Σάββατο, 26 Ιανουαρίου 2013

Φανερά διακρίνει κάποιος την σημασιολογία και τα τρία 6άρια, που έδωσαν στο λογότυπο του Δικτύου ΣΥΖΕΥΞΙΣ!

Συνθήκες ολοκληρωτικής διάλυσης φαίνεται να επικρατούν στο κεντρικοποιημένο δίκτυο-κορμού του Δημοσίου τομέα, που είναι γνωστό με την επωνυμία ΣΥΖΕΥΞΙΣ.
Με ευκολία, άγνωστοι hackers χαμηλού, όπως είναι εμφανές, γνωστικού επιπέδου πραγματοποίησαν ισχυρή κυβερνοεπίθεση εναντίον 47 ιστοσελίδων (!) που βρίσκονται εντός του Δικτύου Σύζευξις, πρίν από μερικές ημέρες!
 Ιρανοί hackers (κατά δήλωσή τους), προχώρησαν σε μαζική αλλοίωση ιστοσελίδων Δήμων και Κοινοτήτων, στις οποίες παρέχει τεχνολογική υποδομή αλλά και παροχή υπηρεσιών Internet το Δίκτυο Σύζευξις.

Σκόπια: Μας έθαψαν, πάλι, στη Βέβτσανη!


Σκόπια: Μας έθαψαν, πάλι, στη Βέβτσανη!
Η Ελλάδα εκλιπαρούσα για οικονομική  βοήθεια...


Η Βέβτσανη μπορεί να χαθεί, το καρναβάλι της ποτέ!

Αυτό ήταν το σύνθημα που έδωσε ο υφυπουργός Πολιτισμού της κυβέρνησης των Σκοπίων Ντράγκαν Νεντελίκοβιτς που κήρυξε επίσημα την έναρξη του καρναβαλιού στη Βέβτσανη του κράτους των Σκοπίων.

Vevcani.jpg

Το φέρετρο με την ελληνική σημαία

Ολλανδός βεβήλωσε την Ελληνική Σημαία για να ...διαφημίσει το θέατρό του! Ξέσκισαν το έκτρωμα ομογενείς!


Ολλανδός βεβήλωσε την Ελληνική Σημαία για να ...διαφημίσει το θέατρό του! Ξέσκισαν το έκτρωμα ομογενείς!

Στουρνάρας: «Ας μας αγοράσουν οι Τούρκοι»!


Στουρνάρας: «Ας μας αγοράσουν οι Τούρκοι»!

Αυτό το απίστευτο δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας, σε συνέντευξή του στο αμερικανικό δίκτυο CNN.

Κέντρο πειραμάτων σε ζώα και ανθρώπους; στην Ελλάδα!


Κέντρο πειραμάτων σε ζώα και ανθρώπους; στην Ελλάδα!
Πρόγραμμα για τη δημιουργία κέντρου «αναπαραγωγής, στέγασης και χαρακτηρισμού ζωικών μοντέλων», δηλαδή πειραματόζωων για τη μελέτη ανθρώπινων ασθενειών, εγκρίθηκε από την γενική γραμματεία Δημόσιων Επενδύσεων-ΕΣΠΑ και το ερώτημα είναι αν θα περιλαμβάνονται και άνθρωποι σε αυτά τα πειράματα. Γιατί σε τέτοια πειραματικά κέντρα χρησιμοποιούνται και άνθρωποι εν συνεχεία, με την άδειά τους φυσικά.

Αυτό δεν διευκρινίζεται στην ανακοίνωση που εκδόθηκε.

Η ερευνητική υποδομή εντάσσεται στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος Infrafrontier και αφορά υπηρεσία εκτροφής ποντικών, δημιουργίας γενετικά τροποποιημένων ποντικών για ερευνητική χρήση, καθώς και υπηρεσίας χαρακτηρισμού των πειραματόζωων που χρησιμοποιούνται σε πειράματα για την εφαρμογή εν συνεχεία σε ανθρώπους των πειραματικών αυτών θεραπειών.

Στο πρόγραμμα συμμετέχει ήδη το Ερευνητικό Κέντρο Βιοϊατρικών Επιστημών, το οποίο από το 2009 αποτελεί τον ελληνικό κόμβο του Ευρωπαϊκού Αρχείου Μεταλλαγμένων Ποντικών (EMMA) για το Infrafrontier.

Συγκεκριμένα, οι υπηρεσίες που θα υποστηριχθούν στο νέο πρόγραμμα είναι:

Υπηρεσίες αρχειοθέτησης, διανομής, αναπαραγωγής και στέγασης ποντικών σύμφωνα με τα πρωτόκολλα του EMMA.

Υπηρεσίες παραγωγής διαγονιδιακών ποντικών, με τεχνικές έγχυσης προπυρήνων και μεθόδους γονιδιακής στόχευσης.

Υπηρεσίες φαινοτυπικού χαρακτηρισμού, στο πλαίσιο μιας «κλινικής ποντικών» με μονάδες γενωμικής, πρωτεομικής, κυτταρομετρίας ροής, ιστοπαθολογίας και απεικόνισης κυττάρων και ιστών.

Η επιλέξιμη δημόσια δαπάνη για τον υπολογισμό της κοινοτικής συνδρομής ανέρχεται σε 3.641.000 ευρώ και η χρονική διάρκεια υλοποίησης της πράξης είναι 40 μήνες.

Έντονες αντιδράσεις στην Κορυτσά για το θεατρικό έργο που ανέβασε αλβανός και προσβάλει την Ορθόδοξη Πίστη!


Έντονες αντιδράσεις στην Κορυτσά για το θεατρικό έργο που ανέβασε αλβανός και προσβάλει την Ορθόδοξη Πίστη!
Πολλές φορές η αλβανική πολιτική τάξη, θέλει να παρουσιάζει στην κοινή γνώμη, εντός και εκτός της χώρας, πως στην Αλβανία δεν υπάρχουν θρησκευτικές εντάσεις και πως υπάρχει η ίδια ανοχή και σεβασμός απ' όλους και για όλες τις θρησκευτικές κοινότητες.

Αυτό το μήνυμα δεν είναι νέο, το έχουμε ξανακούσει και στο παρελθόν. Στην ουσία, η ορθόδοξη κοινότητα αντιμετωπίζει τεράστια προβλήματα και έχει διωχτεί αγρίως από το αλβανικό κράτος. Και δεν μιλάμε μόνο για την 50-χρονη κομμουνιστική περίοδο αλλά ακόμα και σήμερα. Είναι έκδηλα τα αισθήματα και οι θέσεις πολιτικών και κυβερνητικών παραγόντων κατά των ορθοδόξων της χώρας. Το είδαμε αυτό ακόμα και στην τελευταία απογραφή με τα πλαστά στοιχεία που ανακοίνωσε η κρατική στατιστική υπηρεσία. Οι επιθέσεις κατά του Αρχιεπισκόπου, δεν έχουν να κάνουν τόσο με αυτόν τον ίδιο όσο με την ορθόδοξη κοινότητα. Πολλές φορές, τηλεοπτικά κανάλια δανείζονται «ταινίες» απ΄ την εποχή του κομμουνιστικού συστήματος που ο Ε. Χότζα χρησιμοποιούσε δείξει πόσο κακιά είναι η ορθόδοξη θρησκεία. Ο "ανακήρυκτος" πόλεμος κατά της Ορθόδοξης Πίστης σε μια πολυθρησκευτική χώρα όπως η Αλβανία ενισχύεται από παράγοντες άλλων θρησκειών.

"Παρανομεί η ΔΕΗ, όταν κόβει το ρεύμα για οφειλές"Μπλακ άουτ έχει πάθει η ΔΕΗ μετά από όσα κατήγγειλε σε βάρος της ο Αναπληρωτής Συνήγορος του Καταναλωτή Δημήτρης Μάρκου, για τη διαδικασία που ακολουθεί η επιχείρηση για την διακοπή του ρεύματος σε καταναλωτές που δεν πληρώνουν τους λογαριασμούς τους.
Χρησιμοποιώντας σκληρή γλώσσα κατά του Οργανισμού, ο κ. Μάρκου καταγγέλλει πως η ΔΕΗ παρανομεί όταν κόβει το ρεύμα χωρίς να έχει οριστεί δικαστική απόφαση. Η δήλωση του κ. Μάρκου έσκασε σαν «κεραυνός εν αιθρία» εν μέσω δύσκολων οικονομικών συγκυριών και προκάλεσε πολλαπλά ερωτηματικά ύστερα και από την απόφαση του Πρωτοδικείου Αθηνών που αναφέρει ότι είναι παράνομη η είσπραξη του «χαρατσιού» μέσω του λογαριασμού της ΔΕΗ.
«Πρέπει να γίνει καταγγελία της σύμβασης με τον πελάτη, πριν στείλει η ΔΕΗ τα συνεργεία για να κόψει το ρεύμα», υποστήριξε μιλώντας στο «χρημα plus» ο κ. Μάρκου, επικαλούμενος τις διατάξεις της παρ. 11 του άρθρου 13 του Κώδικα Προμήθειας σε Πελάτες (ΦΕΚ Β 270/2001). Στο «πλευρό» του κ. Μάρκου συντάσσονται καταναλωτικές ενώσεις και νομικοί, ενώ η ΔΕΗ «μασάει» τα λόγια της, όσον αφορά το θέμα.

Η γελοιογραφία της ημέρας..


Η γενιά του 50, 60 & 70Σύμφωνα με τις στατιστικές, αυτοί από εμάς που ήμασταν παιδιά τις δεκαετίες του 40 50 60 και 70 πιθανόν δεν θα έπρεπε να είχαμε επιζήσει. Οι κούνιες μας ήταν βαμμένες με γυαλιστερή λαδομπογιά με βάση το μόλυβδο. Τα πατώματα είχαν μωσαϊκό που σου περόνιαζε τα κόκκαλα κι οι κρεβατοκάμαρες ξύλινα πατώματα που τα γυάλιζαν με παρκετίνη, με κάτι βαρειές παρκετέζες και κάθε τόσο αγκίθες καρφωνόντουσαν στις ξυπόλητες πατουσες μας.
Οι παιδικές αρρώστιες έκαναν θραύση. Κάθε τόσο κι ένας φίλος ή συμμαθητής πάθαινε ιλαρά, κοκύτη, μαγουλάδες, ανεμοβλογιά. Δεν είχαμε καπάκια ασφαλείας στα μπουκάλια με τα φάρμακα, ούτε καπάκια στις πρίζες του δωματίου, εκείνες τις σκούρες τις φτιαγμένες από βακελίτη. Ζεσταινόμασταν με σóμπες με ξύλα η με… κάρβουνο, η με θερμάστρες πετρελαίου. Που να βρεθεί καλοριφέρ τότε.

 

Τηλέφωνο είχε ή σε κανένα θάλαμο του ΟΤΕ με κερματοδέκτη με εκείνες τις μάρκες τις χαραγμένες, ή στο περίπτερο της γειτονιάς, που είχε κρεμασμένα με μανταλάκια τα περιοδικά μας ο Μικρός Ηρωας κι ο Μικρός Σερίφης, κι ακόμα το Ρομάντζο, το Πάνθεον, το Ντομινό, η Βεντέττα, το Πρώτο, το Εμπρός.

Αποκάλυψη σοκ: Από το 1989 υπήρχε η συμφωνία διάλυσης της Ελλάδας.

Ένα βαρύ μυστικό που κρατούσε στην καρδιά του επί δεκαετίες, φανέρωσε ο Δημήτρης Παξινός. Από το 1989 υπήρχε η συμφωνία διάλυσης της Ελλάδας.
Ένας εκ των σοβαρότερων λειτουργών στον χώρο της δικαιοσύνης και της μαχόμενης δικηγορίας. Ο πρώην πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, είχε επισκεφθεί το Βελιγράδι μαζί με αντιπροσωπεία του ΔΣΑ το 1989.
Τότε που όλα ήταν ακόμα ρευστά και το Γερμανικό σχέδιο διάλυσης της Γιουγκοσλαβίας δεν είχε γίνει εμφανές στο βαθμό που εκδηλώθηκε στην συνέχεια.
Σ’ εκείνη την επίσκεψη, άκουσε τον ομόλογο του, πρόεδρο του οικείου δικηγορικού συλλόγου του Βελιγραδίου, απολύτως πεπεισμένο για την λαίλαπα που θα ακολουθούσε.
Του δήλωσε μάλιστα ξεκάθαρα ότι:
“Οι συμφωνίες διάλυσης της Γιουγκοσλαβίας υπήρχαν και περίμεναν την ώρα. Υπάρχουν όμως και για εσάς!!”
Ίσως αυτό να φάνταζε απίστευτο εκείνον τον καιρό. Σημερα όμως οι εξελίξεις στην Ελλάδα και την ευρύτερη περιοχή, μόνο ως σενάριο επιστημονικής φαντασίας δεν το κανουν να ακούγεται. Γι’ αυτό και απαιτείται εθνική ενότητα και εγρήγορση.
Από όλους, όχι από την “αριστερά” ή την “δεξιά” κυβέρνηση. Διότι ο κύριος Παξινός, στο ίδιο του το άρθρο στα Επίκαιρα, δίνει την εξήγηση της κακοδαιμονίας μας: “Όλα αυτά τα χρόνια κατάφεραν να διχάσουν τον Ελληνικό λαό με ιδεοληψίες, νεκραναστάσεις και φαντάσματα, μεταφέροντας σκηνές εμφυλιακών συγκρούσεων, ιδιαίτερα παραμονές εκλογών”.
Οι καταστάσεις απαιτούν να δώσουμε άμεσα ένα τέλος.

Μετά τα 1000 όπλα σε βίλα της Αγ.Μαρίνας, πλοίο από την Τουρκία με 4.000 τόνους όπλα! Τι ετοιμάζουν οι τούρκοι στην ενδοχώρα μας;

Ποιος γνωρίζει με σαφήνεια αν κάποια ποσότητα ξεφορτώθηκε σε ελληνικό λιμάνι; Ποιος εγγυάται την ασφάλεια τέτοιων ενεργειών από την Τουρκία με μικρότερα σκάφη, στις νέες μαρίνες που αγοράστηκαν από τουρκικά χέρια;  Toυρκικό φορτίο όπλων σε πλοίο στον Βόλο.
Σε συναγερμό τέθηκαν χθες οι λιμενικές και τελωνειακές αρχές του Βόλου, καθώς ανακαλύφθηκε πως φορτηγό πλοίο που επρόκειτο να ανεφοδιαστεί με καύσιμα στο λιμάνι της ΑΓΕΤ, στα Αστέρια Αγριάς, ήταν φορτωμένο με όπλα και πυρομαχικά. Σχετικά ενημερώθηκαν τα υπουργεία Εξωτερικών, Οικονομικών και Ναυτιλίας, καθώς και το Αρχηγείο Λιμενικού Σώματος.
Αυστηρά μέτρα ασφαλείας ελήφθησαν χθες σε όλο το λιμάνι του Βόλου από τις ειδικές δυνάμεις του Λιμενικού Σώματος, καθώς αποκαλύφθηκε πως σε φορτηγό πλοίο με σημαία Αγίου Βικεντίου, το «Alexandretta», που προερχόταν από την Τουρκία, βρίσκονταν όπλα και πυρομαχικά.

Ο ΑΡΓΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ Η ΠΛΗΡΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ‏Γράφει ο Πρόεδρος της "Νέας Ελλάδας"
Ηλίας Μαρκόπουλος
Διδάκτωρ Οικονομολόγος - Δικηγόρος


Η χειρότερη χρονιά της δήθεν μεταπολίτευσης και των πολιτικών απατεώνων που επί 38 χρόνια κοροϊδεύουν το Λαό και ξεπουλούν την Πατρίδα θα είναι για όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες το 2013. Το σύνολο των δεικτών της οικονομίας όπως και τα εισοδήματα των εργαζομένων και των συνταξιούχων σε πλήρη κατάρρευση. Το κοινωνικό κράτος σε κατάργηση. Έρχονται ημέρες, εβδομάδες, μήνες, χρόνια μαύρα και δύσκολα.

ΑΝΕΡΓΙΑ, ΦΤΩΧΕΙΑ, ΖΗΤΙΑΝΙΑ, ΣΥΣΣΙΤΙΑ και ΣΑΚΚΟΥΛΑ.

ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ , ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΜΑΣ ΣΩΖΕΙ ...!!! Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ !Γράφει ο Αθανασόπουλος Περικλής


Είναι αφελής κάποιος να θεωρεί ότι όλα αυτά που γίνονται στη χώρα μας τα τελευταια τρια χρόνια, είναι χωρίς πρόγραμμα και να ακούμε από κάποιους δήθεν αντιμνημονιακούς ότι δεν τους βγαίνει το

πρόγραμμα και ότι πρέπει να προχωρήσουμε στην ανάπτυξη της χώρας.

Όλοι μηδενός εξαιρουμένου από τους κυβερνώντες , τους γνωστούς δημοσιογράφους των γνωστών ΜΜΕ , ακόμα και μερικοί blogers γνωστών site αν δεν είναι γνώστες δεν είναι αφελής να μην καταλαβαίνουν.
Το άσχημο είναι ότι για την επίτευξη του προγράμματος αξιοποιούνται , εκτός των γνωστών παπαγαλακίων στα ΜΜΕ, και άλλοι «αμερικανογερμανοτραφείς επιστήμονες», ο οποίοι προσπαθούν να κοιμίζουν τον Ελληνικό λαό και να τον εγκλωβίζουν….

Απειλή για την Ελλάδα το σχέδιο “Σουλεϊμάν”. Μας κυκλώνει επικίνδυνα


Εάν κατεβάσουν το διακόπτη, μπορούν να αφήσουν στο σκοτάδι τη «μισή» Ελλάδα!
«Δούρειος Ίππος» το εξ Ανατολών τουριστικό ενδιαφέρον για Ήπειρο και παράλια Ιονίου

Μπορείς να αναπτυχθείς αλυσοδεμένος; Προφανώς ναι!


Ο άνθρωπος που εικονίζεται στη φωτογραφία χρειάζεται προφανώς να χάσει κάποια λίγα κιλά. Για αυτό καλό θα είναι να περπατά, να ασκείται και να γυμνάζεται.

Μα γιατί δεν το κάνει λοιπόν; Θα μου πείτε, τρελός είσαι; Αφού είναι δεμένος! Πρέπει να λυθεί!

Ακριβώς!

Το ίδιο ισχύει και για την ελληνική οικονομία. Μιλάμε για ανάπτυξη, για ανάγκη δημιουργίας νέων θέσεων εργασίας, για επιχειρηματική πρωτοβουλία, για καινοτομία. Μας διαφεύγει όμως ότι η ελληνική οικονομία βρίσκεται και αυτή καθηλωμένη σε μια παλιοκαρέκλα. Κι ενώ όλοι μιλάμε για ανάπτυξη υποστηρίζοντας ότι πρέπει να σηκωθεί και να βηματίσει, τελικά τι βλέπουμε να συμβαίνει;

Να σφιχτοδένεται ακόμη περισσότερο. Εν ολίγοις να γεμίζει με φόρους και κρατικό παρεμβατισμό. ΕΤΑΚ, ΦΑΠ, ΕΤΗΕΔΕ (ή όπως λέγεται), τέλος ακίνητης περιουσίας, αλληλεγγύη, τέλος επιτηδεύματος, ΦΠΑ, φορολογία εισοδήματος, τεκμήρια, τέλη κυκλοφορίας, καύσιμα και μια σειρά ακόμη φόρων ή άχρηστων χαρατσιών την κρατούν δεμένη σαν βαρυποινίτισσα.

Αν πάλι μιλήσουμε για προγράμματα χρηματοδότησης τότε θα χαθούμε κάπου ανάμεσα στις εκατοντάδες σελίδες των απαιτήσεων και των δικαιολογητικών ώσπου μέρες που είναι θα τα ρίξουμε όλα στη σόμπα.

Πώς να βηματίσει η οικονομία όταν δεν μπορεί καλά καλά να οξυγονωθεί; Αντίθετα είναι τόσο σφιχτά δεμένη που πλέον δεν αιματώνονται τα άκρα με τα πρώτα σημάδια σαπίλας να έχουν κάνει την εμφάνισή τους.

Ανάπτυξη δεν πρόκειται να έρθει στον αιώνα τον άπαντα είτε με ευρώ είτε με δραχμή, η οποία προσωπικά εκτιμώ πως είναι η μόνη ελπίδα για εθνική οικονομική πολιτική – ανεξαρτησία – ανάπτυξη αν δεν εμφανιστεί ένας νέος Ηρακλής να σπάσει τα δεσμά της Ελληνικής Οικονομίας όπως έκανε με τον Προμηθέα.

Χρειάζεται όμως να βρεθεί σύντομα διότι η σαπίλα μυρίζει πλέον έντονα. Σε λίγο η κατάσταση δε θα είναι αναστρέψιμη.

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ: ΓΙΑΤΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΚΟΨΕ ΤΟΝ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ EUROVISIONΚαι ενώ οι Κύπριοι πήγαιναν σφαίρα την εκπροσώπηση για την Eurovision από το Μιχάλη Χατζηγιάννη, ως βόμβα έσκασε η αιφνίδια αποπομπή του , όπου κρύβεται έντονο πολιτικό παρασκήνιο.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...