Δευτέρα, 25 Φεβρουαρίου 2013

Ανατριχιαστικό το αύριο στις Η.Π.Α! Δείτε τι ετοιμάζουν!


Ανατριχιαστικό το αύριο στις Η.Π.Α! Δείτε τι ετοιμάζουν!
Τήν είδηση που ακολουθεί την εντοπίσαμε στην ιστοσελίδα 'Ελεύθερη Σκέψη' και πιστεύοντας ότι αναδεικνύει - πώς ετοιμάζουν στο παρασκήνιο ΠΑΝΤΑ - το κοντινό "αύριο" στις ΗΠΑ αρχικώς και μετά και στην Ευρώπη, σας το μεταφέρουμε φίλοι της ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ, με την προτροπή να το δείτε σοβαρά!

«Πραγματικά δεν θέλω να καλύψω αυτό το θέμα, αλλά μια προειδοποίηση πρέπει να διανεμηθεί στους αναγνώστες ειδήσεων. Ο συντάκτης του 'Infowars' Paul Joseph Watson, αποκάλυψε την απόδειξη ότι μια εταιρεία με έδρα τις ΗΠΑ και με την επωνυμία "Εκπαίδευση Επιβολής του Νόμου," έχει πουλήσει εκατομμύρια δολλάρια στην αξία των "χωρίς δισταγμό" στόχων, στο Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας των ΗΠΑ.

Γιατί οι Αμερικάνοι θέλουν να εκραγεί το ηφαίστειο της Σαντορίνης....

Τι συνέβη τους τελευταίους μήνες: Κάποιοι λένε για υποθαλάσσιες πυροδοτήσεις πυρηνικών όπλων μικρής ισχύος στο ευρύτερο Κρητικό πέλαγος ...

Που είναι η αλήθεια ; Ποιοι ξέρουν ; και γιατί όλα αυτά ;
Ερωτήματα που εκ των προτέρων σας λέμε πως δεν θα απαντηθούν γιατί απλά ούτε εμείς ξέρουμε απλά εμείς έχουμε συλλέξει μια σειρά αδιαμφισβήτητων ντοκουμέντων και γεγονότων, θα προσπαθήσουμε να βάλουμε σε χρονική σειρά και εσείς να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα.

Πιέσεις της τρόικας για κατασχέσεις και σε συγγενείς οφειλετών!!!!!!!!!!!!


Πιέσεις της τρόικας για κατασχέσεις και σε συγγενείς οφειλετών!
Οι εκπρόσωποι των δανειστών θεωρούν ανεπαρκή τον φοροεισπρακτικό μηχανισμό και θέλουν να διευρύνουν τα περιθώρια άντλησης εσόδων με νέες προκλητικές αξιώσεις.

Εφοριακοί: Η κυβέρνηση θα πάρει και άλλα μέτραΗ πολιτική της υπερφορολόγησης έχει χρεοκοπήσει
Η ομοσπονδία της ΠΟΕ-ΔΟΥ των εφοριακών σε ανακοίνωσή της προεξοφλεί την καθίζηση των δημοσίων εσόδων και τη συνδέει με τα αναποτελεσματικά εισπρακτικά μέτρα που διαρκώς
λαμβάνονται, ενώ προβλέπει ότι έρχονται νέα μέτρα.

Καρατζαφέρης-Παπανδρέου καί το λουρί της μάνας.....


Ποιός πολιτικός " αρχηγός" , ο οποίος "όσο μας βλέπει να κλαίμε" θα παραμείνει στην πολιτική ,.....ξεκουράζεται τώρα στην Βιτύνα παρέα με πολλαπλής χρήσεως υπάλληλο της Βουλής αποσπασμένη , στο ξενοδοχείο "selene suites" ....ιδιοκτησίας....;;;;

Αυτό για να κατανοήσουμε όλοι πόσο ......μας αγαπάει και όλα τα κάνει για εμάς!!! Την επόμενη πρέπει να τον ψηφίσουμε όλοι ....εάν βεβαίως συνεχίζει να υπάρχει πολιτικά......που δεν θα υπάρχει.


σσ η κ. Ελένη Βασιλάκη είναι ανιψιά του Σπύρου και του Γιώργου Καρατζαφέρη αφού είναι κόρη της αδελφής τους.ιδιοκτήτρια του hotel βεβαίως  βεβαίως η κυρία Ελένη Βασιλάκη.......

Αυτά τα ολίγα για την αποκατάσταση της αληθείας.


o Γιώργος Παπανδρέου με τη σύζυγό του Άντα και την κόρη τους Μαργαρίτα. Διέμεναν στο ξενοδοχείο «Seleni Suites» (το οποίο ανήκει σε συγγενικό πρόσωπο του Γιώργου Καρατζαφέρη), που μάλιστα διαθέτει και hi tech γυμναστήριο με απίστευτη θέα, ένα χιλιόμετρο μακριά από την τουριστική Βυτίνα.

Γ. Παπανδρέου: «We screwed up» ή «τα κάναμε μαντάρα»

Γ. Παπανδρέου: «We screwed up» ή «τα κάναμε μαντάρα» Παρά το γεγονός ότι η προηγούμενη «επιχείρηση», στο Πανεπιστήμιο Χάρβαρντ, δεν στέφθηκε με επιτυχία, για τις ευθύνες του στον τρόπο με τον οποίο αντιμετώπισε την ελληνική κρίση χρέους ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου συνέχισε και στο Πανεπιστήμιο Κολούμπια, στην πρώτη του παρουσία ως λέκτορας.

Βολευτής σε εργαζόμενους: "Θα πάρετε τα τ...α μου" ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

Βουλευτής σε εργαζόμενους: «Θα πάρετε τα τ...α μου
Ιδιαίτερα τεταμένη ήταν η ατμόσφαιρα στη συνέλευση της ΔΕΚΑ Τρικάλων για τις Κοινωνικές Δομές με τη συμμετοχή του βουλευτή της ΔΗΜΑΡ, Γιώργου Κυρίτση. Η κατάσταση πήγε να ξεφύγει από κάθε έλεγχο όταν ο βουλευτής, αντιδρώντας σε όσα του έλεγαν κάποιοι από τους εργαζόμενους στις κοινωνικές δομές, απάντησε με προκλητικό τρόπο.

Απαγορεύεται η ανάρτηση της ελληνικής σημαίας σε μη επετείους


Απαγορεύεται η ανάρτηση της ελληνικής σημαίας σε μη επετείους
Με σχετικό νόμο απαγορεύεται η ανάρτηση της Ελληνικής Σημαίας στις οικίες μας.
Πιο συγκεκριμένα με τον νόμο 851/1978 Αρ.2 παρ. 2α η Εθνική Σημαία δύναται να επαίρεται:
- Κατά την διάρκεια Εθνικού ή Δημοσίου Πένθους υπό ιδιωτών εις οικείας, καταστήματα, γραφεία, επιχειρήσεις και λοιπούς χώρους ασκήσεως επαγγέλματος, κατόπιν αποφάσεως του Υπουργού των Εσωτερικών.
Στην παράγραφο ένα του ιδίου άρθρου αναφέρει " ότι βάση νόμου η Σημαία παραμένει καθ' εκάστην ογδόης πρωινής μέχρι της δύσεως του ηλίου σε κυβερνητικά κτήρια, δημόσιες υπηρεσίες, εκπαιδευτήρια και μονάδες στρατού."
Το άρθρο 3 τέλος αναφέρει για το «υποχρεωτικό της ανάρτησης της Ελληνικής Σημαίας σε δημόσια ή μη κτήρια κατά τας δημόσιας εορτάς και κατά τας επισήμους τελετάς.»
Βέβαια υπάρχουν και οι ποινικές κυρώσεις για τους παραβάτες οι οποίες είναι, κράτηση μέχρι δύο μηνών, ή προστίμου ή και τα δύο προηγούμενα

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΤΟΥΣ ΥΨΗΛΑ ΥΣΤΑΜΕΝΟΥΣ ..... ΡΕ!!! ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΥΨΩΣΑΝ ΟΧΙ ΤΟΥΡΚΙΚΗ

«Φωτιες» αναψαν οι σημαιες στη Ντια!


Παρεξηγήθηκε η συναισθηματική κίνηση Ηρακλειωτών να στήσουν την ελληνική σημαία σε βραχονησίδες

Μπήκε και επίσημα η..ταφόπλακα, στην Κύπρο
Ισχυρή εντολή στον Νίκο Αναστασιάδη έδωσαν οι ψηφοφόροι στις προεδρικές εκλογές με τον υποψήφιο του ΔΗΣΥ να ανακηρύσσεται νέος πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας με ποσοστό 57,48%. Με καταμετρημένο το 100% των ψήφων, ο Νίκος Αναστασιάδης εξασφαλίζει το 57,48% και ο Σταύρος Μαλάς το 42,52%. Το ποσοστό της αποχής είναι 18,42%.Η συμμετοχή έφτασε το 80,71% των εγγεγραμμένων ψηφοφόρων, σύμφωνα με τον Γενικό Έφορο Εκλογής, ενώ τα λευκά και τα άκυρα είναι αθροιστικά λίγο πάνω από το 7%. -

ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ! ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΜΗΝ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ. ΔΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΟΥΛΕΙΜΑΝ…Η ΠΑΙΞΕ ΣΤΟ FACEBOOK.Το ακατασίγαστο μίσος που επί αιώνες ο σιωνισμός τρέφει για τον Ελληνισμό, βρήκε την αποκορύφωσή του κατά τη διεξαγωγή της Μικρασιατικής εκστρατείας. Ελάχιστοι γνωρίζουν ότι η Μικρασιατική Καταστροφή του 1922, η οποία γκρέμισε τα όνειρα του Ελληνισμού για την
πραγμάτωση της Μεγάλης Ιδέας, οφείλεται σχεδόν εξ' ολοκλήρου στις ραδιουργίες των εβραίων. Ορθότερα δε, κανείς σχεδόν δεν υποψιάζεται ή γνωρίζει ότι η έκβαση της εκστρατείας, ήταν προδιαγεγραμμένη από τον σιωνισμό. Τα όσα αποκαλυπτικά στοιχεία έπονται, τεκμηριώνουν απόλυτα τον ανωτέρω ισχυρισμό, καταδεικνύοντας ταυτόχρονα τον υποχθόνιο ρόλο του εβραίου, του αιώνιου αυτού μισέλληνα.

Ραγιάδες τότε, ραγιάδες τώρα. Χαράτσια τότε, χαράτσια τώρα

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο λαός εξαθλιώνεται και εξουθενώνεται με την επιβολή φόρων θα κάνουμε μια αναδρομή στο παρελθόν για να θυμηθούμε την ιστορία που έχει να κάνει με τον Κεφαλικό φόρο η χαράτσι επί τουρκοκρατίας.
Άραγε οι απίστευτοι σε έμπνευση φόροι του τότε έχουν να κάνουν με την φορομπηχτική πολιτική του σήμερα;;;
Οι Οθωμανοί στα χρόνια της σκλαβιάς, είχαν συλλάβει και είχαν εφαρμόσει ένα σχέδιο οικονομικής εξόντωσης των υποδούλων ώστε να τους εξαναγκάσουν να εξισλαμιστούν ή να μην έχουν την δυνατότητα από τους εξαντλητικούς φόρους να σηκώσουν κεφάλι λόγω της πείνας και της εξαθλίωσης, παραμένοντας ραγιάδες.
Είχαμε επιβολή ενός πλέγματος απίστευτων...
σε έμπνευση φόρων, όπως ο κεφαλικός φόρος, οι φόροι για τα τζαμιά, για τα χαρέμια, για τη συντήρηση των οχυρών κ.λπ. επιβάρυναν κυρίως τον υπόδουλο ελληνικό πληθυσμό και υπογράμμιζαν έτσι με τον πιο έντονο και αυταρχικό τρόπο τις εθνικές διαφορές ανάμεσα στους κατακτητές και τους ραγιάδες.
Η ανελέητη φορολογία σε συνδυασμό με τον τρόπο εκμετάλλευσης της γης και τον έλεγχο των μέσων παραγωγής, είχε σαν αποτέλεσμα την καθυστέρηση στην ανάπτυξη της αγροτικής οικονομίας και την εγκατάλειψη της γης.
Βασική υποχρέωση των κοινοτικών αρχόντων της εποχής, ήταν το “στρώσιμο των τεφτεριών” φράση που σήμαινε, ότι όριζαν το φόρο, που έπρεπε να πληρώσει κάθε μέλος της κοινότητας, ανάλογα με την περιουσιακή του κατάσταση (ιδιόκτητο σπίτι, χωράφια, άλογα κλπ.) και τα εισοδήματα του, με βάση το “κατάστιχο” που συντασσόταν από εκτιμητές κάθε 7 χρόνια. Την είσπραξη έκανε ο “γραμματικός” του χωριού ή κάποιος ειδικός φοροεισπράχτορας. Οι φόροι, αυτοί ήταν άσχετοι από άλλα “δοσίματα” για κοινοτικές ανάγκες (δρόμους, γεφύρια, κονάκι του βοεβόδα, πληρωμή ζημιών, αμοιβή κοινοτικών υπαλλήλων, δασκάλων, υδρονόμων, αγροφυλάκων κλπ.).
Γενικά, οι φόροι που πλήρωναν οι υπόδουλοι στους Οθωμανούς κατακτητές ήταν αρκετοί, αλλά και δυσβάστακτοι.
Κάθε οικογένεια κατέβαλλε επίσης πολλά άλλα “χαράτσια” για τα παραγόμενα προϊόντα, για τα κτήματα.

«Η Νέα Παγκόσμια Τάξη είναι Σιωνισμός», λέει σε βιβλίο του Αμερικάνος Καθολικός«Ο Σιωνισμός δεν επιδιώκει τίποτα λιγότερο από μια Παγκόσμια Σατανική Δημοκρατία κάτω από το Ταλμούδ» λέει ο συγγραφέας Hugh Akins.
Του James B. Phillips J.D. (henrymakow.com) / ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ
Σχόλιο του Makow : Το 1917, ο Illuminati Εβραίος τραπεζίτης Louis Marshall είπε, «ο σιωνισμός δεν είναι παρά ένα περιστατικό ενός πιο μεγαλόπνοου σχεδίου. Είναι απλώς μια βολική βάση στην οποία τοποθετείται ένα ισχυρό όπλο».
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...