Σάββατο, 19 Ιανουαρίου 2013

ΒΟΜΒΑ: Επιχείρηση Ομιχλοπαγίδα η αποκάλυψή μας με το έμβρυο σε βουνό των Ιωαννίνων


Εξελίξεις είχαμε έπειτα από το άρθρο-αποκάλυψή μας στις 28/11/2012 με τίτλο "ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: "Σημείο αναφοράς" για εξωγήινους, για τους ΕΛ ή στρατιωτικό μυστικό σχέδιο σε βουνό των Ιωαννίνων; " και που δημοσιεύαμε φωτογραφίες από βουνό των Ιωαννίνων που δείχνουν πως στρατιωτική περιοχή έχει τη μορφή εμβρύου μέσα στη μήτρα και μάλιστα να φαίνεται πεντακάθαρα ο πλακούντας και ο ομφάλιος λώρος.
Εχθές 13/1 ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος, ο οποίος είναι Συγγραφέας- Μελετητής- Αναλυτής, έγραψε σχόλιο που το παραθέτουμε αυτούσιο και εξηγεί τι είναι αυτό που παρουσιάσαμε. Διαβάστε το και μάθετε όλη την αλήθεια! ....
Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος*.
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΤΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ “WATER GATE” ΠΟΥ ΘΑ ΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.
(ποια κυβέρνηση δηλαδή που μόνο αυτή δεν κυβερνάει την Ελλάδα)
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΔΙΝΕΤΕ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ.
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ
Αν θέλουμε να το ονομάσουμε με μία πρόταση και με βάση την χρησιμότητα της λειτουργείας τους, είναι οι αντικαταστάτες των αεροψεκασμών.
Επίγεια μηχανήματα που σκορπούν στην ατμόσφαιρα χημικές ουσίες σε μορφή αερίων.
ΠΟΙΟΙ ΤΑ ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΣΑΝ
Δεν είναι Ελληνικά ούτε εξωγήινα.
Είναι πείραμα που διεξάγεται με άκρα μυστικότητα από το Γερμανικό κράτος χρηματοδοτούμενο από το Γερμανικό κράτος (από που προέρχονται τα κονδύλια είναι μυστήριο διότι μιλάμε για δισ) και οι Έλληνες είναι τα “πειραματόζωα”.
Οι περιοχές αυτές δεν ανήκουν ούτε ελέγχονται από τον Ελληνικό στρατό και το υπουργείο εθνικής άμυνας. (εδώ δεν έχουν πόρους για καύσιμα και ανταλλακτικά οχημάτων του στρατού. Θα χρηματοδοτούσαν μυστικές εργασίες άγνωστων και προηγμένων ερευνητικών προγραμμάτων;)
Τα χερίζονται Γερμανοί και Έλληνες αλλά τελούν υπό τον έλεγχο και τις οδηγίες Γερμανών.
ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ
Μπορούν να σκορπούν στην ατμόσφαιρα χημικές ουσίες από νευροτοξικά αέρια έως απλές ιώσεις με δύο τρόπους. Και οι δύο τρόποι όμως είναι με δημιουργία ΝΕΦΟΥΣ.
Ή μικρό ΝΕΦΟΣ που θα διαλυθεί γρήγορα σκορπώντας την ουσία στον αέρα ή μεγάλο ΝΕΦΟΣ που θα ομοιάζει με πραγματικό με μία ιδιαιτερότητα.
ΟΠΩΣ ΜΕΤΑΚΙΝΕΙΤΑΙ από τον άνεμο σιγά σιγά και διαλύεται, αφήνει μία “ομίχλη” που θολώνει την ατμόσφαιρα. Μέσα εκεί μεταφέρονται τα σωματίδια της χημικής ουσίας που έχουν επιλέξει να ψεκάσουν.

Έλληνας ηθοποιός παντρεύεται τη … θετή του κόρη



Είναι 30 χρόνια μικρότερή του αλλά … τον ερωτεύτηκε παράφορα-Δείτε ποιός είναι και τί λέει εκείνη για τον γάμο τους...

Κατασχέσεις Ι.Χ. σε όσους δεν πλήρωσαν τέλη κυκλοφορίας

Με εντολή του κ. Γιάννη Στουρνάρα, η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων έχει ξεκινήσει από το πρωί το έργο της διασταύρωσης στοιχείων, προκειμένου να διακριβωθεί ποιοι δεν πλήρωσαν τα τέλη κυκλοφορίας. Η υστέρηση εσόδων, σε όλα τα επίπεδα. έχει δημιουργήσει κλίμα πανικού στο οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης.
Ο κ.Στουρνάρας έχει ζητήσει να σταλούν άμεσα τα στοιχεία στις Εφορίες προκειμένου να ληφθούν μέτρα διοικητικού χαρακτήρα. Αρχικά, οι ιδιοκτήτες αυτοκινήτων που δεν έχουν καταβάλει τα τέλη κυκλοφορίας θα λαμβάνουν  έγγραφη προειδοποίηση από τις ΔΟΥ και αν δεν συμμορφωθούν θα ακολουθούν διαδικασίες-εξπρές για την κατάσχεση του αυτοκινήτου.
Ο Υπουργός Οικονομικών ζήτησε επίσης από τον κ.Δένδια να ξεκινήσουν και εκτεταμένοι έλεγχοι από την Αστυνομία στους δρόμους. Σε περίπτωση που διαπιστωθεί ότι δεν έχουν πληρωθεί τα τέλη κυκλοφορίας, θα αφαιρείται η άδεια κυκλοφορίας και το δίπλωμα. Τα ακραία αυτά μέτρα αναμένεται να προκαλέσουν μεγάλες αντιδράσεις αλλά παράλληλα δείχνουν και την ανησυχία του οικονομικού επιτελείου της κυβέρνησης για μία ενδεχόμενη και γενικευμένη στάση πληρωμών από τους πολίτες.



Λιποτάκτης όποιος φεύγει από την χώρα του σε κρίσιμες περιόδους


Από τούδε και στο εξής, όποιος φεύγει από την χώρα του σε κρίσιμες περιόδους (χούντας, πολέμου) θα νοείται λιποτάκτης, με ανάλογες (βαρύτατες) συνέπειες.
Γιατί αυτό είναι το ηθικό!

Έφυγες επειδή εδώ είναι δύσκολα να πας στα πιο εύκολα, και/για να όοοοοταν ανακάμψει η χώρα να επαναπατριστείς. Η απόφασή σου έχει δύο σημεία μεμπτά (= όχι ηθικά). 1ον Φεύγοντας δεν είσαι σίγουρος ότι θα ανακάμψει, άρα δεν σε νοιάζει αν θα ανακάμψει!!! Χέστηκες, εσύ να είσαι καλά. 2ον Από την στιγμή που εσύ έφυγες για να γλιτώσεις, περιμένεις να διορθώσει την κατάσταση στην χώρα σου ποιος; Να διορθώσουν την κατάσταση οι άλλοι για να έρθεις μετά να καρπωθείς τους κόπους των;
Δεν πονάς για την χώρα σου όταν την βλέπεις να βεβηλώνεται γι’ αυτό δεν μένεις να την ελευθερώσεις. Αν δεν πονάς για την χώρα σου είσαι Άπατρις.
Κλείνοντας. Σήμερα που αξιώθηκα να αγωνιστώ και να βιώσω την χούντα/κατοχή, περισσότερο απ’ όλες τις περιπτώσεις μεταναστών δεν βρίσκω ούτε μία δικαιολογία για τους πολιτικούς πρόσφυγες. Φαντάσου εμένα, ένθερμη αγωνίστρια, να προκαλώ με θράσος τους προδότες, να κάνω «παράνομες» ενέργειες, κι όταν έρθει η ώρα να με συλλάβουν ή να με φάνε, να τρέξω να κρυφτώ σε άλλη χώρα, ζητώντας άσυλο!!!!!!!!!!! Αν δεν μπορείς να επωμιστείς το αποτέλεσμα του αγώνα σου, γιατί τον άρχισες; Κάτσε σπίτι σου, δεν σ’ αναγκάζει κανείς να ριψοκινδυνεύεις την ζωή σου.
Όποιος αγωνίζεται πρέπει να μπορεί να αντέξει και το τίμημα, όποιο κι αν είναι αυτό, αλλιώς είναι τσάμπα μάγκας.

Οταν Πουλήσουν Τα Πάντα


Όταν χάσεις το χρεωμένο στην Αγροτική τραπεζα χωραφάκι σου για χρέη στο κράτος και δεις τους ξένους να το κάνουν ηλιακό πάρκο…

Όταν θα δεις τις ορδές των λαθρομεταναστών να επιβιώνουν δουλεύοντας για 200 ευρώ σαν σκλάβοι

στις Ειδικές Οικονομικές Ζώνες που θα θα ιδρύσουν σε κάθε πλούσια περιοχή της Ελλάδας ενώ εσύ θα ψάχνεις στα σκουπίδια τους γιατί δεν θα γνωρίζεις Τουρκικά…

Όταν θα λες κι ευχαριστώ για το αμφιβόλου ποιότητας νερό που θα σου δίνουν οι ιδιώτες στους οποίους θα ανήκει….

Όταν ακόμη και η συλλογή βρόχινου νερού θα αποτελεί αδίκημα για να πρέπει να πληρώσεις για τον μικρό σου μπαχτσέ…

Όταν δεν θα μπορείς ούτε ντοματιά να φυτεύσεις αν δεν αγοράσεις τους σπόρους μιας χρήσης που μόνο οι πολυεθνικές τους θα σου πουλάνε….

Όταν θα τρως φρούτα χωρίς βιταμίνες γιατί θα θεωρούνται τοξικές από τον Κώδικα Alimentarious και αν δεν έχεις φράγκα να αγοράσεις τα συμπληρώματα διατροφής που θα σου πουλάνε χρυσάφι, το σώμα σου και το μυαλό σου θα υπολειτουργούν….

Όταν, όσο υπάκουος κι αν είσαι στις προσταγές τους δεν θα ξέρεις αν την επόμενη μέρα σου επιτρέψουν να συνεχίσεις να υπάρχεις…

Όταν θα αντιληφθείς πως με το να μην αντιδράσεις ΕΠΕΛΕΞΕΣ να περιφέρεσαι ζωντανός-νεκρός….

Τότε ΙΣΩΣ να καταλάβεις το ΕΓΚΛΗΜΑ που διέπραξες ΕΣΥ που ψήφισες τους δωσίλογους κι ΕΣΥ που αδιαφόρησες…

Γιατί θα προλάβεις να τα βιώσεις όλα αυτά…

Τόσο κοντά είναι !!!!

Μόνο που τότε θα είναι αργά, καθώς θα φωνάζεις με την ψυχή σου να αργοπεθαίνει….

Φάτε ένα "τέκνο της Κρήτης"


Βγήκε στην εκπομπή Ανατροπή ο Πάνος Καμμένος και μίλησε για τη δανειακή σύμβαση και την παραίτηση της χώρας από την εθνική της κυριαρχία. (Επίσης μίλησε –επιτέλους κάποιος- και για την απίστευτη εγκύκλιο Μηταράκη που αποκάλυψε Το ΧΩΝΙ και που δίνει το δικαίωμα στο γερμανικό δημόσιο να έρχεται να παίρνει ΚΑΙ τα ελληνικά λεφτά του επενδυτικού νόμου ΚΑΙ τα λεφτά του ελληνικού ΕΣΠΑ αλλά ας γυρίζουμε προς το παρόν στη δανειακή σύμβαση).

Και αφού ολοκληρώθηκε η σύνδεση με τον Πάνο Καμμένο, το λόγο πήρε ο ΜανώληςΚεφαλογιάννης που εκπροσωπούσε τη ΝΔ στο πάνελ. Και τι είπε ο βουλευτής που το παίζει και μάγκας (ο αθεόφοβος); Ούτε λίγο ούτε πολύ μας είπε ότι έχει διαβάσει το άρθρο 14, παράγραφο 5 της πρώτης δανειακής σύμβασης, που αναφέρεται η ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ και ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ παραίτηση της χώρας από την ασυλία της εθνικής κυριαρχίας, και ότι δεν πρόκειται για τίποτα σημαντικό μιας και είναι συνήθης ρήτρα που μπαίνει σ’ όλες τις συμβάσεις της χώρας! Αυτό μας είπε εν ολίγοις. Ότι δεν υπάρχει θέμα με τη συγκεκριμένη διάταξη. Ότι δεν έγινε και τίποτα σοβαρό….

Ακούστε τώρα ποια είναι η αλήθεια για τον κύριο Κεφαλογιάννη.

Όταν έχεις παγκοσμιοποίηση πρέπει να την έχεις χωρίς όρια!


Οι δηλώσεις αυτές του Στουρνάρα σε συνέντευξή του στη δημοσιογράφο Becky Anderson του CNN θα μείνουν στην ιστορία.

 • Στουρνάρας: Αν εφαρμόσουμε σωστά το πρόγραμμα, είμαι σίγουρος ότι τα μέτρα που περιλαμβάνονται στον προϋπολογισμό του 2013-2014 θα είναι τα τελευταία σκληρά μέτρα. Τα μέτρα του 2012 πετυχαν κι ελπίζω το ίδιο να συμβεί και με τα επόμενα. Αν τα καταφέρουμε θα καλύψουμε περισσότερο τις ανάγκες των πιο αδύναμων.
 • Becky Anderson: Για να το καταφέρετε χρειάζεστε σταθερό πολιτικό περιβάλλον. Και ειλικρινά κάτι τέτοιο δεν διαφαίνεται. Αν δεν συμβεί, η Ελλάδα θα χρεωκοπήσει και θα βγει από την Ευρωζώνη. Ως οικονομικός, πως βλέπετε αυτή την πιθανότητα;
 • Σ: Πολύ μικρή. Δεν συμφωνώ κατ'αρχάς ότι το πολιτικό μας σύστημα είναι εύθραυστο. Η συγκυβέρνηση αυτη που έχουμε είναι πολύ δυνατή. Μιλάω με όλους τους αρχηγούς σχεδόν κάθε μέρα. Είναι όλο και πιο σίγουροι ότι αυτή η κυβέρνηση θα διαρκέσει. Είναι για το όφελος και των τριών αυτή η συγκυβέρνηση να διαρκέσει. Φυσικά, θέλω να πω ότι το 2013 θα είναι δύσκολο... για τον κόσμο. Αλλά υπάρχει φως στην άκρη του τούνελ.
 • Β.Α. : Ποιος ήξερε το πως, το πότε και το γιατί σχετικά με τη λίστα Λαγκάρντ;
 • Σ: Δεν ξέρω... η δικαιοσύνη θα το βρεί. Δεν υπάρχει μεγάλο μυστήριο, πάντως, υπάρχει έλλειψη επιχειρηματολογίας. Δίνουμε πολύ μεγαλύτερη σημασία από το πραγματικό πρόβλημα που είναι η οικονομία. Λίστες Λαγκάρντ υπάρχουν σε όλες τις χώρες. Και σε καμία δεν έγινε η φασαρία που έγινε εδώ. Πιστεύω ότι η αντιπολίτευση χρησιμοποιεί τη λίστα ως άλλοθι γιατί της λείπουν τα επιχειρήματα, προτάσεις, που θα κάνουν σε μένα και την κυβέρνηση για το πως θα διαχειριστούμε την οικονομία.
 • Β.Α. : Είστε πολύ σεβαστό άτομο απ' ό,τι ακούω, ενώ κάποιοι από τους προκατόχους σας δεν είναι τόσο. Τι μάθατε από τις ενέργειες των προηγούμενων υπουργών οικονομικών;
 • Σ: Προσπαθώ να μάθω από τα λάθη τους, δεν κοιτάω πίσω, προσπαθώ να δω στο μέλλον.Ανακάλυψα την Ελληνική οικονομία σαν την τελευταία τύπου Σοβιετικής Ένωσης της Ευρώπης, απελευθερώσαμε σχεδόν κάθε αγορά τώρα, συμπεριλαμβανομένης και της αγοράς εργασίας, αλλά ακόμα υπάρχουν πολλά που έχουμε να θεωρήσουμε....
 • Β.Α. : Και η Ελλάδα ακόμα χρειάζεται να γίνουν περισσότερες αλλάγες και δεσμεύσεις στο θέμα της επιχειρηματικότητας... είναι τόσο δυσκολο να ξεκινήσεις μια νέα επιχείρηση...Ήταν δύσκολο να ανοίξεις μια νέα επιχείρηση στην Ελλάδα, αλλά όχι πλέον. Έχουμε απλουστεύσει τις διαδικασίες και προσπαθούμε να τις απλουστεύσουμε κι άλλο...
 • Β.Α. : Ένας άλλος τρόπος που προσπαθείτε να αυξήσετε τα έσοδα σας είναι πουλώντας τα οικογενειακά ασημικά...μόλις χτες αποχώρησε το Κατάρ από το διαγωνισμό του αεροδορμίου της Αθήνας, για ποιο λόγο δεν είναι ο κόσμος τόσο ενθουσιασμένος να αγοράσει στην Ελλάδα...
 • Σ: Δεν συμφωνώ. Δεν γνωρίζω ακριβώς τον λόγο της αποχώρησης του Κατάρ, όμως εξακολουθούν να υπάρχουν επιχειρήσεις που παραμένουν στον διαγωνισμό. Υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για τις εταιρείες που πωλούμε τώρα, την ΔΕΠΑ, τα λαχεία, υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον. Όχι τόσο από Δυτικές εταιρείες ακόμα. Υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από Ρωσία και Κίνα...
 • Β.Α. : Και μερικές από την Τουρκία.. Θα υπάρξει πρόβλημα με αυτό;
 • Σ: ΄Οχι, καθόλου. Δεν πιστεύω στην a la carte παγκοσμοιοποίηση. Όταν θέλεις παγκοσμιοποίηση πρέπει να έχεις παγκοσμιοποίηση χωρίς όρια.


Με λίγα λόγια...

Κατά τον κ.Στουρνάρα:

 • Η Ελλάδα ήταν μέχρι τώρα κομμουνιστική χώρα
 • Η Τρικομματική δεν θα πάθει τίποτα, μόνο ο λαός
 • Κι άλλες χώρες είχαν λίστες αλλά δεν είχαν τόση φασαρία (γιατί δεν είχαν και ληστές πολιτικούς, φαίνεται)
 • Και το πιο σημαντικό..

είναι με χίλια υπέρ του να αγοραστούν τα 'ασημικά' ακόμα κι από Τούρκους, γιατί..

συμφωνεί και θέλει παγκοσμιοποίηση χωρίς όρια!!!


Ψάξτε, κύριε Στουρνάρα, από τώρα να βρείτε ένα καλό παγκοσμιοποιημένο συνήγορο, γιατί θα σας χρειαστεί όταν μια μέρα θα περάσετε από λαϊκό δικαστήριο για εσχάτη προδοσία!

Το σχέδιο COUDENHOVE-KALERGI: Η Γενοκτονία των λαών της Ευρώπηs


ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ COUDENHOVE-KALERGI: Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ
Ο Θεόδοτος καλεί τους αναγνώστες του να περιβάλουν με ιδιαίτερη προσοχή το παρακάτω άρθρο, γιατί δίνει την ουσία των όσων διαδραματίζονται γύρω μας – δηλαδή πολύ κοντά μας.
Το άρθρο που ακoλουθεί μεταφράστηκε από τα Ιταλικά. Είχε αναρτηθεί στο σάιτ «Identità».
Η μαζική μετανάστευση είναι ένα φαινόμενο του οποίου τα αίτια εξακολουθούν να κρύβονται έξυπνα από το σύστημα, και η πολυπολιτισμική προπαγάνδα προσπαθεί ψευδώς να την παρουσιάσει ως αναπόφευκτη. Με αυτό το άρθρο σκοπεύουμε να αποδείξουμε μια για πάντα, ότι δεν είναι ένα αυθόρμητο φαινόμενο. Αυτό που θέλουν να εμφανίσουν ως ένα αναπόφευκτο αποτέλεσμα της ιστορίας, είναι στην πραγματικότητα ένα σχέδιο μελετημένο γύρω από ένα τραπέζι και προετοιμασμένο εδώ και δεκαετίες, για να καταστρέψει εντελώς το πρόσωπο της Γηραιάς Ηπείρου.
Η Πανευρώπη...
Λίγοι άνθρωποι γνωρίζουν ότι ένας από τους βασικούς εμπνευστές της διαδικασίας της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης, ήταν επίσης ο άνθρωπος που σχεδίασε την προγραμματισμένη γενοκτονία των λαών της Ευρώπης. Πρόκειται για ένα σκοτεινό πρόσωπο, του οποίου οι μάζες αγνοούν την ύπαρξη, αλλά οι ισχυροί τον θεωρούν ως τον ιδρυτή της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Το όνομά του είναι Richard Coudenhove Kalergi.
Ο πατέρας του ήταν ο Αυστριακός διπλωμάτης Heinrich von Coudenhove Kalergi (με κάποιες ρίζες από την βυζαντινή οικογένεια των Καλλέργηδων) και η μητέρα του η Γιαπωνέζα Mitsu Aoyama. Ο Kalergi λοιπόν, έχοντας στενές επαφές με όλη την ευρωπαϊκή αριστοκρατία και τους Ευρωπαίους πολιτικούς, εξ αιτίας των διασυνδέσεων του αριστοκράτη -διπλωμάτη πατέρα του, κινούμενος στα παρασκήνια, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, κατάφερε να προσελκύσει στα σχέδιά του τους πιο σημαντικoύς αρχηγούς κρατών, κάνοντάς τους υποστηρικτές και συνεργάτες του στο «έργο της ευρωπαϊκής ενοποίησης».

Greenpeace: Πως να μειώσετε τον λογαριασμό της ΔΕΗ

Η πρώτη από τις τρεις αυξήσεις στους λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος για 2013, είναι γεγονός και η Greenpeace με άρθρο συνεργάτη της, στη...διαδικτυακή της σελίδα, υπενθυμίζει στους καταναλωτές επτά τρόπους για να μειώσουν την άσκοπη κατανάλωση ρεύματος και να εξοικονομήσουν χρήματα αλλάζοντας τις καθημερινές τους συνήθειες.

Οι συστάσεις της οργάνωσης έχουν ως εξής:

Αυτά που δεν θα ήθελαν να τα ξέρουμε οι φαρμακοβιομηχανίες...



Το μέλι είναι το μόνο τρόφιμο στον πλανήτη που δεν θα χαλάσει ή θα σαπίσει ποτέ.
Μόνο θα ζαχαρώσει. Το μέλι στη πραγματικότητα θα είναι πάντα το μέλι.
Ωστόσο όταν το αφήσετε σε ένα ψυχρό, σκοτεινό μέρος για πολύ καιρό θα γίνει στερεό. Όταν συμβεί αυτό θα χαλαρώσει το καπάκι, βράζουμε λίγο νερό, και καθίζουμε το δοχείο με το μέλι στο ζεστό νερό, σβήστε τη φωτιά και αφήστε το να υγροποιηθεί. Στη συνέχεια είναι τόσο καλό όσο ήταν και στην αρχή. Ποτέ να μην βράσει το μέλι ή να το βάζουμε σε φούρνο μικροκυμάτων. Αν γίνει αυτό θα σκοτωθούν τα ένζυμά του.

Cinnamon and Honey
Στοίχημα ότι οι φαρμακευτικές εταιρείες δεν θα ήθελαν αυτές οι πληροφορίες να κάνουν τον γύρο του κόσμου.
Τα πραγματικά περιστατικά σχετικά με μέλι και κανέλα: έχει διαπιστωθεί ότι ένα μίγμα του μελιού και κανέλας θεραπεύει τις περισσότερες ασθένειες. 

Το μέλι...
παράγεται στις περισσότερες χώρες του κόσμου. Οι επιστήμονες σήμερα δέχονται επίσης, το μέλι ως «RamBan» (πολύ αποτελεσματικό) φάρμακο για όλα τα είδη ασθενειών. Το μέλι μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς παρενέργειες σε κάθε είδους ασθένειες.
Η σημερινή επιστήμη λέει ότι ακόμα κι αν το μέλι είναι γλυκό, εάν ληφθεί στη σωστή δοσολογία ως φάρμακο, αυτό δεν βλάπτει τους διαβητικούς ασθενείς. Το World News, ένα περιοδικό στον Καναδά, στην έκδοσή του με ημερομηνία 17 Ιανουαρίου 1995 έχει δώσει τον ακόλουθο κατάλογο των ασθενειών που μπορεί να θεραπευτεί με μέλι και κανέλα, όπως έχει ερευνηθεί από δυτικούς επιστήμονες:

Συναγερμός στη Nasa για τον μυστηριώδη «πλανήτη ζόμπι»!




Επιστήμονες ανακάλυψαν τον «πλανήτη ζόμπι», ένα μυστηριώδη πλανήτη που πραγματοποιεί μια πολύ παράξενη περιστροφή γύρω από τον αστερισμό που είναι γνωστός και ως «το Μάτι του Σάουρον».

Ταξίδι στο έτος 100.000 μ.Χ.


Δεν είμαστε τόσο διαφορετικοί από τους ανθρώπους που περιπλανιόνταν στη Γη πριν από 30.000 χρόνια. Μήπως όμως η γενετική τροποποίηση μας μεταμορφώσει σε βάθος χρόνου;
Το είδος μας μπορεί να αντέξει τουλάχιστον άλλα 100.000 χρόνια. Τι θα βρει μπροστά του;
Ένα διάσημο πείραμα υποθέτει το εξής: παίρνουμε έναν άνθρωπο του Κρο-Μανιόν, τον πλένουμε και τον ξυρίζουμε, τον ντύνουμε με κοστούμι και τον βάζουμε στο μετρό της Νέας Υόρκης. Θα γυρίσει να τον κοιτάξει κανείς;
Μάλλον όχι. Αν και οι Κρο-Μανιόν έζησαν πριν από 30.000 χρόνια, ήταν από όλες τις απόψεις σύγχρονοι άνθρωποι. Σωματικά ήταν ίσως λίγο πιο εύρωστοι, συμπεριφορικά όμως δεν είχαν καμία διαφορά από εμάς, αν εξαιρέσουμε την επίδραση χιλιάδων ετών τεχνολογικής προόδου στη ζωή μας.
Αναμφίβολα έχουμε προχωρήσει πολύ από τότε. Ενας Κρο-Μανιόν στη Νέα Υόρκη του 21ου αιώνα δεν θα αναγνώριζε σχεδόν τίποτε εκτός από τα άλλα ανθρώπινα όντα. Ο εγκέφαλός του, του σύγχρονου ανθρώπου όμως τελικά θα προσαρμοζόταν στο εκπληκτικά νέο περιβάλλον, όπως εκείνος ο ιθαγενής της Γης του Πυρός που έγινε γνωστός ως «Τζέρεμι Μπάτον» προσαρμόστηκε στο βικτωριανό Λονδίνο όταν τον πήγε εκεί, το 1830, ο Ρόμπερτ Φιτζ Ρόι, καπετάνιος του Μπιγκλ.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...