Παρασκευή, 28 Δεκεμβρίου 2012

Εντός τού 2013 η πλέον σφοδρή ηλιακή καταιγίδα που θα έχει βιώσει ο πλανήτης μας κατά τα τελευταία 145 χρόνια


NASA
"Ο Ήλιος θα "βραχυκυκλώσει" τη Γη το 2013"
Όπως αποκάλυψε ο Υπουργός Άμυνας της Βρετανίας Λίαμ Φοξ, επικαλούμενος στοιχεία της NASA, μέσα στο 2013 αναμένεται μία ηλιακή καταιγίδα τόσο ισχυρή ώστε θα «παραλύσει» τον πλανήτη Γη.
Τα τελευταία χρόνια η ηλιακή δραστηριότητα βρίσκεται σε ύφεση, όμως με το νέο έτος θα ξεκινήσει ένας καινούριος κύκλος δραστηριότητας που θα περιλαμβάνει έντονες ηλιακές εκρήξεις, εκτοξεύοντας στο Διάστημα γιγαντιαίες ποσότητες φορτισμένων σωματιδίων και ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας.

ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΡΧΕΙΑ ΤΟΥ F.B.I.μιλούν για την ύπαρξη παράλληλου κόσμου και επισκεπτών που αποκτούν υλική υπόσταση όταν εισέρχονται στον δικό μας κόσμο.!!!


Στην ιστοσελίδα του F.B.I. "The Vault", υπάρχει η δυνατότητα συλλογής πληροφοριών. Οι πληροφορίες αφορούν αναφορές που δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας 60 χρόνια τώρα.. 
Μεταξύ εκατομμυρίων αναφορών, διαφόρων κατηγοριών όπως το οργανωμένο έγκλημα, τις εξτρεμιστικές ομάδες, των τρομοκρατικών οργανώσεων, των φακέλων που αφορούσαν το 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο, υπάρχει και η ενότητα των U.F.O. 

Στιγμές του 2012 που δείχνουν πως υπάρχει ακόμα ελπίδα για την ανθρωπότητα

Στιγμές ανθρωπιάς 2012 (17)
Μερικές φορές οι πιο απλές πράξεις κρύβουν πραγματικό μεγαλείο! Σε στιγμές που η ανθρωπότητα πάει από το κακό στο χειρότερο, οι παρακάτω περιπτώσεις που συνέβησαν μέσα στο 2012 δείχνουν ότι υπάρχουν ακόμα αχτίδες ελπίδας!
Κάτι που όλοι έχουμε πραγματικά ανάγκη.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...