Κυριακή, 10 Φεβρουαρίου 2013

Φόβοι της ελίτ ότι η άνοδος του εθνικισμού σε όλο τον κόσμο οδηγεί σε «από-παγκοσμιοποίηση»


Υπάρχει μια αυξανόμενη απειλή για την παγκοσμιοποίηση που προκαλείται από «μια τρομακτική άνοδο του εθνικισμού», σύμφωνα με τον David Smick, ‘αγγελιοφόρο’ της Λέσχης Bilderberg, σύμβουλο αγοράς και συντάκτη του ‘The International Economy’, ενός μηνιαίου περιοδικού που είναι δημοφιλές μεταξύ των ελίτ διεθνιστών.
Τόσο ‘κακά’ έχουν γίνει τα πράγματα, γράφει ο Smick, που η "από-παγκοσμιοποίηση" (“deglobalization”) έχει αρχίσει να συμβαίνει. Το εμπόριο και οι διεθνείς ροές χρήματος επιβραδύνονται και, σε ορισμένες περιπτώσεις, μειώνονται.
Αυτό που είναι ασαφές, λέει ο Smick, είναι αν αυτό θα παράγει "παρατεταμένη οικονομική στασιμότητα και αύξηση του εθνικισμού" ή θα κάνει την παγκόσμια οικονομία "πιο σταθερή και πολιτικά αποδεκτή."

Η Χουντική απόπειρα συντριβής κάθε αντίστασης

Στον αξέχαστο Παναγιώτη Κουμεντάκη που αγωνίστηκε να συνθέσει
την Οικολογική Ιατρική με μια Περιεκτική Δημοκρατία.


Τα γεγονότα των τελευταίων ημερών φανερώνουν ότι έχουμε μια συντονισμένη απόπειρα συντριβής κάθε αντίστασης από την Κοινοβουλευτική Χούντα, με στόχο το άνετο ξεπούλημα του κοινωνικού μας πλούτου, που πρέπει μάλιστα να γίνει στις πιο εξευτελιστικές τιμές, αφού μας επιβάλλεται ακόμη και να αρνηθούμε καλύτερες προσφορές που δεν προέρχονται απο μέλη της υπερεθνικής ελίτ (π.χ. Ρωσία)! Αναφέρομαι συγκεκριμένα:

H γραμματέας του Χίτλερ μιλά! Μια συνέντευξη ντοκουμέντο

Την ώρα που στο Ελληνικό Κοινοβούλιο νεοναζίδες γίνονται δεκτοί από Έλληνες βουλευτές που λένε ότι τους πέρασαν για δημοσιογράφους, καλό να θυμηθούμε την συνέντευξη που είχε δώσει η προσωπική γραμματέας του Αδόλφου Χίτλερ,που σαν σήμερα το 2002 πέθανε.

Καλό είναι να την δούμε για να καταλάβουμε πως οι άνθρωποι μπορεί να πιστέψουν σε στιγμές απόγνωσης ακόμη και ηγέτες όπως ο Χίτλερ.

Όσο για αυτούς που έχουν έστω και την παραμικρή συμπάθεια σε τέτοιες "ιδεολογίες"; Αρκεί να αναφέρουμε ότι όποιος δεν ξέρει την ιστορία του ,βρίσκεται αντιμέτωπος μαζί της.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

"Κατέθεσε" την Mercedes στο μνημείο! Φωτογραφία!


Στη φωτογραφία πάντως φαίνεται ότι κάποιος ήθελε να καταθέσει κάτι πολύ …παραπάνω. Το πολυτελές αυτοκίνητό του!

ΞΕΦΤΙΛΕΣ...ΧΩΡΙΣ ΡΕΥΜΑ ΚΑΙ ΝΕΡΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΡΥΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΤΡΩΝΕ ΚΑΙ ΠΙΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΖΕΣΤΗ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΩΝΕΣ ΤΟΥ ΔΕΝΔΙΑ

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ "ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ" ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΑΚΗ. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΟΙ ΝΑ ΚΑΛΟΠΕΡΝΑΝΕ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΩΝΕΣ ΤΟΥ ΔΕΝΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΠΩΣ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ.

Μέσα στο παλιό σπιτάκι με τους μισογκεμισμένους τοίχους και τα παλιά έπιπλα κρύβεται ένα μεγάλο δράμα. Τρεις άνθρωποι, μια οικογένεια προσπαθεί να επιβιώσει κάτω απο συνθήκες που θυμίζουν... μεσαίωνα την ώρα που το κράτος απλά αδιαφορεί.
Ο λόγος για την οικογένεια Μαυροειδή, την κ. Μαρίνα και τους δυο γιους της που εξαιτίας της ανέχειας αναγκάζονται να επιβιώνουν χωρίς ρεύμα και νερό...

Όπως διαβάζουμε στο PrismaNews, στο σπιτάκι που βρίσκεται στις Πατέλες, το μόνο φως που μπαίνει είναι εκείνο του ήλιου ενώ όταν πέσει η νύχτα πιάνουν δουλειά τα
... κεριά που κ. Μαρίνα παίρνει απο την εκκλησία, για έχουν λιγο φως στο σπίτι. Τα δυο της αγόρια είναι άνεργα και λόγων τω οικονομικών τους προβλημάτων δεν μπορούν να αντεπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους
ενώ αναγκάζονται να ζουν στο ρημαγμένο σπίτι συντροφιά με ... τρωκτικά με αποτέλεσμα να κινδυνεύει η υγεία τους.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσαν οι ίδιο στο Κρήτη TV, στην προσπάθειά τους να αντιμετωπίσουν τις καθημερινές τους ανάγκες, χτυπούν τις πόρτες των γειτόνων τους, παρακαλώντας για λίγη βοήθεια.
"Μας έχουν κόψει το ρεύμα και το νερό και αναγκαζόμαστε να ζητάμε από τους γειτόνους να μας βοηθήσουν. Έχουμε ένα λουξάκι και ανάβουμε κεριά για να δούμε. Ανάβουμε το τζάκι για να ζεσταθούμε. Νερό τρέχουμε στη γειτονιά να βρούμε για να πλυθούμε. Τι άλλο να κάνουμε; Δε μας νοιάζει για εμάς τόσο, αλλά για τη μάνα μας. Ελπίζουμε στην ευαισθητοποίηση του κόσμου προκειμένου να βοηθηθούμε και να επιζήσουμε", λέει ο Παναγιώτης, ένας εκ των δυο γιων της οικογένειας.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΕ ΦΙΛΙΚΕΣ ΠΟΖΕΣ ΜΕ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΝΕΟΝΑΖΙ.

ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΕΣ. ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΕ ΦΙΛΙΚΕΣ ΠΟΖΕΣ ΜΕ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΝΕΟΝΑΖΙ . ΟΙ ΝΕΟΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΝΕΟΝΑΖΙ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΗΣ ΣΤΟ 4o ΡΑΙΧ. ΗΔΗ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΝΙΩΘΕΙ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΤΗΝ ΒΑΡΙΑ ΜΠΟΤΑ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΝΕΟΝΑΖΙ .ΟΙ ΕΝ ΛΟΓΩ  ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΧΟΙ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΔΙΚΑΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.
ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:

ΔΕΙΤΕ ΤO ΠΡΙΝ ΤΟ ΚΟΨΟΥΝ.


Στέργιος Σμυρλής
Ταξχος (ΕΑ)1966
Είναι αναβαθμισμένο και μου εστάλη από καλή φίλη. Διαδώστε το (αφιερώστε λίγο χρόνο για το βίντεο αυτό) Είναι αυτό που λέγαμε πριν μερικά χρόνια και μας λέγανε γραφικούς. Όποιος διατείνεται ότι είναι δεξιός ή αριστερός, σημαίνει ότι είτε είναι του συστήματος ή είναι κολλημένος...
Ο μεγαλύτερος εχθρός της πατρίδος είναι ο κακός μας χαρακτήρας, το κολλημένο μυαλό μας και τα λανθασμένα πιστεύω μας.

Νέα ρύθμιση ληξιπρόθεσμων και διαγραφή των "ανεπίδεκτων είσπραξης" οφειλών


"Ανάσα" στα υπερχρεωμένα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις αναμένεται να δώσει το υπουργείο Οικονομικών, με νέα ρύθμιση, προσαρμοσμένη απόλυτα στην οικονομική τους κατάσταση.
Όπως αποκαλύπτει ο ΓΓ Δημοσίων Εσόδων σε συνέντευξή του στην ....
"Καθημερινή" της Κυριακής, η πρωτοβουλία αυτή αναλαμβάνεται σε μία προσπάθεια να περιορίσει το Δημόσιο την εκτίναξη των ληξιπρόθεσμων οφειλών, συνεπεία της οικονομικής κρίσης, εφαρμόζοντας σύγχρονα εργαλεία διακανονισμού χρεών, όπως αυτά που χρησιμοποιούν οι τράπεζες, έτσι ώστε να καμφθούν οι ενστάσεις της Τρόικα.

Διαγραφή χρεών ζητούν 40.000 υπερχρεωμένα νοικοκυριά..


 

Το ύψος των δανείων που ζητούν διαγραφή υπολογίζεται γύρω στα 4,2 με 5 δισ. ευρώ, και η μέση οφειλή ανά δανειολήπτη είναι γύρω στις 120.000 ευρώ.


Εκρηξη κατά 46% των υπερχρεωμένων νοικοκυριών που ζητούν τη διαγραφή των οφειλών τους από τις τράπεζες αποκαλύπτουν τα... στοιχεία των Ειρηνοδικείων.

ΜΕ ΠΟΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΤΑ JUMBO ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ...ΠΟΥΛΑΝΕ ΚΑΙ SEXY ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΝΟΨΕΙ ΑΓΙΟΥ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΥ

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ!!!

Οπως βλεπουμε στη σελιδα των Jumbo στο Facebook,η γνωστη αλυσιδα παιδικων προϊοντων,εν οψει "της γιορτης των ερωτευμενων του Αγιου Βαλεντινου"...εχει εισαγει προς πωληση στα καταστηματα της...sexy δωρα για τους ερωτευμενους...οπως στριγκακια και χειροπεδες!!!

Ναι καλα διαβασατε,οποιος παει αυτες τις μερες στα Jumbo μπορει να βρει μεχρι και τετοια προϊοντα.

Ανάστατη η NASA για ζωή στον Άρη – Τι βρήκε το Curiosity

Μυστήριο αντικείμενο στην επιφάνεια του Άρη, φουντώνει τα σενάρια για ύπαρξη ζωής στον Κόκκινο Πλανήτη...
Την περιέργεια της NASA έχει κινήσει τον τελευταίο καιρό ένα παράξενο μεταλλικό αντικείμενο που προεξέχει στην επιφάνεια του Άρη.

Το συγκεκριμένο αντικείμενο φωτογραφήθηκε από το «ρομπότ» της NASA και έχει μέγεθος μόλις 0,5 εκατοστά. Επιστήμονες το παρομοιάζουν με πόμολο πόρτας, είτε με δάκτυλο ρομπότ, λόγω της μορφής του.

Σοκάρει η ανορεξική φωτό που ανέβασε η Τζούλια Αλεξανδράτου!

Παραμένει γεγονός ότι η Τζούλια Αλεξανδράτου έχει γίνει η σκιά του εαυτού της...

Οι νέες φωτογραφίες που ανέβασε στο Facebook, προβληματίζουν...Οι ΕΝΤΕΛΩΣ άχρηστοι. «Έπεσαν έξω» 886 εκατ. ευρώ στα μέτρα του Μνημονίου, που φέρνουν ΝΕΑ αντιλαϊκά μέτρα.

Πρωτογενές πλεόνασμα 0,3% του ΑΕΠ για φέτος (αντί για μηδενικό έλλειμμα που προβλέπει η Τρόικα) χωρίς άλλα επιπρόσθετα μέτρα, αλλά και σημαντικά μικρότερο πρωτογενές πλεόνασμα για το 2016 (3,2% του ΑΕΠ αντί 4,5%), προβλέπει το νέο Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα που κατέθεσε στη Βουλή ο αναπληρωτής  υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας.
Η εξέλιξη αυτή εγκυμονεί κινδύνους για «πιέσεις» για επιπλέον μέτρα στην επόμενη τριετία. Η απόκλιση αυτή, ύψους 1,3% του ΑΕΠ, αντιστοιχεί σε περίπου 2,5 δισ. ευρώ που δεν καλύπτονται από τα μέτρα ύψους 4 δισ. που θα προβλέπεται στο Μνημόνιο πως θα ληφθούν (αν και δεν έχουν ακόμη διευκρινιστεί) για την περίοδο 2015-2016....

Παντρεύτηκε ένας από τους πιο αγαπητούς παίκτες ριάλιτι στην Ελλάδα-Όλο το παρασκήνιο του μυστικού γάμου

Είναι ένας από τους πλέον γνωστούς και αγαπητούς παίκτες ριάλιτι στη χώρα μας και ένα από εκείνα τα πρόσωπα που κατάφερε να τον αγαπήσει ο κόσμος λόγω της απλότητας του, του...
καλού χαρακτήρα και του χούμορ του. Στο παιχνίδι που συμμετείχε κατάφερε να φτάσει μέχρι τον τελικό και αν και κατέκτησε την δεύτερη θέση, κέρδισε σίγουρα την πρώτη στην καρδιά του κοινού.

Παυλίνα Νάσιουτζικ: «Είμαι μάνα κουκουλοφόρου, δεν με δέχονται στο Ekali Club»


Ποιες οι νέες δηλώσεις της μητέρας του Νίκου Ρωμανού, Παυλίνας Νάσιουτζικ; Τι αναφέρει για το Ekali Club;
«Δεν έχω να πω τίποτα άλλο. Σας παραπέμπω στη δήλωση του παιδιού μου που λέει ότι είναι «αιχμάλωτος πολέμου» και πως δεν θεωρεί τον εαυτό του θύμα» λέει η Παυλίνα Νάσιουτζικ, μητέρα του Νίκου Ρωμανού του «βενιαμίν» από τους τέσσερις συλληφθέντες για τη διπλή ληστεία στην Κοζάνη, όπου ερευνάται και η συμμετοχή του στην τρομοκρατική οργάνωση «Συνωμοσία των πυρήνων της φωτιάς».
Δεν του έλειψε τίποτα
«Πέρασε τα παιδικά του χρόνια χωρίς να του λείψει τίποτα. Πήγαινε σε ιδιωτικό σχολείο, παρακολουθούσε μαθήματα πιάνου, είχε ό,τι ήθελε και ήταν ευγενικός. Θα έλεγα προικισμένος. Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί πως αυτός ο πιτσιρικάς τότε θα μπορούσε να περάσει …απέναντι».. λέει άνθρωπος που τον γνωρίζει καλά από τον στενό οικογενειακό του κύκλο.
«Το βλέμμα του ήταν αγριεμένο, έβγαζε μίσος»

ΑΦΥΠΝΙΣΙΣ ΕΛ-ΛΗΝΩΝ


ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΟΨΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΟΙ ΕΡΠΕΤΟΜΟΡΦΟΙ ΠΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΑΣ. ΜΗΝ ΣΑΣ ΞΕΓΕΛΑ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΚΟΥΣΤΟΥΜΙ ΠΟΥ ΦΟΡΑΝΕ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΤΕ, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ Η ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΤΕ, ΤΙ ΘΑ ΠΕΙΤΕ, ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ, ΤΙ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ, ΣΕ ΠΟΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΑΙΡΕΣΗ, ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΘΑ ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ, ΕΝΑ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ: ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΘΕΤΕ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ Η ΤΡΟΦΗ ΤΟΥΣ, ΤΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΤΟΥΣ , ΚΑΙ ΟΙ ΔΟΥΛΟΙ ΤΟΥΣ.

ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ! ! !ΕΝΤΕΛΩΣ! ΣΟΚ! ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΤΩΝ ΟΜΟΓΕΝΩΝ!

ΓΙ' ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ;
ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΟ ΦΩΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ΤΗΣ Ε.Ν.D.

Φαίνεται πως η υπόθεση των ομογενών της E.N.D. δεν ...βρωμάει από την μία μόνο πλευρά αλλά και από την ίδια την Πολιτεία. Η οποία, όπως δήλωσε ο δικηγόρος κ. Γ. Καραμιχάλης, με την υπ' αριθμ. 6342/2012 απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, που εξέτασε αίτημα για την επίδειξη εγγράφων που υπέβαλε με τη διαδικασία των ασφαλιστικών μέτρων η οικογένεια Σώρρα και η εταιρεία "ΕL (end National Debt-End)" κατά της Εθνικής Τράπεζας, αναγνωρίζει ότι οι μετοχές ΔΕΝ ακυρώθηκαν και ότι η αξία τους έχει μετατραπεί πλέον...σε χρεωστικό ομόλογο. Πρόκειται για τις περίφημες μετοχές της "Τράπεζας της Ανατολής", τις οποίες κατέχει ο Σώρρας, ο φερόμενος δισεκατομμυριούχος της E.N.D. που διατείνεται ότι προσφέρει 600 δις δολάρια για την εξαγορά του χρέους της χώρας! Οι αποκαλύψεις που κάνει η ομογενειακή εφημερίδα "Το Καλάμι" είναι πολύ σημαντικές, η οποία μάλιστα θέτει ερωτήματα-φωτιά προς την ελληνική κυβέρνηση η οποία καλείται να απαντήσει. Τα στοιχεία που παρατίθενται εξηγούν και την στάση του υπουργείου Οικονομικών το οποίο έκανε την πάπια όσο διάστημα βρίσκονταν στην Αθήνα οι εκπρόσωποι της E.N.D. ζητώντας του να πάρει θέση. Όταν δηλαδή ο κ. Λαμπράκης, Πρόεδρος της οργάνωσης και ο κ. Παπαδάκης, δικηγόρος της, έλεγαν ότι το υπουργείο Οικονομικών αλλά και ο κ. Σαμαράς γνωρίζουν τα πάντα για τα 600 δις δολάρια, καλώντας τους να πάρουν θέση, ενδεχομένως έλεγαν αλήθεια. Μόνον όταν το θέμα των ομογενών της E,N.D πήρε μεγάλη δημοσιότητα, το υπουργείο Οικονομιών αναγκάστηκε να μιλήσει, εκδίδοντας όμως μια ανακοίνωση με αντιφάσεις! 

Χαίρεσαι πούστη!

Ελλάδα /Αθήνα Φλεβάρης 2013


"Εκατοντάδες Έλληνες συνωστίζονται για δωρεάν προϊόντα. Ένας άντρας τραυματίστηκε ελαφρά από το συγκεντρωμένο πλήθος που έδινε μάχη για να φτάσει στους πάγκους και να προμηθευτεί λαχανικά. Οι Έλληνες υποφέρουν από την οικονομική κρίση"
Απόσπασμα από ρεπορτάζ στο Reuters
Χαίρεσαι πούστη μ' αυτή την εικόνα;

Γελάς με την κατάντια τόσων ανθρώπων;
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...