Δευτέρα, 7 Ιανουαρίου 2013

ΦΤΥΣΤΕ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟ ΑΘΕΟ ΚΑΜΙΝΗ. ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΤΟ "ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ" ΣΤΗΝ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ!!

Πριν λίγη ώρα στην τελετή που έγινε στο παλιό Δημαρχείο για την κοπή της καθιερωμένης Βασιλόπιτας ο Δήμαρχος Καμίνης ΑΡΝΗΘΗΚΕ να κόψει το κομμάτι του Χριστού παρά τις επισημάνσεις και τις παροτρύνσεις Δημοτικών Συμβούλων. Ο Καμίνης όχι μόνο αγνόησε τις φωνές αλλά επικαλέστηκε το πρωτόκολλο το οποίο όπως είπε δεν το λέει πουθενά ότι πρέπει να κόψουμε κομμάτι του Χριστού… Και προχώρησε στην κοπή της βασιλόπιτας κόβοντας το κομμάτι του Δήμου της Αθήνας…!!!

Η ΑΠΑΤΗ ΜΕ ΤΑ ΚΑΥΣΟΞΥΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΙΘΑΛΟΜΙΧΛΗ!


Η ασκούμενη σταθερά από τα ελγεχόμενα Μ.Μ.Ε τρομοκρατία δεν θα περάσει!


Τελικά τίποτα δεν γίνεται τυχαία σε τούτη εδώ την ρημάδα Χώρα ...

Αφού εδώ και αρκετές ημέρες αφού ήρθαν τα αποτελέσματα για την πτώση της κατανάλωσης του πετρελαίου κατά 50% .

Αφού δεν μπορούν περιορίσουν την χρήση βιομάζας που ήταν απαγορευμένη πάνω απο.....
30 χρόνια ενώ στην ''καθυστερημένη'' Ευρώπη ειναι η πρώτη λύση για θέρμανση ...

Οι εγκέφαλοι αποφάσισαν! Για το νέφος της Αθήνας φταίνε τα τζάκια, μάλιστα κάποιοι βγήκαν και...

με ελαφρά την καρδία λένε και δηλώνουν προς άπαντες τηλεθεατές χαζούς και μή ...Ένα τζάκι ρυπαίνει όσο ένας καυστήρας πετρελαίου πολυκατοικίας 25 διαμερισμάτων!

Μέγα ψέμα αφού το λέει βέβαια η κάθε τηλεπερσόνα που οι σπουδές της ειναι σε επίπεδο τηλεπεριοδικών αλλά πληρώνεται από τους πετρελαιάδες ....Τι έπεσε στο τραπέζι ; Φόρος για τα καυσόξυλα δηλαδή αφού είδαμε οτι αντιδράσαμε οι Έλληνες γιατί δεν μπορούσαν να κάνουν αλλιώς στα καυσόξυλα να βάλουμε φόρο και στα ξύλα ...

Θα δούμε και συνεργεία να κάνουν έλεγχο στις πυλωτές και στις αποθήκες αν έχουν καυσόξυλα να ζεσταθούν και σαμποτάρουν το κράτος μη βάζοντας πετρέλαιο;

Το να μειώσει την φορολογία στο φυσικό αέριο και να καταναλώνει φυσικό αέριο αν θέλουμε να ζεσταθεί ο Έλληνας δεν τον συζητάμε; Μόνο φόρους και τίποτε άλλο;

Ποιο πανεπιστήμιο μέτρησε τους ρύπους ενός καυστήρα βιομάζας απο ένα καυστήρα πετρελαίου; Που είναι το κράτος να πάρει θέσει, δεν πρέπει ο Υπουργός ενέργειας να κάνει επίσημες ανακοινώσεις;


To νέο μεγάλο κόλπο του καπνού και της ...Αιθαλομίχλης  

Πίσω από το κάθε κράξιμο και το κάθε πρωτοσέλιδο μιας κάποιας φυλλάδας, κρύβονται πάντα ισχυρά συμφέροντα!

Θα σας φύγει το κεφάλι όταν ακούσετε πόσο κοστίζει αυτός ο τόνος.Ο Ιάπωνας εστιάτορας, Kiyoshi Kimura, αγόρασε αυτόν τον τόνο....στην τιμή ρεκόρ του 1 εκατομμυρίου δολαρίων. Στην Ιαπωνία είναι σύνηθες τόνοι τέτοιου μεγέθους να βγαίνουν σε δημοπρασία και όποιος καταφέρει να τους αγοράσει κερδίζει μεγάλη δημοσιότητα.


Όπως δηλώνει και Kiyoshi "Το ξέρω πως η τιμή είναι σοκαριστική, όμως τα καλά κομμάτια αυτού του ψαριού θα πωληθούν έως και 15 δολάρια το πιάτο σαν σούσι".

Άλλωστε ένας τόσος μεγάλος τόνος θα έφτανε να γεμίσει 1,222 κανονικά κουτάκια κονσέρβας.


Δεν θα σας λυπηθεί κανέναςTις προάλλες ήρθανε στην περιοχή μας όλοι οι λογαριασμοί μαζωμένοι. ΔEH, OTE, EYΔAΠ, εφορία, τέλη κυκλοφορίας, φόρος μεγάλης ακίνητης περιουσίας...
Tης επί χρήμασι εκδιδομένης γυναικός το κιγκλίδωμα έγινε!
Oμαδική σφαγή!
Έκλαιγε μια ολόκληρη πολυκατοικία...
Nομίζανε πως ξενυχτάγαμε νεκρό!
Φανταστείτε τώρα τι έχει να γίνει από του χρόνου… Βάστα μάνα και θα γίνει το μεγάλο πήδημα!

Γελοίε Έλληνα ψηφοφόρε, της ιθαγενούς τρόικας των δωσίλογων...
Πανηλίθιε συμφεροντολόγε βολεψάκια ΠΑΣΟΚε...
Καθυστερημένο γαλάζιο αρπακτικό...
Γλοιώδη οθωμανοαριστερέ της ρημαδ...
Ψήφισες τους φονιάδες των παιδιών σου και έριξες στην κόλαση της φτώχειας και της εξαθλίωσης ολόκληρη την Ελλάδα...
Δε θα σε λυπηθώ για την κατάντια σου...
Δε θα σε λυπηθώ ακόμα και να σε δω να εκλιπαρείς για ένα κομμάτι ψωμί...
Είσαι άξιος της τύχης σου και ανάξιος για καλύτερη μοίρα...

Το τέλος τους είναι... προδιαγεγραμμένο

Καλησπέρα σε όλους τους καλούς φίλους… αλλά και στους κακούς…

Oι Φιλέλληνες ανά τον κόσμο ξεσηκώθηκαν και εξακοντίζουν βαριές κατηγορίες κατά ΕΕ και συγκυβέρνησης…

Οι  κυβερνοφιλελληνοβ(ο)λευτές, οι ανεκδιήγητοι παλαμοκρούστες καρεκλοlovers, αγρόν αγοράζουν!..

Και ως κερασάκι στην χαλασμένη τούρτα το κόμμα του βλακοΣίμου μιλάει για «πέμπτες φάλαγγες» (που ανάθεμα και αν γνωρίζουν τι σημαίνει «πέμπτη φάλαγγα») κουκουλοφόρους και κάψιμο της Αθήνας!!!

Βάλτε τώρα που «μυρίζει...»

Και μυρίζει τόσο πολύ που η μπόχα θα μας πνίξει πριν προλάβει να μας αποτελειώσει η Τρόικα!

Ακούστε Κουρελοβουβουζελοκομανέτσηδες, αν νομίζετε ότι με παλαιολιθικά τεχνάσματα του κώλου, ασύστολα ψεύδη, πολιτικές απάτες, εκβιασμούς και τρομοκράτηση των πολιτών μπορείτε να συνεχίσετε να παραμένετε στην εξουσία, πλανάσθε πλάνην οικτράν, ο λαός σας έχει ήδη ξεράσει και δεν είστε πλέον παρά μία θλιβερή μειοψηφία…

...Με τέλος προδιαγεγραμμένο.

ΥΓ: Στο σπίτι του κρεμασμένου μιλάνε μόνο για σχοινί και για σαπούνι... 

Νόμιμο ή ηθικό; Παρακαλώ, να μην απαντήσω


Η είδηση:  Έκτακτη παροχή 100 εκατ. ευρώ στους δικαστές
«Τροπολογία με την οποία αποδεσμεύεται η έκτακτη παροχή ύψους 100 εκατ. ευρώ προς τους εν ενεργεία δικαστές, κατέθεσε η κυβέρνηση σε νομοσχέδιο που ψηφίζεται την ερχόμενη εβδομάδα στη Βουλή.
Στην ουσία πρόκειται για μια από τις βασικές δεσμεύσεις του υπουργού Δικαιοσύνης, Αντώνη Ρουπακιώτη, προς τους δικαστές προκειμένου οι δεύτεροι να σταματήσουν τις κινητοποιήσεις.
Έστειλα την είδηση σε φίλη νομικό, με το πειραχτικό σχόλιο «οι εξουσίες τελικά τα βρίσκουν…»
Μου απάντησε, μάλλον ενοχλημένη:
«Αυτά τα χρωστάει το Δημόσιο από το 2010 (δυνάμει νόμου του 2008 που έδωσε ως έκτακτη παροχή τα αναδρομικά που είχαν κερδίσει στο Μισθοδικείο). Είναι τα παλιά αναδρομικά, για τα οποία αναβάλει τις δόσεις επειδή δεν έχει λεφτά. Για τις περικοπές Στουρνάρα οι δικαστές θα κάνουν νέες αγωγές στο Μισθοδικείο».
Δεν απάντησα στην αγαπημένη φίλη με το ερώτημα εάν είναι νόμιμο ή ηθικό να πληρώνονται δημόσιοι λειτουργοί για περιόδους κατά τις οποίες δεν παρέχουν έργο. Είχε ήδη απαντήσει σε αυτό ανώνυμα έγκυρος νομικός.
Ούτε της υπενθύμισα ότι το Μισθοδικείο συγκροτείται από δικαστές, που δικάζουν οι ίδιοι τον εαυτό τους, προνόμιο ασύλληπτο για τους κοινούς θνητούς.
Της αφιέρωσα μια ιστορία ενός Έλληνα κυρίου Κόϊνερ – κατά κόσμον Κώστα.
Ο Κ. είχε την τύχη να είναι κύριος ενός ακινήτου. Το 2006-7 τμήμα του ακινήτου κηρύχτηκε απαλλοτριωτέο για εκτέλεση δημόσιου έργου.
Ο πρωτόδικος καθορισμός τιμής μονάδος, με βάση την οποία θα αποζημιωνόταν για την απαλλοτριούμενη ιδιοκτησία του, έγινε με απόφαση του 2009.
Ο Κ. για να εισπράξει την αποζημίωση όφειλε να αναγνωριστεί δικαστικά δικαιούχος. Υπέβαλε αναγνωριστική αγωγή το 2009. Η δικάσιμος προσδιορίστηκε για το 2011.
Όταν επήλθε η δικάσιμος ζητήθηκε αναβολή από το Δημόσιο και προσδιορίστηκε νέα για την Άνοιξη του 2012, η οποία με τη σειρά της λόγω αποχής των δικηγόρων αναβλήθηκε για το καλοκαίρι του 2013.
Εν τω μεταξύ, το Δημόσιο, κατά πάγια τακτική, είχε ασκήσει έφεση στην πρωτόδικη απόφαση. Το Εφετείο, για καθορισμό οριστικής τιμής μονάδος, είχε προσδιοριστεί για τις αρχές του 2012, περίοδο όπου οι δικαστές δεν συμμετείχαν πλήρως στα καθήκοντα τους.
Οι εφέτες εισήλθαν στην αίθουσα, δήλωσαν ότι δεν δικάζουν, εκφώνησαν τις υποθέσεις ομαδικά, έδωσαν αναβολές και αποχώρησαν. Η υπόθεση του Κ. πήγε τον Φεβρουάριο του 2014.

17 απλά βήματα ως τα... 100!


Διαλέξτε σπίτι σε λόφο και καβγαδίστε χωρίς τύψεις  όχι όμως με τους γονείς σας! Μη φοβηθείτε τις ευθύνες και μην ντραπείτε για το κουτσομπολιό...

Χορτάστε ύπνο και σ ε ξ. Πετάξτε τη ζυγαριά και την τηλεόραση. Απλές κινήσεις για χρόνια πολλά!Η αρχή κάθε νέας χρονιάς μάς βρίσκει συνήθως γεμάτους αποφάσεις για το μέλλον. Αποφάσεις που είναι πολύ πιθανόν να ξεχαστούν προτού έρθει η άνοιξη αλλά που για κάποιον λόγο ξαναβάζουμε στο πρόγραμμα την επόμενη χρονιά. Το σημερινό άρθρο είναι γραμμένο για εκείνους που αποφάσισαν εφέτος να αλλάξουν τον τρόπο της ζωής τους με στόχο να την επιμηκύνουν! Μην τρομάζετε: δεν πρόκειται να αρχίσουμε το «κήρυγμα» για να αποφασίσετε επιτέλους να κόψετε το κάπνισμα! (Είναι πια τόσο γνωστό το κακό που κάνει...) Αυτό που κάναμε είναι να ξεδιαλέξουμε ανάμεσα στις ειδήσεις που αφορούν τη μακροβιότητα αυτές που πραγματικά υποστηρίζονται από την επιστήμη και οι οποίες δεν είναι και τόσο δύσκολο να εφαρμοστούν στην καθημερινή μας ζωή. Ετσι, για να μπορέσουμε να γιορτάσουμε ακόμη πολλές Πρωτοχρονιές με πολλές αποφάσεις.

ΚΟΤΟΠΙΤΑ ΣΠΕΣΙΑΛ!!!


ΡΟΥΒΑΣ - ΖΥΓΟΥΛΗ: Η απίστευτη σύμπτωση στην οικογένεια θα σε... σοκάρει!Μία σύμπτωση στην οικογένεια Ρουβά δημιουργεί ερωτηματικά...

Ο καιρός : Στην "κατάψυξη" όλη η χώρα με πολικές θερμοκρασίες και χιόνιαΜε ραγδαία επιδείνωση του καιρού ξεκινάει η νέα εβδομάδα και μάλιστα η κακοκαιρία έχει αρχίσει να "σαρώνει" τη χώρα ήδη από το βράδυ της Κυριακής...
Κύρια χαρακτηριστικά της κακοκαιρίας θα είναι οι χιονοπτώσεις ακόμα και σε περιοχές με χαμηλό υψόμετρο και βροχές και καταιγίδες στις νοτιότερες παραθαλάσσιες περιοχές. Επίσης οι βοριάδες θα φτάνουν ακόμα και τα 8 μποφόρ στα πελάγη.
Αναλυτική πρόγνωση:

"ΠΕΦΤΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ; ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΙΦΕΡΕΙ ΓΕΡΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ"
Από φίλο αναγνώστη του οποίου το ένστικτο εμπιστευόμαστε, λάβαμε το παρακάτω e-mail. Το αναδημοσιεύουμε με μεγάλο προβληματισμό.

ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΥΦΟ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΘΕ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ!!!


Τι γίνονται τα συναισθήματα που καταπνίγουμε ;
Πού πηγαίνουν οι ανάγκες μας που καταπιέζουμε;
Τι συμβαίνει στα θέλω μας που δεν τολμάμε να εκφράσουμε;
Η απάντηση είναι ...

κοινή: βυθίζονται στα βάθη του είναι μας, στις αποθήκες του ψυχισμού μας.

Όταν αυτές οι αποθήκες γεμίσουν ασφυκτικά τότε τα καταπιεσμένα συναισθήματα, ανάγκες και επιθυμίες μας σπάνε τις πόρτες αυτών των αποθηκών και ξεχύνονται είτε στην ψυχολογική μας κατάσταση είτε στο σώμα μας περιέχοντας ένα κρυφό μήνυμα.

Η δίδυμη αδελφή της Γης «θα ανακαλυφθεί το 2013»


Αυτή είναι η πρόβλεψη των κυνηγών πλανητών για το νέο έτος
Κάπου εκεί έξω, οι αστρονόμοι αναζητούν έναν κόσμο σαν τον δικό μας
Ο πρώτος εξωπλανήτης που μοιάζει πραγματικά με τη Γη όσον αφορά το μέγεθος και τη δυνατότητά του να φιλοξενεί ζωή είναι πολύ πιθανό να ανακαλυφθεί το 2013, εκτιμούν αρκετοί κυνηγοί πλανητών.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...