Τετάρτη, 6 Φεβρουαρίου 2013

Αλβανοί ληστές βασάνισαν 55χρονο Έλληνα και την 12χρονη κόρη του στην Κρήτη!!

Αλβανοί ληστές βασάνισαν 55χρονο Έλληνα και την 12χρονη κόρη του στην Κρήτη!!
 Τρόμο και πανικό σκόρπισαν τα ξημερώματα δύο ληστές, «κατατρεγμένοι οικονομικοί μετανάστες» από την Αλβανία, στην Αμμουδάρα Ηρακλείου. 

Μαύρα μαντάτα για τον Σαμαρά

“ Έτοιμος ακόμη και για ρήξη ο Καραμανλής ”
Του Αντώνη Μπελούση
Μηνύματα από το στρατόπεδο Καραμανλή φτάνουν στο στρατόπεδο Σαμαρά που προειδοποιούν τον πρωθυπουργό και τους συνεργάτες του για την δράση του Υπουργού του που όπου κι αν σταθεί κατηγορεί την κυβέρνηση Καραμανλή και προσωπικά τον ίδιο .

Αλλαγές Έκτρωμα στο Νόμο Απειλούν τους Σκύλους και την Κυνοφιλία!


Αλλαγές Έκτρωμα στο Νόμο Απειλούν τους Σκύλους και την Κυνοφιλία!
Μία δυσάρεστη έκπληξη για τους φιλόζωους και τους κυνόφιλους επιφυλάσσει το επικείμενο νομοσχέδιο για τις ζωοτροφές αφού σε ένα άρθρο του προωθούνται αλλαγές στον νόμο “Για τα δεσποζόµενα και τα αδέσποτα ζώα συντροφιάς και την προστασία των ζώων από την εκµετάλλευση ή τη χρησιµοποίηση µε κερδοσκοπικό σκοπό”  που ισχύει σήμερα.

Νέα απίστευτη πρόκληση στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ: Τα Ίμια λέγονται Καρντάκ και ανήκουν στην Τουρκία!

  Να χωρίσουμε στη μέση το Αιγαίο!

Ούτε Τούρκος στρατηγός δεν θα έγραφε τέτοια πράγματα.
Διαβάστε όσα γράφει ο κ. Νάσος Θεοδωρίδης και κρατηθείτε:

Ο απόστρατος είναι πάντα στρατιώτης
"Με τη φτώχεια χτυπούν το ηθικό, με την ανέχεια την αντίσταση, με την πείνα τον στρατό"…

Στο μυαλό πολλών (και δυστυχώς ιθυνόντων), ο απόστρατος είναι ένας ακόμη συνταξιούχος του Δημοσίου, με παντόφλες, κοιλίτσα και κυρίως χωρίς έννοιες.

Πλάνη οικτρά.

Πολύ σοφά η μικρή μας χώρα θεωρεί τους αποστράτους εν δυνάμει μάχιμους στρατιώτες. Με προαπεσταλμένα τα Φύλλα Πορείας τους, συγκεκριμένη αποστολή και υπολογισμένη συνεισφορά.

Η πατρίδα φτιάχνεται με λίγα, αλλά σπουδαία, που οι πρόγονοι σου βάλαν στην ψυχή


Είπα να ρίξω μια ματιά στους δρόμους της ψυχής μου, να κλείσω τα μάτια και να ονειρευτώ, να μην βλέπω άλλο ανθρώπους να περπατούν σαν χαμένοι στο μαύρο που ήρθε κι έδιωξε το φως. Δεν αντέχει το βλέμα να κοιτάζει ανθρώπους με χαμένη την περηφάνια, που περπατούν με βήματα βαριά κι έχουν γερμένους τους ώμους από το κρύο που τους έζωσε απ' όταν ήρθε το σκοτάδι. Κι εγώ, ένα με όλους τους άλλους, να προχωρούμε γρήγορα χωρίς να κοιταζόμαστε, χωρίς να μιλάμε, με μοναδική μας έγνοια όχι το αν θα ζήσουμε, αλλά πόσο ακόμη θα αντέξουμε σε ετούτο τον χαμό.

Σε αυτόν τον ανείπωτο αόρατο πόλεμο, που πέφτουν κορμιά δίχως να υπάρχουν βόμβες αλλά ούτε και σφαίρες, εσύ κι εγώ πρέπει επιτέλους να σηκώσουμε το βλέμμα, να κοιτάξουμε που μας πηγαίνουν κι έπειτα να πάρουμε μίαν απόφαση: θα συνεχίσουμε να περπατάμε προς το τέλος που μας ετοίμασαν ή θα αλλάξουμε πορεία αφήνοντας τους πραματευτάδες των ψυχών να βαδίσουν προς το δικό τους φρικτό τέλος;
Εμένα, θέλω να ξέρεις πως δεν μου κόφτει και πολύ. Αλλά, μέσα σε ετούτη την παραζάλη και την σιωπή που τρυπά το είναι μου, γνώμη μου είναι πως ο μόνος δρόμος που έχουμε είναι να ξαναβρούμε την αξιοπρέπειά μας, να σηκώσουμε τους ώμους μας, να σταθούμε γερά στα πόδια μας κι έπειτα ν’ αρνηθούμε όλα ετούτα τα φριχτά που μας ζητούνε τα δουλικά των δαιμόνων να πράξουμε.

Κοίτα να δεις τι ο νους μου ορίζει πως πρέπει να κάνουμε όλοι μας…
Πάρε μια αγκαλιά από τον γαλάζιο ουρανό.
Μετά, πάρε μια χούφτα από το καθάριο νερό αυτής της πατρίδας.
Τέλος, σκύψε και πάρε στα χέρια σου και μια χούφτα ματωμένης Ελληνικής γης.
Βάλτα όλα μαζί και μπορείς να κάνεις τα πάντα.
Μπορείς να σμιλέψεις τα όνειρά σου και να τους δώσεις ζωή…
Μπορείς να διώξεις το σκοτάδι με ένα σου νεύμα… και να ξαναφέρεις το φως στη ζωή σου.
Μπορείς να χτίσεις τον κόσμο ολόκληρο με όσα κρύβουνε μέσα τους τα «υλικά» αυτής της μικρής μα τόσο μεγάλης και άγιας πατρίδας…

Το ξέρουν ετούτοι και το ξέρεις κι εσύ, πως στο τέλος έτσι θα γίνει. Θα ξαναχτίσεις την γκρεμισμένη σου πατρίδα, με τις πέτρες της, με την ψυχή σου να μπαίνει στα ιερά χώματα και να την «δένει» και με την πίστη σου να στεριώνει όλα εκείνα που τα χέρια σου θα φτιάξουν. Γι αυτό, ούτε πέτρες, ούτε χώμα, ούτε αέρα και νερό έχουμε να δώσουμε σε εκείνους που τα θέλουν.
Μα, πρέπει κάνουμε γρήγορα. Όσο τώρα το αργούμε, τόσο περισσότερος θα είναι ο κόπος όταν θα έρθει η στιγμή να χτίσουμε ξανά την πατρίδα και να ορίσουμε εμείς τον τρόπο που θέλουμε να ζήσουμε και τον τόπο που θέλουμε να μας αναπαύσει...

Γι αυτό σου λέω, έλα να συνταχθούμε μαζί, σε μια γραμμή… Δίπλα και όχι αντίκρυ. Να καθίσουμε και να βρούμε όσα μας κάμουν ένα και να αφήσουμε όλα τα άλλα, τα ξένα, στην άκρη. Να καθίσουμε και να σκεφτούμε καλά και με μεγάλη προσοχή και στο τέλος μαζί ν' αποφασίσουμε τον τρόπο που θα διώξουμε ετούτους που σκοπό βάλανε να μας κάνουνε δικούς τους δούλους...
Κι εσύ, που είσαι έμπειρος σε ετούτα, σε παρακαλώ να έρθεις και να μου μάθεις εκείνα που η ζωή σου δίδαξε.
Έλα να μου μάθεις πώς να πετάω και όχι πώς να σέρνομαι…
Έλα να μου δείξεις πως να ζω και όχι πώς να πεθαίνω…
Έλα να μου θυμίσεις τι είναι η αξιοπρέπεια, τη λευτεριά και όλα τ' άλλα που μου έκλεψαν οι επιτήδειοι ελεεινοί λιμοκοντόροι.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΩΣ !! ΕΠΑΙΖΑΝ SCRABBLE ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ...!!


Tην ώρα που έπαιζαν Scrabble στα iPad τους στα έδρανα του κοινοβουλίου κατά τη διάρκεια συζήτησης νομοσχεδίου...
«συνέλαβε» ο φωτογραφικός φακός .

Είμαστε απ την Procter & Gamble Και σας περνάμε για ανόητους..!

Το ARIEL Και οι στοιχειώδεις μαθηματικοί υπολογισμοί

Ιδού δυο συσκευασίες απορρυπαντικού Ariel όπως φαίνονται από την μπροστινή όψη.
Στα αριστερά η νέα συσκευασία, στα δεξιά η παλαιά.
Το σχήμα της νέας φιάλης και η ετικέτα είναι διαφορετικά από αυτά της παλαιάς.

Όμως το προϊόν παραμένει το ίδιο και...
η τιμή πώλησης επίσης !

Θρίλερ με την είδηση θανάτου του Χαβιέ Μπαρδέμ (ο ηθοποιός που διαφημίζει τις παστίλιες).Σοκαρισμένοι οι Έλληνες ηθοποιοί αλλά και οι φανατικοί θαυμαστές του πασίγνωστου ηθοποιού, με την απρόσμενη είδηση του θανάτου του!
Από το μεσημέρι της Δευτέρας 4 Φεβρουαρίου, οι χρήστες των κοινωνικών δικτύων (twitter, facebook) εκφράζουν τη λύπη τους και του εύχονται «καλό ταξίδι»…
Η είδηση αφορά τον Χαβιέ Μπαρδέμ (Javier Bardem)και μεταδόθηκε από ξένα blogs που όπως δημοσίευσαν ο θάνατός του οφείλεται σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα!

Η αμερικάνικη ιστορία των πειραματισμών σε ανθρώπους!


1932 – 1972 - Στη διαβόητη μελέτη Tuskegee για τη σύφιλη , 200 έγχρωμοι άνδρες διαγνώστηκαν με σύφιλη αλλά ποτέ δεν τους ανακοίνωσαν την ασθένειά τους, στερώντας τους τη θεραπεία..
Χρησιμοποιήθηκαν ως πειραματόζωα, προκειμένου να παρακολουθηθεί η εξέλιξη και τα συμπτώματα της νόσου.

Θετική σκέψη. Μήπως αυτό είναι το μυστικό της επιτυχίας;


Μήπως αυτό είναι το μυστικό της επιτυχίας; Αν θέλετε να ορίζετε εσείς τη μοίρα σας, πρέπει η θετική σκέψη να σας γίνει καθημερινός τρόπος ζωής. Πρέπει να αποκτήσετε αυτοπεποίθηση και να ενεργείτε με τρόπους που αντανακλούν τη θετική σας αντίληψη για τη ζωή και τα πράγματα.
Όλη αυτή η φιλοσοφία αποτυπώνεται σε μια φράση του Henry David Thoreau η οποία σε ελεύθερη μετάφραση λέει: «Όποιος προχωρά με αυτοπεποίθηση προς τα όνειρά του και προσπαθεί να ζήσει τη ζωή που έχει φανταστεί, τότε θα γνωρίσει απροσδόκητη επιτυχία».
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...