Παρασκευή, 8 Φεβρουαρίου 2013

ΕΚΤΑΚΤΟ! ΔΩΣΤΕ ΠΡΟΣΟΧΗ: Η αλήθεια για τα Οκτώ μεγάλα πράγματα που όλοι θέλουμε...


Ώρα να δούμε ΟΛΗ την αλήθεια για αυτά που θέλουμε...
ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΩΤΗ: ΘΕΛΕΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ;
Τότε να ξέρεις ότι...
Ενημέρωση ΔΕΝ σημαίνει παρακολουθώ επιμελώς και συνεχώς την Τηλεόραση που υπνωτίζει...
Ενημέρωση ΔΕΝ σημαίνει ότι ακούω αδιάλειπτα τους ραδιοφωνικούς σταθμούς των ξεπουλημένων...
Ενημέρωση ΔΕΝ σημαίνει καθεστωτικές και με διαπλεκόμενα συμφέροντα εφημερίδες και περιοδικά...
Ενημέρωση σημαίνει διαβάζω Βιβλία!!!
Ενημέρωση σημαίνει διαβάζω και καταλαβαίνω την εμμέσως εννοούμενη ουσία...
Ενημέρωση σημαίνει βγαίνω έξω, ΣΥΖΗΤΩ με συνανθρώπους μου και βγάζω και δικά μου συμπεράσματα...
Ενημέρωση σημαίνει, ΨΑΧΝΩ, και όχι χάβω ότι μου σερβίρει ο ελεγκτής σκέψεων...
Ενημέρωση δεν σημαίνει μόνο ότι φτάνει να ξέρω εγώ, αλλά σημαίνει ότι ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ και τους άλλους!
Και το πιο σημαντικό:
Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΕΡΔΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΚΟΠΟ!
ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ: ΘΕΛΕΙΣ ΟΙΚΟ-ΝΟΜΙΑ;
Τότε να ξέρεις ότι...
Οικονομία, χωρίς σωστή διαχείριση της εργασίας, του νομίσματος, του κεφαλαίου, της γης και του πλούτου της, της παραγωγής, των κατασκευών, του εμπορίου, των μεταφορών, της κατανάλωσης, ΔΕΝ υπάρχει. Εσείς βλέπετε οι κυβερνώντες να διαχειρίζονται ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ με σωστό τρόπο;
Οικονομία, χωρίς σωστή παραγωγή, χρήση της τεχνολογίας, της γεωγραφικής ιδιαιτερότητας, του ορυκτού πλούτου, των κοινωνικών καταστάσεων, και με τρόπο που δεν καταστρέφει τον άνθρωπο και το περιβάλλον, ΔΕΝ υπάρχει. Εσείς βλέπετε οι κυβερνώντες να διαχειρίζονται ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ με σωστό τρόπο;
Οικονομία, χωρίς Άτοκο, Εθνικό Νόμισμα, το οποίο ελέγχεται από ένα Κράτος Ευνομούμενο, ΔΕΝ υπάρχει.
Οικονομία, χωρίς κέρδος για τον Λαό ΔΕΝ υπάρχει.
Οικονομία, χωρίς εσένα ως την μεγαλύτερη αξία, το Λαό δηλαδή, δεν είναι οικονομία, αλλά όλεθρος για τον Λαό!
Οικονομία δεν σημαίνει να υπάρχουν λεφτά γενικά και αόριστα, σημαίνει να μην χρωστάς λεφτά ούτε εσύ, ούτε και το Κράτος!
Και το πιο σημαντικό:
ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΔΕΝ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ, ΑΛΛΑ ΚΕΡΔΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΚΟΠΟ ΚΑΙ ΑΓΩΝΕΣ!
ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΡΙΤΗ: ΘΕΛΕΙΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ;

Οι Τούρκοι κομάντος που ανέβηκαν στην Ίμια,ζουν και βασιλεύουν.


Φωτογραφίζονται μάλιστα και ετοιμάζουν και βιβλίο.
Η Τουρκική εφημερίδα Askerhaber,βάζει τέλος στους… μύθους μυστηρίου που ακούγονται κατά καιρούς στη χώρα μας.Μέχρι σήμερα ακούσαμε πως σχεδόν όλοι…
οι Τούρκοι κομάντος ,σκοτώθηκαν σε περίεργο δυστύχημα με ελικόπτερο.Μετά ένας από τους εναπομείναντες σκοτώθηκε σε μυστηριώδες τροχαίο και πριν λίγο καιρό πως ο τελευταίος βρέθηκε νεκρός.Είναι όμως έτσι τα πράγματα;Διαβάστε το ρεπορτάζ της τούρκικης εφημερίδας όπως το έχει μεταφράσει η tourkikanea.gr
Το κείμενο της τουρκικής εφημερίδας
Σύντομα στα βιβλιοπωλεία βιβλίο με αναμνήσεις του από τα Ίμια
Ο συνταγματάρχης Αλή Τουρκσέν και ο αντισυνταγματάρχης Ερτζάν Κιρέτστεπέ μέλη της ομάδας των SAT που είχαν αποβιβαστεί στις βραχονησίδες Ίμια στην τότε κρίση με την Ελλάδα, κρατούνται στις στρατιωτικές φυλακές Χασντάλ. Ο Τουρκσέν που λέει πως ¨μας δίνει δύναμη το γεγονός πως κοιμόμαστε σε διπλανά ράντζα¨ ετοιμάζεται να εκδώσει δύο βιβλία.
17 χρόνια πέρασαν από την κρίση των βραχονησίδων Ίμια που έφεραν στο χείλος του πολέμου Τουρκία και Ελλάδα.

Η μικρή Τζέιν ειναι χαρούμενη για το τσιπ που της εμφύτεψαν


ΣΟΚΑΡΙΣΜΕΝΗ είναι η εκπαιδευτική κοινότητα με τα καμώματα της μικρής Τζέιν, η οποία έρχεται από το μέλλον, έχει το δικό της blog και μέσα από αυτό υπεραμύνεται της εμφύτευσης μικροτσίπ.
Πού συμβαίνουν όλα αυτά; Στο βιβλίο Αγγλικών της Α' Γυμνασίου, όπου η Τζέιν και κατ' επέκταση οι συγγραφείς του διδακτικού εγχειριδίου διδάσκουν τα οφέλη της τοποθέτησης μικροτσίπ. Μάλιστα, η Τζέιν έχει βαλθεί να πείσει τους μαθητές για το πόσο ανώδυνη και ταυτόχρονα πόσο χρήσιμη είναι η εμφύτευση μικροτσίπ.

Εξωγήινος δορυφόρος κατασκοπεύει τον πλανήτη μας


Η ιστορία του «Μαύρου Ιππότη» όπως τον είχαν τότε ονομάσει εξακολουθεί να διχάζει διάφορους επιστήμονες, ερευνητές, και συγγραφείς στο κατά πόσο είναι αλήθεια ή ψέμα.
Η πρώτη αναφορά μας έρχεται στις 26 Νοεμβρίου του 1958 όταν Αμερικανοί, Ρώσοι, Ιταλοί και ίσως Γάλλοι ανακάλυψαν στα ραντάρ τους έντρομοι πως ένας άγνωστης ταυτότητας δορυφόρος, μεγέθους δεκαπέντε τόνων (αόρατος στα γήινα τηλεσκόπια), περιφέρει τον πλανήτη μας, εκπέμποντας μάλιστα σήμα σε μια άγνωστη γλώσσα.
Ο μαύρος ιππότης –που ονομάστηκε έτσι λόγω της άγνοιας που υπήρξε για την ακριβή του φύση – εμφανίστηκε σε μια διαστημικά παρθένα ακόμη εποχή. Ο πρώτος Σπούτνικ είχε εκτοξευτεί ένα μόλις χρόνο πριν (4 Οκτωβρίου 1957), ενώ οι Αμερικανοί ακολούθησαν με τον Explorer 1 στις 31 Ιανουαριου 1958.

Το αυτόφωρο για τους πολίτες επιμηκύνθηκε στους..20 μήνες. Για τους πολιτικούς… ασυλία
Δυστυχώς οι πολίτες της Ελλάδος δεν γνωρίζουν τι τους περιμένει τι διατάξεις υπάρχουν οι οποίες έχουν ψηφιστεί και θα ακολουθήσουν και άλλες. Η κυβέρνηση βάζει μέτρα γνωρίζοντας φυσικά ότι δεν μπορεί να πληρώσει ο Έλληνας πολίτης τους φόρους και τα χαράτσια που έχουν επιβληθεί, το πρώτο μέτρο είναι να ξεκινήσουν άμεσα κατασχέσεις σε σπίτια, αυτοκίνητα, μηχανάκια, μισθούς, συντάξεις, καταθέσεις, ακόμα και παιδικά καροτσάκια.
Το χειρότερο μέτρο όμως είναι να σου στερήσουν την προσωπική σου ελευθερία με δόλο για να σε κάνουν να πληρώσεις φόρους και χαράτσια από λεφτά που δεν έχεις. Ο κόσμος πρέπει να ξέρει ότι εάν χρωστάει και δεν έχει να πληρώσει με αυτόφωρες διαδικασίες θα συλληφθεί μέσα στο σπίτι του, στην εργασία του, στον δρόμο και θα οδηγείται στην δικαιοσύνη και θα καταδικάζεται ακόμα και για 3, 5 η 10.000€.

Η Μπουμπούκα στην Λίστα Λαγκαρντ και ο …Μπουμπούκος στην εξεταστική επιτροπή.
Και μην βιαστούν μερικές κουφαλίτσες να πουν μπούρδες . Η Μπουμπούκα ήταν συνδικαιουχος σε λογαριασμό του πρώην συζύγου της Μανωλίδη που είναι στην λίστα.
 H  Λίστα Λαγκάρντ, δημοσιεύθηκε στις 27 Οκτωβρίου 2012 στο περιοδικό HOT DOC του Κώστα Βαξεβάνη και από κει  σε ολόκληρο το διαδίκτυο!

Δεν άντεξε τις πιέσεις της Άγκυρας ο Σαμαράς  • Υπόγεια συμφωνία Αθηνών – Άγκυρας για το θέμα των ιεροδιδασκάλων;
  • Ισχυρές πιέσεις από ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ και Άγκυρα, φόβισαν τον Αντώνη Σαμαρά
Τελικά, φαίνεται πως το θέμα των ιεροδιδασκάλων, που έγινε αιτία να ταρακουνηθεί η κυβέρνηση, δρομολόγησε άτυπες ενδοκυβερνητικές συσκέψεις που με τη σειρά τους οδήγησαν σε απόφαση να μην "κατέβει" το συγκεκριμένο νομοσχέδιο για ψήφιση. Όμως, τελικά, αυτό δεν έγινε κατορθωτό να αποφευχθεί και πραγματοποιήθηκε μέσα σε έντονους τόνους η συζήτηση του νομοσχεδίου περί ιεροδιδασκάλων μέσα στο Ελληνικό Κοινοβούλιο. Μόνο που αυτή η συζήτηση και η ψηφοφορία που ακολούθησε φαίνεται πως όχι μόνο δεν κατόρθωσε να κλείσει το συγκεκριμένο θέμα, αλλά ενδέχεται λίαν συντόμως να γίνει μία βασική αιτία έως και κατάρρευσης της συγκυβέρνησης, η οποία επίσημα φαίνεται πως έδειξε σθένος, παρά και τις επίσημες πιέσεις που δέχθηκε από το τουρκικό υπουργείο εξωτερικών για να κάνει πίσω.

Ημεροβάτης ο ΘεσβιτηςΟ θρίαμβος και η δόξα του ηρωισμού του  Ημεροβάτης συνοδεύεται από πράξεις μεταλλικής ενέργειας. Οι ένεργειες πολλές φορές οδηγούν,  οι ηρωικοί άνθρωποι δε σχεδιάζουν ηρωισμούς. Απλά δρουν, κάνουν αυτό που χρειάζεται να γίνει, μερικές φορές παρά τους δικούς τους στόχους, συχνότερα σε σύγκρουση με βασικές τους επιθυμίες. Οι αληθινοί ήρωες βρίσκονται συνήθως στη λάσπη, πληγωμένοι και αποφασισμένοι, παθιασμένοι και με ατσάλινη θέληση και την ενέγεια του χαλκού, για επιβίωση.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...