Δευτέρα, 11 Φεβρουαρίου 2013

Το ημερολόγιο του ΣΥΡΙΖΑ με τους κουκουλοφόρους.


Aπό την εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ "Η Αυγή":

”Ω έλατο, ω έλατο τι ωραία που αρπάζεις, θα σε κάψω μια βραδιά, κι ας έχει μπάτσους στα κλαδιά”

ΕΛΛΑΔΑ 2013 - ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΜΙΛΟΥΝ ΑΠΟ ΜΟΝΕΣ ΤΟΥΣ - ΠΛΑΤΕΙΑ ΒΑΘΗΣ


ΜΑΘΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ: ΤΟ ΒΟΥΤΗΡΟ ΕΙΝΑΙ ΥΓΙΕΙΝΟ ΓΙΑ ΣΑΣ - Η ΜΑΡΓΑΡΙΝΗ ΕΙΝΑΙ ΧΗΜΙΚΗ


Όπως και η γιαγιά μου πριν από μένα, δεν είχε ποτέ μαργαρίνη στο σπίτι. Ίσως χάρη σε αυτήν, το ένστικτό μου μου είπε πάντα ότι το βούτυρο είναι καλύτερο για σας.
Δεν είναι μόνο η γεύση στο βούτυρο που είναι ασύγκριτα καλύτερη, είναι ένα φυσικό προϊόν που οι άνθρωποι χρησιμοποιούν στο φαγητό και το μαγείρεμα για αιώνες χωρίς να καταστρέφει την υγεία τους.
Γιατί το άλλαξαν για την μαργαρίνη, μια συνθετική και άκρως δυσάρεστης γεύσης παρασκευή που συνδέεται με πρόσθετα και φθηνά, χαμηλής ποιότητας έλαια εξευγενισμένα σε βιομηχανική κλίμακα;

Ιδού τα ψέματα του κ. Στουρνάρα για το πρωτογενές πλεόνασμα!


Μας κοροϊδεύουν μέσα στα μούτρα μας!

Τις μαύρες ημέρες της δημιουργικής λογιστικής του Σημίτη αναβιώνει ο Γιάννης Στουρνάρας...

Βγαίνουν και πανηγυρίζουν ότι η κυβέρνηση κατάφερε να πετύχει το 2012 πρωτογενές πλεόνασμα 434 εκατ. ευρώ, καλλιεργώντας ψεύτικες ελπίδες σε όλους.

Το πρωτογενές πλεόνασμα για το 2012 αναφέρει ότι έκλεισε (σε μη ενοποιημένη βάση) στα 434 εκατ. ευρώ όταν το 2011 είχαμε πρωτογενές έλλειμμα 3,49 δις ευρώ.

Μπορεί η κατάσταση να εμφανίζεται καλύτερη, αλλά αυτό οφείλεται και στο γεγονός ότι μειώθηκαν οι τόκοι από τα 16,34 δις το 2011 στα 12,2 δις το 2012.

Για να δούμε όμως τι συμβαίνει στα «ψιλά γράμματα» κάτω από τα επίσημα νούμερα!

Η υποσημείωση για το πρωτογενές αποτέλεσμα είναι σε «μη ενοποιημένη βάση μετά από την διόρθωση των ταμειακών στοιχείων. Σε ενοποιημένη βάση, μετά την απαλοιφή των ενδοκυβερνητικών τόκων, εκτιμάται ότι το πρωτογενές αποτέλεσμα θα είναι μικρότερο κατά 583 εκ.».

Τι σημαίνει αυτό;

Ότι το ίδιο του Υπουργείο Οικονομικών αναφέρει ότι στα τέλη Φεβρουαρίου που κλείνει οριστικά ο προϋπολογισμός του 2012 θα γίνει αναθεώρηση με τελικό πρωτογενές έλλειμμα 149 εκατ. ευρώ!

Πυροτέχνημα για να σωθεί ο Στουρνάρας; Θα δείξει...  
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...