Δευτέρα, 18 Φεβρουαρίου 2013

5 σωστές κινήσεις κατά της οστεοπόρωσης


Αίνιγμα: Πως μπορεί μία γυναίκα να πάθει κάταγμα, χωρίς να χτυπήσει καθόλου;
Απάντηση: Εάν έχει οστεοπόρωση!

Με τέτοια παρόμοια αινίγματα θα μπορούσαμε να συνεχίσουμε επί μακρών. Όπως, π.χ.
πως μπορούν τα κόκαλα μιας σαραντάχρονης γυναίκας να φαίνονται ότι είναι κόκαλα εβδομηντάχρονης;
Πως μπορεί μία υγιής και δραστήρια γυναίκα, μόλις να μπορεί να στέκεται στα πόδια της;
Τι μπορεί να προκαλέσει απότομο πόνο σαν μαχαιριά στην πλάτη και στον μηρό;
Η απάντηση σε όλα αυτά είναι :
η οστεοπόρωση!

Δεν είσαι Έλληνας πια , δεν έχεις χώρα πια,είσαι απλά ένας καταναλωτής.Τι πρέπει να γνωρίζει ο υπερασπιστής της Ελλάδας και της ανθρωπότητας,τι πρέπει να γνωρίζει ένας ΑΧΙΛΛΕΑΣ?
Θα προσπαθήσω να είμαι πολύ συνεκτικός και να μην μακρηγορησω αν και για το θέμα που θέλω να σου μιλήσω κανονικά χρειάζονται εκατοντάδες σελίδες.
Ένα κράτος το κατακτάς με δυο τρόπους ,η μια είναι ο Πόλεμος και τα όπλα και η άλλη είναι το ΧΡΕΟΣ!
Η Ελλάδα δέχτηκε επίθεση και δυστυχώς ΕΧΑΣΕ!
Εσύ είσαι πια ένας αριθμός σε λογιστικά βιβλία και το μέλλον σου βρίσκεται στα χέρια ξένων δυνάμεων.
Βέβαια η αλήθεια είναι ότι δεν έχασες τώρα την ατομική σου Ελευθερία άλλα ήσουν πάντα δέσμιος του λάθος πολιτισμού που εξελίσσει η ανθρωπότητα. Απλά τώρα το κατανοείς πιο εύκολα .
Ένας πολιτισμός που στηρίζετε στην νομισματοκρατεια ,στον ανταγωνισμό ,στην πρόσφορα και στην ζήτηση είναι καταδικασμένος να είναι ένας ανήθικος πολιτισμός .
Δεν είσαι Έλληνας πια , δεν έχεις χώρα πια,είσαι απλά ένας καταναλωτής. Ο τόπος που ζεις απλά διοικείτε όπως ολόκληρος ο κόσμος από 100 μεγαλοεταιριες που μαζί με τις θυγατρικές τους αποφασίζουν τι θα φας ,ποιον θα πιστέψεις ,ποιον νόμο θα έχεις ,αν θα παραμείνεις ζωντανός ,αν θα υπάρχεις και αύριο !
Πολλοί πιστεύουν ότι η νέα παγκόσμια τάξη έρχεται, κάνουν λάθος δεν έρχεται είναι ήδη εδώ!
Το χρήμα που έμαθες να ανταλλάσεις βάση των ταλέντων σου και του χρόνου σου δημιουργείτε από το τίποτα ,μέσα σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές απλά νούμερα αποφασίζουν για το αν έχεις δικαίωμα μιας κανονικής Ζωής η αν θα ζεις σε ανέχεια.
Ένας πολιτισμός που σαν στόχο έχει την αυτοσυντήρηση των υπεροργανισμων που δημιούργησε είναι λογικό να χάσει κάθε ηθικό φραγμό και αξία απέναντι στην Ζωή.
Είναι φύση αδύνατον να μπορέσει να υπάρχει ηθική σε οποιοδήποτε σημείο υπάρχει η έννοια κέρδος και ανταγωνισμός .

ΜΙΑ ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ... Σάρον: Το ιρανικό χωριό που ομιλεί την ΕλληνικήΤαξιδεύοντας στο Ιράν, συνάντησα κάποιον που μόλις άκουσε ότι ήμουν Έλληνας, μου είπε την ακόλουθη συναρπαστική ιστορία. Στο Ιράν, στα βουνά κοντά στη Περσέπολη, υπάρχει ένα χωριό αποκαλούμενο Σάροο (Σάρον), όπου οι άνθρωποι μιλούν Ελληνικά μέχρι σήμερα.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...