Παρασκευή, 1 Φεβρουαρίου 2013

MEGA: Οι δηλώσεις Ιντρίζι για την Ελληνική Μειονότητα είναι αναληθείς και επικίνδυνες για την ειρήνη και τη σταθερότητα στην περιοχή


MEGA: Οι δηλώσεις Ιντρίζι για την Ελληνική Μειονότητα είναι αναληθείς και επικίνδυνες για την ειρήνη και τη σταθερότητα στην περιοχή

Η εθνικιστική ρητορική δυναμιτίζει τις σχέσεις των δύο λαών!

Το Κόμμα «Εθνική Ελληνική Μειονότητα για το Μέλλον» ΕΕΜΜ, σε καμία περίπτωση δεν σκοπεύει να γίνει μέρος καμίας πλευράς στη διαμάχη που ξεκίνησε μεταξύ των αρχηγών των ριζοσπαστικών κομμάτων, γιατί ακολουθεί με συνέπεια τη στρατηγική του για την προάσπιση και ανάπτυξη των δικαιωμάτων της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας στην Αλβανία σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά στάνταρ.

Όταν λέμε επικό βιντεο... εννοούμε αυτο!!! Σπάστε την συνομωσία της σιωπής στης NASA!!!VIDEO


Όλοι θα έχετε δει σίγουρα το βίντεο στο Youtube "Nasa Anomalies Captured by Camera". O χρήστης που το έφτιαξε, από πραγματικές βιντεοσκοπημένες εικόνες της ΝASA βγάζει στο διαδίκτυο το 2ο Μέρος. Το βίντεο είναι επικό και αν υπάρχει κάποιος κολημμένος φίλος σας εγωκεντρικός που αμφισβητεί την εξωγήινη ζωή τότε είναι η κατάλληλη ευκαιρία να του το στείλεται με email να ξεστραβωθεί λίγακι.


Περιέχει ζωντανές ηχογραφίσεις από τους αστρονάυτες και φυσικά τίποτα από αυτά που θα παρακολουθήσετε δεν είναι Photoshop.


Επιπλέον θα ακούσετε και τον πρώην αστροναύτη Dr. Edgar Mitchell που μιλάει ανοιχτά για επαφές σε διαστημικές αποστολές και άλλα! (αμέσως μετά: Ποιός είναι ο Dr. Edgar Mitchell;;;)

20: Ζήσε άφοβα όλα σου τα συναισθήματα

 20: Ζήσε άφοβα όλα σου τα συναισθήματα «Φοβάμαι ότι έχω τόσο θυμό που θα τον πνίξω με τα ίδια μου τα χέρια!», «Νομίζω ότι θα καταρρεύσω αν με εξευτελίσει μπροστά σε όλους τους συναδέλφους», «Έχω τόσο μετανιώσει που επέστρεψα στην Ελλάδα, που δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι», «Φοβάμαι ότι δεν θα αντέξω αν κλειστώ στο ασανσέρ!», «Θα σκάσω από άγχος!», «Η μοναξιά μου είναι δυσβάσταχτη!»
Κατά καιρούς νιώθουμε θυμωμένοι, μόνοι, στενοχωρημένοι, φοβισμένοι, γεμάτοι ενοχές ή άγχος. Άνθρωποι είμαστε, όλοι έχουμε ένα μεγάλο ρεπερτόριο συναισθημάτων.
Τα συναισθήματα μας προειδοποιούν, μας ενεργοποιούν, μας προφυλάσσουν, μας κινητοποιούν. Τα χρειαζόμαστε. Κάθε μέρα, κάνουμε χιλιάδες σκέψεις που πυροδοτούν τα συναισθήματά μας.

Κατηγορούμενος για ανυποταξία ο βουλευτής του ΛΑΟΣ Κώστας Αϊβαλιώτης


Ο πρώην Βουλευτής του ΛΑΟΣ Κώστας Αϊβαλιώτης δεν έμεινε χωρίς δουλειά!
Σε πολιτικό θρίλερ εξελίσσεται η διεκδίκηση της έδρας του βουλευτή του ΛΑ.Ο.Σ. Κωνσταντίνου Αϊβαλίωτη από την Νατάσσα Αθήνη.Και επισήμως κατηγορούμενος για ανυποταξία είναι από σήμερα ο βουλευτής του ΛΑΟΣ Κώστας Αϊβαλιώτης μετά από μήνυση που κατέθεσε εναντίον του η Στρατολογία στον εισαγγελεά του Στρατοδικείου ΑΘηνών.

Αυτό είναι το όπλο που θα αλλάξει γεωστρατηγικά τον κόσμο με τρομερό κόστος

Το 2012 υπήρξε, δίχως αμφιβολία, χρονιά κρίσιμων εξελίξεων και σημαντικών ανατροπών σε παγκόσμιο επίπεδο. Επίσης, ήταν η χρονιά που «είδε» τον Μπαράκ Ομπάμα να κάνει κάτι που λίγοι αντιλήφθηκαν ή που, ακόμη κι αν το αντιλήφθηκαν, δεν μπόρεσαν να κατανοήσουν την πλήρη σημασία της κίνησής του:

Γενετικά τροποποιημένα κοτόπουλα, χωρίς φτερά και πούπουλα, δημιούργησε το Τμήμα Γεωπονίας του Εβραϊκού Πανεπιστημίου της Ιερουσαλήμ στο Ισραήλ (φώτο)

Μετά από δύο χρόνια έρευνας από επιστήμονες, ανακοινώθηκε το "γυμνό" κοτόπουλο, όπως έχει ονομαστεί. Ένα πουλί χαμηλό σε θερμίδες, επειδή η έλλειψη φτερών σημαίνει ότι το κοτόπουλο έχει λιγότερο λίπος. Τα γυμνά κοτόπουλα μεγαλώνουν επίσης, νωρίτερα από ό, τι τα φτερωτά όμοια τους.

Αυτός ο τόπος είναι για τους αετούς


Αυτός ο τόπος είναι για τους αετούς

Αγαπητές συμπατριώτισσες και συμπατριώτες, αγαπητοί συνάδελφοι, αγαπητέ άγνωστε Blogger, εσύ που αγωνίζεσαι για την χιλιοπροδομένη Πατρίδα. Αυτή την ύστατη στιγμή σας προσκαλώ προσωπικά και σας παρακαλώ να ενωθείτε, στρατευτείτε εναντίον του σκοταδισμού που φέρνουν οι κρατούντες. Δύο χρόνια ανταλλάσσω μηνύματα μαζί σας, γνωρίζω τις ικανότητες σας. Με πολλούς από εσάς έχουμε βρεθεί σε διάφορες πατριωτικές εκδηλώσεις. Ορισμένοι από εσάς έχετε ή ενημερώνετε κάποιες ομάδες Ο αγών είναι άνισος, ο αντίπαλος εξαγοράζει τους πάντες και τα πάντα. Οι προδότες και οι κολλημένοι είναι ανάμεσα μας. Δεν υπάρχουν αριστεροί και Δεξιοί, υπάρχουν πατριώτες και μη. Το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε είναι το «εγώ», είναι το «γιατί αυτός και όχι εγώ» Πιστέψτε με είμεθα χιλιάδες και δεν μπορούμε να ενωθούμε γιατί δεν μας αφήνουν τα παραπάνω προβλήματα. Μιλώντας με μικρές και μεγάλες ομάδες ενεργών πολιτών, νέων ανθρώπων, αποφασίσαμε να συμπλεύσουμε, να συνεργαστούμε, χωρίς καταστατικά, χωρίς αρχηγούς, χωρίς να ενταχθούμε ό ένας κάτω από τον άλλο. Μικρά ρυάκια που σιγά - σιγά θα ενώνονται και θα γίνονται χείμαρροι για να χυθούν όλα μαζί στο μεγάλο ποτάμι που οδηγεί στη Θάλασσα, στην ανατροπή και στην Αναγέννηση του Έθνους.

Λευκή και μαύρη αδελφότητα: Τα αόρατα χέρια της εβραιομασωνίας που κινούν τα νήματα των παγκόσμιων εξελίξεων


Λευκή και μαύρη αδελφότητα: Τα αόρατα χέρια της εβραιομασωνίας που κινούν τα νήματα των παγκόσμιων εξελίξεων
Εξαιρετικά ενδιαφέρον άρθρο που μας δίνει το έναυσμα για περαιτέρω έρευνα:

Γενική Ανασκόπηση - Πώς φτάσαμε μέχρι εδώ;

Μέχρι το 1789 είχε την εξουσία η Μαύρη Αδελφότητα στον Κόσμο, ή αλλιώς Μαύρη Αριστοκρατία. Η Αδελφότητα αυτή διοικούσε τον κόσμο με Αριστοκράτες, Βασιλιάδες, Αυτοκράτορες, Πρίγκιπες και ου τω καθ εξής.

Περί το 1760 η Λευκή Αδελφότητα θέλησε να πάρει αυτή την εξουσία στον Πλανήτη από την Μαύρη, έτσι λοιπόν το 1776 ίδρυσε τους Ιlluminati. Τον ίδιο χρόνο μαζικές επαναστάσεις όλες Στημένες από την Λευκή Αδελφότητα ξεσπούν παντού εναντίων των "κακών" βασιλιάδων. Βλέπετε πάντα υπάρχει ενεά σχέδιο το οποίο έχουν τα αφεντικά..Χρειάζονται όμως τους ανθρώπους πάντοτε για να το φέρουν εις πέρας.

Το 1789 έχουμε την Γαλλική Επανάσταση όπου ουσιαστικά δηλώνει την νίκη της Λευκής Αδελφότητας έναντι της Μαύρης..Η Γαλλική Επανάσταση κατάργησε την απόλυτη μοναρχία στην Γαλλία γκρεμίζοντας το φεουδαρχικό σύστημα τους παλαιού καθεστώτος. Αυτή ήταν και η Παλαιά Τάξη Πραγμάτων της Μαύρης Αδελφότητας. Όλοι σήμερα ακούνε Νέα Τάξη και Νέα Τάξη και δεν αναρωτιούνται..αφού αυτή είναι η νέα..ποια ήταν η παλιά;

Οι επαναστάσεις συνεχίστηκαν σε όλο το κόσμο από τα τσιράκια της Λευκής Αδελφότητας και το 1905 όρισαν τον Λευκό Οίκο το σύμβολο εξουσίας της Λευκής Αδελφότητας πάνω στον πλανήτη ως το επίσημο όργανό τους στη Γη.Αμέσως μετά έβαλαν πλώρη να καταλάβουν πλήρως την εξουσία έχοντας ένα σχέδιο, με όνομα "το σχέδιο των 100 ετών".
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...