Δευτέρα, 14 Ιανουαρίου 2013

Ο Ράϊχενμπαχ βάζει φρένο στην αξιοποίηση των κοιτασμάτων πετρελαίου..στον κόλπο της Καβάλας..Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΞΑΝΑ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ


Η υποθήκευση των κοιτασμάτων υδρογονανθράκων και ο έλεγχός τους από την τρόϊκα είναι πλέον γεγονός.
Όχημα για να συμβεί αυτό είναι το Ταμείο για την Αξιοποίηση Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ) στο οποίο θα υπαχθεί η διαμεσολάβηση μεταξύ ΥΠΕΚΑ και εταιρειών ώστε τ' αναμενόμενα έσοδα από την εκμετάλλευση κοιτασμάτων πετρελαίου και φυσικού αερίου να καταλήγουν απευθείας στα ταμεία του ΤΑΙΠΕΔ.

Το ΤΑΙΠΕΔ το οποίο ελέγχεται φυσικά 100% από την Task Force του Χορστ Ράϊχενμπαχ και κατ'επέκταση την Γερμανία!

Ανζέντα 21: Τιμωρούν οικογένεια με πρόστιμο επειδή έχουν λαχανόκηπο στην αυλή τους


Ενα ζευγάρι απο το Κόλετζ Παρκ διαμαρτύρεται ότι ο λαχανόκηπος στην αυλή τους βρίσκεται στην "πυρά" Η έναρξη διαμαρτυρίας για το νόμο απο το ζεύγος Helvenstons στο Ορλάντο, θα αντιμετωπίσει πρόστιμα
Ο λαχανόκηπος στο ζευγάρι του Κόλετζ Παρκ βρίσκεται υπο την απειλή κοπής και με πρόστιμο σε περίπτωση που δεν τα ξεριζώσουν μέχρι την Πέμπτη.
Ο Jason και η Jennifer Helvenston προωθούν το «Φυτέψτε ένα Σπόρο, Αλλάξτε το νόμο," μια διαμαρτυρία ενάντια στο νόμο του Ορλάντο, που λέει ότι παραβιάζει το συνταγματικό τους δικαίωμα να χρησιμοποιούν ειρηνικά την περιουσία τους για να καλλιεργούν τα δικά τους τρόφιμά. Τον Νοέμβριο, ξεκίνησε η ιστορία σχετικά με τον αμφιλεγόμενο κήπο αφού η πολιτεία ανακοίνωσε στους Helvenstons ότι ο λαχανόκηπος στην αυλή τους δεν ήταν σε συμμόρφωση με τον κώδικα της πόλης.
Μετά από εκατοντάδες ηλεκτρονικά μηνύματα που υποστηρίζουν το ζευγάρι επιτρέποντας αρχικά στους Helvenstons να κρατήσουν τον κήπο τους, η πολιτεία από τότε έχει ζητήσει από το ζεύγος να ξεριζώσουν τον κήπο τους και να τον αντικαταστήσουν με γκαζόν διαφορετικά θα αντιμετωπίσουν πρόστιμο.
"Η μεγαλύτερη ελευθερία που μπορεί να δώσεις σε κάποιον είναι η ελευθερία να ξέρει ότι δεν θα πεινάσει", δήλωσε ο Jason Helvenston. Ο κήπος μας πληρώνει για το σύνολο των εξόδων της υγιεινής διατροφής και του τρόπου ζωής, έχοντας το χαμηλότερο πιθανό ίχνος άνθρακα. Παρέχει πολύτιμη τροφή ενώ είναι ελκυστικός. Πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί υπάρχει ακόμα συζήτηση.
Οι άνθρωποι βρίσκονται σε πλήρη λήθαργο, και αν τους χαλάσεις την ησυχία τους, η τους πείς κάτι το οποίο δεν το έχει πλασάρει κάποια «εγκριτη»πηγή όπως, τηλεοπτικό κανάλι η δημοσιογράφος, θα σε περάσουν για τρελό - η στην καλύτερη των περιπτώσεων συνομωσιολόγο. Μόνο που στην περίπτωση της Ατζέντα 21, (και έχουμε αναφερθεί πολλές φορές σε αυτό το μπλόγκ), τα πράγματα είναι ξεκάθαρα και δεν υφίστανται συνομωσίες.
Τα τσιράκια της Νέας τάξης πραγμάτων καθώς προσπαθούν να εφαρμόσουν τους στόχους τους, σχεδόν ποτέ δεν χρησιμοποιούν τον όρο "Ατζέντα 21". Αντ 'αυτού, χρησιμοποιούν πολύ περισσότερο αβλαβείς ταμπέλες που ηχούν όπως "έξυπνη ανάπτυξη", "ολοκληρωμένο χωροταξικό σχεδιασμό" "πράσινη ανάπτυξη" και ιδιαίτερα, "βιώσιμη ανάπτυξη".
Έτσι, μόνο και μόνο επειδή κάτι δεν φέρει την υπογραφή Ατζέντα 21 δεν σημαίνει ότι δεν είναι η προώθηση των στόχων της Ατζέντα 21. Οι στόχοι της Ατζέντα 21 δεν εφαρμόζονται μόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες, αλλά επίσης σε όλα τα κράτη, και βεβαία στην Ελλάδα. Απλά όπως ανέφερα προηγουμένως με διαφορετική ταμπέλα. Αυτό είναι μια τεράστια παγκόσμια προσπάθεια που συντονίζεται από τα Ηνωμένα Έθνη.
Η «Ατζέντα 21 του ΟΗΕ, αποτελεί το σχέδιο δράσης για την απογραφή και τον έλεγχο σε οτιδήποτε στη γη, το νερό, όλα τα μέταλλα, όλα τα φυτά, όλα τα ζώα, όλες τις κατασκευές, όλα τα μέσα παραγωγής, όλες οι πληροφορίες, όλη η ενέργεια, καθώς και όλα τα ανθρώπινα όντα στον κόσμο.
Κάθε φυτό, λέει ο «Επίσημος κώδικας ότι είναι κι ένα « επιβλαβές ζιζάνιο »- φυλάκιση η ακόμα και καθημερινά πρόστιμα, μπορούν να σας κλέψουν τη γη.
Μπορούν να σας πάρουν από το σπίτι σας, μέχρι και να σας φυλακίσουν. Οι δικαστικές διαδικασίες όπως καταλαβαίνεται είναι βιτρίνα, καθώς δεν υπάρχει απαλλαγή που να συνδέεται με αυτό τον «κώδικα».

Τουρκική απόβαση στις μαρίνες μας


Σε τουρκικό σίριαλ εξελίσσεται η πώληση ελληνικών μαρινών, μετά και τη δεύτερη συμφωνία του ομίλου Dogus με την εταιρεία «Κυριακούλης». Αναφερόμαστε σε σίριαλ, γιατί είχε προηγηθεί ανάλογη κίνηση με τη Lamda Development, ενώ έγκυρες πηγές κάνουν λόγο για τουλάχιστον άλλη μία ή δύο εξαγορές που κυοφορούνται.
Σύμφωνα με αυτές, σε προχωρημένο στάδιο βρίσκονται οι συζητήσεις και για τη μαρίνα της Καλαμάτας, ενώ φέρεται να έχει διερευνηθεί το έδαφος και για τη μαρίνα του Αγίου Κοσμά (ελέγχεται από την «Παρνασσός» - Παν. Πανούση), και του ΟΛΘ στη Θεσσαλονίκη.
Μέχρι τώρα ο Φερί Σαχένκ, ιδιοκτήτης της αυτοκρατορίας Dogus, με λιγότερα από 16 εκατ. ευρώ ελέγχει ήδη περίπου το 40% των θέσεων ελλιμενισμού της χώρας. Σημειωτέον πως σε επίπεδο δυναμικής, οι τέσσερις μαρίνες που διαχειρίζεται σήμερα η «Κυριακούλης» αντιστοιχούν σχεδόν στο 34% των συνολικών θέσεων, με 2.775 θέσεις ελλιμενισμού, όταν η χώρα διαθέτει 19 μαρίνες με 6.661 θέσεις.
Και αν στην ιστοσελίδα του τουρκικού ομίλου (www.dogusgrubu.com.tr) δεν γίνεται επίσημα αναφορά για τη μαρίνα της Καλαμάτας, ο δήμαρχος της μεσσηνιακής πόλης εμφανίζεται σφόδρα αντίθετος στο ενδεχόμενο πώλησής της, καθώς ο δημοτικός λιμένας «Μαρίνα» έχει παραχωρηθεί κατά χρήση από το Δημόσιο στο Δήμο Καλαμάτας, ο οποίος τον ενοικίασε ύστερα από διαγωνισμό και με συμφωνητικό για 24 χρόνια, το 1998. Επανέλαβε δε ότι η Δημοτική Αρχή είναι αντίθετη στην αλλαγή του καθεστώτος και μίλησε για πλήγμα στα συμφέροντα του δήμου, αλλά και στα συμφέροντα των επαγγελματιών και των κατοίκων της Δυτικής Παραλίας, οι οποίοι χρησιμοποιούν τους χώρους της μαρίνας είτε για την υποστήριξη των επαγγελματικών δραστηριοτήτων τους είτε για αναψυχή.
Ωστόσο, θα πρέπει να σημειωθεί πως η πρώτη «αποβατική» κίνηση του ομίλου Dogus έγινε μέσω της συμφωνίας με τη Lamda Development (συμφερόντων Σπύρου Λάτση) με τη δημιουργία μιας κοινής εταιρείας, στην οποία οι δύο εταίροι θα κατέχουν από 50% και θα ξεκινήσουν τις «επενδύσεις» σε τουριστικές μαρίνες. Στην ουσία, η εταιρεία που ανήκει στον Σπύρο Λάτση εκχωρεί τη μαρίνα Φλοίσβου στο Παλαιό Φάληρο σε αντάλλαγμα της συμμετοχής των Τούρκων στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας με μετρητά.
Μάλιστα, σε κοινή δήλωσή τους οι Χουσνί Αχάν και Οδυσσέας Αθανασίου, διευθύνοντες σύμβουλοι των δύο εταιρειών, βεβαίωναν πως τίθενται οι βάσεις για μακροχρόνια και επιτυχημένη επιχειρηματική συνεργασία.

Ψηφίζεται το “ιστορικό” ΦΕΚ 240 που καταργεί την εθνική μας κυριαρχία..


tetelestaiΤετέλεσται!
Από τη Δευτέρα παίρνουμε την άδεια από το Σύνταγμα να φτύνουμε και να λοιδορούμε όποιον  βουλευτή ψηφίσει την προδοσία!!… Η κρεμάλα  κατόπιν του πτύελου.
Ψηφίζεται τη Δευτέρα το “ιστορικό” ΦΕΚ 240 που καταργεί την εθνική μας κυριαρχία..
Αλλαγή στους όρους του Μνημονίου για να μην εξαιρείται κανένα(!) περιουσιακό στοιχείο του Κράτους -ούτε και της Τραπέζης της Ελλάδος όμως ακόμη- από την συντηρητική ή αναγκαστική κατάσχεση εκ μέρους των δανειστών, σε περίπτωση που η Ελλάδα αθετήσει τις πληρωμές των δανείων που λαμβάνει, προβλέπει ο νόμος που φέρνει για ψήφιση την Δευτέρα στη Βουλή με τη διαδικασία του κατεπείγοντος η κυβέρνηση.
Αυτό προβλέπει μία από τις πέντε… Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου που υπέγραψε η Κυβέρνηση επειδή το είχαν θέσει οι δανειστές ως προαπαιτούμενο για τις δόσεις-μαμούθ που θα πάρει η χώρα μας έως το Μάρτιο. Σύμφωνα με πληροφορίες όμως,… στη σύσκεψη υπό τον Αντώνη Σαμαρά χθες στο υπουργείο Οικονομικών αποφασίστηκε να αποσύρει η κυβέρνηση τον Κυρωτικό Νόμο που είχε καταθέσει στη Βουλή τις παραμονές των Χριστουγέννων και στη θέση του οι βουλευτές να ψηφίσουν νέο «κατεπείγοντα» νόμο, που θα θεσπίζει όσα ζητούν οι δανειστές.
Ο νόμος αυτός θα εισαχθεί στη Βουλή την Παρασκευή, αμέσως μετά την ψήφιση του φορολογικού νομοσχεδίου και θα ψηφιστεί την Δευτέρα, για να μπορέσει ο Γιάννης Στουρνάρας να ενημερώσει άμεσα το Γιούρογκρουπ και το ΔΝΤ πως εκπληρώθηκαν όλα τα προαπαιτούμενα για την υπο-δόση των 9,2 δισ. του Ιανουαρίου.
Τι προβλέπει ο «κατεπείγων» νόμος

ΜΑΣ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΝΟΥΝ Η προετοιμασία για την αποδοχή του "τσιπαρίσματος" απο τον Στουρνάρα

Δείτε το παρακάτω βίντεο και θα καταλάβετε πως μας ετοιμάζουν για το μελλοντικό μας υποχρεωτικό τσιπαρισμα .Το τσιπάκι rfid έχει πλέον μπει για τα κάλα στην ζωή μας και σε αυτό συνεισφέρουν όλες οι μεγάλες εταιρείες και φυσικά το facebook που είναι και αυτό εργαλείο παρακολούθησης και φτιάχτηκε για το on line φακέλωμα μας. Τώρα το τσιπάκι βρίσκεται σε βραχιολάκια και σε πλαστικές κάρτες αργότερα όμως θα μπει κάτω απο το δέρμα μας με την αιτιολογία ότι μπορεί να μας το κλέψουν η να χαθει. Βεβαια κάποιοι έχουν προχωρήσει στο τελικό στάδιο και το έχουν φυτέψει κάτω από το δέρμα τους για ιατρικούς λόγους και άλλοι για να μπαίνουν στο αγαπημένο τους club-bar. Στην Ελλάδα κατα την γνώμη μου θα μας το επιβάλλουν με το πρόσχημα να ελέγξουν τους φοροφυγάδες την εξυπηρέτηση μας απο το δημόσιο γλιτώνοντας έτσι ουρές -ταλαιπώρια αλλα και τον ελεγχο της εγληματικοτητας. ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ μην ξεχναμε και τον νόμο Ομπαμα που το τσιπαρισμα γινεται υποχρεωτικο μεσα στην νεα χρονια για λογους ιατρικους. Οι εξελιξεις λοιπον τρεχουν και πρεπει να ετοιμαζομαστε αλλα έχουν γνώση οι φύλακες.( Από tritosaggelos.blogspot.gr)

ΕΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 14/01/13 ΘΑ ΘΕΩΡΗΘΕΙΤΕ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ! ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ; ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ!


ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ! ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΜΟΝΟΥΣ!!
Ἄλλως θὰ θεωρηθῆτε ἠθικοὶ αὐτουργοὶ!
Τὴν Δευτέρα 14-1-13, ψηφίζεται ἡ διάταξις, ἡ ὁποῖα παρέχει τὴν δυνατὸτητα στοὺς δανειστὲς (Τρόϊκα, τοκογλύφους), νὰ κατὰσχουν κάθε περιουσιακὸ στοιχεῖο τῆς Ἑλλάδος, ἐφ’ ὅσον ἀδυνατοῦμε νὰ πληρώσωμε ὡς Κράτος κάποια δόσι τῶν δανείων!!!!«Οὔτε τὸ δικαιοῦχο κράτος, οὔτε ἡ Τράπεζα τῆς Ἑλλάδος (;;!!), οὔτε κανένα ἀπὸ τὰ περιουσιακὰ των στοιχεῖα ἐξαιροῦνται, λόγω ἐθνικῆς κυριαρχίας ἤ γιὰ ἄλλον λόγο, τῆς δικαιοδοσίας κατασχέσεως – συντηρητικῆς ἤ ἀναγκαστικῆς ἐκτελέσεως ἐν σχέσει πρὸς οἱοδήποτε ἔνδικο βοήθημα ἤ διαδικασία σχετικῶς μὲ τὴν σύμβασι τροποποιήσως» (ΦΕΚ 240/2012).!!!
Ἡ ΜΟΝΗ λύσις ἡ ὁποῖα ἀπομένει εὶς τὰ ἐκτὸς κυβερνήσεως κόμματα (οἱ ἀρχηγοὶ καὶ οἱ βουλευτὲς τῶν ὁποίων ἔχουν ἤδη καὶ αὐτοὶ μηνυθεῖ γιὰ Ἐσχάτη προδοσία καὶ Παράβασι καθήκοντος, μὲ τὴν ἀπὸ 29ης Νοεμβρίου μήνυσι τοῦ Ἀρτεμίου Σῶρρα), εἶναι ἡ ὁμαδικὴ καὶ «βροντερὴ» παραίτησις ἀπὸ τὸ ἀξίωμὰ των!! Ἄλλως θὰ ἀποτελοῦν ἕνα «δημοκρατικὸ» ἄλλοθι γιὰ τοὺς ἐθνοπροδότες!!

Το αληθινά δικό μας χρέος…

Να ‘μαστε το λοιπόν. Καθόμαστε στο ίδιο καφενείο, σε χωριστά τραπέζια και ρουφάμε τον πικρό καφέ μας. Τα μάτια μας κοιτάζουν στον δρόμο που περνά από μπροστά μας και είναι αδειανός. Μερικοί τρελοί πάνε κι έρχονται μέσα σε μία νεκρική σιγή. Δεν υπάρχουν παιδιά τριγύρω μας, δεν υπάρχουν φωνές, δεν υπάρχει ζωή. Μόνο εσύ κι εγώ, κοιτάζουμε στο βάθος του δρόμου, με μάτια βουρκωμένα, που αναστενάζουν βουβά...
Σηκώνω το βλέμμα μου και ψάχνω να βρω το δικό σου. Δυσκολεύομαι μέσα σε ετούτη την καταχνιά. Σε ξέρω από μικρό παιδί. Τότε που παίζαμε στις αλάνες το τόπι και τα βράδια παίζαμε κρυφτό. Σε θυμάμαι να παίρνεις τον ουρανό με τα αστέρια και να τον κάνεις σεντόνι για να σκεπάζεσαι, όταν μιλούσαμε για τα όνειρά μας εκείνα τα ζεστά καλοκαίρια της νιότης μας.
Σήμερα, μείναμε να κοιταζόμαστε σαν δυό ξένοι. Σηκώνω το φλυτζάνι του καφέ. Μια τζούρα έμεινε μόνο. Την πίνω κι αυτή και παίρνω την απόφαση, σηκώνομαι κι έρχομαι στο τραπέζι σου. Κάθομαι, δίχως να σε ρωτήσω. Σμίγω τη μοναξιά μου με την δική σου και αναρωτιέμαι, πως γίναμε έτσι. Βουβοί… σκυθρωποί… δίχως κανένα όνειρο. Μας τά ‘κλεψαν κι αυτά οι πραματευτάδες της ζωής και τα ξεπούλησαν στα παζάρια, στους πάγκους που οι γύφτοι άπλωσαν να προσφέρουν την κλεμμένη πραμάτεια τους στους ξένους.
Πώς γενήκαμε έτσι αδελφέ;
Κάποτε χορεύαμε ολόρθοι, περήφανοι, μαζί με τους αγγέλους.
Κάποτε, τότε που υπήρχε μπέσα και που δείχναμε τον κλέφτη…
Κάποτε, που πιάναμε την πέτρα και την στύβαμε…
Χτυπάει η καμπάνα. Γυρίζω και σε κοιτάζω ξανά, επίμονα. Ψάχνω το βλέμμα σου να δω τι υπάρχει εκεί μέσα, αν αυτός ο ατίθασος που ήξερα βρίσκεται ακόμη εκεί. Ψάχνω να βρω το λιοντάρι, ψάχνω να βρω τη ματιά που άνοιγε τα βουνά στο πέρασμά της. Σε θυμάμαι νέο κι ερωτευμένο, όταν σε είδα να γελάς και ένιωσα πως όλος ο κόσμος ήτανε δικός σου. Τότε έτσι ήτανε… Σήμερα έγινες κατάδικος ενός άλλου κόσμου, φερμένου από αλλού, από λιμοκοντόρους που κάνανε το ψέμα δουλειά και που πληρώνονταν με τον δικό μας τον ιδρώτα…
Εσύ κοιτάς στον δρόμο. Γνωρίζεις πολύ καλά, όπως κι εγώ, πως ετούτος ο δρόμος μας περιμένει. Πως δεν έχουμε άλλο από το να τον ακολουθήσουμε. Σβήνω το τσιγάρο που κρατώ. Σου χτυπώ την πλάτη και σηκώνομαι. Εγώ θα ξεκινήσω. Αν θέλεις έρχεσαι. Θα είναι έτσι πιο εύκολος ο δρόμος, επειδή θα είμαστε μαζί. Στην άκρη του βρίσκεται το χρέος.
Το χρέος στην φυλή που μοιάζει να χάνεται.
Το χρέος στον άντρα και στο παιδί που του ‘κλεψαν τα όνειρα του.
Το χρέος στους χθεσινούς και στους αυριανούς.
Το χρέος στο χώμα που μας καρτερά.
Το χρέος στην ψυχή που λιώνει.
Μα πιότερο το χρέος στην πίστη και στον Θεό που μας έκανε την τιμή να περπατήσουμε αυτό τον δρόμο, να τον ευχαριστήσουμε για τον αγώνα τον καλό που μας προσφέρει και να τον δοξάσουμε με όση τιμή κρύψαμε μέσα στην καρδιά μας.
Ετούτο είναι το χρέος μας, αδελφέ, και αλλιώς δεν μπορούμε να κάνουμε. Το ξέρεις. Κι όσο αργούμε να ξεκινήσουμε, τόσο σκοτεινιάζει ο ουρανός από τους δαίμονες που χορεύουν κοιτώντας μας. Κι όσο αργούμε να βάλουμε μπρος, τόσο και λιγοστεύει ο χρόνος που μας απομένει.
Σε κοιτώ βουβά. Σηκώνομαι και ξεκινώ. Καλός ο καφές, μα ετούτος ο δρόμος δεν φεύγει. Θα είναι πάντα εδώ. Μήτε το χρέος φεύγει κι όσο περνά η ώρα όλο και βαραίνει. Πίνω μια γουλιά νερό, με κοιτάς και σηκώνεσαι. Ξάφνου σηκώνεσαι και σαν να διάβασες τη σκέψη μου στέκεσαι δίπλα μου και ξεκινάμε. Αλλιώς δεν μπορούμε να κάνουμε, το ξέρουμε και οι δυό…Ευλογημένος νά 'σαι αδελφέ, επειδή μου έμαθες όσα δεν ήξερα κι επειδή μου έδειχνες όταν δεν έβλεπα.
Τέλος στην στάση της ζωής μας, λοιπόν... Ήρθε η ώρα να πάρουμε τα όνειρά μας πίσω. Ήρθε η ώρα να περπατήσουμε τον δρόμο που από πάντα μας περίμενε… Κι αν είναι βαρύς για τα χρόνια μας, δεν φταίει αυτός, αλλά εμείς, που δεν αποφασίσαμε να τον διαβούμε πιο νέοι…
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...