Πέμπτη, 17 Ιανουαρίου 2013

Της κάλπης & της Σούλας στη Βουλή - Το σενάριο με 7 κάλπες & τις 3 ψηφοφορίες για να βγει αλώβητη η συγκυβέρνηση. ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ EXTRA ΔΩΡΟ


ΚΑΝΤΕ 300 ΚΑΛΠΕΣ ΒΡΕ ΑΧΡΗΣΤΟΙ. ΜΙΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΡΟΒΑΤΟ !!
- Η ολομέλεια θα λάβει τυπικά αύριο τις τελικές αποφάσεις 
- Επεισοδιακή η μαραθώνια Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής για τη συγκρότηση προανακριτικής επιτροπής για την υπόθεση της «λίστας Λαγκάρντ»
- Οργή Πάνου Καμμένου - Μιλά για προσβολή της μυστικότητας της ψήφου
- Μόνο με 4 κάλπες θα έρθει η πολιτική κάθαρση, λέει η Χρυσή Αυγή
- Δεν έχουν αποφασίσει ακόμα πως θα γίνει η καταμέτρηση!
Η Διάσκεψη των Προέδρων μπορεί να συνεδριάσει πάλι το απόγευμα..
αφού το αδιέξοδο παραμένει για το πόσες κάλπες θα στηθούν, όμως, ότι κι αν αποφασισθεί, αυτό που είναι εντυπωσιακό είναι η πρόταση που σύμφωνα με πληροφορίες θα "κατεβάσει" το ΠΑΣΟΚ, και "καλοβλέπουν" τα κόμματα της συγκυβέρνησης.


Σύμφωνα με πληροφορίες της τελευταίας στιγμής το ΠΑΣΟΚ θα προτείνει 3 ψηφοφορίες! 

Αν υπάρξει συμφωνία με ΝΔ και ΔΗΜΑΡ προβλέπονται τα εξης: 

ΧΩΡΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Η ΧΩΡΑ. Η ΤΡΟΪΚΑ ΔΙΑΤΑΖΕΙ. ΟΧΙ ΔΟΣΕΙΣ. ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΜΙΣΘΩΝ , ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΓΙΑ ΧΡΕΗ ΑΝΩ 1000 ΕΥΡΩ.


ΑΠΕΡΡΙΨΕ η Τρόϊκα  την απόφαση του υπουργείου Οικονομικών να βελτιώσει τη ρύθμιση των δόσεων για ληξιπρόθεσμες οφειλές στο Δημόσιο, δίνοντας τη δυνατότητα να πληρώνονται μέχρι 60 δόσεις και με μηνιαίο ποσό γύρω στα 100 ευρώ, η τρόικα....

Θέλουν την υποδούλωση της χώρας


BBC: «Χτίστε τζαμί»!
ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΙΕΣΕΙΣ
Στην υπηρεσία του "ευρωισλαμισμού" και της υποταγής της χώρας στις επιταγές του διεθνισμού και της παγκοσμιοποίησης το BBC αφού εξάντλησε τα αρνητικά του και προσβλητικά δημοσιεύματα για την Ελλάδα εξαιτίας της οικονομικής κρίσης άρχισε τώρα να ασχολείται με αυστηρά εσωτερικά θέματα όπως η δημιουργία τζαμιού στην Αθήνα.
Σε ένα δημοσίευμα με προφανείς στόχους τη σταδιακή υποδούλωση της χώρας σε κάθε τι ξενόφερτο από τις επιτροπείες και τα μνημόνια μέχρι τον ισλαμισμό μέσω εκατοντάδων χιλιάδων παράνομα διαμενόντων στη χώρα αλλοδαπών το βρετανικό δίκτυο επιχειρεί να στηλιτεύσει την Ελλάδα στο ότι δεν υπάρχει τζαμί στην Αθήνα, αναφέροντας μια σειρά από γελοιώδεις αιτιάσεις.
Αναφέρει το βρετανικό δίκτυο ότι η Αθήνα είναι η μοναδική πρωτεύουσα της ΕΕ χωρίς τζαμί, (λες αποτελεί εντολή της κομισιόν να κτιστεί τζαμί, αλλά στην εξευτελιστική θέση που έχουμε φτάσει ως χώρα να μην απορήσουμε εάν μας το ζητήσουν και αυτό ως… κοινοτική οδηγία) ενώ κάθε Παρασκευή οι μουσουλμάνοι «στριμώχνονται» σε υπόγεια για να προσευχηθούν.
Στη συνέχεια το κατάπτυστο αυτό δημοσίευμα γίνεται πιο διασκεδαστικό.
Τα αυτοσχέδια αυτά τζαμιά είναι παράνομα λέει, (ενώ οι αλλοδαποί που «στριμώχνονται» σε αυτά είναι νόμιμοι!) αλλά η τεράστια μουσουλμανική κοινότητα της Αθήνας δεν έχει άλλη επιλογή.
Δείτε τώρα πόσο προσεκτικά κτίζουν λιθαράκι με λιθαράκι την υπόθεσή τους, για να τη χρησιμοποιήσουν αργότερα για τους δικούς τους σκοτεινούς σκοπούς: Τεράστια λοιπόν η μουσουλμανική κοινότητα, μάλιστα σε ένα αριθμό που υπερβαίνει τις 300.000! Που αυτά; Σε μια χώρα που πριν το 1990 δεν υπήρχε καν τέτοιο θέμα, και που το δημιούργησαν οι ίδιες πολιτικές ηγεσίες –εν γνώσει τους και εν πλήρη συνειδήσει- που οδήγησαν τη χώρα στο σημερινό της χάλι.
Άφησαν δηλαδή και καταπατώντας νόμους αλλά και τα άρθρα του Συντάγματος της χώρας, εκατοντάδες χιλιάδες μουσουλμάνους να συρρεύσουν στην Ελλάδα εισβάλλοντας από τα σύνορα και στη συνέχεια τους «νομιμοποίησαν» με συνοπτικές και αμβίβο9λης νομιμότητας διαδικασίες ερήμην του ελληνικού λαού που ουδέποτε ρωτήθηκε για αυτή την πληθυσμιακή μεταβολή από αλλοδαπούς.
Στη ίδιο άρθρο φιλοξενούνται και δηλώσεις του Σιέντ Μοχάμαντ Τζαμίλ της αποκαλούμενης ελληνοπακιστανικής κοινότητας, (αποκτήσαμε και ελληνοπακιστανική κοινότητα που πριν από 20 χρόνια μόνο ως ανέκδοτο θα είχε νόημα):
«Η ανυπαρξία τζαμιού εδώ αποτελεί μεγάλη τραγωδία για μας τους μουσουλμάνους. Η Ελλάδα εφηύρε την δημοκρατία, τον πολιτισμό και τον σεβασμό για την θρησκεία του άλλου αλλά δεν σέβεται εμάς τους μουσουλμάνους αρκετά ώστε να μας παρέχει ένα κανονικό, νόμιμο τζαμί».
Οι παράνομοι διαμένοντες στη χώρα αλλοδαποί με άλλα λόγια ζητούν νόμιμο τζαμί. Και με ένα τζαμί χωρητικότητας 500 ατόμων θα λυθεί το πρόβλημα του «στριμώγματος» όπως αναφέρουν 300.000 μουσουλμάνων; Προφανώς και όχι Και γιατί δίνουν τόση σημασία στην τάχα «νομιμότητα» του λατρευτικού τους χώρου; Τους έχει κλείσει η πολιτεία κάποιο από τα υποτίθεται παράνομα τζαμιά; Τους έχει συλλάβει για παράνομη συνάθροιση και άσκηση θρησκευτικού καθήκοντος; Φυσικά και όχι.
Ο σχεδιασμός όμως είναι άλλος ο οποίος δεν ομολογείται αλλά εξυφαίνεται με τη βοήθεια ξένων κέντρων όπως το BBC:
Η ύπαρξη ενός τζαμιού με την αιγίδα της π9ολιτείας, θα φέρει στη συνέχεια και ένα άλλο και ακόμη ένα μέχρι που οι μουσουλμάνοι αποφανθούν ότι έχουν αρκετά. Αλλά δε θα σταματήσουν ούτε εκεί. Όλα αυτά θα συνοδευθούν και από ανάλογα κέντρα ισλαμικής επιμόρφωσης και σπουδών –πάνε «πακέτο» με τα τζαμιά- μέχρι του σημείου που κάθε γειτονιά θα έχει ίσο αριθμό εκκλησιών με τζαμιά.
Μεγαλύτερο όπλο τους και σύμμαχός τους η δυναμική του ισλαμικού κινήματος στην Ευρώπη και φυσικά οι «παράλυτες» πολιτικές ηγεσίες του τόπου αυτού που προδίδουν σταδιακά κάθε τι το ελληνικό.
Το δε «νόμιμο» το οποίο επιδιώκουν είναι η σφραγίδα του Ελληνικού κράτους στην όλη αυτή προσπάθεια. Όντας «νόμιμοι» οι ίδιοι και με ισλαμικά κέντρα σπουδών θα μπορέσουν στη συνέχεια να θεσμοθετήσουν την έλευση και άλλων μουσουλμάνων στη χώρα –όσο το δυνατό περισσότερων γίνεται- με το πρόσχημα των σπουδών και από εκεί και πέρα η άλωση της Ελλάδας θα είναι πλήρης και μη αναστρέψιμη. Χωρίς πολέμους, χωρίς όπλα χωρίς επιφανειακές καταστροφές.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...