Σάββατο, 5 Ιανουαρίου 2013

“O κάθε λαός είναι υπεύθυνος για την ιστορία του, υπεύθυνος και για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται”

Κορνήλιος Καστοριάδης:“…στην Ελλάδα δεν έγινε Γαλλική Επανάσταση. Πράγματι, στην Ελλάδα δεν έχει υπάρξει εποχή που ο λαός να έχει επιβάλει, έστω και στοιχειωδώς, τα δικαιώματά του. Και η ευθύνη, εκφράζεται με την ανευθυνότητα της παροιμιώδους φράσης: «εγώ θα διορθώσω το ρωμέικο;». -Ναι, κύριε, εσύ θα διορθώσεις το ρωμέικο, στο χώρο και στον τομέα όπου βρίσκεσαι.


Μια συνέντευξη που παραχώρησε ο Κορνήλιοs Καστοριάδηs (φιλόσοφος, οικονομολόγος και ψυχαναλυτής, 1922-1997).

Ερώτηση Δημοσιογράφου: Συχνά λέγεται ότι η Ελλάδα είναι «προβληματική», στην Ελλάδα «όλα γίνονται στον αέρα», «χωρίς προγραμματισμό», «χωρίς βάρος». Με τέτοιες διαπιστώσεις συμφωνούν πολλοί. Αλλά περιορίζονται συνήθως μόνο στις διαπιστώσεις. Γνωρίζω ότι η ελληνική κατάσταση σας απασχολεί βαθιά. Ποια είναι η ερμηνεία σας για όσα συμβαίνουν; Γιατί συμβαίνουν έτσι τα πράγματα στην Ελλάδα; Ποιες οι βαθύτερες αιτίες;
Καστοριάδης: Πρώτον, δεν ξέρω. Δεύτερον, στο μέτρο που μπορώ να ξέρω κάτι, είναι ότι η πολιτική ζωή του ελληνικού λαού τελειώνει περίπου το 404 π.χ. Δημοσιογράφος: Νομίζω ότι θα ενοχλήσει πολύ αυτή η διατύπωσή σας.
Καστοριάδης: Τι να κάνουμε. Μιλώ για την πραγματική πολιτική ζωή του λαού ως αυτόνομου παράγοντα. Δεν μιλώ για μάχες, για αυτοκράτορες, για Μεγαλέξανδρους και Βασίλειους Βουλγαροκτόνους. Μετά τον πέμπτο π.Χ. αιώνα και την αυτοκυβέρνηση του λαού στις δημοκρατικές πόλεις -και πάντως, μετά τον περίεργο τέταρτο π.Χ. αιώνα- η ελληνική ελευθερία πεθαίνει. Οι ελληνικές πόλεις γίνονται υποχείριες των βασιλέων της Μακεδονίας. Βεβαίως, ο Αλέξανδρος και οι διάδοχοί του παίζουν έναν κοσμοϊστορικό ρόλο. Κατακτούν την Ασία και την Αίγυπτο. Διαδίδουν την ελληνική γλώσσα και παιδεία. Αλλά πολιτική ζωή, πλέον, δεν υπάρχει. Τα βασίλεια των διαδόχων του Αλεξάνδρου, ως πολιτική συγκρότηση, είναι ουσιαστικά μοναρχίες. Εξάλλου, καθώς ξέρουμε, ο ίδιος ο Αλέξανδρος αντιμετώπισε στασιασμό των Ελλήνων που είχε πάρει μαζί του, διότι ήθελε να τους υποχρεώσει να γονυπετούν μπροστά του, όπως οι Πέρσες μπροστά στο Μεγάλο Βασιλέα – πράγμα ανθελληνικότατο.

ΘΑΥΜΑ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΡΙΓΟΣ...!!!

 
 Ένας Μουσουλμάνος στην Αίγυπτο σκότωσε τη γυναίκα του και την έθαψε με τα δύο κοριτσάκια τους: το ένα ήταν μωρό και...το άλλο 8 ετών. Τα κορίτσια τα έθαψε ζωντανά!!
Ύστερα κατήγγειλε στην αστυνομία ότι τα κορίτσια τα σκότωσε ένας θείος τους....Μετά από 15 μέρες πέθανε ένα άλλο μέλος από το σόι τους. Οι δικοί του αποφάσισαν να τοποθετήσουν τη σορό στον τάφο όπου βρισκόταν η μητέρα και τα δύο κοριτσάκια. Όταν άνοιξαν τον τάφο για την κηδεία, οι παρευρισκόμενοι δεν πίστευαν στα μάτια και στα αυτιά τους: βρήκαν κάτω από το χώμα τα δύο κοριτσάκια ΖΩΝΤΑΝΑ!!!

Η ξαδέλφη ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ...Την παραίτησή της υπέβαλε από το Ταμείο Αποκρατικοποιήσεων (ΤΑΙΠΕΔ) η κυρία Ελένη Παπακωνσταντίνου, πρώτη εξαδέλφη του κ. Γ. Παπακωνσταντίνου, μετά την κατακραυγή που υπήρξε από την αλλοίωση της λίστας Λαγκάρντ. Είχε προσληφθεί, τον περασμένο Φεβρουάριο ως εμπειρογνώμονας, ειδικός για τις συγχωνεύσεις εταιριών και στο εταιρικό δίκαιο, με μηνιαίο μισθό περί τις 3.000 ευρώ και παραιτήθηκε την Τετάρτη το πρωί, με επιστολή που έστειλε στον Πρόεδρο του Ταμείου κ. Τάκη Αθανασόπουλο.

Τα ονόματα της κυρίας Ελένης Παπακωνσταντίνου του συζύγου της επιχειρηματία κ. Σ. Σικιαρίδη, της αδελφής της Μαρίνας και του συζύγου της κ. Α. Ρωσσώνη ( ή Rossonis- πως ήταν το εμπορικό του όνομα στις πωλήσεις όπλων), περιλαμβάνονται στο πρωτότυπο της λίστας Λαγκάρντ, αλλά- όπως αποδείχθηκε- εξαφανίσθηκαν όταν η λίστα είχε αλλοιωθεί, προκαλώντας πολιτική και δικαστική θύελλα.

Διαβασε αυτο και μετά αποφάσισε αν θα βαλεις το .. τσιπάκι στο κατοικίδιο σου .... μετα ειναι η δική !! σου σειρά


Φωτογραφία: Μια ειδική έκθεση:
"Τα εμφυτεύσιμα τσιπς" 
 
  Αποκάλυψις: "...και ίνα μη τις δύνηται αγοράσαι ή πωλήσαι ει μη ο έχων το χάραγμα, το όνομα του θηρίου ή τον αριθμόν του ονόματος αυτού.
Ώδε η σοφία εστίν. ο έχων νουν ψηφισάτω τον αριθμόν του θηρίου, αριθμός γαρ ανθρώπου εστί. Kαι ο αριθμός αυτού χξστ (666)". (ΙΓ 17-18)


ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΕΝΑ ΠΕΔΙΟ ΜΑΧΗΣ

  "Αυτή η μάχη που ξεπροβάλλει θα είναι για το προσωπικό απόρρητο και τα ατομικά δικαιώματά μας. Θα εμπλέξει το Κονγκρέσσο, τα δικαστήρια, τα τηλεφωνικά δίκτυα, τις μηχανές ψηφοφορίας και τις συσκευές καλωδιακής τηλεόρασής μας. Σιωπηλά και αόρατα, η μάχη θα κυμανθεί στα πορτοφόλια μας, στις έξυπνες κάρτες και άλλα πράγματα που θεωρούνται απλά...
  Είμαστε σε ένα σταυροδρόμι. Και ο δρόμος που θα διαλέξουμε τώρα τερματίζει εκεί όπου θα προχωρήσουμε τον επόμενο αιώνα: σαν ελεύθερες χώρες ή σαν παγκόσμιο καθεστώς ηλεκτρονικής αστυνόμευσης".
   Zimmerman (ένας από τους μεγαλύτερους ειδικούς της Αμερικής στο ιδιωτικό απόρρητο των υπολογιστών).

 
"Η ΠΑΓΙΔΑ"
 

ΤΟ ΣΗΜΑΔΙ ΤΟΥ ΘΗΡΙΟΥ

    Ο Δρ Charles Sanders ήταν ο καθοδηγητής μηχανικός του προγράμματος για τα αρχικά βιοϊατρικά τσιπ που εμφυτεύθηκαν σε ανθρώπους για ιατρικούς λόγους. Αυτά τα τσιπ μετατράπηκαν από την ιατρική τεχνολογία στην τεχνολογία ταυτότητας. Κατά τη διάρκεια αυτής της ανάπτυξης - διανοητικής διεργασίας, ο Δρ Sanders κλήθηκε να καθίσει με τον Henry Kissinger, όπου συζήτησαν την πιθανή καταγραφή ταυτότητος πέντε δισεκατομμυρίων ανθρώπων στη γη.
   Σε μια συνομιλία με τον Sanders, ο Kissinger είπε, «δεν μπορούμε να ελέγχουμε εκτός αν μπορούμε να προσδιορίσουμε την ταυτότητα καθενός στη γη». Υπάρχει ένα τσιπ - υπολογιστής που είναι 1/4 της ίντσας μακρύ. (Το μέγεθος ενός κόκκου του ρυζιού). 
   Αυτό το τσιπ, το # BT952000, καλείται «εμφυτεύσιμος εντοπιστής προσδιορισμού έκτακτης ανάγκης» (Emergency Intrusive Identification Locator). Ο γυάλινος σωλήνας έχει 250.000 ηλεκτρονικά συστατικά μέσα του. Είναι ένας υπερπροηγμένος πολλών στρώσεων μικρο-επεξεργαστής που είναι και μια συσκευή αποστολής σημάτων και ένας αναμεταδότης. Μπορεί να διαβιβάζει στο δορυφόρο συνεχώς μέσω σύντομων εκπομπών εξαιρετικά υψηλής συχνότητας. Αυτό το τσιπ έχει ένα κύκλωμα φόρτισης και μια μπαταρία.
   Η μπαταρία είναι λιθίου. Φορτίζεται εφ όρου ζωής από τις διακυμάνσεις θερμότητας του σώματος. Η μπαταρία έχει ένα θερμικό επαναφορτιζόμενο κύκλωμα που χρησιμοποιεί τις διακυμάνσεις στη θερμότητα του σώματος. Επαναφορτίζει την μπαταρία λιθίου και παραμένει φορτισμένη για μια ζωή. Οι διοργανωτές και οι αρμόδιοι για το σχεδιασμό μετά από μήνες έρευνας, και αφού ξόδεψαν 1,5 εκατομμύριο δολάρια των χρημάτων ιατρικής έρευνας, (χρήματα φορολογουμένων), για να αναλύσουν τα δύο καλύτερα μέρη του σώματος στα οποία θα εμφυτεύσουν αυτό το πράγμα προκειμένου να εκμεταλλευθούν τις μέγιστες διακυμάνσεις θερμοκρασίας, εξακρίβωσαν ότι οι δύο καλύτερες θέσεις να το εμφυτεύουν ήταν πρώτον το δεξί χέρι, και μετά (εάν πχ χάνατε το δεξί χέρι), το μέτωπό σας. 
   Εισάγεται (όπως με ένεση) κάτω από το δέρμα. Σύμφωνα με το Δρ Sanders, αυτή η τεχνολογία αναμετάδοσης θα επιτρέψει τη στενή παρακολούθηση κάθε άνδρα, γυναίκας και παιδιού στον κόσμο. Βγάζει προς τα έξω ένα ψηφιακά διαμορφωμένο σήμα σε συγκεκριμένα διαστήματα. Το ιδιαίτερο διάστημα είναι ένα σήμα εντοπισμού. Δίνει ζωτικής σημασίας πληροφορίες για το άτομο, καθώς επίσης και ένα σήμα καταγραφής θέσης. Έχει μια διάταξη για την εκπομπή, χωριστή λαμβάνουσα κεραία, και χωριστή κεραία ραδιοφωνικής αναμετάδοσης.

      Το μικροτσίπ αποθηκεύει εννέα στοιχεία:
·  όνομα και ψηφιακή εικόνα,
·  ψηφιοποιημένα στοιχεία δακτυλικών αποτυπωμάτων,
·  φυσική περιγραφή, τη διεύθυνση και τις προηγούμενες διευθύνσεις σας,
·  την οικογενειακή ιστορία σας,
·  παρόν επάγγελμα και εισόδημα,
·  φορολογικές πληροφορίες και οποιαδήποτε χρήματα που οφείλονται,
·  το ποινικό μητρώο σας, εάν υπάρχει, και
·  το νέο αριθμό κοινωνικής ασφάλισής σας.
      Ο νέος σας αριθμός θα είναι 18-ψήφιος. Οι πρώτοι πέντε θα είναι ο ταχυδρομικός κώδικας, με πρόσθετα τέσσερα ψηφία μετά από παύλα και ο αριθμός κοινωνικής ασφάλισής σας. Αυτά τα 18 ψηφία θα ομαδοποιηθούν σε τρία τμήματα.
      Ο Δρ Sanders μιλούσε με έναν συνάδελφό του μηχανικό στην κατασκευή του τσιπ και τον ρώτησε τι θα συνέβαινε εάν δυσλειτουργήσει το τσιπ. Ο μηχανικός αποκρίθηκε ότι θα προκαλούσε σοβαρό έλκος. Αλλά το ίδιο λέει και η Αποκάλυψις: "...και εγένετο έλκος κακόν και πονηρόν επί τους ανθρώπους τους έχοντας το χάραγμα του Θηρίου (αντιχρίστου) και τους προσκυνούντας τη εικόνι αυτού". (Αποκ. Ιστ 2).
     Ο Δρ Sanders δήλωσε: «Θεωρώ αυτό το τσιπ το σημάδι (χάραγμα) του Θηρίου». Τώρα ο Δρ Sanders ξοδεύει το χρόνο του ταξιδεύοντας και προειδοποιώντας τους ανθρώπους για αυτό το τσιπ - υπολογιστή. Το δικό του τσιπ!
Dr. Sanders story
 
      Να ληφθεί υπ' όψιν ότι μέσω των εκπομπών από και προς το chip, επηρεάζεται το νευρικό σύστημα και ο εγκέφαλος. Γι αυτό όσοι λαμβάνουν το χάραγμα δεν θα βρίσκουν πουθενά ησυχία όπως λέει ο γέροντας Αμβρόσιος, όχι μόνο στην ψυχή, αλλά και στο σώμα. Και η είσοδος της Γης στη ζώνη των φωτονίων (Earth into the Photon-Belt) θα αυξήσει την ένταση στο νευρικό σύστημα μέσω του τσιπ.
      Παρατηρήθηκε ακόμη ότι τα κύματα Schumann με τα οποία φαίνεται να δονείται η Γη, έχουν τελευταία αλλάξει την συχνότητά τους. Ο Τέσλα είχε παρατηρήσει τα κύματα αυτά (το αναφέραμε στο CERN), και ενώ στην δεκαετία του 1980 η συχνότητά τους ήταν 7.8 hertz, το 1995 είχαν γίνει 8,6 και κατά το 2000 ήταν 13hertz (!), ενώ από τότε συνεχίζεται η καλπάζουσα αύξησή τους. Πιθανόν η χρήση του HAARP να ευθύνεται για τα φαινόμενα αυτά, όπως ευθύνεται και για τη μείωση του όζοντος στην ιονόσφαιρα κατά τεράστιο ποσοστό σε σχέση με άλλους μη στρατιωτικούς παράγοντες (όπως τους βιομηχανικούς ρύπους και τους χλωροφθοράνθρακες). Και οι ακτινοβολίες (όπως του HAARP) επηρεάζουν τους φέροντες το τσιπ πολύ περισσότερο από όσους δεν το έχουν βάλει.

ΛΕΟΝΤΙΟΣ ΜΟΝΑΧΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΑΤΗΣ
www.imdleo.grΜια ειδική έκθεση:
"Τα εμφυτεύσιμα τσιπς"

Αποκάλυψις: "...και ίνα μη τις δύνηται αγοράσαι ή πωλήσαι ει μη ο έχων το χάραγμα, το όνομα του θηρίου ή τον αριθμόν του ονόματος αυτού.
Ώδε η σοφία εστίν. ο έχων νουν ψηφισάτω τον αριθμόν του θηρίου, αριθμός γαρ ανθρώπου εστί. Kαι ο αριθμός αυτού χξστ (666)". (ΙΓ 17-18)


ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΕΝΑ ΠΕΔΙΟ ΜΑΧΗΣ

"Αυτή η μάχη που ξεπροβάλλει θα είναι για το προσωπικό απόρρητο και τα ατομικά δικαιώματά μας. Θα εμπλέξει το Κονγκρέσσο, τα δικαστήρια, τα τηλεφωνικά δίκτυα, τις μηχανές ψηφοφορίας και τις συσκευές καλωδιακής τηλεόρασής μας. Σιωπηλά και αόρατα, η μάχη θα κυμανθεί στα πορτοφόλια μας, στις έξυπνες κάρτες και άλλα πράγματα που θεωρούνται απλά...
Είμαστε σε ένα σταυροδρόμι. Και ο δρόμος που θα διαλέξουμε τώρα τερματίζει εκεί όπου θα προχωρήσουμε τον επόμενο αιώνα: σαν ελεύθερες χώρες ή σαν παγκόσμιο καθεστώς ηλεκτρονικής αστυνόμευσης".
Zimmerman (ένας από τους μεγαλύτερους ειδικούς της Αμερικής στο ιδιωτικό απόρρητο των υπολογιστών).

Εφευρέτης προσπαθεί να αναστήσει το νεκρό πατέρα του!!!

Ο εφευρέτης Ρέι Κάρσγουεϊλ ελπίζει να αναπτύξει τρόπους ώστε οι άνθρωποι να ζούνε για πάντα και όταν φτάσει ως εκεί να φέρει πίσω το νεκρό πατέρα του.

Η 15χρονη Μυρτώ έκανε τα πρώτα της βήματα!

Αισιόδοξοι εμφανίζονται οι γιατροί σχετικά με την πορεία της υγείας της 15χρονης Μυρτούς η οποία παρουσιάσει τα πρώτα σημάδια βελτίωσης, έξι μήνες μετά την επίθεση που δέχτηκε στην Πάρο.

Στο λιμάνι του Ηρακλείου μεταφέρθηκαν 37 λαθρομετανάστες


  Στο λιμάνι του Ηρακλείου μεταφέρθηκαν το απόγευμα οι 37 παράνομοι μετανάστες, οι οποίοι επέβαιναν σε σκάφος που εντοπίστηκε νωρίς το μεσημέρι βόρεια της νήσου Ντία.

  Το πλοιάριο με τους λαθρομετανάστες εντοπίστηκε κοντά στη Ντία από ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας, το οποίο συμμετείχε στις έρευνες παράλληλα με σκάφη του λιμεναρχείου Ηρακλείου που είχε ενημερωθεί ότι κινδύνευαν άτομα τα οποία επέβαιναν στο σκάφος.

  Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για 35 άνδρες μια γυναίκα και ένα παιδί καθώς και ότι το πλοιάριο είχε αποπλεύσει από την Κρήτη με προορισμό την Ιταλία .

Ο σκοτεινός ρόλος του "πάστορα" Κουβέλη στην λίστα Λαγκάρντ, στο χαράτσι και τις αυξήσεις της ΔΕΗ!


Έναν από τους πιο σκοτεινούς ρόλους στην μνημονιακή κυβέρνηση Σαμαρά η ιστορία τον έχει αναθέσει στον "πάστορα" Φώτη Κουβέλη.

Κωφεύουν τα ΜΜΕ δυστυχώς !!!ΚΩΦΕΥΟΥΝ ΤΑ Μ.Μ.Ε. ΠΕΡΑΣΕ Ο ΝΌΜΟΣ.
ΑΠΌ 1-1-2013 ΚΑΘΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ …. ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΤΣΙΠ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ

Η ασυλία της Όλγας στα media

Η υπουργός Τουρισμού συμπεριφέρεται σαν να μην γνώριζε τον Καραχάλιο.

Η περίεργη υπόθεση με την επιταγή του ΕΟΤ, είναι αλήθεια ότι δημιούργησε την πρώτη σκιά στην εικόνα της τρικομματικής κυβέρνησης. Για ευρύ κοινό ελάχιστη σημασία έχει, ποιος εγκέφαλος βρίσκεται πίσω από τον συγκεκριμένο ερασιτεχνισμό. Όπως, λίγοι είναι εκείνοι που ενδιαφέρονται να πληροφορηθούν με καθυστέρηση πέντε και έξι ετών, ποιος υπουργός ευθύνεται για την διάλυση της βιτρίνας της χώρας, που θα έπρεπε να είναι ο ΕΟΤ. Απεναντίας, εκείνο που κατάλαβαν οι πάντες, είναι ότι αντί να ασχολούμαστε με τον Τουρισμό, και το πώς θα προσελκύσουμε περισσότερους επισκέπτες στην χώρα, ασχολούμαστε...
με την βεντέτα της κυρίας Όλγας Κεφαλογιάννη, με τον «κολλητό» της, κύριο Νίκο Καραχάλιο.

Προοπτική διαπλανητικών ταξιδιών μέσα σε αστροπολιτείες


Καλλιτεχνική απεικόνιση τεράστιου κυλινδρικού σκάφους (διαστημική αποικία-Αστροπολιτεία) που περιέχει περισσότερο από ένα εκατομμύριο ανθρώπους σε ένα ταξίδι στα αστέρια. Καλλιτέχνης ο Rick Guidice που δημιούργησε αυτό το όραμα για τη NASA στη δεκαετία του 1970
Στην ταινία της Disney «Wall-E», μια ομάδα ανθρώπων γίνεται ένας τεμπέλικος και παχύσαρκος πληθυσμός μετά από εκατοντάδες χρόνια μέσα σε ένα διαστημόπλοιο. Η έλλειψη σωματικής δραστηριότητας και η αφθονία των τροφίμων, έκανε τους κατοίκους του διαστημόπλοιου νοχελικούς και με λίγη επιθυμία να βρίσκονται σε φόρμα.
Όμως, ενώ το "Wall-E" ήταν επιστημονική φαντασία, τουλάχιστον ένας ανθρωπολόγος πιστεύει ότι η ανθρώπινη φυλή θα αλλάξει όταν οι επόμενες γενιές ξεκινήσουν τις διαστημικές αποστολές στον Άλφα Κενταύρου ή και άλλα κοντινά αστέρια.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...