Τετάρτη, 27 Φεβρουαρίου 2013

ΔΙΝΟΥΝ ΕΠΙΔΟΜΑ ΤΟΚΕΤΟΥ ΓΙΑ ΓΕΝΝΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ Ή ΣΤΗΝ ΕΞΟΧΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΓΙΑ ΓΕΝΝΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ… ΠΑΡΑΝΟΜΗ! MAΣ ΓΥΡΙΖΟΥΝ 100ΧΡ ΠΙΣΩ
Ο ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΥ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ…

%CE%B3%CE%B5%CE%BD%CE%BD%CE%B1.jpgΕίναι αδύνατον να βγάλει κανείς άκρη με αυτό το κράτος, που μάλλον έχει σκοπό να μας στείλει όλους στα τρελάδικα. Αυτή τη φορά ο παραλογισμός έγκειται στο θέμα της γέννας και του επιδόματος, σε μια χώρα μάλιστα που μαστίζεται από την υπογεννητικότητα.

Είναι δυνατόν; Ο Παπανδρέου ως “Μακεδόνας του Αιγαίου” σε τουρκικό φόρουμ;;


Ο Παπανδρέου θα συμμετάσχει από 28-02 / 03-03 στην Κωνσταντινούπολη, σε ένα συνέδριο νέων στελεχών επιχειρήσεων -Young Presidents’ Organization- (κάτω των 45 ετών. Τώρα το τι θα
διδάξει ο 61χρονος, ένας θεός το ξέρει).
Στον πίνακα γεωγραφικής κατανομής των στελεχών....
από την Ευρώπη, φαίνεται ότι θα συμμετέχουν δύο στελέχη από την περιοχή με το περίεργο όνομα "Aegean-Macedonia". (Προσοχή στην παύλα, είναι το μοναδικό σημείο που αναγράφεται έτσι. Κανείς δεν ξέρει τι ακριβώς εννοεί. Π.χ. υπάρχει και το "Alps & Around" που όμως δεν έχει παύλα). Αυτά τα περίεργα βέβαια, είναι πολύ ψιλά γράμματα, για την υψηλή πολιτική (high politics) του Παπανδρέου.
tip: Ο Παπανδρέου, ως τι θα συμμετάσχει εκεί; Ως "Aegean"; Ως "Macedonian"; Ως "Aegean-Macedonian"; Γιατί δεν λένε απλά Greece, εάν έτσι ισχύει;

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Θα γίνει χαμός στη Νάουσα: Γυρίσματα του Σουλεϊμάν στην ματωβαμμένη πόλη της Μακεδονίας μας συμφώνησαν ο τούρκος πρόξενος με τον δήμαρχο!

Θα γίνει χαμός στη Νάουσα: Γυρίσματα του Σουλεϊμάν στην ματωβαμμένη πόλη της Μακεδονίας μας συμφώνησαν ο τούρκος πρόξενος με τον δήμαρχο!
Η συνάντηση του δημάρχου Νάουσας κ. Καραμπατζού με τον τούρκο πρόξενο Τουρούλ Μπιλτεκίμ το πρωί της περασμένης Τετάρτης, στο δημαρχείο της πόλης, έβγαλε λαβράκια για τους απανταχού της γης φανατικούς της δημοφιλούς τουρκικής σειράς «Σουλεϊμάν», την οποία παρακολουθούν… ανελλιπώς καθημερινά οι τουρκολάγνοι νεοέλληνες! Στα πλαίσια των επαφών, με τη βοήθεια του περιφερειακού συμβούλου και φίλου του πρόξενου κ. Στάθη Σαρηγιαννίδη, συμφωνήθηκε το γύρισμα 3 επεισοδίων στην περιοχή της Νάουσας, όπου θα εγκατασταθεί, για θερινές διακοπές, ο Σουλεϊμάν με την Χουρέμ και το χαρέμι του, αφού είναι γνωστή η σχέση που υπήρξε μεταξύ της Νάουσας και της εκάστοτε Βαλιντέ Χανούμ, της οποίας κτήμα ήταν η περιοχή και από εδώ έπαιρνε ροδόνερο και τριαντάφυλλα.

Οι αδελφότητες, η Σιωνιστική Κυριαρχία και ο Διαμελισμός της Ελλάδας!


Τις ημέρες αυτές έγινε στη Μόσχα ένα ασύνηθες γεγονός.
Η σύνοδος της Λευκής και Μαύρης Αδελφότητας. Έτσι απέδειξαν την ύπαρξή τους. Μέχρι τώρα τους γνωρίζαμε από τις θεωρίες συνωμοσίας.
Τις ημέρες αυτές της συνόδου κορυφής των δύο Αδελφοτήτων, συνέβησαν τρία γεγονότα που συγκλόνισαν τον κόσμο.
Η πτώση του μετεωρίτη στη Ρωσία, η παραίτηση του Πάπα, η ανακήρυξη από το πρόεδρο ΟΒΑΜΑ της οικονομικής ένωσης ΗΠΑ & Ε.Ε. , και η σύνοδος των G20. Όλα αυτά είναι τυχαία;;; δεν νομίζω!!!

Η «Εγκυμοσύνη» της Ρίβα εξόργισε τον Όσκαρ ΠιστόριουςΣύμφωνα με το δημοσίευμα, που επικαλείται αστυνομικές πηγές που γνωρίζουν τα στοιχεία της έρευνας, η Ρίβα αποκάλυψε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου στον Όσκαρ Πιστόριους ότι θα γίνει πατέρας.

Όμως, ο Νοτιοαφρικανός αθλητής.... εξοργίστηκε στο άκουσμα των νέων.

Έτοιμο σε λίγους μήνες το κόμμα για την ΠΑΤΡΙΔΑ.


Αποκάλυψη του "ΕκΚεντρικού Δελτίου" με τον Σπύρο Καρατζαφέρη στο ΑΡΤ tv.

Αποκαλυπτικός ήταν ο Παναγιώτης Ψωμιάδης σε τηλεφωνική επικοινωνία που παραχώρησε στο Εκ-κεντρικό δελτίο.
Όπως είπε χαρακτηριστικά μέχρι το τέλος Μαρίου η ΠΑΤΡΙ.Δ.Α (το Πατριωτικό Δίκτυο αφύπνισης του Παναγιώτη Ψωμιάδη) θα συσταθεί ως κόμμα και μάλιστα θα στελεχώνεται από ηχηρά ονόματα. 'Οπως μάλιστα είπε χαρακτηριστικά θα αποτελέσει στην...
ουσία τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α της Δεξιάς.
"Εμείς θα είμαστε με τους αστυνομικούς και αυτοί με τα Εξάρχεια"

ΣΟΚ! Δείτε τι μισθούς ενέκρινε ο Στουρνάρας στους συμβούλους του υπουργείου οικονομικών!

ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ
ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ..


ΤΕΥΧΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΚΑΙ
ΟΡΓΑΝΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ
ΦΟΡΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΕΥΡΥΤΕΡΟΥ
ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΟΜΕΑ Αρ. Φύλλου 35

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ
Υπουργείο Οικονομικών
.................................................................. 1 Αποκεντρωμένες Διοικήσεις .................................................................. 2 Περιφέρειες
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
(1) Αριθμ. 3710/Β.204 Διορισμός των μελών της Εκτελεστικής Επιτροπής και του Γενικού Συμβουλίου του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας.
Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Έχοντας υπόψη:
1. τις διατάξεις: α. του άρθρου 4 του ν. 3864/2010 «Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας» (Α΄ 119). 2. της παραγράφου 10 του άρθρου 16Β του ν. 3864/2010 3. της περίπτωσης θ΄ του άρθρου 1 του ν. 3213/2003 «Δήλωση και έλεγχος περιουσιακής κατάστασης βουλευτών,  δημόσιων λειτουργών και υπαλλήλων, ιδιοκτητών μέσων μαζικής ενημέρωσης και άλλων κατηγοριών προσώπων» (Α΄ 309).
4. την ανάγκη διορισμού των οργάνων Διοίκησης του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας. 5. την πρόταση της Επιτροπής της παραγράφου 4 του άρθρου 4 του ν. 3864/2010 και την τήρηση της διαδικασίας  του τρίτου εδαφίου της παρ. 5 και της περίπτωσης ε' της παραγράφου 12 του ίδιου άρθρου.
6. το γεγονός ότι από την παρούσα δεν προκαλείται δαπάνη σε βάρος του κρατικού προϋπολογισμού, αποφασίζουμε:
1. Διορίζουμε τα μέλη του Γενικού Συμβουλίου και της Εκτελεστικής Επιτροπής του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής  Σταθερότητας, ως ακολούθως:
α. ΜΕΛΗ ΓΕΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
αα. Paul Koster του Robert, Πρόεδρος
ββ. Αντρέας Μπερούτσος του Χαραλάμπους, μέλος
γγ. Pierre Mariani του Antoine Dominique, μέλος
δδ. Γεώργιος Μέργος του Ιωάννη, εκπρόσωπος του Υπουργείου Οικονομικών, μέλος
εε. Ευθύμιος Γκατζώνας του Κωνσταντίνου , εκπρόσωπος της Τράπεζας της Ελλάδος, μέλος
β. ΜΕΛΗ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
αα. Αναστασία Σακελλαρίου του Χρήστου, Διευθύνουσα Σύμβουλος
ββ. Μάριος Κολλιόπουλος του Νικολάου, αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος
γγ. Αναστάσιος Γάγαλης του Μιχαήλ , μέλος
2. Η θητεία των μελών των ανωτέρω οργάνων αρχίζει την 1/2/2013 και λήγει στις 30 Ιουνίου 2017.
3. α. Οι συνολικές ετήσιες μεικτές αποδοχές των μελών Διοίκησης του Ταμείου, ορίζονται ως ακολούθως
αα. Πρόεδρος Γενικού Συμβουλίου: εκατό χιλιάδες (100.000) ευρώ

ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ … ΘΑΝΑΤΟΣ – Λίστα 2012Τα τελευταία χρόνια η Greenpeace  έχει καθιερώσει να μας δίνει μια λίστα με προϊόντα που είναι από ασφαλή μέχρι και πολύ επικίνδυνα για κατανάλωσή. Έτσι και φέτος, η λίστα της Greenpeace βρίσκεται εδώ.
ΚΟΚΚΙΝΟ  red Προσοχή! Tα προϊόντα αυτά προέρχονται ή είναι πιθανό να προέρχονται από ζώα που έχουν τραφεί µε µεταλλαγµένους οργανισμούς.
Αυτή η κατηγορία περιλαµβάνει επίσης τα προϊόντα των εταιριών που έχουν δώσει ασαφείς απαντήσεις και τα προϊόντα εταιριών που δεν έχουν απαντήσει στο σχετικό ερωτηματολόγιο.
ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ  orange
Για τα προϊόντα αυτά οι εταιρίες παραγωγής ήδη αναζητούν τρόπους για να εξασφαλίσουν ζωοτροφές απαλλαγμένες από µεταλλαγµένους οργανισμούς και έχουν δεσμευτεί εγγράφως ότι στο άμεσο
μέλλον θα “καθαρίσουν” το σύνολο των ζωοτροφών από µεταλλαγµένα συστατικά.
ΠΡΑΣΙΝΟ  green
Για τα προϊόντα αυτά οι εταιρίες παραγωγής εγγυώνται ότι προέρχονται από ζώα που δεν έχουν τραφεί µε µεταλλαγµένους οργανισμούς.
ΠΡΑΣΙΝΟ  green_tick
Για τα προϊόντα αυτά η Greenpeace έχει πραγματοποιήσει έλεγχο των πιστοποιητικών που διαθέτουν οι παραγωγοί από τους προμηθευτές τους για τη χρήση µη µεταλλαγµένων οργανισμών στις ζωοτροφές.

Η Απωλεια πόλιτικης ταυτότητας δείχνει την έξοδο και στα τελευταία στελέχη

Κόβουν λάσπη και οι τελευταίοι από το ΛΑΟΣ


Το κατάστημα έχει φαλίρει. Κι ένας ένας οι υπάλληλοι παίρνουν δρόμο. Ο Κοραντής, πρώην διοικητής της ΕΥΠ, δια της παρούσης του, πληροφορεί τον πρόεδρο Γιώργο πως κόβει ρόδα μυρωμένα: 

ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ !!! Ούτε ευρώ από την εισφορά αλληλεγγύης στους ανέργους - Όλα για τους τοκογλύφουςΟύτε ένα ευρώ δεν έχει πάει στον ΟΑΕΔ από την «Ειδική εισφορά αλληλεγγύης για την καταπολέμηση της ανεργίας» που πληρώνουν εδώ και δύο χρόνια οι φορολογούμενοι, και δημιουργείται το ερώτημα που πάνε αυτά τα χρήματα; Προφανώς στους δανειστές.

Παγκόσμιο ρεκόρ! 500 “προειδοποιητικές” βολές στην απόπειρα απόδρασης; Ο Στρατούλης παραπονέθηκε κιόλας επειδή οι φύλακες πυροβολούσαν

20130226-100632.jpg

500 κάλυκες, κανένα σημάδι!!!
Κάτι σα να μη μ΄αρέσει με την “κινηματογραφική απόπειρα απόδρασης”. Πείτε μεδύσπιστο, πείτε με συνωμοσιολόγο, πείτε με ό,τι θέλετε, αλλά κάτι δεν μ’ αρέσει και θα σας πω τι:
Σύμφωνα με τα ΜΜΕ, στον αυλόγυρο των φυλακών Τρικάλων βρέθηκαν 500 κάλυκες που ρίχτηκαν από την φρουρά των φυλακών και από τους συνεργούς του Βλαστού, κατά την
περιβόητη απόπειρα απόδρασης του βαρυποινίτη.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ - ΒΟΜΒΑ!!! ΕΒΡΑΪΚΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΩΝ KOZA MOSTRA - ΑΓΑΘΩΝΑ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ EUROVISION !!!

 Είπαμε να μην ασχοληθούμε με καραγκιοζιλίκια όπως το εν λόγω πανηγυράκι, όμως δεν ανεχόμαστε σε καμία περίπτωση την απίστευτη υποτίμηση της νοημοσύνης μας από κανέναν!
Ακούμε λοιπόν διάφορους, τις τελευταίες μέρες, να εκθειάζουν (!!!) το συγκεκριμένο τραγούδι που θα μας "εκπροσωπήσει" στη Eurovision, ως "ελληνικότατο", μέχρι και "παραδοσιακό"!!! 
Ποια είναι όμως Η ΑΛΗΘΕΙΑ;;;

Θα επαναφέρουν το σχέδιο ΑΝΑΝ στην Κύπρο ,ΟΙ ΚΥΠΡΙΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΤΟΥΣ
Βιάζονται οι  Βρυξέλλες και άρχισαν να βλέπουν το φως της δημοσιότητας σενάρια που προμηνύονται επιτάχυνση των εξελίξεων οι οποίες, δρομολογήθηκαν από την στιγμή που ο πρόεδρος Δημ. Χριστόφιας διέπραξε την ολέθρια πολιτική επιλογή να δεχθεί την Τρόικα και να συναινέσει στο αντιλαϊκό Μνημόνιο. Με την εκλογή του νέου προέδρου ωστόσο, οι εξελίξεις θα λάβουν νέα τροπή.

Παραιτήθηκε ο Σαρατσιώτης από το Καρατζαφέρειο ίδρυμα ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ

Οι παραιτήσεις πέφτουν βροχή .Μετά την πρωινή παραίτηση του Κοραντή

Όπως μπορείτε να δείτε εδώ Τελικά θα μείνει κανένας στο ΛΑ.γ.ΟΣ; Κλείστε ρε ...την πόρτα. ήρθε και νέα.


Ο πρόεδρος του Καρατζαφέρειου ιδρύματος ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ Δημήτρης Σαρατσιώτης παραιτήθηκε αφήνοντας σκληρές αιχμές κατά του αρχηγού του και για οικονομικές .. «τρύπες», αλλά και για εξωθεσμικες παρεμβάσεις στο έργο του, με αποκορύφωμα την μονομερή «ακύρωση» του από τον Καρατζαφέρη σε προγραμματισμένη εκδήλωση του ιδρύματος όπως μπορείτε να διαβάσετε. .
Μεταξύ άλλων στην επιστολή παραίτησης του  αναφέρει …..

ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΔΕΞΙΑ - ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ Η ΝΕΑ ΜΑΣΚΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ

   Τα καθεστώτα πάντα προσπαθούσαν να βρουν τρόπους ώστε να υποβαθμίσουν,να κατηγορήσουν ή να αλλοιώσουν την έννοια του έθνους και της φυλής. Έτσι και στην πατρίδα μας,οι καθεστωτικοί βλέποντας την αλματώδη άνοδο της ιδέας του εθνικισμού στην μάζα και την αφύπνιση της συνειδήσεως του λάου,θέλουν με κάθε τρόπο να συντρίψουν κάθε έναν από εμάς που ασπάζεται και μάχεται για την ιδέα αυτή. Δοκίμασαν να αποκλείσουν τους κοινοβουλευτικούς εκπροσώπους της ιδέας μας από την τηλεόραση για να μην γίνουν γνωστές οι θέσεις τους. 

Ανδρέας Λοβέρδος: «Η Χρυσή Αυγή είναι αυθεντικό κίνημα»
Κάνει ακτιβισμό πάνω σε μεγάλα προβλήματα


Σε μια προκλητική τοποθέτηση, ο Ανδρέας Λοβέρδος χαρακτήρισε την Χρυσή Αυγή «ελληνική Χεζμπολάχ» και «πρώτο κίνημα που γεννιέται αυθεντικά μετά την Μεταπολίτευση», ενώ τόνισε ότι «κάνει ακτιβισμό πάνω σε μεγάλα προβλήματα» και «παράγει εμπιστοσύνη και απολαμβάνει δημοσκοπικά ποσοστά».

Αποκλειστικό: Η «απαγορευμένη» ταινία της Χουρέμ Σουλτάν. Υποδύθηκε την πόρνη σε Γερμανική ταινίαΠοιος δε θα ήθελε να δει τη Χουρέμ Σουλτάν σε σέξι σκηνές; Να πετάει από πάνω της τα «ράσα» που φοράει στη σειρά «Σουλειμάν» και να τα αντικαθιστά με μαύρες κάλτσες και ζαρτιέρες;


Σκάνδαλο στην Τουρκία: ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ ΣΕ ΕΡΩΤΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ… η τηλεοπτική Χατιτζέ Σουλτάν! (δείτε τις φωτό και το ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ ΒΙΝΤΕΟ)Ένα video απαγορευμένο στην γείτονα κατά τα άλλα συντηρητική χώρα,  ανακαλύψαμε στο διαδίκτυο, όπου η τηλεοπτική Χατιτζέ Σουλτάν, πρωταγωνιστεί σε ερωτική ταινία γερμανικής παραγωγής!
Μπορεί ως τηλεοπτική αδερφή του Σουλειμάν, η Χατιτζέ Σουλτάν να έχει ένα άκρως συντηρητικό χαρακτήρα, δεν ισχύει όμως το ίδιο και με την προσωπικότητα της πρωταγωνίστριας Selma Ergec!

Η........ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΑ ΤΟΥ ΛΑΟΣ Νίκη Τζαβέλα «διόρισε» την κόρη της στην Ευρωβουλή μέσω χάρης συναδέλφου τηςΗ ευρωβουλευτής του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού Νίκη Τζαβέλα ξεπέρασε το εμπόδιο της απαγόρευσης πρόσληψης συγγενών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για την κόρη της Θεοδώρα.

Τεμπελιά και διαφθορά στο Δημόσιο. Διώξτε τους επιτέλους!Η οικονομική κατάρρευση, την οποία υφίσταται η πατρίδα μας, οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην παρωχημένη νοοτροπία και στον λαϊκισμό. Απόδειξη ότι πάρα πολλοί από τους συμπολίτες μας, και κυρίως όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης, αρνούνται να δουν την πραγματικότητα και θεωρούν ότι αιτία όλων των δεινών είναι τα Μνημόνια κι όχι το γεγονός ότι η Ελλάδα χρεοκόπησε.

Η «κατήχηση» της Χρυσής Αυγής ξεκινάει από την ηλικία των 6 ετών! ΝΤΡΟΠΗ!!!Βαφές μαλλιών: τι κρύβεται πίσω από τη λάμψη;

Η άνοδος του βιοτικού επιπέδου, τα σύγχρονα καταναλωτικά πρότυπα, αλλά και η βαθύτερη επιθυμία των ανθρώπων να είναι αρεστοί στους άλλους, οδήγησε τα τελευταία χρόνια σε εκρηκτική αύξηση τη βιομηχανία καλλωπιστικών προϊόντων και τεχνικών. Ο τομέας των μαλλιών, όπως είναι φυσικό, δεν θα μπορούσε να μείνει ανεπηρέαστος από τις εξελίξεις της εποχής και έτσι ένα σημαντικό ποσοστό των γυναικών, αλλά τελευταία και των ανδρών, καταφεύγει στη βαφή τους, είτε για να κρύψει τα σημάδια του χρόνου, είτε για να βελτιώσει την εξωτερική του εμφάνιση.
Πώς δρουν οι βαφές μαλλιών;

Τα εγκλήματα της Monsanto με τα χρήματα του Bill GatesΟ Bill Gates, είναι βασικά γνωστός ως ο ιδρυτής της Microsoft, και ο κατασκευαστής του διάσημου λειτουργικού συστήματος των Windows. Πλούσιος, αποσύρθηκε από την ηγεσία της εταιρείας και με τα χρήματα του έχει χρηματοδοτήσει τις τεχνολογίες γενετικής τροποποίησης, γεω-μηχανικής, πειραματικών εμβολιασμών και την εξάπλωση της Monsanto.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...