Παρασκευή, 15 Φεβρουαρίου 2013

12 γήινοι έζησαν επί 13 χρόνια σε ξένο πλανήτη!!! VIDEO


Τον Φεβρουάριο του 2006, το γνωστό αμερικανικό περιοδικό UFO magazine έκανε μια συγκλονιστική αποκάλυψη για ένα πρόγραμμα ανταλλαγής μεταξύ γήινων και εξωγήινων! Το Πρόγραμμα Serpo φέρεται να εφαρμόστηκε από το 1965 μέχρι το 1978 και αφορούσε 12 Αμερικανούς που υποτίθεται ότι ταξίδεψαν σε έναν πλανήτη με την ονομασία Serpo, στον δυαδικό αστερισμό Zeta Reticuli!
Ο πρώην ειδικός πράκτορας του Γραφείου Eιδικών Eρευνών της Πολεμικής Aεροπορίας (AFOSI) Richard Doty αποστρατεύτηκε το 1988 από τη US Air Force με τον βαθμό του επισμηνία, αφού υπηρέτησε για μια δεκαετία στο Γραφείο Ειδικών Ερευνών.

«Φρένο» για τις κατασχέσεις!Ανακρούει πρύμναν το υπουργείο Οικονομικών στα σχέδιά του για το κυνήγι όσων χρωστούν στο Δημόσιο και παρατείνει, για τουλάχιστον έναν μήνα, την έναρξη της αποστολής των ειδοποιητηρίων στους οφειλέτες. Η ένταση στην κοινωνία τρομάζει την κυβέρνηση, η οποία κινείται ανάμεσα σε συμπληγάδες, καθώς αρχές Μαρτίου έρχεται στην Αθήνα και η τρόικα. Ορισμένες πήγες αναφέρουν ότι στο οικονομικό επιτελείο φτάνουν εισηγήσεις για αλλαγές στη νομοθεσία, ώστε η Εφορία να μπορεί να δεσμεύει και προσωπική περιουσία των συζύγων των οφειλετών για χρέη τα οποία αρνούνται οι ίδιοι να ρυθμίσουν.

Οι τρεις καταστάσεις της συνείδησης


Ο άνθρωπος ζει καθημερινά μέσα σε τρεις καταστάσεις της συνείδησης: 1) Της εγρήγορσης, 2) Του ύπνου με όνειρα, 3) Του βαθύ ύπνου
Η πρώτη κατάσταση είναι συνειδητή. Ο άνθρωπος μπορεί να διαλέγει συνεχώς ανάμεσα σε πολλούς ερεθισμούς που προκαλούν τα όργανα των αισθήσεων και να ενεργεί με σκέψη ή απερίσκεπτα αν η δύναμη του ερεθισμού είναι μεγάλη και δεν μπορεί ή δε θέλει να αντιδράσει. Μόνο στην κατάσταση της εγρήγορσης θυμάται τις δυο άλλες καταστάσεις, δηλαδή του ύπνου με όνειρα (υποσυνείδητο) και του βαθύ ύπνου (ασυνείδητο).

Αυτό που χτύπησε την Ρωσία δεν είναι ο αστεροειδής 2012 DA14


Ο αστεροειδής δεν έχει ακόμα έρθει!
Αρα ας σκεφτούμε τι χτύπησε την Ρωσία?
Με ποιο τρόπο μπόρεσαν να το αναχαιτίσουν με στρατιωτικά μέσα!!
Πόσο προετοιμασμένοι ήταν?
Αν γνώριζαν εμείς γιατί δεν γνωρίζαμε?

Μαθητές σήκωσαν ελληνικές σημαίες μέσα στο Βρετανικό μουσείο!


35949a934be278d61f47106c3613f4de XLΟι μικροί μαθητές του 2ου Γυμνασίου Κορίνθου παρέδωσαν στον Διευθυντή του Μουσείου επιστολές για την επιστροφή των Μαρμάρων.

Φλεγόμενα τμήματα γιγάντιου σκάφους έπεσαν από τον ουρανό στην κεντρική Ρωσία. Η ρωσική αεράμυνα ισχυρίζεται ότι το έπληξε - VIDEO


20132157561258734 20

interphoto 1360909191Το RUSSIA TODAY ανέφερε ότι η ρωσική αεράμυνα έπληξε τον μετεωρίτη.
Αυτό το παραμύθι αναγκάστηκαν να το πουν διότι ο κόσμος συνειδητοποίησε ότι δεν επρόκειτο για μετεωρίτη.
Κάποιος πράγματι έπληξε αυτό που κατέπεσε, αλλά όχι οι Ρώσοι και βέβαια δεν επρόκειτο για μετεωρίτη.
Όλοι μίλησαν αρχικά για βροχή μετεωριτών που χτύπησε την περιοχή του Chelyabinsk, 1500 χιλιόμετρα ανατολικά της Μόσχας. με πάνω από 500 τραυματίες και μεγάλες καταστροφές σε κτίρια .
Το θέμα είναι ότι τα φλεγόμενα αντικείμενα,
1. δεν είχαν την εμφάνιση, καθώς έπεφταν φλεγόμενα, συνηθισμένων μικρών μετεωριτών, αφού φαινότανε να έχουν πολύ καπνό από φλεφόμενα υλικά και καύσιμα
2. υπήρξε μεγάλος αριθμός μικρών θραυσμάτων που δεν μπορεί να πέρασαν από την ατμόσφαιρα χωρίς να εξαερωθούν από την τριβή.
Γίνεται ήδη λόγος για κάποιο σκάφος το οποίο εξεράγη σε μεγάλο ύψος και τα θραύσματα έπεσαν στη Γη, αφού ακούστηκε μία μεγάλη έκρηξη πριν το φαινόμενο.

ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΦΕΓΓΑΡΙ ΞΑΝΑΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ


Νέα μελέτη ανατρέπει τα όσα γνωρίζαμε μέχρι σήμερα για το δορυφόρο της Γης που φαίνεται να μην περιστρέφεται μόνος του γύρω μας. Η μελέτη, με αστρονόμους του Ινστιτούτου Αστρονομίας του πανεπιστημίου της Χαβάης και του Αστεροσκοπείου του Παρισιού, που δημοσιεύτηκε στο αστρονομικό περιοδικό «Icarus», κατέληξε στο απρόσμενο συμπέρασμα ότι η Γη, σε οποιαδήποτε στιγμή της ιστορίας της, έχει συνήθως γύρω της πάνω από ένα φεγγάρια. Με άλλα λόγια, η Σελήνη δεν είναι μοναδική, καθώς πολύ συχνά μικροί αστεροειδείς διαμέτρου λίγων μέτρων «συλλαμβάνονται» από τη βαρύτητα του πλανήτη μας και μετατρέπονται και αυτοί σε μίνι-δορυφόρους.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...