Πέμπτη, 28 Φεβρουαρίου 2013

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Τους έδωσαν λάθος παιδιά στο μαιευτήριο!Μία ιστορία που μοιάζει με επιστημονική φαντασία..

Δύο οικογένειες ανακάλυψαν κατά λάθος ότι μεγάλωναν τα λάθος παιδιά, μετά από εξετάσεις DNA.

Τα κορίτσια μεγάλωναν με άλλες οικογένειες, η μία με χριστιανικές αρχές και η άλλη με μουσουλμανικές.

Οι οικογένειες λένε τώρα ότι οι πολιτιστικές διαφορές καθιστούν αδύνατη την αλλαγή τώρα στα κορίτσια. Εδώ και 14 χρόνια μεγάλωναν το παιδί μίας άλλης οικογένειας.

Για αυτό έχουν λυσσάξει τα σκατομόγγολα...!! Τεράστια τα επιβεβαιωμένα αποθέματα φυσικού αερίου στην Κυπριακή ΑΟΖ λένε οι ειδικοί...«Τεράστια» φαίνεται πως είναι τα επιβεβαιωμένα αποθέματα φυσικού αερίου στην ΑΟΖ της Κύπρου, καθώς σύμφωνα με τον διευθυντή του Ινστιτούτου Ενέργειας Νοτιανατολικής Ευρώπης... 

Κώστα Σταμπολή, τα αποθέματα που έχει η Κύπρος και το Ισραήλ μαζί, είναι περισσότερα από όσα έχει το Αζερμπαϊτζάν, το οποίο βρίσκεται στις πρώτες δέκα χώρες του κόσμου σε ποσότητες.

Χρυσανθακόπουλος στα parapolitika.gr: "O Καρατζαφέρης μεθοδεύει την επιστροφή του στη ΝΔ"Τον αποκαλεί "πολιτική πλαστελίνη"
"Δεν πρόκεται να ασχοληθώ με κανένα κόμμα" δηλώνει στα parapolitika.gr ο παραιτηθείς από το κόμμα, πρώην βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ. Ο Αλέκος Χρυσανθακόπουλος τονίζει ότι... "δεν επιδιώκω καμία προσέγγιση με κανέναν. Θα ασχοληθώ μόνο με το forum που έχω για την Εθνική στρατηγική, το οποίο τονίζω πως δεν πρόκειται να μετεξελιχθεί σε τίποτα και θα παραμείνει ως έχει" 
Παράλληλα ρίχνει το καρφί για την πολιτική του Καρατζαφέρη, λέγοντας πως αποτελεί "κομματική πλαστελίνη και το μόνο που επιδιώκει είναι η ένταξη του στο σύστημα ξανά, μέσω του συνεδρίου της ΝΔ"

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΕ GREEK-ENGLISHO Πρέσβης της Ελλάδος στην Αυστραλία κ. Χαράλαμπος Δαφαράνος, συνοδευόμενος από τον Γενικό Πρόξενο της Ελλάδος στο Σύδνεϋ κ. Βασίλειο Τόλιο και τον Συντονιστή Εκπαίδευσης κ. Βασίλειο Γκόκα, πραγματοποίησαν επίσκεψη στα κεντρικά Γραφεία της ACARA στο Σίδνεϊ .

Εντονες αντιδράσεις για το «παιδομάζωμα»

Συνεχίζει να προκαλεί η Χρυσή Αυγή. Αφού έκανε γνωστό πως «κατηχεί» στην ιδεολογία της ακόμη και εξάχρονα παιδιά Δημοτικού, δηλώνει τώρα πως «πολύ σύντομα ξεκινούν και μαθήματα Ιστορίας στα κατά τόπους γραφεία της με ελεύθερη προσέλευση για όλους τους Ελληνες», ενώ ο εκπρόσωπός της Ηλ. Κασιδιάρης επετέθη κατά των επικριτών της οργάνωσης κάνοντας λόγο για ανδρείκελα κομμάτων και καναλιών.Εν τω μεταξύ σοκ προκαλεί η αποκάλυψη πως η οργάνωση στρατολογεί μικρά παιδιά 6 - 10 ετών με το πρωτοφανές πρόγραμμα εκδηλώσεων που εγκαινίασε στην Αρτέμιδα της Αν. Αττικής.

Η Χρυσή Αυγή εισβάλλει στα σχολεία


Η Χρυσή Αυγή εισβάλλει στα σχολεία

Εδαφος κερδίζει διαρκώς η ιδεολογία του μίσους και της ακροδεξιάς βίας σε όλα τα σχολεία. Η εκπαιδευτική κοινότητα καταγράφει θορυβημένη κρούσματα εκφοβισμών, απειλών, συμπλοκών ακόμη και ξυλοδαρμών με θύτες μαθητές, οι οποίοι ενίοτε αναπαράγουν τη συνθηματολογία της Χρυσής Αυγής ή δηλώνουν συμπάθεια προς αυτή. Ανήλικοι μαθητές πραγματοποιούν ακόμη και... ελέγχους εθνικότητας έξω από σχολεία.

Αντίο ΛΑΟΣ!


Γράφει η Θάλεια Χούντα
Τον Αύγουστο που μας πέρασε, σε κάποια από τις συζητήσεις που είχα με τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ, του είχα τονίσει, ότι μέχρι τα Χριστούγεννα το κόμμα θα έπαυε να λειτουργεί. Αυτό υπάρχει και σε έγγραφη επικοινωνία, γιατί ... τα γραπτά μένουν. 
Η πορεία του ΛΑΟΣ ήταν ολοφάνερη, σε όσους γνώριζαν πρόσωπα και καταστάσεις. Η μετεκλογική πολιτική ήταν ανύπαρκτη, υπήρχε ένα μπέρδεμα ιδεών, μία προσπάθεια συγκερασμού συνιστωσών, οι οποίες δεν είχαν συνδετικό κρίκο μεταξύ τους και ένα κενό προσώπων, τα οποία θα μπορούσαν να ¨κουβαλήσουν¨ το όχημα.
Από το κόμμα του 2002 έμεινε μία μικρή παρέα, κατάλληλη για πολλά ίσως πράγματα, όχι όμως για πολιτική παράταξη.
 Το βασικότερο που έλειπε, ήταν η ταυτότητα.
Τόσα χρόνια κανένας δεν έκανε λόγο για τον Μελιγαλά, όταν όμως δημοσίευσα άρθρο μου, θυμήθηκαν την ¨δεξιά¨.
Τόσα χρόνια ήταν άλλη η πολιτική εντός Κοινοβουλίου για το μεταναστευτικό άλλη για τους διαδηλούντες έξωθεν αυτού – στους οποίους και έγινε σχετικός χαρακτηρισμός.
Τόσα χρόνια ήταν άλλη η οικονομική πολιτική, όταν όμως αποφασίστηκε η συμμετοχή στην συγκυβέρνηση και η υπογραφή του μνημονίου άλλαξαν τα πάντα, «το όνειρο της συμμετοχής σε κυβερνητικό σχήμα» πήρε σάρκα και οστά. Για την αποχώρηση από την συγκυβέρνηση και τις δικαιολογίες, ας είναι καλά, αυτός που το σκέφτηκε και σου επισήμανε τον τρόπο χειρισμού.
Τόσα χρόνια χάθηκε η επαφή με τον κόσμο, όταν όμως στο τόνισα και το κατάλαβες, είδαμε «ζωντανά» στον τηλεοπτικό δέκτη έναν συμπαθέστατο καφετζή και ένα ... παγκάκι! Αυτό μάλλον νοείται επιστροφή στον κόσμο.
Τόσα χρόνια όλα φαίνονταν ωραία από τον πέμπτο όροφο, όταν όμως σου τόνισα, ότι η πραγματικότητα αυτή είναι εικονική, πήγες στο ισόγειο με τις ίδιες σκέψεις.
Στο έχω αναφέρει πολλές φορές, αλλάζοντας το όνομα ενός κόμματος και κάνοντας ¨χαριτωμένα λογοπαίγνια¨, δεν θα καταφέρεις τίποτα. Τα πρόσωπα έχουν σημασία και όχι οι ευκαιριακές και ευτελείς ¨πατριωτικές¨ προσπάθειες εκμετάλλευσης. Τα πρόσωπα εν προκειμένω και ειδικότερα το ένα πρόσωπο παραμένει το ίδιο, με το παρελθόν του, τις καλές και τις άσχημες στιγμές του, το οποίο όμως ό,τι είχε να δώσει το έδωσε.
Ο κόσμος άλλαξε από την δεκαετία του '80, τα μέσα ενημέρωσης άλλαξαν από τις κρυφές κάμερες και τις κασέτες, η πολιτική άλλαξε άρδην και το κυριότερο άλλαξε η ζωή μας – και μάλιστα προς το πολύ χειρότερο. Σε αυτό έχεις ευθύνη και εσύ και όλοι το θυμόμαστε.
Στο είχα πει, ότι η Πατρίδα είναι μία και είναι ιερή. Δεν επιτρέπεται να ¨παίζεις¨ με αυτά τα πράγματα. Στο είχα πει, ότι είμαστε απέναντι και θα σε έφτανα στο σήμερα, στο πολιτικό τέλος, το οποίο θέλοντας να το αποφύγεις, κάνεις απεγνωσμένες κινήσεις.Το θεωρώ βέβαιο, ότι τώρα με πιστεύεις. Αντίο ... ΛΑΟΣ!

Να κάνουμε τα σπίτια μας νέα κρυφά σχολειά...Ο κυρ-Φώτης ο Κόντογλου υπήρξε ένας από τούς γνησιότερους εκφραστές τής ελληνορδοδόξου παραδόσεώς μας, την οποία είχε ως κύριο δέμα στο συγγραφικό και καλλιτεχνικό του έργο, αγωνίστηκε όσο λίγοι για την προάσπιση και την αναβίωσή της στηλιτεύοντας την ξενομανία και τον μιμητισμό, άλλα κυρίως τήρησε πιστά τις αρχές και τις αξίες της στον προσωπικό του βίο μέχρι το τέλος τής ζωής του… 
Έγραφε, λοιπόν, με διορατικότητα, εδώ και μισό αιώνα περίπου, προφητεύοντας σχεδόν την σύγχρονη τραγική μας διολίσθηση και κρίση:

Έκθεση σοκ της τρόικα: Ιδιωτικές εφορίες με καλά αμοιβόμενους κυνηγούς κεφαλώνΗ τέταρτη κοινή αποστολή τεχνικής βοήθειας του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ) και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής (ΕΕπ) πραγματοποίησε επίσκεψη στην Αθήνα από την 21 η ως την 31 η Ιανουαρίου 2013 . Επικεφαλής ήταν ο κ. Thomas Story από τη Διεύθυνση Δημοσιονομικών Υποθέσεων (ΔΔΥ) του ΔΝΤ, συμμετείχαν δε στελέχη του ΔΝΤ και της ΕΕπ, καθώς και ειδικοί εμπειρογνώμονες σε θέματα διαχείρισης εσόδων .

Οι επιδιώξεις της αποστολής ήταννα καταγράψει την πρόοδο που έχει σημειωθεί έναντι των δεικτώναπόδοσης στη φορολογική διοίκηση για το 2013, καθώς και την πρόοδο στη θεσμικήμεταρρύθμιση, να εξετάσει τις προτάσεις του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης (ΥΔΙΜΗΔ) για την αναδιάρθρωση της φορολογικής καιτελωνειακής οργάνωσης, και να επικαιροποιήσει το πρόγραμμα τεχνικής βοήθειας για την υποστήριξη της φορολογικής διοίκησης

Η έκθεση αναφέρει μεταξύ άλλων ότι:

Ομαδικές αποχωρήσεις από τον ΛΑΟΣ με βαρύτατες καταγγελίες.ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ......

(META ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΕΙ ????? ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ....)ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ
Προς τον Πρόεδρο του ΛΑΟΣ κ. Γ. Καρατζαφέρη
Με ευθύνη, αυτοσεβασμό και αξιοπρέπεια σας ανακοινώνουμε την αποχώρησή μας από τον ΛΑΟΣ. Οι λόγοι είναι καθαρά πολιτικοί και τους προσδιορίζουμε ως εξής:
1)Δεν δυνάμεθα πλέον να παρακολουθήσουμε τις εξωφρενικές ανακολουθίες σας! Με πρόσφατη δήλωσή σας χαιρετίζετε την νίκη του ΑΝΑΝ-στασιάδη στη Κύπρο έναντι της αριστεράς! Εσείς δεν πλέκατε το εγκώμιο υπέρ του «αριστερού» Χριστόφια; Ξεχάσατε ότι ο Αναστασιάδης ήταν υπέρμαχος του σχεδίου ΑΝΑΝ; Ότι είναι υπέρμαχος του κυπριακού μνημονίου υποταγής στην ΤΡΟΙΚΑ; Με την ίδια λογική αύριο θα σέρνεστε έξω από τον προθάλαμο κάθε διεφθαρμένης μνημονιακής εξουσίας…
2)Μετά από 8 μήνες, αφότου έγιναν οι εκλογές, παρόλες τις αλλεπάλληλες και αγωνιώδεις εκκλήσεις μας, δεν συνεδρίασε εξ αιτίας σας κανένα από τα συλλογικά όργανα του κόμματος.
Ούτε η επιβεβλημένη, κατά τα πολιτικά ειωθότα, Κεντρική Επιτροπή, ούτε η Εκτελεστική Γραμματεία, ούτε καν η πρώην κοινοβουλευτική ομάδα…Φυσικά ουδέποτε έγινε δεκτή η εισήγηση για προκήρυξη Συνεδρίου Θέσεων. Είναι απλό, η λήψη συλλογικών αποφάσεων είναι απαραίτητη για την συλλογική αποτελεσματικότητα στην δράση. Όταν τα συλλογικά όργανα είναι παροπλισμένα κάθε κόμμα αυτοδιαλύεται. Η προσπάθεια μας να ξαναζωντανέψει ο εσωκομματικός χώρος με την δραστηριοποίηση του Πολιτικού Συμβουλίου, παρόλες τις φιλότιμες προσπάθειες που επιδείξαμε, δεν αποδίδει πλέον λόγω του αρνητικού πολιτικού πλαισίου που επιβάλλει η ακυρωτική παρέμβαση εξωθεσμικών παραγόντων του προεδρικού περιβάλλοντος….
3) Η συντριπτική εκλογική απόρριψη του προσώπου σας και των πολιτικών σας παλινωδιών από το εκλογικό σώμα αντιμετωπίστηκε με εγωιστική τυφλότητα, ενώ θα έπρεπε να σας προβληματίσει, έτσι ώστε να διατυπώσετε τουλάχιστον ένα γενναίο, ολόψυχο συγγνώμη προς τον ελληνικό λαό και τον πατριωτικό κόσμο. Όμως, για κάθε σύγχρονο κόμμα είναι αυτονόητο ότι θα έπρεπε να γίνει απολογισμός, εκτίμηση των αιτίων της ήττας, ειλικρινής ανάληψη των ευθυνών, αναγνώριση των λαθών και χάραξη της νέας πορείας με νέο προγραμματισμό και σχέδιο δράσης!
4) Θα θυμάστε, βεβαίως, και την σχεδόν ομόφωνη αντίδραση της πρώην κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος ,που εναντιώθηκε με σφοδρότητα στην επέλαση των Μνημονίων και στην συγκρότηση της κυβέρνησης Παπαδήμου . Περιέργως, αγνοήσατε επιδεικτικά το προαναφερόμενο γεγονός και ακολουθήσατε την νεοφιλελεύθερη λογική των Βορίδη-Γεωργιάδη-Πλεύρη, χωρίς μάλιστα να αναλάβετε και την ευθύνη των επιλογών σας. Φτάσατε, μάλιστα, στο σημείο να τα βάζετε με τον ελληνικό λαό, γιατί δεν εμπιστεύεται, και ορθά, τους τροφίμους της Λέσχης Bilderberg ή της Τριμερούς.
5) Ξεκαθαρίσαμε σε όλους τους τόνους ότι δεν θα αποδεχθούμε την επανανομιμοποίηση της ΝΔ, ως κόμματος που θα μετονομαστεί σε Ευρωπαϊκό Συναγερμό, με πτέρυγες όλους τους κλεπτοκράτες του συστήματος ούτε οιαδήποτε τεχνητή μεταμόρφωσή της. Έτσι, η λογική «μας ακούει ο Γ. Παπανδρέου » και «μας συγχαίρει ο Πάγκαλος» είναι για εμάς απαράδεκτη και αμαυρώνει το καθαρό πατριωτικό συναίσθημα του λαού μας. Αντιθέτως, η ενότητα και η συνεργασία των πατριωτικών δυνάμεων είναι μονόδρομος για την επιβίωση των Ελλήνων και την διάσωση της εθνικής και ατομικής τους περιουσίας. Εξάλλου, σας υπενθυμίζουμε την ομόθυμη βούληση των συμμετεχόντων στο Πολιτικό Συμβούλιο, βάσει της οποίας: «Η θεωρία της συγκρότησης μετώπου από όλα τα αστικά κόμματα είναι η φύρδην μίγδην ένωση υπό την απειλή των ψευδών διλημμάτων. Μέσα σε αυτά θα κρυφτούν όλοι οι ένοχοι διαχειριστές του συστήματος. Επιμένουμε πέρα από τις ταμπέλες του παρελθόντος σε μια Δημοκρατική, Πατριωτική Συμπαράταξη, για την ανασύσταση του έθνους κράτους των Ελλήνων».
6) Αρνούμαστε να αποδεχτούμε, λόγω της δικής σας αναξιοπιστίας, την απομόνωση, περιχαράκωση και κοινωνική περιθωριοποίηση του κόμματος. Από την πλευρά σας, έκδηλη είναι η άρνηση συμπαράστασης στις κοινωνικές ομάδες που πλήττονται από την ανάλγητη πολιτική της τρικομματικής κυβέρνησης. Για παράδειγμα, ανεπίτρεπτη είναι η προσωπική σας απουσία από τους χώρους των αγωνιζομένων αγροτών, ενώ ιδιαίτερα προσβλητική για τους δημοσίους υπαλλήλους είναι η φράση σας «θα τους στείλω για βρούβες», αν και όλοι συνομολογούν την ανάγκη εξορθολογισμού του δημοσίου τομέα της χώρας. Με όλα αυτά η απαξίωση του κόμματος γιγαντώθηκε ανεπανόρθωτα. Επισημαίνουμε, μάλιστα, ότι παρά τις παροτρύνσεις μας η εκφορά της πολιτικής γραμμής του ΛΑΟΣ συνεχίστηκε με λάθος τρόπο, με γρίφους ήξεις- αφήξεις και με δελτία τύπου που επαναλαμβάνουν την παλαιά αποτυχημένη συνταγή του χρονογραφήματος.
7 )Δεν θέσαμε ποτέ ζήτημα ηγεσίας, καθότι είναι γνωστό πως κανείς μας δεν έχει τέτοιες φιλοδοξίες. Η αγωνία μας ήταν και είναι πάντα εθνική και πατριωτική.
Θεωρούμε, δυστυχώς, ότι δεν υπάρχει ίαση σε ένα κόμμα που, 13 χρόνια από την ίδρυση του, ακόμη διορίζει τις νομαρχιακές επιτροπές στην βάση του. Ο πολιτικός βοναπαρτισμός έχει τα όρια του. Δεν μπορούμε να αγωνιζόμαστε μάταια για αλλαγή νοοτροπίας, δίχως καμία προοπτική να εισακουσθούμε.
Και ενώ εμείς επισημαίνουμε την εσωκομματική κατάσταση, ο Ελληνικός Λαός υποφέρει και είναι στα όρια αντοχής και επιβίωσης. Ο ΛΑΟΣ δεν κατόρθωσε δυστυχώς να είναι σήμερα η ασπίδα του. Δεν βλέπει τον πολιτικό του ηγέτη να είναι ζωντανά δίπλα του, καθημερινά, στη γειτονιά και στο χώρο που βιώνει τα βάσανα του. Σας το προτείναμε και από φόβο, μη σας αποδοκιμάσουν, το απορρίψατε. Οι διαβουλεύσεις, για να διευρυνθούν οι πολιτικές συμμαχίες των πατριωτικών δυνάμεων, διεμβολίζονται μέχρι σήμερα από απροθυμία και ηγετικές εγωιστικές ασυμφωνίες. Εμείς δεν ευθυνόμαστε για αυτή την κατάληξη.
Επειδή έχουμε αποφασίσει να μην γίνουμε άλλοθι του συστήματος και επειδή δεν εισακουστήκαμε στο να γίνει σημαία μας το μέτωπο πολιτικής ηθικής και η τιμωρία των επίορκων πολιτικών, θα προχωρήσουμε αυτόνομα στην προώθηση αυτής της αναγκαιότητας. Δίχως κάθαρση δεν αναδεικνύεται εθνική ηγεσία!
Για μας δεν είναι κακός μόνο ο Σαμαράς, δεν είναι υπόλογος μόνο ο Βενιζέλος, δεν είναι εθνοαποδομητής μόνο ο Κουβέλης, είναι όλος ο ηγετικός κύκλος των μιζοκομμάτων. Δεν συζητούμε μαζί τους, δεν έχουμε καμία πολιτική συγγένεια με τα συμφέροντα που υπηρετούν. Δεν είμαστε με το σύστημα και δεν έχουμε, ούτε θα αποκτήσουμε, εταιρική σχέση μαζί του.
Θα πορευτούμε δυναμικά και δεν θα αποποιηθούμε των ιστορικών μας ευθυνών.
Για μας δεν υπάρχει αριστερά -δεν υπάρχει δεξιά! Υπάρχει μόνο η Ελλάδα!
Πιστοί στις αρχές μας θα συνεχίσουμε την προσπάθεια μας για την Ενότητα και την Συμπαράταξη των Δημοκρατικών Πατριωτικών και Αντιμνημονιακών Δυνάμεων.
Η συγκρότηση ενός Πατριωτικού Κέντρου για την Ελλάδα και τον Ελληνισμό επείγει όσο ποτέ άλλοτε.
Σας ευχόμαστε καλή τύχη.
Κανελλόπουλος Γιώργος, πρώην πρόεδρος Πολιτικού Συμβουλίου
Παπανδρέου-Παπαδάκη Ουρανία , πρώην βουλευτής
Σαρατσιώτης Δημήτρης, πρώην πρόεδρος Ιδρύματος Ίων Δραγούμης
Ροντούλης Αστέριος, Γραμματέας Κεντρικής Επιτροπής, πρώην βουλευτής
Χρυσανθακόπουλος Αλέξανδρος, πρώην βουλευτής

ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ........ ΣΙΓΑ ΠΟΥ Ο ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΚΑΡΟ OFFSHORES

ΘΑ ΚΑΤΑΣΧΕΘΕΙ ΑΜΕΣΑ Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ...

 
ΜΟΛΙΣ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΔΙΑΤΑΞΗ ΣΤΟ ΝΕΟ ΝΟΜΟ ΤΟΥ ΡΟΥΠΑΚΙΩΤΗ...
Το έργο δεν το έχει δει ακόμα ο Παπαγεωργόπουλος. Θα το δει από την καλή και την ανάποδη μόλις περάσει τις επόμενες μέρες η διάταξη του Ρουπακιώτη να μπορεί το Δημόσιο να προχωρήσει σε κατάσχεση κινητής και ακίνητης...
περιουσίας και λογαριασμών φυσικά, από την πρωτόδικη κατάδικη των ενόχων για οικονομικά εγκλήματα. Η διάταξη θα περάσει μέσα στο νομοσχέδιο για τα ναρκωτικά την επόμενη εβδομάδα. Ακόμα και εάν δεν βρεθούν τα χρήματα που ζητάει ο Μπουτάρης θα βρεθούν μέσω της περιουσίας του πρώην Δημάρχου. Και είναι αρκετά μεγάλη αυτή, γι αυτούς που ξέρουν πρόσωπα και πράγματα στην Θεσσαλονίκη...

Σοκ από την παλλαική αντί-σταση πληρωμών στο Δημόσιο. Τρύπα 600 εκατ. τον Φεβρουάριο!

Μια πρωτοφανής παλλαική αντίσταση στις πληρωμές των πολιτών προς το Δημόσιο απειλεί να τινάξει την κυβέρνηση του Χάρη Θεοχάρη στον αέρα. Πάνω από 60 εκατ. ευρώ είναι μόνο για τον Φεβρουάριο η τρύπα στα έσοδα του Δημοσίου.
 Ενός άθλιου και διεφθαρμένου Δημοσίου....
το οποίο δεν πήρε μία από την λίστα Λαγκάρντ (και τις υπόλοιπες λίστες) την ίδια στιγμή που κυνηγάει με κάθε τρόπο και απειλεί με φυλάκιση τους φτωχοδιάβολους.

Καρατζαφέρη η με τον σκύλο, η με την πίτα.
Επειδή μας προκάλεσε ο Καρατζαφερης πρέπει να δώσουμε μια απάντηση .Εεε λοιπόν δεν μπορεί να βάζεις το ψευτοδίλημμα ποιον προτιμάτε μεταξύ του προδότη δεξιού ΑΝΑNΣΤΑΣΙΑΔΗ και του μη προδότη αριστερού κυρίου χι, και εγώ ως δεξιός να στηρίξω τον προδότη. Αυτές οι δήθεν πολιτικές επιλογές μας καταστρέψανε. Στην περίπτωση σου δηλαδή του συγχαρητήριου μηνύματος στον άθλιο ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ έκανες την πολιτική πατάτα. Δεν γίνεται να είσαι και να στηρίζεις σωστά  τον Παπαδόπουλο, και τώρα  επειδή είναι δεξιός, με τον προδότη, για αν μην έρθει ο αριστερός. Αυτά τα έχουν καταδικάσει προ πολλού οι απλοί πολίτες. Ο άνθρωπος θα καταστρέψει την ΚΥΠΡΟ και εσύ είσαι μαζί του επειδή είναι… δεξιός. Και ο Παπαγωργοπουλος δεξιός ήταν .Και Ψωμιάδης δεξιός είναι. Και ο ..Λαυρεντιάδης δεξιός ήταν,  Και ο Βενιζέλος δεξιός είναι. Τι σημαίνει αυτό ;πας δεξιός Άγιος;  

Ο ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΙΣΩΣ Ο ΠΟΙΟ ΒΡΩΜΙΚΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ,ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΕΙΝΑΙ .... ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ

Ποιοι έφαγαν στο Ηράκλειο τα 76 ακίνητα φιλέτα επί δημαρχίας του Μ. Καρέλλη;Μια πρωτοφανής υπόθεση με πρωταγωνιστές το Βενιζέλειο Νοσοκομείο και τον δήμο Ηρακλείου

Πριν λίγο καιρό ο πρώην δήμαρχος Ηρακλείου Μ. Καρέλλης με επιστολή του στον τοπικό τύπο, επιτέθηκε κατά της Χρυσής Αυγής με ύβρεις και συκοφαντίες άνευ προηγουμένου. Ο δήμος Ηρακλείου είναι ένας δήμος ο οποίος έχει ταυτιστεί όσο κανείς άλλος με το αμαρτωλό πασοκικό παρελθόν του τόπου. Την δεκαετία του ’80 αμέσως μετά την εκλογή του Μ.Καρέλλη στην δημαρχία Ηρακλείου ο τότε «πολιτικός του προϊστάμενος» και πρωθυπουργός της χώρας Ανδρέας Παπανδρέου είπε το αμίμητο, "φωτογραφίζοντας" τον Μ. Καρέλλη: «Ακόμα και τον σκύλο μου να κατέβαζα στο Ηράκλειο θα κέρδιζε». Η δημαρχεία του Μ.Καρέλλη χαρακτηρίστηκε ως η πιο αποτυχημένη και η παντελής απουσία του από την καθημερινότητα τον χαρακτήρισε όπως θα χαρακτηρίζαμε κάποιον προπονητή ποδοσφαίρου ο οποίος κοιμάται στην άκρη του πάγκου. «Μυρωδιάς» δηλαδή… Ήταν όμως έτσι; Όχι, διότι τελικά όσο «μυρωδιάς» κι αν είναι ένας πασόκος την λαμογιά την έχει στο αίμα του. Το φως της δημοσιότητας λοιπόν βλέπει αυτές τις μέρες ένα μεγάλο σκάνδαλο επί εποχής του πράσινου δημάρχου Μ.Καρέλλη.

Μια τρελή όσο και σκανδαλώδης υπόθεση που αφορά στην παραχώρηση 76 ακινήτων- φιλέτων και δείχνει πώς «χάνονται» εκατομμύρια για τα ιδρύματα! Ήταν το 1987 που το Βενιζέλειο Νοσοκομείο αποφάσισε να χαρίσει ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά 76… φιλέτα γης, αγρούς, μετόχια, οικόπεδα, σπίτια και καταστήματα που είχε στη διάθεσή του-κυρίως από κληροδοτήματα – στο δήμο Ηρακλείου για να αξιοποιηθούν για κοινωφελείς σκοπούς “εντός των επόμενων τριών ετών”.

ΑΝΑΠΤΥΞΗ. ΧΑΖΑ ΠΑΙΔΙΑ ΧΑΡΑ ΓΕΜΑΤΑ...


Σε όποια γλώσσα και να γράψεις τις δυο λέξεις «ελληνική τραγωδία» στο google θα βγουν χιλιάδες σελίδες οι οποίες θα αναφέρονται όχι στους διάσημους τραγωδούς προγόνους μας, αλλά στην εικόνα της σημερινής Ελλάδας, που είναι ακριβώς αυτό. Τραγική. Ξένος τύπος, προσωπικές σελίδες,
φόρουμ, μπλογκ, βιντεάκια, μια ατέλειωτη αλυσίδα από αναφορές οι οποίες στη καλύτερη περίπτωση περιγράφουν την οικονομική δικτατορία που βιώνουν με πρωτοφανή αγριότητα οι Έλληνες, και στη χειρότερη των περιπτώση δηλώνουν με βεβαιότητα πως η Ελλάδα έχει ήδη γκρεμιστεί σε μια άβυσσο που μόνο οι θεοί της μπορούν να αποφασίσουν, στο πολύ μακρινό μέλλον, αν θα σηκώσει ξανά έστω και αμυδρά το κεφάλι προς τα πάνω.

Άνθρωποι με τηλεπάθεια και έκτη αίσθηση;


Οι λέξεις τηλεπάθεια και έκτη αίσθηση μας παραπέμπουν σε ταινίες επιστημονικής φαντασίας και μας κάνουν να αναρωτιόμαστε “μα καλά μπορεί να γίνουν αυτά τα πράγματα;” Και όμως με τη βοήθεια της τεχνολογίας σε λίγα χρόνια θα μπορούν να γίνουν και μάλιστα να εφαρμοστούν σε ανθρώπους. Θα μπορούν δηλαδή οι άνθρωποι να επικοινωνούν τηλεπαθητικά μεταξύ τους αλλά όχι μόνο αυτό. Ασθενείς με προβλήματα τύφλωσης, θα μπορούν να αντιλαμβάνονται τον χώρο σαν να βλέπουν.
Επιστήμονες ανακοίνωσαν στο ετήσιο συνέδριο της Αμερικανικής Ένωσης για την Προώθηση της Επιστήμης στη Βοστόνη, και δημοσίευσαν στο περιοδικό «Nature Communications», ότι κατάφεραν να εμφυτεύσουν στον εγκέφαλο ποντικών, ένα ειδικό μικροτσίπ, το οποίο έδωσε στα ζώα μια “έκτη αίσθηση” και τους επίτρεψε να βλέπουν το υπέρυθρο φως το οποίο σε φυσιολογικές συνθήκες είναι αόρατο από το μάτι.
Ομάδα επιστημόνων με επικεφαλής τον βραζιλιανικής καταγωγής καθηγητή νευροβιολογίας Μιγκέλ Νικολέλις του πανεπιστημίου Ντιούκ της Β. Καρολίνα, προσάρμοσαν στο κεφάλι των πειραματόζωων υπέρυθρους αισθητήρες, οι οποίοι μέσω μικροσκοπικών ηλεκτροδίων συνδέθηκαν με το τμήμα εκείνο του εγκεφάλου τους που επεξεργάζεται τις πληροφορίες της αφής. Όταν τα ζώα δέχονταν υπέρυθρα σήματα, ο εγκέφαλός τους τα ερμήνευε ως ερεθίσματα αφής. Δηλαδή όχι μόνο έβλεπαν το αόρατο φως αλλά το άγγιζαν κιόλας. Πιο σωστά το αισθάνονταν.
Κάποιοι άνθρωποι διαθέτουν το σπανιότατο χάρισμα της συναισθησίας, δηλαδή μπορούν να μυρίσουν τα χρώματα ή να δουν τη μουσική. Ο επικεφαλής καθηγητής Μ. Νικολέλις, τόνισε πως με την διαδικασία αυτή, στο μέλλον κάποιος τυφλός άνθρωπος με κατεστραμμένο οπτικό εγκεφαλικό φλοιό θα μπορούσε να δει ξανά μέσω ενός ηλεκτρονικού ματιού, το οποίο θα λάμβανε οπτικά σήματα και θα τα επεξεργαζόταν σε άλλη εγκεφαλική περιοχή (για την αφή). Και συνέχισε: «αυτό που κάναμε, δείχνει πως ο ενήλικος εγκέφαλος μπορεί να αποκτήσει νέες ικανότητες, που ποτέ πριν δεν έχουν βιωθεί από ένα ζώο».
Ο καθηγητής έριξε όμως και μια “βόμβα” δίχως να μπει σε λεπτομέρειες. Ανακοίνωσε ότι η ερευνητική ομάδα του πέτυχε την πρώτη διεπαφή «από εγκέφαλο σε εγκέφαλο», μεταδίδοντας για πρώτη φορά απευθείας εγκεφαλικά σήματα από ένα ζώο σε ένα άλλο ζώο. Αυτό σημαίνει ότι σε κάποια στιγμή σαν τηλεπάθεια, θα μπορούν οι εγκέφαλοι να επικοινωνούν μεταξύ τους απευθείας. Σκεφτείτε το λίγο...

Σκύψε το κεφάλι, γονάτισε, άπλωσε το χέρι και ικέτεψε

Από τον Χρήστο Επαμ. Κυργιάκη

Σκύψε το κεφάλι και περπάτα κι όταν κουραστείς γονάτισε κι όταν γονατίσεις άπλωσε το χέρι και ικέτεψε. Πού ξέρεις; Μπορεί να κερδίσεις τον οίκτο τους και να γλυτώσεις το κεφάλι σου. Μόνο αυτό. Την ψυχή σου την έχεις χάσει προ πολλού. Στην έχουν κλέψει. Τους άφησες να στην κλέψουν χωρίς μάχη. Τους την παρέδωσες, είναι το πιο σωστό.

Και τώρα πού θα πας χωρίς ψυχή; Πώς θα...
ζήσεις χωρίς ψυχή; Πώς θα χαρείς; Πώς θα κλάψεις; Πώς θα πετάξεις;
Αποδέχτηκες τα λόγια τους πως τάχα είναι παράνομο να θέλεις, πως είναι παράνομο να έχεις ανάγκες, πως δεν επιτρέπεται να ονειρεύεσαι γιατί τα δικά σου όνειρα τους λιγοστεύουν τα κέρδη, τους ελαττώνουν τη χλιδή, τους θαμπώνουν τη λάμψη. Την έχουν ανάγκη αυτή τη λάμψη την εκτυφλωτική για να μη φαίνεται η ασχήμια τους για να μη φαίνεται το κενό τους για να κρύβουν από πίσω της τον πλούτο, για να σε κάνουν να τους ζηλεύεις και να θέλεις να γίνεις σαν κι αυτούς. Έτσι, δεν θα σκεφτείς ποτέ να τους ανατρέψεις.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...