Τετάρτη, 30 Ιανουαρίου 2013

Ο περίεργος θάνατος του Μεγάλου Αλεξάνδρου


Ένα από τα μεγαλύτερα ιστορικά αινίγματα, χειρότερο κι απ’ την ίδια την σφήκα της Αιγύπτου, είναι το ποιός σκότωσε τον Μέγα Αλέξανδρο. Κάποιοι αβασάνιστα θέλουν να χρεώσουν τον θάνατο του Αλεξάνδρου στους συντρόφους του. Σ’αυτούς δηλαδή που με την παραμικρή παράλειψη καθήκοντος την ώρα της μάχης, στις οποίες σημειωτέον ο Αλέξανδρος διεκδικούσε πάντα πρωταγωνιστικό ρόλο, θα μπορούσαν αναρίθμητες φορές να επιφέρουν τον θάνατο του ακατάβλητου στρατηλάτη απ’ την Μακεδονία.
Κάποτε μάλιστα, όταν ο στρατηγός του Παρμενίων, του έγραψε να προσέξει τον φίλο και προσωπικό του γιατρό Φίλιππο, ως πιθανό προδότη και δηλητηριαστή του, αυτός πρώτα διάβασε το γράμμα και με το ένα χέρι παρέδωσε στον γιατρό του Φίλιππο την...επιστολή που τον κατηγορούσε για προδοσία και με το άλλο πήρε απ’ τα χέρια του το φάρμακο και το ήπιε μπροστά σ’ όλους, χωρίς φυσικά να βλαφτεί.

Νεοζηλανδοί και Αμερικανοί ετοίμαζαν το mega τσουνάμι από το 1944!Το μεγάλο μυστικό που πήρε στον τάφο της η Αλίκη Βουγιουκλάκη !


Τηλεθεατής ανακάλυψε μυστήριο μήνυμα σε διαφημιστικό σποτ

Απλή φάρσα, υποσυνείδητο διαφημιστικό μήνυμα ή κρυπτογραφημένη πληροφορία προς άγνωστο παραλήπτη; Συζητήσεις επί συζητήσεων έχει πυροδοτήσει τα τελευταία 24ωρα σε πολυάριθμα διαδικτυακά φόρουμ post Βρετανού ο οποίος διατείνεται ότι ανακάλυψε κάτι περίεργο σε τηλεοπτικό διαφημιστικό σποτ.

Η μεγάλη ληστεία των ιδιοκτητών ακινήτων - Θέλουν να ζούμε στα "παγκάκια" ΚΑΤΑΡΓΟΥΝ ΤΟ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ
Σε πλήρη κατάργηση του αφορολόγητου της ακίνητης περιουσίας φαίνεται ότι προχωράει η κυβέρνηση προκειμένου να επιβάλλει νέους φόρους ύψους 2 δις ευρώ στους 5.000.000 Έλληνες ιδιοκτήτες ακινήτων. Πρόκειται για τη μεγάλη ληστεία σε βάρος των ανθρώπων που έφτυσαν αίμα να αποκτήσουν ένα σπίτι, ενώ οι περισσότεροι το χρωστούν στις τράπεζες που είναι έτοιμες να τους το κατασχέσουν. 

Υγειονομικοί: Υπό διάλυση η παροχή υπηρεσιών υγείας από τον ΕΟΠΥΥ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Υγειονομικών Υπαλλήλων ΕΟΠΥΥ καταγγέλλει την προσπάθεια πλήρους αποδόμησης των Υγειονομικών Μονάδων του ΕΟΠΥΥ, με...
απώτερο σκοπό την πλήρη κατάργησή τους.

Το συναίσθημα του πλούτου φέρνει πλούτο!


  Το συναίσθημα του πλούτου φέρνει πλούτο!Όλοι οι άνθρωποι έχουν το δικαίωμα να είναι πλούσιοι. Ο λόγος που βρίσκεστε σε αυτόν τον κόσμο είναι για να απολαύσετε μια άνετη ζωή και να είστε ευτυχισμένοι, ελεύθεροι και γεμάτοι ζωντάνια. Για να το πετύχετε αυτό χρειάζεστε χρήματα. Τα χρήματα θα σας δώσουν τη δυνατότητα να εξελιχθείτε σαν άνθρωποι, να αναπτυχθείτε πνευματικά, διανοητικά και κοινωνικά.
Tο Master Key to Wealth του Dr Murphy μπορεί να σας δείξει το δρόμο. Με μερικές απλές και εύκολες τεχνικές που χρησιμοποιούν τη δύναμη του μυαλού και που μπορούν να σας βοηθήσουν αν τις εφαρμόσετε στην καθημερινή σας ζωή.
Απόσπασμα από το Master Key to Wealth του Dr. Joseph Murphy
Κάντε το καλύτερο για τον εαυτό σας χρησιμοποιώντας τις δυνάμεις του μυαλού σας.
1. Αποφασίστε να γίνεται πλούσιοι ακολουθώντας τον εύκολο δρόμο, χρησιμοποιώντας την αλάνθαστη βοήθεια του υποσυνείδητού σας.
2. Προσπαθώντας να γίνετε πλούσιοι με κόπο και ιδρώτα πιθανόν να καταλήξετε να είστε οι πιο πλούσιοι στο νεκροταφείο. Δεν χρειάζεται να σκοτώνεστε στη δουλειά ή να γίνετε σκλάβοι για να γίνετε πλούσιοι.

Υπάρχει κάτι που να αξίζει περισσότερο από τα χρήματα;


Υπάρχει κάτι που να αξίζει περισσότερο από τα χρήματα; Με όλη αυτή την κρίση που μαστίζει την κοινωνία μας και με όλα τα πρωτοσέλιδα να αναφέρονται κάθε λίγο και λιγάκι σε οικονομικές καταστροφές, είναι πολύ εύκολο να αποπροσανατολιστούμε και να ανησυχούμε μόνο για τα χρήματα και τον «όποιο» πλούτο μας.

Τα 29 σημάδια που δείχνουν ότι η Νέα Τάξη μεταμορφώνει την κοινωνία σε μια πλήρως ελεγχόμενη μάζα


Η παγκόσμια ελίτ επιθυμεί να ελέγχει στενά σχεδόν όλα όσα κάνουμε, λέμε και σκεφτόμαστε.
Μόλις η ελίτ αποκτήσει τον απόλυτο έλεγχο, θα βρεθούμε αντιμέτωποι με μια τυραννία της ανθρωπότητας που δεν θα έχουμε δει ποτέ πριν. Όταν οι περισσότεροι άνθρωποι σκέφτονται τον όρο «τυραννία», σκέφτονται κακοποιούς με όπλα και δικτάτορες να δίνουν διαταγές στον πληθυσμό. Αλλά αυτό το σκεπτικό δεν αποτελεί το σχέδιο δράσης αυτής της ελίτ για την εκπλήρωση των στόχων της στη σύγχρονη πραγματικότητα.

Kαμπαρετζού Μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του κόμματος του Μπερίσα βρίζει χυδαία την Ελλάδα


Η πληθωρική αλβανίδα τραγουδίστρια – καμπαρετζού Ciljeta Xhilaga, μέλος του Εθνικού Συμβουλίου  του Δημοκρατικού Κόμματος του Σαλί Μπερίσα, δεν συγκρατήθηκε, καθώς γράφει η ίδια στο προσωπικό της προφίλ, και έβρισε χυδαία την Ελλάδα: Fuck Greece. O λόγος του μένους  της φανατικής  οπαδού του Σαλί Μπερίσα είναι τα όσα είπε ο «σταρ» πλέον στην Αλβανία χρυσαυγίτης βουλευτής κ. Χρήστος Παπάς.


Ο κ. Παπάς εγκαινίασε προ ημερών εκπομπή  του γνωστού για τις ανθελληνικές του θέσεις δημοσιογράφου Αρτούρ Ζιέγι στο κανάλι News 24, προσφέροντάς του την πλέον καλύτερη ευκαιρία διαφήμησής του καθώς τα αλβανικά ΜΜΕ κάνουν λόγο για μεγάλα νούμερα ακροαματικότητας.
Ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες, γεγονός άλλωστε που αναφέρουν όλα τα βορειοηπειρωτικά μπλογκς, ο γνωστός δημοσιογράφος του την είχε στημένη για τα καλά του χρυσαυγίτη βουλευτή. Η όλη εκπομπή στηρίζονταν σε ένα καλοστημένο σενάριο κι αν κάποιος είναι αρκετά προσεκτικός στα όσα είπε ο δημοσιογράφος, καταλαβαίνει πως  η συγκεκριμένη εκπομπή πιθανόν να έγινε κατά παραγγελίαν…

Ο μυστηριώδης ήχος του Taos Hum - Βίντεο


Μερικές από τις θεωρίες εξήγησης είναι ότι οι ήχοι αυτοί οφείλονται σε υπόηχους των τεκτονικών πλακών ή πετρωμάτων ή ότι είναι ηλεκρομαγνητικά κύματα που προκαλούνται από μετεωρίτες που εισχωρούν στην ατμόσφαιρα της Γης. Άλλοι πιστεύουν ότι ενδεχομένως είναι απόηχοι των συστημάτων επικοινωνίας των υποβρυχίων ή ακόμα και ότι δεν είναι "εξωτερικοί" αλλά προκαλούνται από το ίδιο το ανθρώπινο αυτί.
Σεισμολόγοι αλλά και γεωλόγοι δεν μπορούν να καταλάβουν την προέλευση του ήχου και λένε ότι δεν οφείλεται σε σεισμούς ή κάποιο γεωλογικό φαινόμενο.
Οι επιστήμονες είναι πολύ προβληματισμένοι με το συμβάν αυτό, και το ερευνούν για να δουν με τι έχουν να κάνουν, είναι σίγουροι ότι δεν είναι γεωλογικό, τεχνικό, εξωγήινο, ή υποθαλάσσιο φαινόμενο. Πολλοί ερευνητές κάνουν λόγο ότι πρόκειται για θορύβους που προέρχονται από την μέση Γη. Αυτό λένε ότι ίσως είναι και το πιο πιθανό. Το φαινόμενο όμως είναι ακόμα εκεί και κανείς δεν είναι σε θέση να εντοπίσει την προέλευση του ήχου.
Το Βουητό είναι ένας μακρύς ήχος χαμηλής συχνότητας που ακούγεται από ορισμένους μόνο ανθρώπους σε διάφορες περιοχές της Γης, ειδικότερα στις Η.Π.Α., το Ηνωμένο Βασίλειο και την Βόρεια Ευρώπη. Συγκεκριμένα, το Βουητό του Τάος πήρε το όνομα του από την μικρή πόλη Τάος του Νέου Μεξικού στις Η.Π.Α., όπου οι κάτοικοι του παραπονέθηκαν πολλές φορές μέσα στην προηγούμενη δεκαετία για παράξενα βουητά από το πουθενά. Εκείνοι που το έχουν ακούσει, λένε ότι μοιάζει πολύ με τον ήχο που κάνει μια μηχανή ντίζελ όταν βρίσκεται σε μακρινή απόσταση. Είναι πιο πιθανό να το ακούσει κανείς μέσα σε κτίριο παρά έξω. Μερικοί το αισθάνονται και στο σώμα τους. Ακόμα κι αν φορέσουν ωτοασπίδες, αυτό δεν ελαττώνεται και γίνεται πιο έντονο όταν βραδιάζει. Τα ραντάρ και τα μικρόφωνα δεν μπορούν να το "εντοπίσουν" εύκολα και κανένας μέχρι σήμερα δεν έχει ανακαλύψει από που προέρχεται και τι το προκαλεί.

Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΘΕΩΡΙΑ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑΣ


Ο "Τζομπς 2" ετοιμάζει την υποδομή του Άρη για την παγκόσμια ελίτ
O ξεχωριστός αυτός άνθρωπος που πέθανε στις 5 Οκτωβρίου 2011, «ζει» σήμερα σε έναν άλλον πλανήτη. Σύμφωνα με την μεγαλύτερη θεωρία συνομωσίας που κυκλοφορεί, επιστήμονες «αποκωδικοποίησαν» τον εγκέφαλο του νεκρού Στηβ Τζομπς και δημιούργησαν το υποκατάστατό του ανθρωποειδές το οποίο και εγκατέστησαν στον Αρη. Αποστολή του «Τζομπς 2», είναι να δημιουργήσει την νέα μεγάλη ανθρώπινη κοινότητα στον Κόκκινο Πλανήτη.

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ??Το πιο κρυφό τρομερό μυστικό που «αποσιωπήθηκε» απο όλα τα μέσα γιατί είναι πολύ τρομερό για να είναι αληθινό.. ...

Οι κυβερνήσεις Παγκόσμια αφήνουν τους κακούς ''aliens'' να απαγάγουν Εκατομμύρια άνθρωπους Σε αντάλλαγμα για μυστική τεχνολογία..;;πολύ τραβηγμένο.Δείτε βίντεο Μαζικοι τάφοι για τα οστά των αγνοουμένων ανθρωπων που χρησιμοποιούνται ως τροφή στους εξωγήινους..Εκατομμύρια άνθρωποι χάνονται κάθε χρόνο και η συντριπτική πλειοψηφία τους δεν ξαναβρίσκονται και επίσης δεν είναι ποτέ στις ειδήσεις ...

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΠΟΛΛΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΕΜΒΡΥΙΚΗ ΠΡΩΤΕΙΝΗ


Το Εθνικό Κέντρο Πληροφόρησης Εμβολίων (NVIC), μια μη κερδοσκοπική ομάδα ασφάλειας των εμβολίων, διεξήγαγε πρόσφατα μια ανεξάρτητη εξέταση του περιεχομένου των εμβολίων παιδικής ηλικίας και διαπίστωσαν ότι πολλά από αυτά είναι μολυσμένα με συστατικά που θα σοκάρουν τους περισσότερους γονείς.
Σύμφωνα με τον κατασκευαστή-που παράγεται το φύλλο οδηγιών που συνοδεύει κάθε παρτίδα του εμβολίου, πολλά εμβόλια γίνονται με συστατικά όπως ανθρώπινες εμβρυϊκές πρωτεΐνες, αλλαγμένο υλικό DNA, ακόμη και την γενετικά τροποποιημένη (ΓΤ) ανθρώπινη λευκωματίνη. Αυτές οι συγκλονιστικές πληροφορίες συντάχθηκαν ως μέρος της NVIC μια ανασκόπηση της ασφάλειας για το πρόγραμμα εμβολιασμού της παιδικής ηλικίας, η οποία έχει τεθεί υπό αμφισβήτηση τα τελευταία χρόνια που οφείλεται σε μια σταθερή αύξηση των κρουσμάτων αυτισμού και άλλες μορφές απο νευρολογικές και εγκεφαλικές βλάβες μεταξύ των εμβολιασμένων παιδιών.
Όπως αποδεικνύεται, υπάρχουν τουλάχιστον οκτώ, απο τα 23, εμβόλια που συνήθως χορηγούνται σε παιδιά τα οποία περιέχουν ένα ή περισσότερα από αυτά τα αμφισβητήσιμα συστατικά - κι εάν γενικά το κοινό πραγματικά γνώριζε γι 'αυτό, θα υπήρχε μια μαζική επίθεση κατά των εμβολίων με αποτέλεσμα την πλήρη κατάρρευση της βιομηχανίας εμβολίων.

Τουρκικό θράσος: Απαιτούν από τον Κ.Παπούλια να μην υπογράψει το νόμο για τους ιμάμηδες


Με την γνωστή ανατολίτικη κουτοπονηριά η Άγκυρα επιχειρεί να συνδέσει το θέμα της Χάλκης με το νόμο περί ιμάμηδων που ψηφισε η ελληνική Βουλή και με την οποία αποτρέπεται ο διορισμός τους από την ... Άγκυρα.
 
Ετι ενώ χθες κυκλοφόρησε φημολογία με την οποία υποτίθεται ότι θα επαναλειτουργούσε η Σχολή της χάλκης έστω ως "ξένο πανεπιστήμιο" σήμερα ο αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης Μπουλέντ Αρίντς συνέδεσε την επαναλειτουργία της Θεολογικής Σχολής της Χάλκη με την ανάκληση της πρόσφατης τροπολογίας που ψήφισε το ελληνικό Κοινοβούλιο για τον διορισμό 240 ιμάμηδων!
 
Μάλιστα, ο κ. Αρίντς δήλωσε μετά το πέρας του υπουργικού συμβουλίου το βράδυ της Δευτέρας ότι ο πρωθυπουργός της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν θα θέσει το ζήτημα στο ανώτατο επίπεδο προς τον έλληνα Πρωθυπουργό κ. Αντ. Σαμαρά, λίγο πριν ή και κατά τη διάρκεια που οι δύο άνδρες θα βρεθούν στο Κατάρ, για διαφορετικούς λόγους, την Τρίτη.

"Πόσο καιρό θα αντέξει ακόμα η Ελλάδα πριν κάψουν το Κοινοβούλιο;


Στα πρόθυρα μείζονος εθνικής αναταραχής που θα καταλήξει σε εμφύλιο πόλεμο και πιθανόν μια κυβέρνηση μη δημοκρατικά εκλεγμένη η οποία όμως θα εξασφαλίσει την ασφάλεια και την ηρεμία, αλλά και την εθνική υπερηφάνεια στους πολίτες της, βρίσκεται η Ελλάδα, υποστηρίζει άρθρο του διεθνούς απήχησης ιστότοπου huffingtonpost.com.
Ο αρθρογράφος Bill Frezza – επενδυτής επιχειρηματικών κεφαλαίων και συνεργάτης μεγάλων οικονομικών εντύπων- σίγουρα δεν "μασάει τα λίγια του": Διατυπώνει το ερώτημα "αν υπάρχει περίπτωση να δούμε έναν νέο Εμφύλιο Πόλεμο στην Ελλάδα. Και απαντά ο ίδιος καταφατικά: «Πόσος χρόνος χρειάζεται μέχρι η ταλαιπωρημένη και τρομοκρατημένη μεσαία τάξη στηρίξει μια χούντα που υπόσχεται ασφάλεια; Κάποιος θα πρέπει να επαναφέρει την τάξη όταν τα γερμανικά χρήματα σταματήσουν να ρέουν διότι σίγουρα δεν θα σπεύσουν οι Γερμανοί στρατιώτες να αποκαταστήσουν την ειρήνη».
Δεν λείπουν οι αναφορές στα πρόσφατα τρομοκρατικά χτυπήματα και το ερώτημα «Πόσος καιρός θα χρειαστεί μέχρι να έχει κάποιος την έξυπνη ιδέα να βάλει μια Reichstag fire» (φωτιά που μπήκε στο γερμανικό κοινοβούλιο το 1933. Η κυβέρνηση είχε κατηγορήσει τους κομμουνιστές για εμπρησμό με στόχο την ανατροπή της κυβέρνησης).

Τι λέει η…. κο..μουνί..στρια… ΠΑΠΑΡΗγΑ για αυτό;
Η τράπεζα επενδύσεων υπέγραψε ένα πρωτόκολλο συμφωνίας με το υπουργείο Οικονομικής Ανάπτυξης και το ρωσικό...Ταμείο για τις Άμεσες Επενδύσεις, επιβεβαίωσε μια εκπρόσωπος της επάρατης Goldman Sachs, η οποία δεν θέλησε να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

Οι λαθρομετανάστες καλοπερνούν, οι Έλληνες πεθαίνουν!


Οι λαθρομετανάστες καλοπερνούν, οι Έλληνες πεθαίνουν!
Η αντιμετώπιση της οποίας τυγχάνουν οι πολίτες ενός κράτους και δη εκείνοι οι οποίοι ανήκουν σε ασθενείς οικονομικά ομάδες, σε ό,τι αφορά ζητήματα της καθημερινότητας εντός της κοινωνίας, καθορίζει το επίπεδο εκείνου του στοιχείου που καλείται ''κοινωνικό κράτος''.

Το κοινωνικό κράτος, αναδεικνύεται σε ζητήματα τα οποία αφορούν συγκεκριμένες κατηγορίες πολιτών, όπως οι άποροι, οι άστεγοι, οι άνεργοι, οι φοιτητές κ.ο.κ., τις οποίες έρχεται το κράτος να ενισχύσει, παραχωρώντας τους ορισμένα προνόμια, υπό την μορφή ενίσχυσης και επιδομάτων.

ΒΡΕΤΑΝΙΑ: Δημοτικό σχολείο απαγόρευσε σε 6χρονο να φοράει στην τάξη λουράκι με χριστιανικά σύμβολα για «λόγους υγείας και ασφάλειας»Ο Peter Thompson, πατέρας του 6χρονου Eddie παιδιού εξαγριώθηκε με την απόφαση αυτή του σχολείου να απαγορεύσει το παιδί...

 να φοράει ένα χριστιανικό λουράκι που είναι διακοσμημένο με το ψάρι, ένα χριστιανικό σύμβολο.

Το λουράκι το εντόπισε ένας δάσκαλος στον αστράγαλο του παιδιού και είναι χαρακτηριστικό ότι το λουράκι καλυπτόταν από την κάλτσα του! Ο δάσκαλος διέταξε να το παιδί του το παραδώσει το «ένοχο» λουράκι.

Απίστευτο: Οι τούρκοι αγόρασαν το "Μακεδονία Παλλάς"!Απίστευτο: Οι τούρκοι αγόρασαν το "Μακεδονία Παλλάς"!


ΝΕΟ ΣΤAΘΜΑΡΧΕΙΟ - ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΟ ΑΝΟΙΓΕΙ Η ΜΙΤ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ...!!! ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ...

Ο «ΝΕΟΤΑΞΙΚΟΣ» ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ το 2013!!!


toyrk-kart  Για να αρχίσουμε να καταλαβαίνουμε, γιατί δεν πιάνουν την…φοροδιαφυγή, γιατί επιτρέπουν τις πλαστογραφήσεις, το ξεχαρβάλωμα όλων των δημόσιων υπηρεσιών κλπ κλπ… Υπάρχει ΣΧΕΔΙΟ!!! ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ - Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος Η ηλεκτρονική ταυτότητα με το γνωστό τσιπάκι που θα περιέχει όλα τα προσωπικά δεδομένα, από το 2013 θα αρχίσει να κυκλοφορεί σε όλη την Τουρκία. Όπως αναφέρεται, μέσα σε τρία χρόνια όλοι οι Τούρκοι πολίτες θα υποχρεωθούν να έχουν αυτή την νέα ταυτότητα καθώς η τουρκική κυβέρνηση φέρεται αποφασισμένη να την επιβάλλει, προσδοκώντας φυσικά σε μεγαλύτερο φακέλωμα των πολιτών της και την πιο αποτελεσματική αντιμετώπιση της «τρομοκρατίας», (βλέπε κουρδικό κίνημα). Σύμφωνα με δηλώσεις του προέδρου του «Επιστημονικό- βιομηχανικού και Τεχνολογικού Ιδρύματος» της Τουρκίας, Nihat Ergün, στην τουρκική εφημερίδα Milliyet, στις 13 Δεκεμβρίου, μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2013 υπολογίζεται ότι περίπου δυο εκατομμύρια Τούρκοι θα κυκλοφορούν ήδη με την νέα ηλεκτρονική ταυτότητα, ενώ το χρονοδιάγραμμα προβλέπει ότι μέσα σε τρία χρόνια θα την έχουν προμηθευτεί όλοι οι Τούρκοι πολίτες. Ο Nihat Ergün υπογράμμισε ότι χωρίς την καινούρια ηλεκτρονική ταυτότητα δεν θα μπορεί κάνεις να προβαίνει σε οικονομικές συναλλαγές, ενώ υπολόγισε ότι έτσι θα καταπολεμηθεί δραστικά η κάθε λογής παρανομία και η «βιομηχανία» παραγωγής πλαστών ταυτοτήτων, που σήμερα υπολογίζονται σε 700.000 σε όλη την Τουρκία. Εκτός τούτων, όσοι δεν θα έχουν την ηλεκτρονική κάρτα ουσιαστικά θα είναι παράνομοι, ενώ δεν θα μπορούν να έχουν κανονική ιατροφαρμακευτική περίθαλψη καθώς οι απαραίτητες πληροφορίες και το ιατρικό ιστορικό τους, όταν παρουσιάζονται στον γιατρό, θα δίνονται μόνο μέσα από την ηλεκτρονική τους ταυτότητα. Μέχρι και για την είσοδό τους σε γήπεδο ποδοσφαιρικών αγώνων θα είναι απαραίτητη η επίδειξη της ηλεκτρονικής ταυτότητας την οποία αν δεν την έχουν, δεν θα μπορούν να εισέρχονται στα στάδια για να παρακολουθήσουν τις διάφορες αθλητικές εκδηλώσεις.

50 ερωτήσεις που θα σε πείσουν για την μελλοντική παγκόσμια κατάρρευση!


50 ερωτήσεις που θα σε πείσουν για την μελλοντική παγκόσμια κατάρρευση!
Μάλλον ακόμα δεν πιστεύεις, και ότι και να σου δείχνω δεν βλέπω να προετοιμάζεσαι! Ακόμα ειρωνεύεσαι για το θέμα αποθήκευσης και προετοιμασίας!

Δεν με πιστεύεις ότι έρχεται παγκόσμιο γονάτισμα της ανθρωπότητας μέσω μιας ξαφνικής κρίσης στην Αμερική; Ο εμφύλιος της Αμερικής; Τότε γιατί συμβαίνουν όλα τα παρακάτω:

Η Ελλάδα βυθίζεται... Άνεβαίνει η στάθμη της θάλασσαςΗ Ελλάδα βυθίζεται... Άνεβαίνει η στάθμη της θάλασσας
Η άνοδος της στάθμης της θάλασσας καταπίνει τις ακτογραμμές της Ελλάδας ...
με ταχύτατους ρυθμούς από μισό έως ένα μέτρο τον χρόνο σε αρκετές περιοχές. Οι επιστήμονες που μιλούν και κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου, υπογραμμίζοντας ότι ορισμένες παραλίες της χώρας θα τις θυμόμαστε σε λίγα χρόνια μόνο από φωτογραφίες.

Το σενάριο είναι εφιαλτικό, πλην όμως 100% ελληνικό. Οπως εκτιμούν αρκετοί Ελληνες επιστήμονες, μέσα στα επόμενα ενενήντα χρόνια θα εξαφανιστούν περισσότερα από 800 τετραγωνικά χλμ. ακτογραμμών λόγω της ανόδου της στάθμης της θάλασσας και των κλιματικών αλλαγών. Για να αντιληφθούμε το μέγεθος του προβλήματος, αρκεί να φανταστούμε ότι μία έκταση περίπου ίση με τη μισή Κρήτη θα εξαφανιστεί από τον χάρτη μέχρι το τέλος του αιώνα.

Η υπερθέρμανση του πλανήτη (φαινόμενο του θερμοκηπίου), οι απότομες και ακραίες κλιματικές αλλαγές, το λιώσιμο των πάγων, η άνοδος της μέσης θερμοκρασίας, οι κυματικές υπόγειες καταιγίδες, οι κακοτεχνίες των λιμενικών έργων, η μόλυνση του περιβάλλοντος, η βάναυση παρέμβαση του ανθρώπινου παράγοντα στην ισορροπία του οικοσυστήματος και η διάβρωση από τις ανεξέλεγκτες αμμοληψίες συνθέτουν ένα χαοτικό κοκτέιλ που με μαθηματική ακρίβεια θα οδηγήσει πολύ σύντομα στο να καλυφθούν από νερό παραλίες και παράκτιες περιοχές.

Παραλιακοί οικισμοί, πόλεις και ξενοδοχειακές μονάδες κινδυνεύουν από κατακλυσμούς και έντονα πλημμυρικά φαινόμενα, ενώ σημαντικές υποδομές, όπως αεροδρόμια και οδικά δίκτυα, απειλούνται με εκτεταμένες καταστροφές.

ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ ΔΟΥΚΑΚΗΣ: «ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2070 ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ 8 ΒΑΘΜΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑ»

Λιμνοθάλασσες, υδροβιότοποι και ακτογραμμές αναμένεται πολύ σύντομα να αφανιστούν και τούτα δεν αποτελούν σενάρια επιστημονικής φαντασίας, [Οι εικόνες μιλάνε από μόνες τους. Η παραλία στις Καλύβες της Κρήτης όπως ήταν το 1977 και όπως είναι σήμερα, «φαγωμένη» από τη θάλασσα.] αλλά μια ζοφερή πραγματικότητα, όπως υποστηρίζει ο κ. Ευστράτιος Δουκάκης, αναπληρωτής καθηγητής του ΕΜΠ στις θαλάσσιες επιστήμες -Σχολή Αγρονόμων και Τοπογράφων Μηχανικών-, ο οποίος εδώ και δώδεκα χρόνια μελετά επισταμένως τα 7.000 από τα 16.000 χιλιόμετρα των ελληνικών ακτών.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...