Τετάρτη, 16 Ιανουαρίου 2013

Εχουμε 2 ταχυτήτων δημοκρατία, αυτή που βολεύει και αυτή που ενοχλεί. Και οι 2 έχουν αποτύχει.

Βρέθηκε μια σφαίρα στο γραφείο του Σαμαρά κι όλοι τρελάθηκαν. Θα μου πεις, συμβολικό χτύπημα ενάντια στη Δημοκρατία. Για τη σφαίρα στο κεφάλι του 77χρονου που αυτοκτόνησε στο Σύνταγμα, γιατί κι αυτή συμβολική ενέργεια ήταν, όπως χιλιάδες αυτοκτονίες, δεν είδαμε κανενός χοντρόπετσου-τηλεπαραθυρακια να του ιδρώνει το αυτί και να λέει έστω ένα "συγνώμη" ή απλά να αναφέρεται στο γεγονός.Εχουμε 2 ταχυτήτων δημοκρατία, αυτή που βολεύει και αυτή που ενοχλεί. Και οι 2 έχουν αποτύχει.
Φωτογραφία: Βρέθηκε μια σφαίρα στο γραφείο του Σαμαρά κι όλοι τρελάθηκαν. Θα μου πεις, συμβολικό χτύπημα ενάντια στη Δημοκρατία. Για τη σφαίρα στο κεφάλι του 77χρονου που αυτοκτόνησε στο Σύνταγμα, γιατί κι αυτή συμβολική ενέργεια ήταν, όπως χιλιάδες αυτοκτονίες, δεν είδαμε κανενός χοντρόπετσου-τηλεπαραθυρακια να του ιδρώνει το αυτί και να λέει έστω ένα "συγνώμη" ή απλά να αναφέρεται στο γεγονός.Εχουμε 2 ταχυτήτων δημοκρατία, αυτή που βολεύει και αυτή που ενοχλεί. Και οι 2 έχουν αποτύχει.

KAI META ΘΑ ΣΟΥ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

Νέα επαναστατική δίαιτα


ΠΡΩΙΝΟ
Ένα σπέσιαλ ρόφημα αποτελούμενο από:

Απόρρητη έκθεση της CIA: Τα αλβανικά εδάφη θα ενωθούν το 2035Την ένωση των υποτιθέμενων αλβανικών εδαφών παρουσιάζει ένας χάρτης που δημιούργησε μια ομάδα εμπειρογνωμόνων και αναλυτών της CIA και της ρώσικης GRU.
Στην απόρρητη έκθεση αναφέρεται πως ο χάρτης –ο οποίος διέρρευσε σε αμερικανικά και ρωσικά media- παρουσιάζει την ένωση της Αλβανίας με το Κοσσυφοπέδιο, με τμήμα της FYROM καθώς και με «αλβανικές» περιοχές της Σερβίας, του Μαυροβουνίου, κλπ.
Ο χάρτης που «κατασκεύασαν» οι ξένες μυστικές υπηρεσίες προβλέπει τη διαίρεση της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης, της Κροατίας και της Σερβίας.
H απόρρητη έκθεση για την προετοιμασία του χάρτη έχei βασιστεί σε ειδικές αναλύσεις και ειδικές μελέτες των αμερικανικών και ρωσικών υπηρεσιών όπως η CIA και η GRU, αλλά και πληροφορίες από σημαντικές πηγές των διεθνών οργανισμών που ασχολούνται με τις γεωστρατηγικές μελέτες.
Στην έκθεση τονίζεται πως «οι νέες αλλαγές θα ταρακουνήσουν την Ευρώπη. Οι εδαφικές αλλαγές θα ξεκινήσουν από το βρετανικό νησί, όπου η Σκωτία θα κηρύξει την ανεξαρτησία της μετά από δημοψήφισμα το 2013. Αυτό θα δώσει ώθηση για την ενοποίηση της Ιρλανδίας. Ενώ η χώρα των Βάσκων και της Καταλονίας, ως νέες χώρες θα κηρύξουν την ανεξαρτησία τους από την Ισπανία, συμπεριλαμβάνοντας και ένα μέρος από το γαλλικό έδαφος».

Ενώ η Ελλάδα βουλιάζει, η εκκλησία «αγρόν ηγοράζει»«Τα δεινά έρχονται καλπάζοντας» 
Πατήρ Εφραίμ της Αριζόνας
Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος

Σίγουρα το πολιτικό σύστημα της χώρας, αυτό το σύστημα που έριξε την Ελλάδα στον γκρεμό και καταδίκασε τους πολίτες της στον αφανισμό ή στην εξορία, θα τρίβει τα χέρια του επειδή στην κορυφή της ελληνικής εκκλησίας βρίσκονται οι πιο βολικοί ιεράρχες που θα μπορούσαν να βρουν στην δεδομένη συγκυρία.
Έτσι, εκεί που θα φοβόντουσαν από ένα ορθόδοξο κόσμο που θα στέκονταν απέναντι τους ανυποχώρητος στην ιστορική αυτή προδοσία, η ιεραρχία αυτού του ποιμνίου δεν δείχνει καμία διάθεση όχι μόνο να προβάλλει φραγμό σε αυτόν τον θανατηφόρο κατήφορο, αλλά ούτε καν να ενοχλήσει το σύστημα μήπως και της προσάψουν κάτι το «μεμπτό», αυτοί που έχουν παραβιάσει κάθε ιερό και όσιο.
Αυτή την ιεραρχία την ενδιαφέρει να δώσει αγρούς στο κάθε «πικραμένο», μήπως και έτσι μετριάσει την πίκρα του αλλά και την οργή του για την προδοσία.
Κι ενώ καταρρακώνεται κάθε αξία και συνθλίβεται ο κοινωνικός ιστός, παρακολουθεί απαθής όλο αυτό το κατρακύλισμα μην τυχόν και θίξει κάτι από το κατεστημένο.
Είναι άραγε τόσο μακριά οι εποχές των ιεραρχών-ηρώων του ελληνισμού;

Δυστυχώς στην πιο κρίσιμη περίοδο για την ύπαρξη του ελληνισμού, στην μεγαλύτερη εθνική συμφορά της μεταπολεμικής μας ιστορίας, η ελληνική ιεραρχία, εκτός από μια ξύλινη γλωσσά του -μην απελπίζεστε όλα έχουν τον σκοπό τους- (κατά το σφάξε με αγά ν’ αγιάσω), έχει ταυτιστεί πλήρως με όλη αυτή την προδοτική διαδικασία που οδηγεί, εκτός των άλλων και στην σταδιακή αποχριστιανοποίηση, στην αποκαθήλωση όλων των ορθοδόξων συμβόλων, φυσικά για… το καλό της «ελευθερίας» και στο τέλος στην εξολόθρευση κάθε ίχνος του ελληνισμού.
Ενώ δεκάδες εκκλησίες στην επαρχία έχουν αδειάσει χωρίς ιερείς, ενώ θέλουν να βάλουν χέρι σε ότι απόμεινε με υψηλή τροΐκανική προστασία, η ελληνική εκκλησιαστική ιεραρχία κάνει δημοσιές σχέσεις, επισκέπτεται κοινούς απατεώνες στις φυλακές με τους οποίους έχει στενούς δεσμούς από τότε που καταλήστευαν το ελληνικό κράτος και ακόμα χειρότερα, βγάζει κυριακάτικους λόγους μέσα στον ναό, (ο γνωστός ιεράρχης της συμπρωτεύουσας), που προβάλλονται και από την τηλεόραση, για να στηρίξει αυτό το διεφθαρμένο και κοινωνιοκτόνο πολιτικό σύστημα. Ντροπή!

Απαγορευεται η αναρτηση της Ελληνικης Σημαιας δια νομου! Ποινικές κυρώσεις για τους παραβάτεςΜε σχετικό νόμο  απαγορεύεται η ανάρτηση της Ελληνικής Σημαίας στις οικίες μας. Πιο συγκεκριμένα με τον νόμο

851/1978 Αρ.2 παρ. 2α  η Εθνική Σημαία δύναται να επαίρεται:

Είναι αθώος όπως και ο …Κουράκης.
Την άρση της κοινοβουλευτικής ασυλίας του ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ Σπύρου Δανέλλη, από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ζήτησαν οι ελληνικές δικαστικές αρχές, προκειμένου να δικασθεί για δύο υποθέσεις που χρονολογούνται από το 2004 και 2005 και αφορούν την περίοδο που ήταν δήμαρχος Χερσονήσου Κρήτης.

Εξαφάνιση αιωνόβιων δέντρων σε όλα τα γεωγραφικά πλάτη του πλανήτη


Οι μεγαλύτεροι ζωντανοί οργανισμοί της Γης, τα μεγάλα αιωνόβια δένδρα, που φιλοξενούν αμέτρητα πουλιά και άλλες μορφές ζωής, πεθαίνουν με αυξανόμενο ρυθμό.
Μια νέα επιστημονική έρευνα από τρεις κορυφαίους ερευνητές οικολόγους, που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό "Science", χτυπάει «καμπανάκι κινδύνου» ότι δέντρα ηλικίας 100 έως 300 ετών εξαφανίζονται με ολοένα μεγαλύτερη συχνότητα στα δάση του πλανήτη, στις σαβάνες, στις καλλιεργούμενες περιοχές, ακόμα και στις πόλεις.
«Πρόκειται για ένα παγκόσμιο πρόβλημα και φαίνεται να συμβαίνει στα περισσότερα είδη δασών», δήλωσε ο επικεφαλής της μελέτης καθηγητής Ντέηβιντ Λιντενμάγιερ του Αυστραλιανού Εθνικού Πανεπιστημίου. «Οι μελέτες των οικοσυστημάτων σε όλο τον κόσμο δείχνουν ότι οι πληθυσμοί των μεγάλων γέρικων δέντρων μειώνονται με γοργό ρυθμό», πρόσθεσαν οι άλλοι δύο ερευνητές, ο καθηγητής Μπιλ Λόρανς του αυστραλιανού πανεπιστημίου Τζέημς Κουκ και ο καθηγητής Τζέρι Φράνκλιν του πανεπιστημίου Ουάσιγκτον στις ΗΠΑ.
Οι τρεις επιστήμονες τονίζουν ότι είναι επείγουσα ανάγκη να εντοπιστούν οι αιτίες που συμβαίνει αυτή η εξαφάνιση των αιωνόβιων δέντρων και να χαραχτούν στρατηγικές για την αντιμετώπισή της. Όπως επεσήμαναν, τα δέντρα αυτά δεν πεθαίνουν μαζικά μόνο κατά τις μεγάλες δασικές πυρκαγιές, που έχουν αυξηθεί τα τελευταία χρόνια, αλλά και σε περιόδους ή σε περιοχές όπου δεν υπάρχουν φωτιές.
Ο ρυθμός θανάτου τους είναι δεκαπλάσιος από τον φυσιολογικό και η εξέλιξη αυτή αποδίδεται στην ξηρασία, τις υψηλές θερμοκρασίες, την υλοτομία, τις αγροτικές πρακτικές, τις επιθέσεις εντόμων κ.α.
Η τάση εξαφάνισης είναι ορατή σε όλα τα γεωγραφικά πλάτη του πλανήτη, από την Καλιφόρνια έως τις αφρικανικές σαβάνες και από τα βροχοδάση της Βραζιλίας έως τα εύκρατα και τα βορινά δάση της Ευρώπης.
Σύμφωνα με τους επιστήμονες, τα μεγάλα γέρικα δέντρα παίζουν ζωτικούς ρόλους ιδίως σε μερικά οικοσυστήματα, όπου παρέχουν τροφή και καταφύγιο μέχρι και στο 30% των πουλιών και ζώων. Επιπλέον, αφομοιώνουν τεράστιες ποσότητες διοξειδίου του άνθρακα (αποτελώντας έτσι άμυνα κατά των «αερίων του θερμοκηπίου» και της κλιματικής αλλαγής), συγκρατούν το έδαφος και ανακυκλώνουν τις θρεπτικές ουσίες του, ενώ επηρεάζουν θετικά την κυκλοφορία των υδάτων και το κλίμα.
Οι ερευνητές παρομοιάζουν την παγκόσμια απώλεια των μεγάλων γέρικων δέντρων με την τραγωδία που πλήττει ήδη τα μεγαλύτερα θηλαστικά του πλανήτη, όπως ελέφαντες, ρινόκερους, τίγρεις και φάλαινες, οι πληθυσμοί των οποίων έχουν μειωθεί δραματικά σε πολλές περιοχές της Γης.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...