Σάββατο, 12 Ιανουαρίου 2013

Ψηφίστηκε η νέα φοροληστεία που θα δωσει την χαριστική βολή στους Ελληνες


Εγκρίθηκε το νέο φορομπηχτικό νομοσχέδιο το βράδυ της Παρασκευής, από την πραξικοπηματική κυβέρνηση (50 βουλευτές μπόνους) και με τα άλλα κόμματα σε ρόλο μαϊντανού μετά από μία θεατρική συζήτηση στη κατοχική Βουλή. Όταν η Βουλή είναι υπό τις διαταγές της τρόικας υπαλλήλων του 4ου ράιχ της ΕΕ, με αφεντικό την Γερμανία, είναι έγκλημα να συμμετέχεις. Σαμποτάρεις την κατοχική μπουρδελοβουλή, και κάνεις...
εξωκοινοβουλευτικό αγώνα καλώντας τον λαό για να ανατρέψεις του κατοχικούς αλήτες και προδότες του λαού και της χώρας. Όλα τα άλλα είναι απλά λόγια για να αγαπιόμαστε.

Να σημειωθεί ότι ο αλήτης υπουργός Οικονομικών, βαφομαλιάς, τεχνοκράτης, με τα σακουλιασμένα μάτια, και πισωγλέντης Γιάννης Στουρνάρας, που δεν τον έκλεξε ο λαός, σε ρόλο αρχιπάπα, απέρριψε ακόμα και τις τροπολογίες του κώλου, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ, για ανακούφιση των ευπαθέστερων κοινωνικών στρωμάτων, σημειώνοντας πως το συνολικό τους κόστος ξεπερνά το 1 δισ. ευρώ, ποσό που, όπως είπε, είναι αδύνατον να εξευρεθεί, παρότι με την νέα φοροαφαίμαξη φιλοδόξει να εισπράξει πάνω από 8 δίσ. ευρώ, χρήματα που θα πάνε απευθείας στο ΔΝΤ, και την ΕΚΤ.

Να για ποιόν δουλεύει το κάθαρμα και η κατοχική κυβερνητική συμμορία του, που θέλουν ξύλο ατελείωτο και κρέμασμα από την γλώσσα.

Kώστας οικοδόμος

Νόμος του κράτους έγινε το φορολογικό νομοσχέδιο ύστερα από μια θυελλώδη συνεδρίαση και με νύξεις για ζητήματα της επικαιρότητας, όπως η λίστα Λαγκάρντ, το πρόβλημα θέρμανσης και οι καταλήψεις στις βίλες Αμαλία και Σκαραμαγκά, ολοκληρώθηκε η συζήτηση του νομοσχεδίου του υπουργείου Οικονομικών.
Τέσσερα άρθρα ψηφίστηκαν κατά πλειοψηφία σε ονομαστική ψηφοφορία, ενώ τα υπόλοιπα ψηφίστηκαν με συνοπτικές διαδικασίες, επί 288 παρόντων βουλευτών.
Ειδικότερα, το άρθρο 1 υπερψηφίστηκε με 162 «ναι» και 126 «όχι», το άρθρο 3 ψηφίστηκε με 162 «ναι», 124 «όχι» και 2 «παρών, το άρθρο 6 ψηφίστηκε με 163 «ναι», 121 «όχι» και 4 «παρών» και το άρθρο 10 ψηφίστηκε με 162 «ναι», 124 «όχι» και 2 «παρών».
«Ναι» ψήφισε ο Ανδρέας Λοβέρδος, όπως, άλλωστε, είχε γνωστοποιήσει απευθυνόμενος στον Γιάννη Στουρνάρα, «αλλά για τελευταία φορά, για να μην πτωχεύσει η χώρα, επειδή είναι προαπαιτούμενο», καθώς και ο Κώστας Σκανδαλίδης, ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα που απηύθυνε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος για συσπείρωση του ΠΑΣΟΚ.
Ο βουλευτής Πάρις Μουτσινάς που διεγράφη από τη Δημοκρατική Αριστερά στις 7 Ιανουαρίου, ψήφισε «παρών» στο άρθρο 1 και «όχι» στα άρθρα 3,6,10.
«Δεν είμαι σπαγκοραμμένος, αλλά τηρώ τις υποσχέσεις μας για να παίρνουμε τις δόσεις», δήλωσε πριν την ψηφοφορία επί των άρθρων του φορολογικού νομοσχεδίου, ο Γιάννης Στουρνάρας.
Η κυβέρνηση με το νέο φορολογικό δίνει ιδιαίτερη έμφαση όχι μόνο για την ανάταξη των δημόσιων οικονομικών αλλά και για την ενίσχυση της αξιοπιστίας της χώρας έναντι των εταίρων της. Χαρακτηριστική ήταν άλλωστε η τοποθέτηση του υπουργού Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα, από το βήμα της Βουλής την Πέμπτη, ο οποίος το χαρακτήρισε ως νομοσχέδιο «δημοσιονομικής ανάγκης».
Το νέο φορολογικό καθιερώνει μία νέα κλίμακα φορολόγησης η οποία θα έχει τρεις φορολογικούς συντελεστές οι οποίοι διαμορφώνονται ως εξής:
- από 0 έως 25.000 ευρώ συντελεστή 22%.
- από 25.001 έως 42.000 ευρώ συντελεστής 32%.
- άνω των 42.000 ευρώ συντελεστής 42%.
Ο υφυπουργός Οικονομικών Γιώργος Μαυραγάνης διαβεβαίωσε ότι για τους μισθωτούς και τους συνταξιούχους με ετήσιες απολαβές κάτω των 25.000 ευρώ προβλέπεται φορολογική ελάφρυνση.
Αναφερόμενος στα μπλοκάκια, είπε ότι εντάσσονται πλέον στις μισθωτές υπηρεσίες και πλέον δηλώνονται όλα τα εισοδήματα, με αποτέλεσμα να καταρτίζεται ένα τμήμα του περιουσιολογίου.
Για τις ανώνυμες εταιρίες είπε ότι η συνολική επιβάρυνσή τους μειώνεται από το 40% στο 32%, λόγω του συστήματος φορολογίας των μερισμάτων.
Η κυβέρνηση δέχθηκε βολές και από το εσωτερικό μέτωπο. Από την πλευρά της ΔΗΜΑΡ η Ασημίνα Ξηροτύρη εξέφρασε σοβαρές επιφυλάξεις, ειδικά για το άρθρο δυο του νομοσχεδίου που αφορά στην φορολόγηση των καταθέσεων.
Η κ. Ξηροτύρη ξεκαθάρισε ότι «αν δεν υπάρξει μέχρι το τέλος συγκερασμός απόψεων και αύξηση του συντελεστή φορολόγησης των καταθέσεων, η ΔΗΜΑΡ θα διαφωνήσει». Σημειώνεται ότι το κόμμα είχε ζητήσει, μεταξύ άλλων αύξηση του φόρου των καταθέσεων στο 17,5% για τις καταθέσεις πάνω από 50.000 ευρώ.
Αντιδράσεις υπήρξαν από την πλευρά του ΠΑΣΟΚ οι τροπολογίες του οποίου επίσης απορρίφθηκαν από τον κ. Στουρνάρα

Οι πλάνες των απόκρυφων κειμένων και η αλήθεια της Εκκλησίας


Οι πλάνες των απόκρυφων κειμένων και η αλήθεια της Εκκλησίας
Μιχαήλ Χούλη, Θεολόγου
Σε αντίθεση με τα εκκλησιαστικά Ευαγγέλια, η γνωστική φιλολογική παραγωγή δεν εστιάζεται σε ιστορικές γνώσεις και γεωγραφικές λεπτομέρειες, τοπωνύμια, ονόματα προσώπων της εποχής, πρωταγωνιστών και παραγόντων στα χρόνια του Ιησού, αλλά σε μυθολογικούς και φιλοσοφικούς ακροβατισμούς που έχουν την αρχή τους πολλά χρόνια μετά την σταύρωση και ανάσταση του Χριστού. Πώς όμως ο ευαγγελιστής, γιατρός και ιστορικός της πρώτης Εκκλησίας, Λουκάς, έγραψε Ευαγγέλιο; Χρησιμοποίησε, όπως ο ίδιος αναφέρει, βέβαιες πηγές, αυτόπτες μάρτυρες και υπηρέτες του Λόγου, συνεργάστηκε με τον Μάρκο, τον απ. Παύλο κ.λπ., πατώντας σε καθαρά ιστορικό έδαφος. Τα περισσότερα αντιθέτως γνωστικά κείμενα ανήκουν στον 3ο και 4ο αιώνα, ενώ τα αρχαιότερα έχουν γραφτεί από τα μισά του β΄ αιώνα κ.ε. Αυτό που πρέπει πάντως εδώ να τονίσουμε είναι ότι την Κ.Δ. ενδιαφέρει όχι μόνο η διδασκαλία του Κυρίου Ιησού, αλλά και η σχέση με αυτόν τον ίδιο τον Θεάνθρωπο και το τι Αυτός αντιπροσωπεύει για την ανθρωπότητα: Ο Χριστός είναι η ενσαρκωμένη αλήθεια, η δε σύνδεση μαζί Του εξασφαλίζει τη σωτηρία. Η κατά χάριν ένωση με τον συγκεκριμένο και ιστορικό Ιησού σώζει, σε αντιδιαστολή με τις γνωστικές πραγματείες που αρέσκονται να διδάσκουν ανεδαφικές και μυθιστοριογραφικές πληροφορίες περί σωτηρίας, πολυθεϊστικές ιδεολογίες και μυστικισμό (βλ. και Erwin W. Lutzer, ‘Da Vinci, Η Εξαπάτηση’, εκδ. Πέργαμος, Αθ. 2005, σελ. 40-60). 

Η στροφή εν τούτοις προς το εσωτερικό του ανθρώπου, η αποφυγή της διδασκαλίας της Εκκλησίας, η απομόνωση και καλλιέργεια ψευτο-μεσσιανικών τάσεων, η λατρεία πολλών θεοτήτων, η αντίληψη πως η σωτηρία θα έρθει μόνο για τους γνωστικούς, ότι αυτή σημαίνει απομάκρυνση σε ουράνιο μόνο χώρο και ότι τα υλικά δεν έχουν αξία ούτε μέλλον, όλα αυτά τα βρίσκουμε και σε παραθρησκευτικές επικίνδυνες ομάδες σήμερα, σε νέες οικονομικοθρησκευτικές εταιρείες και συλλόγους, που καλλιεργούν σκόπιμα κλίμα σωτηρίας μόνο για τα μέλη τους και απομόνωσης από το κοινωνικό σύνολο. Τα βρίσκουμε σε αυτόκλητους ψευτοΜεσσίες που, με υποβολή και διδασκαλίες που προκαλούν τους νέους και ηχούν περίεργα  και μαγικά, αποπροσανατολίζουν ιδίως τη νεολαία, την αποκόπτουν από γονείς, συγγενείς, φίλους και από υγιή δημιουργικότητα και στερούν τον άνθρωπο από την κριτική του ικανότητα. Δεν είναι λίγοι οι οπαδοί παρόμοιων εταιρειών και συλλόγων που καταντούν υποχείρια αδίστακτων εκμεταλλευτών της εφηβικής και νεανικής ικμάδας και προσφοράς.
Παρομοίως φανταστικό ή από απόκρυφες πηγές περιεχόμενο έχουν και τα διάφορα, άγευστα από εκκλησιαστική ζωή, ορθολογιστικά ντοκιμαντέρ –κόπτονται πως δήθεν πληροφορούν σχετικά με άγνωστες πτυχές της ζωής του Ιησού- που είτε με τη μορφή cd είτε δια του διαδικτύου προσφέρονται προς κατανάλωση σε ένα μη ενημερωμένο κατά την πλειοψηφία του κοινό. Στα ντοκιμαντέρ αυτά -που αναπλάθουν τις ασύστατες και απόκρυφες ιστορίες περί του Ιησού της αρχαιότητας- ή σε αθεϊστικά και ορθολογιστικά βιβλία, ο Ιησούς προσεγγίζεται σαν απλός άνθρωπος, με πάθη και αδυναμίες, σαν λαϊκός προφήτης, που δίδαξε και έπραξε θαυμάσια, πλην όμως όχι ως Θεός επί της γης, όπως η Εκκλησία διακηρύσσει επί 2.000 χρόνια μέχρι σήμερα και έως του αιώνος θα το κάνει.  
Μερικά ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ απόκρυφης φιλολογίας θα παραθέσουμε αμέσως παρακάτω για να φανεί το μυθιστορηματικό περιεχόμενο και η έλλειψη θεολογικής τους ποιότητας, αναφορικά με τα κανονικά τέσσερα Ευαγγέλια της Εκκλησίας:

Εξαφανίζονται οι μέλισσες από τον πλανήτη! Τι πάει στραβά;Ένα μυστηριώδες φαινόμενο απασχολεί τα τελευταία χρόνια τους επιστήμονες: Οι μέλισσες εξαφανίζονται μαζικά από τον πλανήτη για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία. Υπάρχουν περιοχές όπου έχει εξαφανιστεί το 85% του πληθυσμού τους (Μέση Ανατολή) ή ακόμα και το 90% (ΗΠΑ). Το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζει και η Ελλάδα (ευτυχώς σε μικρότερη έκταση), γι’ αυτό τον περασμένο Οκτώβριο ξεκίνησε ένα πρόγραμμα επιτήρησης των ελληνικών μελισσιών.


Υπάρχει περίπτωση να ξεμείνουμε από μέλι; Το πρόβλημα είναι πολύ πιο σοβαρό…

Θα στερηθούμε βασικά αγαθά

Αν εκλείψουν οι μέλισσες από τον πλανήτη, δε θα στερηθούμε μόνο το πολύτιμο μέλι αλλά και πολλά άλλα σημαντικά πράγματα, όπως βασικά φρούτα, λαχανικά και βότανα (με τα οποία φτιάχνουμε μια ποικιλία φαρμάκων) αλλά και βαμβακερά ρούχα, αφού το βαμβάκι, καθώς και όλα τα προηγούμενα, δένουν τους καρπούς τους και ευδοκιμούν χάρη στη γύρη που μεταφέρουν οι μέλισσες (επικονίαση).

Γιατί όμως εξαφανίζονται;

Ευθύνονται τα φυτοφάρμακα;

Οι επιστήμονες κάνουν πολλές υποθέσεις. Εικάζουν ότι ο αφανισμός των μελισσών μπορεί να οφείλεται σε ακατάλληλα φυτοφάρμακα, επικίνδυνα λιπάσματα ή / και στη μόλυνση του περιβάλλοντος. Μετά μάλιστα την πρόσφατη ανακάλυψη των γενετικών μυστικών της μελισσοπαραγωγού μέλισσας ελπίζουν να κατανοήσουν καλύτερα το φαινόμενο. Αυτό για το οποίο δε μιλούν καθόλου είναι οι εκπομπές τεχνητής μικροκυματικής ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας, η οποία είναι μεν αόρατη αλλά πολύ δραστική και βρίσκεται (ειδικά την τελευταία δεκαετία, οπότε και παρουσιάσθηκε το πρόβλημα της εξαφάνισης των μελισσών) παντού. 

Οι έρευνες του βιοφυσικού επιστήμονα στο Πανεπιστήμιο Αθηνών Δρα Δημήτρη Παναγόπουλου ήταν οι πρώτες (παγκοσμίως) που έδειξαν ότι η ακτινοβολία του κινητού τηλεφώνου καταστρέφει το DNA στα κύτταρα των εντόμων. Και για να συμβεί αυτό αρκούν λίγα λεπτά καθημερινής έκθεσης για μερικές μέρες…

Όπως δήλωσε στο Golden Magazine οΔρ Δημήτρης Παναγόπουλος:

Θα κάνουμε ταξίδι στο παρελθόν;


Μια ομάδα κβαντικών φυσικών του πανεπιστημίου ΜΙΤ των ΗΠΑ θεωρούν ότι είναι δυνατή η δημιουργία μιας χρονομηχανής, η οποία θα επιτρέπει το ταξίδι στο παρελθόν και συνεπώς την πρόκληση αλλαγών σε αυτό, χωρίς καν να δημιουργούνται παράδοξα στο παρόν και το μέλλον.
Οι κβαντομηχανικοί έχουν καταφέρει μέχρι σήμερα –αξιοποιώντας το μυστηριώδες φαινόμενο του «κβαντικού εναγκαλισμού» (που ξένιζε ακόμα και τον Αϊνστάιν)- να τηλεμεταφέρουν κβαντικές καταστάσεις από το ένα μέρος στο άλλο, σε απόσταση χιλιομέτρων.
Τώρα ο καθηγητής Σιθ Λόιντ και οι συνεργάτες στο Τεχνολογικό Ινστιτούτο της Μασαχουσέτης (ΜΙΤ), σύμφωνα με τη βρετανική «Τέλεγκραφ», φιλοδοξούν να πάνε ακόμα παραπέρα, αξιοποιώντας ένα άλλο κβαντικό φαινόμενο, την «μετα-επιλογή», προκειμένου να ταξιδέψουν ανάποδα στον χρόνο.
Όπως δήλωσε ο Λόιντ στο περιοδικό “Technology Review” (Τεχνολογική Επιθεώρηση), «είναι δυνατό για τα σωματίδια (και, θεωρητικά, για τους ανθρώπους) να ταξιδέψουν στο τούνελ του χρόνου, από το μέλλον προς το παρελθόν». Οι ερευνητές του ΜΙΤ θεωρούν ότι αν συνδυαστούν τα φαινόμενα του «κβαντικού εναγκαλισμού» και της «κβαντικής μετα-επιλογής», είναι η εφικτή η τηλεμεταφορά στο παρελθόν.
Αντίθετα με άλλες θεωρίες τηλεμεταφοράς στον χρόνο, η συγκεκριμένη κβαντική θεωρία αποφεύγει διλήμματα και παράδοξα που προκύπτουν από ένα τέτοιο ταξίδι στον χρόνο (του τύπου «αν φρόντισα ο μπαμπάς και η μαμά μου να μη συναντηθούν ποτέ στο παρελθόν, τότε εγώ πώς υπάρχω σήμερα;» ή «αν σκότωσα τον παππού μου όταν τον συνάντησα στο παρελθόν, τότε πώς εγώ γεννήθηκα και πώς γίνεται μετά να ταξίδεψα στο παρελθόν κοκ;»).
Επιπλέον, αντίθετα με άλλες θεωρίες «επιστροφής στο μέλλον», η κβαντική χρονομηχανή δεν προϋποθέτει την κάμψη του χωροχρόνου (κάτι που υποτίθεται ότι κάνουν οι μαύρες τρύπες, όμως ένα ταξίδι μέσω αυτών φαντάζει ιδιαίτερα απίθανο από πρακτική άποψη…).

Το Μεγάλο Πουθενά


Η Δημοκρατία είναι σαν το σεξ. Ένας είναι μοναρχία, δύο είναι στείρος δικομματισμός. Από τρεις και πάνω δικαιώνεται ο λαός.
Οπότε μην παραπονείστε με την τρικομματική συγκυβέρνηση. Βρισκόμαστε σε πορεία δικαίωσης.
Φοβούμαι όμως ότι θα είναι μια δικαίωση σαν τις soft αισθησιακές ταινίες που βάζουν αργά το βράδυ μερικά σοβαροφανή κανάλια. Δεν μπαίνουν ποτέ στο ψητό. Εκεί που πας να φτιαχτείς, αλλάζει το πλάνο και σ΄ αφήνουν στα κρύα του λουτρού. Όλο μεγάλες υποσχέσεις είναι.
Κτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο, αλλά δεν σπάει. Ούτε ο τοίχος. Αυτό λέγεται αδιέξοδο.
Ούτε τον Γιωργάκη δεν μπορούν να στείλουν στο Ειδικό Δικαστήριο. Μόνο κάτι ψιλικατζήδες βλέπουμε να μπαίνουν στην φυλακή, σαν τον Άκη και τον Λουα – Λουα. Τα μεγαθήρια απολαμβάνουν την κατάσταση από τα σαλέ που έχουν κτίσει κοντά στα λεφτά τους.
Πολλοί ρίχνουν την ευθύνη για την κατάσταση αυτή στη κυβέρνηση Σαμαρά. Επειδή δεν υλοποίησε όσα μεγαλεπήβολα και τρανταχτά υποσχέθηκε στο εκλογικό σώμα προεκλογικά. Λες και περίμενε κανείς ότι οι «νταβατζήδες» θα κλειστούν στη φυλακή και η διαπλοκή θα εξαλειφθεί διά προεδρικού διατάγματος. Δεν μπορείς όμως να καταργήσεις αυτό που δεν υπήρξε ποτέ. Η «διαπλοκή» ήταν τελικά μόνο μια λέξη που εφεύρε ο Μητσοτάκης για να παγιδεύσει το πολιτικό σύστημα. Γιατί δεν υπάρχει «διαπλεκόμενος» επιχειρηματίας, εξ΄ ορισμού. Αυτό που υπάρχει είναι μόνον διεφθαρμένοι πολιτικοί.
Αλλά ποιος νοιάζεται πια για τους διεφθαρμένους πολιτικούς; Εδώ μιλάμε πλέον για μια βαθύτατη κρίση που διατρέχει οριζόντια και κάθετα το δημόσιο βίο. Ποιος μπορεί να εγγυηθεί την υπέρβασή της; Ποιο από τα υπάρχοντα κόμματα μπορεί να αναλάβει τις μάχες εκ του συστάδην που απαιτούνται σε κάθε τομέα του δημόσιου βίου για την «κάθαρση» και τη «διαφάνεια»;
Πως μπορείς να καταπολεμήσεις κάτι στο οποίο πιστεύουν όλοι;
Δεν με ενοχλεί λοιπόν που κάποιοι παλιοί φίλοι εγκατέλειψαν το «κυνήγι μαγισσών», άραξαν σε γραφεία πέριξ της Πλατείας Συντάγματος και παίζουν παιχνιδάκια με ξεδοντιασμένους νταβατζήδες
Αδιαφορώ τελείως για τα χοντρά παιχνίδια των μεγάλων επιχειρηματικών συμφερόντων που διεκδικούν τα ασημικά των αποκρατικοποιήσεων, το ενεργειακό Ελντοράντο , τον κρατικό τζόγο και τα λιμάνια.
Δεν ασχολούμαι με τον πόλεμο των τραπεζών και των καρτέλ, τα αλισβερίσια με τους ημετέρους, τον Κορυδαλλό που ανταγωνίζεται την Μύκονο και το Εργατικό Δίκαιο που έγινε Εργοδοτικό Δίκαιο.
Δεν με ενδιαφέρουν καν οι υπάλληλοι των πολυεθνικών που παριστάνουν τους κρατικούς λειτουργούς, οι γιοι των πρώην υπουργών και βαρώνων που «συμβουλεύουν» τους νεότερους πως θα βάλουν τον χέρι στο μέλι, οι γυναίκες υπουργών που παριστάνουν τις business-woman και οι αποτυχημένοι βουλευτές που αναλαμβάνουν να εκποιήσουν τις ΔΕΚΟ.
Με αφήνουν, τελος, παγερά αδιάφορο τα προβλήματα του Βενιζέλου και του κυρ Φώτη οι καυγάδες στη διαλυμένη ΝΔ, ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός.

ΗΠΑ: Έλεγχος στην τροφή & στους οικιακούς κήπους!Όταν ψηφίζονται νόμοι ελέγχου της τροφής και του νερού σχεδόν ...

σε όλη την υφήλιο δύο πράγματα που αν δεν τα έχεις απλά δεν ζεις, είναι δύσκολο να μην πιστέψεις, ότι ένα... Παγκόσμιο καθεστώς βρίσκεται καθοδόν, και μάλλον είναι πολύ κοντά μας πλέον.

Οι πολυεθνικές, με τις ευλογίες της κυβέρνησης των ΗΠΑ, περνούν νόμο απαγόρευσης και ωθούν στην πείνα μικρο καλλιεργητές και ιδιώτες, απαγορεύοντας τη διατήρηση και φύτευση σπόρων σε λαχανόκηπους στα σπίτια. Αν κρίνουμε από τη στροφή που έκαναν χιλιάδες νοικοκυριά και εδώ στην Ελλάδα, που λόγω της κρίσης άρχισαν να φυτεύουν είδη πρώτης ανάγκης και λαχανικά ώστε να μπορούν να επιβιώσουν, κατανοούμε και το μέγεθος της απανθρωπιάς των πολυεθνικών που προκειμένου να ελέγξουν την ανθρωπότητα μέσω του ελέγχου της τροφής, προωθούν τέτοιες απαγορευτικές νομοθεσίες. Ο νόμος S510 είναι μόνο ένα μέρος από την προώθηση του λεγόμενου κώδικα αλιμεντάριους.

Σχετικά κείμενα:...

Ένα διαχρονικό μυστήριο: Παράξενα φώτα, σκιές, φωνές, έντονο μαγνητικό πεδίοΠαράξενα φώτα, σκιές, φωνές, έντονο μαγνητικό πεδίο είναι κάποια απ'τα περιστατικά που έχουν καταγραφεί ή ειπωθεί για τη 'Σπηλιά του Νταβέλη' στην Πεντέλη, το μυστήριο όμως παραμένει και κανείς μέχρι και σήμερα δεν γνωρίζει τι ακριβώς συμβαίνει στο συγκεκριμένο μέρος...

Το σπήλαιο:

H Google παρακολουθεί τους χρήστες internet ακόμη και εκτός...δικτύου


Η νέα μέθοδος παρακολούθησης και χειραγώγησης του καταναλωτικού κοινού; Ή η απαρχή της απόλυτης παρακολούθησης της πραγματικής ζωής με ηλεκτρονικά μέσα;
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...