ξεκαρδιστικές κάποιες  πετυχημένες και κάποιες όχι μαζεμένες σε ένα βίντεο. Εκτός από τις   φάρσες που ετοίμασε το βραζιλιάνικο σόου  στο ασανσέρ!

Illuminati υποσυνείδητος προγραμματισμός για παιδιά! Υποσυνείδητος προγραμματισμός, εξοικείωση με τα σύμβολα, έλεγχος των επιθυμιών/θέλω μας, ενεργειακή '' αφαίμαξη '' και η εφαρμογή του τύπου λειτουργίας της ιδανικής κοινωνίας, είναι λίγοι λόγοι για τους οποίους έχουν φτιαχτεί και αναπαράγονται, κατά κόρων,  τα περισσότερα κινούμενα σχέδια παγκοσμίως. Όπως είπαμε και παλαιότερα στην αφύπνιση συνείδησης,  χρειάζεται από μικρό το παιδί να μπει σε αυτό το φαύλο σύστημα  (ουσιαστικά την φυλακή του) , ώστε να το μάθει  να το συντηρεί και να το στηρίζει με όλες του τις δυνάμεις!
Πείτε μας ότι θέλετε... Από φαντασμένους μέχρι και τρελούς! Το ποιος είναι ο πραγματικός τρελός θα απαντηθεί σε λίγο καιρό, όταν θα είναι αργά για τους περισσότερους από εμάς... [NWO]


Εσείς πιστεύετε πως έχετε ελεύθερη βούληση; Ή πως είστε ελεύθεροι άνθρωποι; Αν το πιστεύετε αυτό... Ξανασκεφτείτε το! Η επιθυμίες και οι τεχνητοί παράδεισοι ΕΜΦΥΤΕΥΟΝΤΑΙ από την γέννα μας και μετά, για να έχουμε έναν λόγο ύπαρξης στον υλικό τούτο κόσμο, χωρίς τον οποιοδήποτε  πνευματικό προσανατολισμό και (πνευματική) εξέλιξη. Γι' αυτό βγάλτε τις παρωπίδες και ερευνήστε το αυτονόητο. Για ποιόν λόγο χρησιμοποιούν τους συμβολισμούς και τα υποσυνείδητα μηνύματα στα παιδιά;

Οι επόμενες φωτογραφίες είναι ένα πάρα πολύ μικρό δείγμα από όλα αυτά τα υποσυνείδητα μηνύματα και τον προγραμματισμό σε κινούμενα σχέδια και γενικά στα anime...Απολαύστε τα!

Τι υπάρχει μέσα στη σελήνη; Τι μας κρύβει η Νasa;


Σ Ε Λ Η Ν Η
Ποιοι κρύβονται μέσα στηΣελήνη;........


Υπάρχουν ενδείξεις πως από άποψη σεισμικής και ηφαιστειογενή η Σελήνη αντιπροσωπεύει πραγματικά ένα νεκρό κόσμο. Όταν το διαστημόπλοιο Απόλλων 14 έριξε τον τρίτο όροφο του με ορμή στη Σεληνιακή επιφάνεια, η Σελήνη αντέδρασε σαν μια μεγάλη καμπάνα.

Καταγράφτηκαν παλμικές δονήσεις διάρκειας τριών περίπου ωρών που έφτασαν σε βάθος 28-32 χιλιόμετρων. Όταν κατά την αναχώρηση του ίδιου διαστημόπλοιου από το...
Σεληνιακό έδαφος απερρίφθη η σεληνάκατος, προκλήθηκαν νέες δονήσεις που κράτησαν ενενήντα περίπου λεπτά.

Δεν θέλουμε να σας αγχώσουμε αλλά κοιτάξτε αυτό!!!!!!!!!!!!!!!


Στην έρευνα μας για την ήμερα των Μάγιας (δηλαδή σήμερα) κοιτάξαμε και λίγο στο διάστημα , πήγαμε στην ιστοσελίδα http://stereo-ssc.nascom.nasa.gov/cgi-bin/images και προσπαθήσαμε να διευρύνουμε λίγο την ματιά μας μέσα στο σύμπαν !! ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΤΙΚΟΣ ΜΕ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ ...ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΜΑΥΡΙΛΑ ΠΟΥ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ??

Η ΦΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΑΙ  ΣΕΙΡΑ ΠΟΥ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΜΕ ΑΠΟ 17/12/2012 ΕΩΣ ΤΩΡΑ!!!!!

Ημερήσιο δελτίο αποχωρήσεων από τους ΑΕροψεκασμένους

Οι Λαλίλα Πουρναρά και Αλέξανδρος Παυλίδης, αποχωρούν από τους Ανεξάρτητους Έλληνες, ανεβάζοντας έτσι τον αριθμό των στελεχών που άνοιξαν την πόρτα εξόδου από το κόμμα.


«Ο λόγος είναι η έλλειψη κανονισμού λειτουργίας του κόμματος», αναφέρει στην επιστολή αναχώρησής της η κ. Πουρναρά. «Οι διαμαρτυρίες και ο συνθηματικός λόγος θεωρώ ότι σε καμία περίπτωση δεν είναι αρκετά για να μας απεγκλωβίσουν από την Εθνική τροχοπέδη», τονίζει με τη σειρά του ο κ. Παυλίδης.

Αναλυτικά οι επιστολές:

Η συντέλεια του κόσμου... αναβάλλεται..


Εταιρείες στις ΗΠΑ διέθεταν έναντι χιλιάδων δολαρίων υπερπολυτελή καταφύγια, ενώ επιτήδειος στην Κίνα πωλούσε «κιβωτούς» προς 600.000 ευρώ

Για σήμερα, 21η Δεκεμβρίου 2012, ο καιρός στα κεντρικά, δυτικά, ανατολικά, βόρεια και νότια προβλέπεται... κατακλυσμιαίος.
Η γη ενδεχομένως να συγκρουστεί με κάποιον αστεροειδή ή να ανεβάσει θερμοκρασία λόγω αυξημένης ηλιακής δραστηριότητας, ή να έρθει τούμπα «εξαιτίας» μια αναστροφής της πολικότητας του μαγνητικού της πεδίου, ή να γίνει βορά κάποιας μαύρης τρύπας του διαστήματος, ή όλα τα παραπάνω μαζί και «ο σώζων εαυτόν σωθήτω».
Εάν βέβαια από την άλλη, εσείς μπορείτε και διαβάζετε ετούτες της γραμμές, όντας σώοι και αβλαβείς, ενώ το περιβάλλον γύρω σας παραμένει επίσης σώο και αβλαβές, τότε το τέλος, αν και πολυαναμενόμενο, μάλλον μας έστησε στο ραντεβού. Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που οι εσχατολογικές θεωρίες διαψεύδονται. Το ίδιο έχει ξανασυμβεί περί τις 190 φορές τα τελευταία 2.000 χρόνια (για την ακρίβεια, 183 φορές, σύμφωνα με μετρήσεις μιας υπηρεσίας του γαλλικού κράτους).
Ωστόσο, η σημερινή «συντέλεια», η οποία επί της ουσίας απορρέει από μια εσφαλμένη ερμηνεία του ημερολογίου των Ινδιάνων της Κεντρικής Αμερικής Μάγια, μάλλον ξεχωρίζει ως μια από τις δημοφιλέστερες και διασημότερες στα ανθρώπινα χρονικά. Ας όψεται το Διαδίκτυο (μέσω του οποίου οι κάθε είδους φήμες μπορούν να αναπαράγονται και να ταξιδεύουν ταχύτατα σε κάθε γωνιά του πλανήτη) καθώς και το Χόλιγουντ το οποίο μας έχει εξοικειώσει με την ιδέα ενός επερχόμενου... «Αρμαγεδδών» μέσα από εντυπωσιακά κρεσέντο δραματουργίας, πλούσια σε εφέ.

Kαι ζήσαμε εμείς καλά και σεις κοιμόσαστε...samaras_taxis
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...