Τετάρτη, 20 Φεβρουαρίου 2013

Η ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΗ ΓΗ - ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΕΓΓΡΑΦΑ!


Η ιστορία της γερμανικής αποστολής στο εσωτερικό της γης αρχίζει στο Θιβέτ το 1925

Τα επίσημα στοιχεία της Eurostat: Οι Έλληνες φάγανε 74.300 κιλά αλογίσιου κρέατος!


Τα επίσημα στοιχεία της Eurostat: Οι Έλληνες φάγανε 74.300 κιλά αλογίσιου κρέατος!
Πάνω από 60.000 τόνοι κρέατος ιπποειδών «κυκλοφόρησαν» στο εμπόριο από και προς χώρες της Ευρώπης μέσα στο 2012, σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία της Eurostat και συγκεκριμένα της βάσης δεδομένων εσωτερικού εμπορίου της υπηρεσίας.

Στα στατιστικά τεκμήρια που ακολουθούν παρατίθενται οι ακριβείς ποσότητες κρέατος ιπποειδών (αλόγου, γαϊδάρου, μουλαριού), ανάμεσα στις οποίες και εκείνες που είχαν προορισμό την Ελληνική αγορά.

ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΙΑ

«Ποναω για τους νεους ανεργους!», ειπε συντετριμμένος ο Ολάντ στον Σαμαρά... Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες ιατρικές πληροφορίες... ο πόνος εντοπίζεται στ' @ρχίδι@ του...
ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΙΑ

«Δεν θέλουμε να είμαστε πια μουσουλμάνοι. Θέλουμε να γίνουμε Χριστιανοί»!
Τούρκοι λένε σε Έλληνες επισκέπτες:
«Ο τόπος αυτός είναι δικός σας»

Ο φανατισμός των Ισλαμιστών στην Τουρκία δεν επιτρέπει διαφοροποιήσεις ειδικά σε θέματα θρησκείας. Αυτό όμως που δεν επετεύχθη με «ζεϊμπέκικα και κουμπαριές» το πράττει η Ορθοδοξία αφού είναι έκδηλο σε πολλούς Τούρκους το Ορθόδοξο υπόβαθρο. Αν καί οι λιγοστοί Σελτζούκοι άλλαξαν τον εθνοθρησκευτικό χαρακτήρα εκατομμυρίων Ελλήνων (Μικρασίας, Θράκης, Πόντου κ.α.) που λόγω βίας ή συμφερόντων εξισλαμίσθηκαν ακόμα και επιφανειακά, σήμερα μία κρυμμένη Ορθόδοξη θρησκευτικότητα εκδηλώνεται από τους απογόνους τους. Οι κρυπτοχριστιανοί αποτελούν για το Πατριαρχείο ένα κρυφό ποίμνιο τραγικών θυμάτων μιας αυταρχικής διοίκησης αιώνων.

ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ Βγάλτε τα λεφτά σας από τις τράπεζες για να τα σώσετε


To σχέδιο της κυβέρνησης για την είσπραξη ληξιπρόθεσμων οφειλών για ποσά από 3.000 ευρώ και άνω αναμένεται να προκαλέσει τεράστια κοινωνική αναταραχή καθώς οι επικεφαλής των μεγαλύτερων ΔΟΥ της χώρας έλαβαν εντολή να προχωρήσουν σε κατασχέσεις μισθών και αποταμιεύσεων για την είσπραξη χρεών από 3.000 ευρώ και άνω.

ΑΤΖΕΝΤΑ 21: ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ ΣΤΙΣ ΠΟΛΙΚΕΣ ΑΡΚΟΥΔΕΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΥΠΕΡΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ


«Σύμφωνα με κορυφαίους στον κόσμο επιστήμονες, οι πολικές αρκούδες στην Αρκτική μπορεί να χρειαστεί να υποβληθούν σε" εσκεμμένη μείωση του πληθυσμού τους ", προκειμένου να διασφαλιστεί" ένας βιώσιμος, αλλά μικρότερος πληθυσμός πολικών αρκουδών.»
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...