Σάββατο, 2 Φεβρουαρίου 2013

ΑΥΤΟΥΣ ΘΕΛΕΤΕ ΜΩΡΕ?? ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΨΕΥΤΟΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ....ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΝΩΡΙΣ!!!!

ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ ΑΘΩΩΘΗΚΕ ΛΟΓΩ... ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ!


1 Ένας νεαρός μουσουλμάνος που έκανε σεξ με ένα 13χρονο κορίτσι που "ψάρεψε" μέσα από το Facebook, γλύτωσε την ποινή της φυλάκισης, επειδή σύμφωνα με τον δικαστή, ο δράστης πήγαινε σε ισλαμικό σχολείο όπου τον δίδασκαν ότι «οι γυναίκες δεν έχουν καμία αξία».

Οι Άνθρωποι Δεν Είμαστε Από ‘δω


Οι Άνθρωποι Δεν Είμαστε Από ‘δω
Οι επιστήμονες ξέρουν τώρα. Δεν είμαστε απ’ εδώ ! Δεν είμαστε από αυτόν τον γαλαξία. Φανταστείτε το σοκ να μεγαλώσετε σε μια οικογένεια και ξαφνικά να μάθετε ότι είστε υιοθετημένοι. Το ίδιο σοκ πάθανε οι επιστήμονες που ανακοίνωσαν ότι το ηλιακό μας σύστημα δεν γεννήθηκε στον Γαλαξία, αλλά σε ένα περίεργο σχηματισμό που ακούει στο όνομα Sagittarius Elliptical Galaxy (SagDEG) !

Πως γίνεται αυτό;

Φορολογούν ακόμα και κοτέτσια! Η προφητεία επαληθεύεται…!


Άγιος Κοσμάς Αιτωλός: «Θα σας βάλουν φόρο στα κοτέτσια και στα παράθυρα»...

Δείτε λοιπόν στο παρακάτω κείμενο πως με συνοπτικές διαδικασίας επαληθεύεται ένα κομμάτι της προφητείας.

Ακόμα και οι πέτρες θα φορολογούνται πλέον με την επέκταση της φορολογίας στα οικόπεδα εκτός σχεδίου και τα χωράφια, ακόμη και αν δεν έχουν καμία εμπορική αξία.

Πεθαίνοντας στην Αθήνα. Ακατάλληλο για ανηλίκους!

ΠΡΟΣΟΧΗ: Το φωτoγραφικό υλικό είναι σοκαριστικό και ακατάλληλο για ανηλίκους.

Οι φωτογραφίες που βρίσκονται στο τέλος του κειμένου απεικονίζουν τη φρίκη στους δρόμους της Αθήνας με ανθρώπους να....
αργοπεθαίνουν κάνοντας χρήση ναρκωτικών στη μέση του δρόμου.

Υποχρεωτική ασφάλιση: Η χαριστική βολή στα ακίνηταΜε ένα μείγμα, μέτρων, φόρων, πλειστηριασμών και πιέσεων προωθείται η τελευταία φάση της εσωτερικής υποτίμησης στην αγορά ακινήτων οδηγώντας σε βίαιη πτώση των τιμών, ιδιαίτερα στα μεγάλα αστικά κέντρα. Οι εξελίξεις αναμένονται ραγδαίες και εντυπωσιακές καθώς εκτός από τις νέες φορολογικές επιβαρύνσεις οι οποίες θα στοιχίσουν στους ιδιοκτήτες 3 δισ. ευρώ, στα σκαριά βρίσκεται και η υποχρεωτική -δια νόμου- ασφάλιση των ακινήτων, επαγγελματικών και οικειακών...


Σύμφωνα με έγκυρες πηγές η ρύθμιση αυτή αναμένεται να αναγκελθεί έως τα μέσα του έτους, ενώ θα τεθεί σε πλήρη εφαρμογή από το 2014. Σύμφωνα με τους μέχρι τώρα σχεδιασμούς η υποχρεωτική ασφάλιση ακινήτων, τόσο της επαγγελματικής στέγης όσο και της οικείας θα βαρύνει τους ιδιοκτήτες και θα αποτελεί προαπαιτούμενο για τη σύναψη συμβολαίων.

Aποκάλυψη.Η Ντόρα στη θέση του Στουρνάρα κι εκείνος στο κόμμα του Σημίτη!


 
Δείπνο με την Ντόρα σε σπίτι γνωστού «γαλάζιου» επιχειρηματία είχε αμέσως μετά την επιστροφή του από το Κατάρ ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς. 

5 μυστικά για να αλλάξετε την τύχη σας!


5 μυστικά για να αλλάξετε την τύχη σας! – Flash Back Πολλοί επιτυχημένοι επιχειρηματίες πιστεύουν ότι η τύχη έχει παίξει κι αυτή το ρόλο της στην επιτυχία τους. Είτε γιατί συνάντησαν κατά τύχη τους κατάλληλους ανθρώπους, είτε γιατί διάβασαν ένα άρθρο που τους έδωσε μια λαμπρή ιδέα κλπ.
Επιπλέον, σε μια πρόσφατη έρευνα που έκανε το LinkedIn ανακάλυψε ότι το 84% των στελεχών πιστεύει ότι η τύχη έχει βοηθήσει την καριέρα τους.
Αυτά είναι μερικά μυστικά όχι για να κερδίσετε το Τζόκερ αλλά για να κάνετε λίγο καλύτερη… την τύχη και την επιτυχία σας!
1. Ταπεινοφροσύνη
Ένας τρόπος να γίνετε πιο τυχεροί είναι να αυξήσετε την επιρροή σας και τις γνωριμίες σας. Και για να το πετύχετε αυτό δεν πρέπει να γίνετε όπως πολλοί πιστεύουν πιο δυνατοί αλλά ακριβώς το αντίθετο: πιο ταπεινοί. Μπορείτε να κάνετε περισσότερους φίλους αν ενδιαφερθείτε εσείς για τους άλλους παρά αν προσπαθήσετε να κάνετε τους άλλους να ενδιαφερθούν για εσάς.
2. Σκληρή Δουλειά
Όσοι πιστεύουν ότι είναι τυχεροί θεωρούν ότι αυτός είναι ο νούμερο ένα παράγοντας που επηρεάζει την τύχη τους. Σε μια έρευνα που πραγματοποίησε το LinkedIn, το 70% του δείγματος απάντησε ότι η σκληρή δουλειά σε κάνει πιο τυχερό. Αλλά είναι σημαντικό να έχετε και τις κατάλληλες ικανότητες. Στην ίδια έρευνα οι μισοί απάντησαν ότι οι γνώσεις και οι επιδεξιότητες συμβάλανε σημαντικά στην «επιτυχία» της καριέρας τους.
3. Γενναιοδωρία
Μοιραστείτε τις γνώσεις σας με φίλους και συνεργάτες, προσφέρετε χωρίς ιδιοτέλεια στον κοινωνικό σας περίγυρο, πείτε ειλικρινά ευχαριστώ σε όσους σας έχουν βοηθήσει και γενικά κάντε πράγματα χωρίς να σκέφτεστε τα ανταλλάγματα που θα κερδίσετε. Όλα αυτά αποτελούν μια παρακαταθήκη για το μέλλον που θα σας αποφέρει μεγάλα κέρδη όχι μόνο σε υλικό αλλά και σε συναισθηματικό επίπεδο.

Ποια είναι τα «πιστεύω» των επιτυχημένων;


  Οι επιτυχημένοι άνθρωποι, ανεξάρτητα από τον τομέα που εργάζονται ή επιχειρούν, προσεγγίζουν την εργασία τους με έναν τελείως διαφορετικό τρόπο. Όλοι όμως μοιράζονται τα ίδια πιστεύω και τα ακολουθούν πιστά σε κάθε τους δραστηριότητα.
Αυτά είναι μερικά από τα αυτά:
1. Πιστεύουν στις δυνάμεις τους
Αν δεν πιστέψετε εσείς στον εαυτό σας δεν πρόκειται να πιστέψει κανένας άλλος. Οι επιτυχημένοι πιστεύουν ακράδαντα ότι οι απόψεις τους είναι σωστές ακόμα κι αν δεν είναι. Αυτή η πίστη όμως τους οδηγεί στο να κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους ώστε να επιβεβαιώσουν τα πιστεύω τους και στο τέλος τα καταφέρνουν. Έτσι μπορούν να «γυρίσουν» μία αρνητική κατάσταση σε θετική μόνο και μόνο επειδή το πιστεύουν.
Ποια είναι τα «πιστεύω» των επιτυχημένων;2. Ορίζουν οι ίδιοι το χρόνο τους
Τα χρονοδιαγράμματα και οι προθεσμίες βάζουν όρια που συνήθως δεν είναι για καλό. Όταν δίνετε σε κάποιον περιθώριο 10 ημερών για να ολοκληρώσει μία εργασία τότε θα προσαρμόσει το ρυθμό και την ένταση της προσπάθειάς του ώστε να εξαντλήσει αυτό το περιθώριο. Αυτό όμως είναι λάθος. Οι εργασίες πρέπει να γίνονται στο συντομότερο δυνατό χρόνο. Όταν τελειώσετε και έχετε ελεύθερο χρόνο, προχωράτε στην επόμενη εργασία την οποία επίσης προσπαθείτε να ολοκληρώσετε το συντομότερο δυνατόν. Οι επιτυχημένοι άνθρωποι έχουν αυτή ακριβώς τη νοοτροπία και εκμεταλλεύονται στο έπακρο το χρόνο τους.

Έρχεται η «Φερράρι των ιών»

Ένας από τους πιο μεταδοτικούς ιούς παγκοσμίως απειλεί την ανθρωπότητα, υποστηρίζει επιφανής Βρετανός επιστήμονες του Πανεπιστημίου Κέιμπριτζ και καλεί τις υγειονομικές αρχές του πλανήτη να βρίσκεται σε εγρήγορση.


Σύμφωνα με τον Ιαν Γκουντφέλοου, που ειδικεύεται στην μελέτη ιών, στο νοροιό (Norovirus) – την «Φεράρι των ιών», όπως χαρακτηριστικά τον έχει «βαπτίσει» λόγω της ταχύτητας με την οποία εξαπλώνεται- θα πρέπει να επικεντρώσουν την προσοχή τους οι επιστήμονες καθώς καταγράφεται σε όλο τον κόσμο κατακόρυφη αύξηση των κρουσμάτων τους τελευταίους μήνες.

Οι Μασόνοι στέλνουν μήνυμα στη Μεγάλη Στοά της ΕλλάδαςΟι Μασόνοι στέλνουν μήνυμα στη Μεγάλη Στοά της Ελλάδας
Οι Μασόνοι με ανακοίνωσή τους επισημαίνουν τα καθήκοντα των μελών της οργάνωσης στην Ελλάδα, αφού έχουν παρατηρηθεί «παρατυπίες» του καταστατικού της Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...