Τρίτη, 26 Φεβρουαρίου 2013

Οι επτά λόγοι που δεν δανείζουν οι τράπεζεςΣυμφωνία με τις τράπεζες για να διοχετευτεί ρευστότητα στην αγορά (διατείνονται ότι) ζητούν Βενιζέλος – Κουβέλης. Έτσι τουλάχιστον δήλωσαν αμέσως μετά την συνεδρίαση των κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση στο Μέγαρο Μαξίμου.


Οι δηλώσεις όμως αυτές δεν έχουν ουσιαστικό χαρακτήρα. Αποτελούν κυβερνητικές «κορώνες» με στόχο τον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης και τη μετάθεση των ευθυνών από την πολιτική που εφαρμόζεται στις τράπεζες, λένε έγκυροι οικονομικοί αναλυτές.

Οι ίδιοι εξηγούν ότι οι τράπεζες δε θα δανείσουν τα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις, τουλάχιστον όχι με τον τρόπο που διατυμπανίζουν οι πολιτικοί της χώρας ότι μπορεί να γίνει.

Οι λόγοι είναι οι εξής:

Αποδείξεις από την Αγία Γραφή περί Χριστού και Αντιχρίστου


Πίνακας: «Το κήρυγμα του Αντίχριστου» by Luca Signorelli and his school (1499-1504)
Του Στέλιου Μπαφίτη
Ο Ιππόλυτος ήταν επίσκοπος Ρώμης και έζησε τον 2ο με 3ο αι. Ανάμεσα στα πολλά έργα του που μας έχουν διασωθεί, είναι και το έργο του «Αποδείξεις εκ των αγίων γραφών περί Χριστού και Αντιχρίστου». Είναι ένα έργο που γράφτηκε περίπου το 200 μ.Χ και αποτελείται από 67 μικρά κεφάλαια. Απευθύνεται σε κάποιον «Θεόφιλο» (όπως λέει στο πρώτο κεφάλαιο), και του εξηγεί μέσα από την Αγία Γραφή για το πρόσωπο του Χριστού και για τον Αντίχριστο. Χρησιμοποιεί στο έργο του το βιβλίο του προφήτη Δανιήλ αλλά και την Αποκάλυψη του Ιωάννη.
Μάλιστα στο κεφάλαιο 36, αναφέρει ότι ο συγγραφέας της Αποκάλυψης είναι ο ίδιος ο Ιωάννης, πράγμα πολύ σημαντικό και απάντηση σε όσους το αμφισβητούν. Επίσης πολύ σπουδαίο είναι το ότι ο άγιος Ιππόλυτος χρησιμοποιεί το βιβλίο της Αποκάλυψης. Η Αποκάλυψη, άργησε να μπει στον κανόνα της Καινής Διαθήκης. Μπήκε τον τέταρτο αιώνα. Ήδη όμως από το 200 μ.Χ, χρησιμοποιείται από τον συγκεκριμένο επίσκοπο, πράγμα που δείχνει ότι η Εκκλησία το αποδέχονταν μέσα στην συνείδηση της ως αποστολικό σύγγραμμα.
Τέλος, γίνεται αναφορά (περίπου έξι φορές) ότι η Εκκλησία θα είναι στην γη όταν θα εγερθεί ο Αντίχριστος. Κάτι που δείχνει την πίστη της πρώτης Εκκλησίας, και το οποίο διαψεύδει και εκθέτει τις διδασκαλίες κάποιων ακραίων προτεσταντικών ομάδων (πχ τους Πεντηκοστιανούς) που πιστεύουν το αντίθετο και που διακηρύττουν ότι η πεποίθησή τους αυτή είναι ..πίστη της πρώτης Εκκλησίας (!!!).
Στο συγκεκριμένο έργο, ο Ιππόλυτος δίνει μεγάλη αξία στον προφητικό λόγο αναφέροντας... «Οι μακάριοι προφήται οφθαλμοί ημών εγένοντο, προορώντες δια της πίστεως τα του λόγου μυστήρια άτινα και ταις μεταγενεστέραις διηκόνησαν γενεές, ου μόνον τα παρωχηκόντα ειπόντες, αλλά και τα ενεστώτα και τα μέλλοντα απαγγείλαντες...». (Κεφάλαιο 2, 1-4).

Ο ιός Έμπολα: Το βιο-όπλο της παγκόσμιας ελίτ για την μείωση του πληθυσμού κατά 90 τοις εκατό
Ο ιός Έμπολα εμφανίστηκε μυστηριωδώς στη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό (ΛΔΚ) το 1976 και έχει σποραδικά επανεμφανιστεί στην περιοχή χωρίς εξήγηση από τότε. Οι mainstream επαγγελματίες ιατροί πιστεύουν ότι η κατανάλωση πιθήκων που έχουν μολυνθεί με τον Έμπολα είναι ο αρχικός τρόπος μετάδοσης. Ωστόσο, αυτή είναι μια θεωρία, επειδή η επιστημονική κοινότητα συμφωνεί ότι η φυσική δεξαμενή του ιού είναι άγνωστη και ως εκ τούτου η γνώση της μετάδοσης του ιού αποτελεί μόνο υπόθεση. 
Τον Ιούλιο αυτού του έτους, προέκυψε ένα ξαφνικό ξέσπασμα του ιού Έμπολα, σκοτώνοντας 14 άτομα. Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ), τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) και το Υπουργείο ​​Υγείας της Ουγκάντας συμμάχησαν σε μια προσπάθεια να ελέγξουν την απρόσμενη έκρηξη.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...