Δευτέρα, 4 Μαρτίου 2013

Το «μυστικό» της Οξιάς

O πρωθυπουργός έχει ζητήσει να διευθετηθεί άμεσα το πρόβλημα δόμησης στην βραχονησίδα Οξιά, 

που αποτελεί το βασικό εμπόδιο στα σχέδια του ΕμίρηΑποφασισμένος να μην κάνει ούτε βήμα πίσω από την πολιτική των αποκρατικοποιήσεων που έχει εξαγγείλει, φέρεται ο πρωθυπουργός.
O κ. Αντώνης Σαμαράς, ακόμα και μετά την προ ημερησίας διάταξης συζήτηση στη Βουλή, κατά τη διάρκεια της οποίας δέχθηκε επίθεση από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα ότι υποθάλπει «πειρατές - επενδυτές», δείχνει ... διατεθειμένος να συνεχίσει στο ίδιο μοτίβο, αν χρειασθεί και με προσωπικές παρεμβάσεις, για να διευκολύνει την έλευση ξένων κεφαλαίων στη χώρα.

ΠΛΗΡΕΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΦΑΚΕΛΛΩΜΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2013


«Ποδαρικό» με ηλεκτρονικό φακέλωμα κάθε οικονομικής δραστηριότητας επιφυλάσσει για τους Έλληνες το 2013. 

Έως τις 20 Δεκεμβρίου θα πρέπει να έχουν αποστείλει σε ηλεκτρονική μορφή στη ΓΓΠΣ κάθε στοιχείο συναλλαγών των πελατών τους, όλες οι τράπεζες, τα θεραπευτήρια, οι ΔΕΚΟ, οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας, οι ασφαλιστικές εταιρίες και τα Ταμεία.
 Με τα στοιχεία αυτά θα ξεκινήσουν από τις αρχές του νέου έτους μαζικές διασταυρώσεις για το πόθεν έσχες μισθωτών, συνταξιούχων, ελευθέρων επαγγελματιών, μετά και την υποβολή των δηλώσεων Ε9 και Περιουσιολογίου.
Με απόφαση που εξέδωσε, στο στόχαστρο μπαίνουν και τα ιδιωτικά εκπαιδευτήρια από τα οποία ζητούνται ο ΑΦΜ και το ονοματεπώνυμο των πελατών τους μαζί με τα καταβληθέντα δίδακτρα. 
 Ειδικά για τις τράπεζες, το υπουργείο Οικονομικών ζητεί και αναδρομικά στοιχεία από το 2009 που αφορούν στην ύπαρξη-κίνηση επενδυτικών χαρτοφυλακίων, δηλαδή επενδύσεις σε αμοιβαία, μετοχές, ομόλογα, πολύτιμα μέταλλα, στην ύπαρξη θυρίδων και στην αγορά χρυσών λιρών-ράβδων χρυσού.
Ποιοι θα στείλουν στοιχεία

Ελληνοτουρκικές συναντήσεις κορυφής χωρίς… Ελληνική σημαία

Ο Αντώνης Σαμαράς καθώς και τα μέλη της Ελληνικής αντιπροσωπείας που συνοδεύουν τον Έλληνα πρωθυπουργό, συναντήθηκαν με τον Πρόεδρο της Τουρκίας, Αμπτουλάχ Γκιουλ, ωστόσο, όπως θα διαπιστώσετε και από τις φωτογραφίες, από το πλάνο λείπει η Ελληνική Σημαία. Πίσω από τον Τούρκο πρόεδρο υπάρχουν μόνο δύο τουρκικές σημαίες.
Σε ανάλογες επισκέψεις πάντως Τούρκων αξιωματούχων στην χώρα μας, υπάρχουν πάντα οι σημαίες και των δύο κρατών, όπως συμβαίνει και σε κάθε άλλη περίπτωση επίσκεψης ηγέτη ξένου κράτους.

Πρόκληση λαθροέποικου: "Μας έμαθαν ότι η Ελλάδα είναι μια φιλόξενη χώρα.. Απαιτούμε δωρέαν φαγητό και σπίτι" ( ΒΙΝΤΕΟ )


Απίστευτες δηλώσεις ενός κογκολέζου σε μια "αντιρατσιστική" ημερίδα του Κωνσταντίνου για τις απαιτήσεις-αιτιάσεις των λαθροεποίκων...

ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΑΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΝΗΣΙ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ!

Ντοκουμέντο! Το νησί όπως φαίνεται 
από τον Αυλώνα, στην Αλβανία

Read More
ΧΑΡΙΝ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ Η ΑΛΒΑΝΙΑ ΚΑΘΟΡΙΣΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΑΟΖ ΓΙΑ ΕΞΟΡΥΞΗ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ!
ΟΙ ...ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΕΣ ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΗΝ ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ 20ου ΑΙΩΝΑ!
Ε. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Α' ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΑΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΝΗΣΙ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ!

Η περίπτωση των σημερινών δωσιλόγων, βεβαίως και δεν είναι μοναδική. Έχει την αρχή της πολλά χρόνια πίσω. Στην αυγή του 20ου αιώνα και συγκεκριμένα στα 1914. Τότε, οι Ελευθέριος Βενιζέλος και βασιλιάς Κωνσταντίνος Α' άνοιγαν την κερκόπορτα με την παραχώρηση ελληνικής γης στους Αλβανούς!

ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ....«ΕΜΠΛΕΞΕ»


Διαβάστε και διαδώστε : δεν έρχεται…ήρθε
Έως τις 20 Δεκεμβρίου θα πρέπει να έχουν αποστείλει σε ηλεκτρονική μορφή στη ΓΓΠΣ κάθε στοιχείο συναλλαγών των πελατών τους, όλες οι τράπεζες, τα θεραπευτήρια, οι ΔΕΚΟ, οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας, οι ασφαλιστικές εταιρίες και τα Ταμεία.
Με τα στοιχεία αυτά θα ξεκινήσουν από τις αρχές του νέου έτους μαζικές διασταυρώσεις για το πόθεν έσχες μισθωτών, συνταξιούχων, ελευθέρων επαγγελματιών, μετά και την υποβολή των δηλώσεων Ε9 και Περιουσιολογίου.
Με απόφαση που εξέδωσε, στο στόχαστρο μπαίνουν και τα ιδιωτικά εκπαιδευτήρια από τα οποία ζητούνται ο ΑΦΜ και το ονοματεπώνυμο των πελατών τους μαζί με τα καταβληθέντα δίδακτρα.
Ειδικά για τις τράπεζες, το υπουργείο Οικονομικών ζητεί και αναδρομικά στοιχεία από το 2009 που αφορούν στην ύπαρξη-κίνηση επενδυτικών χαρτοφυλακίων, δηλαδή επενδύσεις σε αμοιβαία, μετοχές, ομόλογα, πολύτιμα μέταλλα, στην ύπαρξη θυρίδων και στην αγορά χρυσών λιρών-ράβδων χρυσού.
Ποιοι θα στείλουν στοιχεία

Νέος Νόμος του Κράτους: «όποιος δεν είναι απολύτως υγιής θα υφίσταται ευθανασία για να μην επιβαρύνει το Δημόσιο Ταμείο»


Και γιατί σας φαίνεται παράλογο;
Θα υπάρξει μήπως Πολιτικός να μην τον ψηφίσει – αν έτσι αποφασίσουν «κάποια κέντρα» - ή κάποιο από τα όργανα επιβολής τάξεως και Δικαιοσύνης να μην τον εφαρμόσει;...«Ο Νόμος είναι Νόμος» θα πουν και θα σας περάσουν τις χειροπέδες όπως ήδη κάνουν μέχρι τώρα σε οτιδήποτε ανόσιο και φονικό κάνει Νόμο του Κράτους η Πολιτεία των Ελλήνων(;) Πολιτικών.

ΤΩΡΑ - ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΚΗ !!


Επτά χρόνια κάθειρξης, πρόστιμο 520.000 ευρώ και δήμευση του ακινήτου του στη Διονυσίου Αεροπαγίτου, είναι η απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, για τον ...
πρώην υπουργό Ακη Τσοχατζόπουλος, για την υπόθεση ανακριβούς δήλωσης «πόθεν έσχες».

Η απόφαση δεν έχει ανασταλτικό χαρακτήρα και ο πρώην υπουργός θα μεταφερθεί στις φυλακές για να εκτίσει την ποινή του.

Νωρίτερα, κατά την αγόρευση του ο εισαγγελέας, που έκρινε ότι απέκρυψε με δόλο περιουσιακά στοιχεία από το πόθεν έσχες του 2006, ο Ακης Τσοχατζόπουλος αντιμετωπίζει τη μεγίστη των ποινών, δηλαδή 10 χρόνια κάθειρξη.

Ο Σαμαράς χειροκροτεί Βενιζέλο. Η Φώτο όνειδος για τους Νεοδημοκράτες

Σε όλα τα φύλλα των εφημερίδων και δη των παραταξιακών "παίζει" η φωτογραφία όνειδος για τους Νεοδημοκράτες με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά να χειροκροτεί τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο. Η παρέα του κ. Σαμαρά έχει πάρει.... οριστικό διαζύγιο με την ψυχή της παράταξης που φυλλορροεί από τα τερτίπια του Αντωνάκη και μετατρέπει -με τον σύμβουλο του Σημίτη κ. Στουρνάρα και τον εκλεκτό του Βενιζέλου κ. Θεοχάρη- τη ΝΔ σε Σημιτικό Παραμάγαζο.

Εισαγγελέας για Άκη: Να κριθεί ένοχος - Όλοι οι διάλογοι


Καταπέλτης ο εισαγγελέας κατά ΤσοχατζόπουλουΣε λίγη ώρα αναμένεται η απόφαση του δικαστηρίου για τον Ακη Τσοχατζόπουλο, ο οποίος κατηγορείται για ψευδές πόθεν έσχες. Την ενοχή του προτείνει ο εισαγγελέας... Διαβάστε τους διαλόγους ανάμεσα στον πρώην υπουργό και τον εισαγγελέα: Εισαγγελέας: Για δικονομικούς λόγους, όχι το χέρι στη τσέπη. Μήπως μπορεί ο κατηγορούμενος να βγάλει το χέρι απο τη τσέπη;....

Τσοχατζόπουλος: Λυπάμαι, αυτό είναι έλλειψη σεβασμού. Με ενοχλεί αυτή η παρέμβασή σας. Δεν καταλαβαίνω το λόγο.
Στη συνέχεια ο πρώην υπουργός τόνισε για το πόθεν έσχες: Οφείλεται σε άγνοια το ότι συνέχισαν και μετά το 2003 που άλλαξε ο νόμος και προέβλεπε ότι έπρεπε να τα δηλώνουμε εώς 30 Ιουνίου του ίδιου έτους.
Προεδρεύων: Δεν εισασταν τόσα χρόνια βουλευτής; Δεν σας αφορούσε ο νόμος;
Τσοχατζόπουλος: Κι επειδή; Έχουμε συνεργάτες, λογιστές.
Προεδρεύων: Εσείς δηλώνετε.
Τσοχατζόπουλος: Ναι αλλά αυτή ήταν η πρακτική. Αυτή είναι η αλήθεια.
Προεδρεύων: Σας κάλεσαν από τη Βουλή και αρνηθήκατε.

ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ! ΙΔΟΥ ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ!!!


ΟΙ «ΕΘΝΟΠΑΤΕΡΕΣ» ΤΣΑΚΙΖΟΥΝ ΤΟ ΛΑΟ ΜΕ ΜΕΤΡΑ, ΕΝΩ ΟΛΑ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΑΝΕΙΑΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ!
· Υπέγραψαν δανειακές συμβάσεις χωρίς ποσά και ημερομηνίες!! Τελίτσες υπέγραφαν σαν να
έπαιζαν τρίλιζα!!!
Το έγκλημα που συντελείται σε βάρος του λαού ξεπερνά κάθε φαντασία. Δεν έχει προηγούμενο. Τα τρία Μνημόνια και τα συνοδεύοντα αυτά δανειακές συμβάσεις, είναι κυριολεκτικά στον αέρα. Είτε δεν ψηφίστηκαν από τα 3/5 της Βουλής όπως ορίζει το Σύνταγμα είτε όταν πέρασαν με πάνω από 180 ψήφους, ψηφίστηκαν ως προσχέδια και όχι ως δανειακές συμβάσεις. Συνεπώς, το ΠΑΣΟΚ πρώτα και η τρικομματική κυβέρνηση σήμερα εφαρμόζουν επί τρία χρόνια βάρβαρα μέτρα σε βάρος του λαού, έχουν οδηγήσει στην εξαθλίωση πάνω από 3 εκατομμύρια Έλληνες και στην αυτοκτονία περίπου 4000 συμπατριώτες μας, έχοντας συνάψει ...
Μνημόνια και δανειακές συμβάσεις που είναι όλα παράνομα! Τα ντοκουμέντα που παρουσιάζουμε είναι συγκλονιστικά, προκαλώντας αλγεινή εντύπωση όχι μόνο για τα κόμματα που νομιμοποίησαν τις επαίσχυντες παρανομίες αλλά και για τα κόμματα της αντιπολίτευσης, τα λεγόμενα αντιμνημονιακά! Εφόσον διακηρύσσουν την αντιμνημονιακή τους πολιτική, πώς είναι δυνατόν να επιτρέπουν να συντελείται μέσα στο Κοινοβούλιο εν ψυχρώ έγκλημα σε βάρος του λαού, χωρίς να εγκαταλείπουν τα έδρανα της βουλής ώστε να προκαλέσουν την πτώση της κυβέρνησης; ΣΥΡΙΖΑ, «Ανεξάρτητοι Έλληνες», Χρυσή Αυγή και ΚΚΕ, αφού τάσσονται κατά των Μνημονίων, των βάρβαρων μέτρων εξαθλίωσης του κόσμου και κατά της παραχώρησης εθνικής κυριαρχίας, θα έπρεπε άμεσα να αποχωρήσουν από το Κοινοβούλιο και να μην επιτρέψουν να συνεχίζεται το έγκλημα σε βάρος του τόπου και του πολύπαθου λαού!
Ιδού λοιπόν τα ντοκουμέντα που καταδεικνύουν ότι όσα βιώνει ο λαός τα τελευταία τρία χρόνια είναι απότοκα παράνομων ενεργειών από το ίδιο το Κοινοβούλιο!

Ρε ΠΑΠΑΡΕΣ σκοτώνεται κόσμος...!!!


Η ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΑΝΑΛΓΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΛΗΤΕΙΑΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΝΕΡΓΙΑ , ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΠΕΡΝΕΙ … ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ !!
Που θα πάει ακόμα η πολιτική της αλητείας και της αναλγησίας;
Δεν καταλαβαίνουν πλέον εσωτερική και εξωτερική τρόικα ότι … σκοτώνουν καθημερινά τον Ελληνικό λαό για να πιουν το αίμα του οι διεθνείς τοκογλύφοι , οι αδίστακτοι σύγχρονοι δράκουλες με το όνομα “Αγορές”;
Δυο παλληκάρια νεκρά και άλλα τρία χαροπαλεύουν στην Λάρισα γιατί δεν μπορούσαν να αγοράσουν πετρέλαιο να ζεσταθούν και είχαν φτιάξει αυτοσχέδιο μαγκάλι μέσα στο σπίτι τους στο κέντρο της Λάρισας.
Όλοι τους από λαϊκές οικογένειες (οι 2 παιδιά μεταναστών) που θυσιάζοντας αυτά που δεν έχουν, έστειλαν τα παιδιά τους να σπουδάσουν σε ένα ίδρυμα που χαροπαλεύει και το ίδιο.
Παρόλα αυτά, δεν μπόρεσαν να προσφέρουν στα παιδιά τους θέρμανση αυτόν τον χειμώνα και τα έχασαν.
Η είδηση έχει παγώσει όλη την Ελλάδα!
Βεβαίως κάνει από σήμερα και τον γύρο του κόσμου δείχνοντας την απελπιστική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο Ελληνικός λαός.
Ο Ελληνικός λαός που πρέπει επιτέλους να βγει από το καβούκι του και το βουβό μοιρολόι του , να σηκωθεί από τον καναπέ και να ξεχυθεί στους δρόμους για να ανατρέψει αυτήν την αντιλαϊκή-εγκληματική πολιτική σε βάρος του.

Μήνυμα ξεσηκωμού με το πύρινο κήρυγμα του παπά Ανδρέα στα Ανώγεια

Πύρινο κήρυγμα εναντίον της τρόικας για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στην Ελλάδα εκφώνησε χτες το πρωί στην εκκλησία του Αϊ Γιώργη ο παπά Ανδρέας Κεφαλογιάννης, στο μνημόσυνο του Νταρολευτέρη.
Ο παπά Ανδρέας εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά του ΔΝΤ και της Ε.Ε. καλώντας το λαό να αντισταθεί απέναντι σε αυτούς, που όπως είπε, πίνουν το αίμα του λαού με φόρους και χαράτσια. Τόνισε μεταξύ άλλων ότι κάποιοι πρέπει να απολογηθούν και να τιμωρηθούν για την τεράστια φτώχεια, την ατελείωτη εξαθλίωση, τα 2 εκατομμύρια άνεργους, τους χιλιάδες άστεγους, τις χιλιάδες των πολιτών που περιμένουν στα συσσίτια και για τις 3.500 αυτοκτονίες σε όλη τη χώρα.
Ολόκληρο το κήρυγμα έχει ως εξής...

ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ
ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΣΚΥΛΙΑ ΚΑΙ ΓΑΤΕΣ!
Δεν πρόκειται περί πλάκας. Ψάχνουν τρόπο να βάλουν τέλος σε όσους έχουν κατοικίδια ειδικότερα σκυλιά και γάτες.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ ΣΤΗΝ ΜΕΡΚΕΛ‏Στο κέντρο του περιθωρίου

Του Περικλή Κοροβέση

Συνήθως, όταν μιλάμε για φασισμό και ναζισμό, αναφερόμαστε περισσότερο στις γενοκτονίες, τα
ολοκαυτώματα, τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, γενικά στον εγκληματικό αντιανθρωπισμό τους και λιγότερο ή καθόλου στην οικονομική πολιτική τους. Αλήθεια, πώς θα ήταν σήμερα η Ευρώπη αν είχε νικήσει ο Χίτλερ και είχε εγκαθιδρύσει την αυτοκρατορία του; Σε τι θα διέφερε η χιτλερική οικονομία για την Ευρώπη από την πολιτική της Μέρκελ; Ο έγκυρος και αγαπητός ιστορικός στην Ελλάδα, Μαρκ Μαζάουερ στο βιβλίο του «Η Αυτοκρατορία του Χίτλερ. Ναζιστική εξουσία στην κατοχική Ευρώπη» (εκδ. «Αλεξάνδρεια», 2009) μελετά σε βάθος τα οικονομικά σχέδια του Χίτλερ για τη μεταπολεμική Ευρώπη. Η Γερμανία σε σχέση με τις άλλες ιμπεριαλιστικές χώρες ενοποιήθηκε αργά. Από το 1871 μέχρι τον Α΄ Παγκόσμιο Πόλεμο κατέκτησε Ναμίμπια, Τανζανία, Τόγκο, Καμερούν, Νέα Γουινέα και κάποια νησιά στον Ειρηνικό Ωκεανό. Με την καταστροφική ήττα της, η Γερμανία, το 1918, χάνει όλες τις αποικίες της, που τις παίρνουν λάφυρο οι νικητές.

ΕΡΕΥΝΑ:ΔΙΑΒΑΣΤΕ 21 ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΕΣ ΤΡΟΦΕΣ .ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΟΥΝΕ ΠΟΤΕ ΟΙ ΙΑΤΡΟΙΈχουν γραφτεί πολλά άρθρα για τις αντικαρκινικές δράσεις διαφόρων τροφών. Σκεφτήκαμε λοιπόν να τις εντάξουμε όλες σε μία και μοναδική λίστα για να μπορείτε να τη συμβουλεύεστε και να είναι εύκολα προσβάσιμη. Προσθέτοντας αυτές τις τροφές στο καθημερινό σας διαιτολόγιο, μπορείτε να
μειώσετε πολύ σημαντικά τις πιθανότητες να νοσήσετε εσείς ή οι αγαπημένοι σας.Εχθροί του καρκίνου
Τα φυτοχημικά συστατικά θεωρούνται υπεύθυνα για την αντικαρκινική δράση πολλών τροφών. Ουσιαστικά, πρόκειται για στοιχεία που θωρακίζουν τα φυτά απέναντι στις
μικροβιακές εισβολές και τις λοιμώξεις, ενώ προστατεύουν και το δικό μας σώμα, προφυλάσσοντας τα θρεπτικά συστατικά των τροφών στη διαδρομή τους κατά την πέψη, ώστε να φτάσουν ακέραια στο λεπτό έντερο και να απορροφηθούν από τον οργανισμό. Έχουν αντιοξειδωτική δράση και φαίνεται ότι συμβάλλουν στη μείωση του κινδύνου εμφάνισης καρδιαγγειακών νοσημάτων, καρκίνου και άλλων χρόνιων παθήσεων. Στα φυτοχημικά συστατικά (περιέχονται κυρίως σε φρούτα και λαχανικά) ανήκουν, μεταξύ άλλων, οι πολυφαινόλες, τα φλαβονοειδή και τα καροτενοειδή.

Αλέκο ….η σιωπή είναι ..χρυσός
"Δεν πρόκειται να ασχοληθώ με κανένα κόμμα"... δηλώνει ο παραιτηθείς από το κόμμα, πρώην βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ. Ο Αλέκος Χρυσανθακόπουλος τονίζει ότι "δεν επιδιώκω καμία προσέγγιση με κανέναν. Θα ασχοληθώ μόνο με το forum που έχω για την Εθνική στρατηγική, το οποίο τονίζω πως δεν πρόκειται να μετεξελιχθεί σε τίποτα και θα παραμείνει ως έχει" Παράλληλα ρίχνει το καρφί για την πολιτική του Καρατζαφέρη, λέγοντας πως αποτελεί "κομματική πλαστελίνη και το μόνο που επιδιώκει είναι η ένταξη του στο σύστημα ξανά, μέσω του συνεδρίου της ΝΔ" Τέλος ο πρώην βουλευτής τονίζει πως έχει φίλους σε όλα τα κόμμα που ανήκουν στο πατριωτικό χώρο, αλλά δεν πρόκειται στο άμεσο μέλλον να εμπλακεί με κάποιο κόμμα.

Σαμαλι πολιτικο!

Σαμαλι  πολιτικο!

Υλικά
½ κιλό σιμιγδάλι ψιλό
½ κιλό σιμιγδάλι χονδρό
1 γιαούρτι total (ή, 200 gr στραγγιστό γιαούρτι)
2 νεροπότηρα ζάχαρη
2 ½ νεροπότηρα χλιαρό νερό
1 κουταλάκι του γλυκού μαστίχα Χίου
2 βανίλιες
2 φακελάκια μπέικιν πάουντερ
1 κουταλάκι του γλυκού αλεύρι για όλες τις χρήσεις

Σιρόπι
1 κιλό ζάχαρη
4 ποτήρια νερό
φλούδα από ένα πορτοκάλι

Εκτέλεση
Η παρασκευή αυτού του γλυκού είναι πανεύκολη.
Θρυμματίζουμε με τον πλάστη, στον πάγκο τηςκουζίνας, τη μαστίχα Χίου με το ένα κουταλάκι αλεύρι και με ένα κουταλάκι ζάχαρη (η ποσότητα αφαιρείται από εκείνη, των δύο νεροπότηρων, που αναφέρεται στα υλικά), μέχρι να γίνει σκόνη.

Σε ένα μεγάλο μπωλ, ρίχνουμε τη ζάχαρη, το ψιλό και το χονδρό σιμιγδάλι, τις βανίλιες, την τριμμένη μαστίχα και το μπέικιν πάουντερ.

Φοράμε γάντια μιας χρήσης, ρίχνουμε το γιαούρτι ακριβώς πάνω στο μπέικιν πάουντερ και συνεχίζουε με το χλιαρό νερό, ρίχνοντας λίγο λίγο κάθε φορά, πάνω στο γιαούρτι, προσπαθώντας με το άλλο χέρι να διαλύσουμε το γιαούρτι με το νερό, το μπέικιν, τις βανίλιες και τη μαστίχα, δίχως ν' ανακατευτεί πάρα πολύ το μείγμα αυτό με το σιμιγδάλι.

Θα δούμε ότι το γιαούρτι, ανακατεμένο με το χλιαρό νερό, θ' αρχίσει να αφρίζει στην επαφή του με το μπέικιν πάουντερ.

Αφού ρίξουμε όλο το νερό, τότε ανακατεύουμε το υγρό με το υπόλοιπο μείγμα σιμιγδάλι - ζάχαρη, απαλά. Όταν ομογενοποιηθεί, το ρίχνουμε στο τετράγωνο ταψί της κουζίνας - που δεν είναι απαραίτητο να το λαδώσουμε - και το στρώνουμε με το χέρι μας σε όλο το ταψί.

Χτυπάμε μερικές φορές το ταψί πάνω στον πάγκο της κουζίνας μέχρι να γίνει λεία η επιφάνεια και το βάζουμε στο φούρνο, που έχουμε προθερμάνει στους 180°.

Όλο το μυστικό αυτού του γλυκού είναι στο ψήσιμο γιατί, όσοι έχουν προσπαθήσει να το φτιάξουν, το πρόβλημα που συναντούν είναι ότι όταν ολοκληρωθεί το ψήσιμό του δεν μπορούν να το κόψουν, διότι η επιφάνειά του έχει σκληρύνει! Για να το αποφύγουμε αυτό, το αφήνουμε 10' - 15' (ανάλογα με το πώς ψήνει ο φούρνος μας) μέχρι να πάρει ένα χρυσαφί - κανελί χρώμα. Τότε, το βγάζουμε άφοβα από το φούρνο (διότι το σάμαλι δεν "πέφτει") και το χαράζουμε σε μεγάλα κομμάτια, κάνοντας γραμμές πρώτα οριζόντια και μετά κάθετα.

Εν συνεχεία, κόβουμε διαγώνια τα τετράγωνα αυτά κομμάτια.

Βάζουμε και πάλι στο φούρνο και ψήνουμε για άλλα 25' - 30' (ανάλογα με το φούρνο), μέχρι να πάρει σε όλη την επιφάνειά του ένα έντονο, καφέ χρώμα.

Βγάζουμε από το φούρνο και ρίχνουμε το ζεστό σιρόπι, όλο μαζί.

Σιρόπι


Ρίχνουμε στην κατσαρόλα το νερό, έπειτα τη ζάχαρη και τη φλούδα του πορτοκαλιού, ανάβουμε τη φωτιά και μετράμε 4' από τη στιγμή που θα πάρει την πρώτη βράση.

Το σβήνουμε και το ρίχνουμε στο γλυκό.

Όταν το γλυκό "πιει" όλο το σιρόπι και, αφού κρυώσει, το κόβουμε καλά μέχρι κάτω.


Υλικά
½ κιλό σιμιγδάλι ψιλό
½ κιλό σιμιγδάλι χονδρό
1 γιαούρτι total (ή, 200 gr στραγγιστό γιαούρτι)
2 νεροπότηρα ζάχαρη
2 ½ νεροπότηρα χλιαρό νερό
1 κουταλάκι του γλυκού μαστίχα Χίου
2 βανίλιες
2 φακελάκια μπέικιν πάουντερ
1 κουταλάκι του γλυκού αλεύρι για όλες τις χρήσεις

Σιρόπι
1 κιλό ζάχαρη
4 ποτήρια νερό
φλούδα από ένα πορτοκάλι

Εκτέλεση
Η παρασκευή αυτού του γλυκού είναι πανεύκολη.
Θρυμματίζουμε με τον πλάστη, στον πάγκο τηςκουζίνας, τη μαστίχα Χίου με το ένα κουταλάκι αλεύρι και με ένα κουταλάκι ζάχαρη (η ποσότητα αφαιρείται από εκείνη, των δύο νεροπότηρων, που αναφέρεται στα υλικά), μέχρι να γίνει σκόνη.

Μείωση σοκ του κατώτατου μισθού στα 250 ευρώ


- Εκπρόσωποι πολυεθνικών συ-ζήτησαν από τον υπουργό Ανάπτυξης να δίνουν μισθούς 250 – 300 ευρώ και μείωση προειδοποίησης απόλυσης ώστε να καταβάλλουν μικρότερη αποζημίωση
- Πατάνε πάνω στην απελπισία των ανέργων που λένε ''μία δουλειά θέλω, ότι να΄ναι και όσο να'ναι''...
- Με μιά φωνή οι μάνατζερ των πολυεθνικών είπαν:''Θα επεκτεινόμασταν και άλλο εαν η Ελλάδα ήταν ''φιλικότερη'' προς τις επενδύσεις''
Φωτογραφία
Φωτογραφία

ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΞΟΥΣΙΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΗ ισοπέδωση των αξιών και των αντοχών του ελληνικού λαού αποτελεί στις μέρες μας το κύριο μέλημα του κατοχικού καθεστώτος των ελληνόφωνων συνεργατών της παγκοσμιοποίησης. Λέγουν με θράσος οι διάφοροι δημοκρατικοί τάχα ταγοί πως έχουμε ευνομούμενη πολιτεία και θεσμοθετημένες ελευθερίες.
Οι ίδιοι όμως δεν είναι καθοδηγητές αλλά καθοδηγούμενοι υπαλληλίσκοι της παγκόσμιας εξουσιαστικής συμμορίας που σέρνουν το έθνος σε κατακερματισμό και το λαό σε φυσική εξόντωση πουλώντας εθνικό πλούτο και αιχμαλωτίζοντας ελληνικές ψυχές. Οι δε θεσμοί που πρέπει να εμποδίζουν βάσει του συντάγματος και του εθνικού συμφέροντος την κατάργηση της πατρίδος και την αλλοτρίωση του λαού,...
έχουν ποδηγετηθεί από το ψευτορωμέϊκο ή έχουν τεθεί στο περιθώριο με την ακύρωση πάσης μη βολικής για το πολιτικό σύστημα θέσης.
Υποτίθεται πως στα φερώνυμα δημοκρατικά καθεστώτα, στα συστήματα εκείνα που ερωτάται τάχα ο πολίτης και δίδει γνώμες και βουλήσεις για τα θέματα που τον αφορούν, ισχύει η λεγόμενη διάκριση των εξουσιών. Είναι το πρότυπο εκείνο που κατέλειπε μεταξύ σωρείας αντεθνικών και αντιχριστιανικών αλλαγών η γαλλική επανάσταση πως θα πρέπει να διαχωριστεί η εξουσία με σαφή όρια στην εκτελεστική, στην νομοθετική και την δικαστική ούτως ώστε να προλαμβάνονται και να διορθώνονται τυχόν στρεβλώσεις. Απότοκος εκείνης της περιόδου υπήρξε και η τοποθέτηση του Βολτέρου πως πρέπει να ακούγονται όλες οι απόψεις, ακόμη και από όσους διαφωνούν με κάποια.
Φυσικά η γαλλική σκέψη εκμεταλλεύτηκε την αρχαία ελληνική πολιτική παράδοση και φιλοσοφία. Τουλάχιστον στο σημείο εκείνο της κοινωνικής δικαιοσύνης, της ισοπολιτείας, της εφαρμογής των νόμων, της ελευθερίας του λόγου και της ελεύθερης διακίνησης των ιδεών. Διότι στο σκέλος που αφορά το θρησκευτικό συναίσθημα τα πράματα οδηγήθηκαν προς την αθεΐα, πρόδρομο της πανθρησκείας που βολεύει σήμερα την παγκόσμια σιωνιστική διακυβέρνηση, ενώ και το εθνοφυλετικό στοιχείο άρχισε να αδυνατίζει εν σχέσει με τις μοντέρνες εκδόσεις ενός καινοφανούς πολυφυλετικού και ηθικά χαλαρού «πατριωτισμού».
Η διάκριση των εξουσιών είναι ουσιαστικά ανύπαρκτη. Έχει μονάχα ονομαστική αξία με μηδενικό πρακτικό αντίκρισμα. Την αναφέρουν οι εκφραστές της αστικής δυτικότροπης δημοκρατίας, της άκρατης ξενοκρατίας δηλαδή επί της ουσίας, μονάχα για να επικαλεστούν την επίπλαστη νομιμοποίηση της εθνοβλαβούς πολιτικής τους παρουσίας. Ακριβώς όπως συμβαίνει με την εκλογική διαδικασία κατά την οποία οι γραικύλοι πολιτικάντηδες βάζουν τους Έλληνες να ψηφίσουν τα διορισμένα πρόσωπα που εγκρίνει η Εσπερία, λέγουν πως θα φτιάξουν τη χώρα και κατόπιν γκρεμίζουν τα τείχη της χώρας και την κοινωνία με κεφαλικούς φόρους, πολιτικά δικαιώματα σε ξένους και υποθήκευση εθνικής περιουσίας.
Έχουμε λοιπόν την νομοθετική εξουσία των κοινοβουλευτικών εκπροσώπων του λαού για να φτιάχνει νόμους ηθικούς, δίκαιους και εθνικά επωφελείς. Έχουμε ακόμη την εκτελεστική εξουσία που συμπτύσσει η εκάστοτε κυβερνώσα παράταξη ή συμμαχία για να εφαρμόζει την εθνική στρατηγική της και τους νόμους μα και τις βουλήσεις όπως όλα τούτα αποφασίζονται στο κοινοβούλιο.
Υποτίθεται πως οι αποφάσεις υπακούν στην λογική της εθνικής ισχύος, της ανάπτυξης και της λαϊκής θελήσεως, ότι εκφράζουν απολύτως και αποκλειστικώς το Ελληνικό Έθνος και τον Ελληνισμό. Και ακόμη έχουμε τη δικαστική εξουσία για να εφαρμόζει τους νόμους της ηθικής, του πατριωτισμού και του δικαίου ακόμη κι όταν η πολιτεία, δηλαδή το ψευτορωμέϊκο, τους παραβαίνει και τους παραβιάζει με δωσιλογισμούς και ανήθικους ψευτονόμους παραδόσεως της χώρας σε λαθρεπιβάτες και βαρβάρους του ελληνισμού και της εξουσίας.
Αντί όλων αυτών των προβλεπόμενων για το καλό της Ελλάδος, το κατοχικό καθεστώς έχει συμπτύξει όλες τις εξουσίες κάτω από το ανθελληνικό του σκήπτρο, δανεικό κι αυτό σαν την εξουσία του. Έχει τοποθετήσει από της ιδρύσεώς του ακόμη επιτρόπους, υπουργούς, γραμματείς και φαρισαίους σε κάθε κυβερνητικό πόστο και τους έχει θέσει ως πολιτικούς προϊσταμένους των δήθεν ανεξάρτητων θεσμικών εξουσιών. Έχει βάλει πειθήνια κομματόσκυλα να νομοθετούν, να αποφασίζουν και να πράττουν πάσα αυθαιρεσία, πάσα ανηθικότητα και κάθε λογής κατάρριψη εθνικών αξιών και ιδανικών ερήμην του δήθεν κυρίαρχου λαού.
Έχουν βαλθεί να κάμουν τους λαθρομετανάστες Έλληνες, να φορολογούν με αξίες που αποτελούν παρελθόν, να φτιάχνουν χλιδή και νόμους βολευτικής ασυλίας, να πολεμούν τον εθνικισμό και τον φυλετισμό με φτιαχτές κατηγορίες για να μεταστρέψουν την εθνική μας φυσιογνωμία, να εκχωρούν εθνική κυριαρχία και να συνομιλούν με τα αρπαχτικά που έστειλαν στη γειτονιά μας οι ίδιοι νεοταξίτες τοκογλύφοι που μας φέρανε για επικυρίαρχους.
Απέναντι στην σαπίλα της ψευτοδημοκρατίας τους, το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα απαντάει με την ευθεία αμφισβήτηση της νομιμότητας του καθεστώτος και με την αδιαπραγμάτευτη απόφαση για την ανέγερση ενός Εθνικού Λαϊκού Κράτους. Δεν υπάρχουν για εμάς χαριστικά προνόμια αλλά εξουσίες και δικαιώματα που πηγάζουν από ελεύθερους Έλληνες στο γένος και το αίμα για μια Ελλάδα κυρίαρχη και δυνατή που ανήκει σε όσους δίνουν μόχθο και αίμα για τα παιδιά τους και την πατρίδα.

Ο Μανόλης Κεφαλογιάννης...αποθεώνει τον Ανδρέα Παπανδρέου! Γιατί είπες; Ελα καλέ!


Για εντελώς απροσδόκητη ομιλία από τον γραμματέα της Νέας Δημοκρατίας Μανώλη  Κεφαλογιάννη κάνουν λόγο πολιτικοί παρατηρητές όταν ο κρητικός βουλευτής χαιρετίζοντας την εναρκτήρια εκδήλωση του συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας είπε τα καλύτερα για τον Ανδρέα Παπανδρέου! Ανατρέποντας δεδομένα.... και στερεότυπα δεκαετιών, σε πλήρη αντίθεση με δική του δήλωση τον Σεπτέμβριο του 2012 στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ, όταν είπε «η κρίση έχει ονοματεπώνυμο και αυτό είναι Ανδρέας Παπανδρέου», ο κ. Κεφαλογιάννης ουσιαστικά «αποθέωσε» τον ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ κατατάσσοντάς τον στους εθνάρχες μαζί με τον Κωνσταντίνο Καραμανλή, τον Χαρίλαο Τρικούπη και τον Ελευθέριο Βενιζέλο. Ειδικότερα, για τον Ανδρέα Παπανδρέου τόνισε ότι μαζί με τον Κωνσταντίνο Καραμανλή διαμόρφωσαν την μεταδικτατορική Ελλάδα και του πίστωσε την εθνική συμφιλίωση, το γεγονός ότι έδωσε ελπίδα στην άλλη μισή Ελλάδα που βρισκόταν στο περιθώριο και ότι φρόντισε τους κοινωνικά ασθενέστερους συμπολίτες μας. Και αφού τελείωσε με το παρελθόν ασχολήθηκε με το παρόν και το μέλλον υπογραμμίζοντας πόσο συμφωνεί με την πλειοψηφία των όσων είχε πει πριν από λίγα λεπτά από το ίδιο βήμα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος. Πάντως όποιος δεν είχε την τύχη να παρακολουθήσει την ομιλία αυτή live δύσκολα θα την ξαναβρεί καθώς δεν έχει εκδοθεί δελτίο Τύπου ούτε από το ΠΑΣΟΚ ούτε από τη Νέα Δημοκρατία.

Πως Να ξεχωρίσεις Ένα Πολεμιστή (Αυθεντικό)


_1_ARXAIOSΠως να ξεχωρίσεις ένα αυθεντικό πολεμιστή από τους μουσαντένιους, γιατί ναι υπάρχουν και τέτοιοι. Συνήθως μέσα στις πόλεις κυριαρχούν οι δεύτεροι. Μπορείς όμως να τους ξεχωρίσεις αν γνωρίζεις τα κύρια χαρακτηριστικά τους. Επίσης είναι χρήσιμο αν γνωρίζεις τα χαρακτηριστικά ενός πολεμιστή για να γνωρίζεις ΕΣΥ που ακριβώς βρίσκεσαι στο μονοπάτι που ακολουθείς. Διαβασε τις αλλά μην μείνεις στο διάβασμα. Εκτύπωσε τις και κρέμασε τις στον υπολογιστή σου να έχεις σημείο αναφοράς καθημερινά.
1. Ο αληθινός πολεμιστής δείχνει 10 χρόνια νεώτερος, ποτέ μεγαλύτερος.
2. Διαθέτει πάντα πηγαίο λεπτό χιούμορ, ευστροφία, φαντασία. Ποτέ δεν χρησιμοποιεί ξένες ατάκες, ανέκδοτα κ.λπ.

Την αόρατη ταμπέλα που γράφει ΔΟΥΛΟΣ και είναι κολλημένη στα μέτωπα των παιδιών σας να φοβάστε !
Το κείμενο αποτελεί ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ αισχίστου είδους! Ουσιαστικά περιγράφει το σύμπαν να καταρρέει επειδή η Ελλάδα γύρισε στη δραχμή. Μ' αυτά και μ' αυτά μας εκβίασαν , μας εξαπάτησαν
και μας ενέπαιξαν για να τρομοκρατηθούμε και να κάνουμε όσες "θυσίες" απαιτεί η τρόικα για να μη φύγουμε από το ευρώ. Να γίνουμε ζητιάνοι, δεν πειράζει! Θα έχουμε όμως την τιμή, να έχουμε ευρώ!
Η πραγματική κόλαση είναι αυτή που ζούμε! Ο φόβος που μας έχουν εμποτίσει για να μας κρατάν καλά δεμένους από το καπίστρι.
Προφανώς και θα υπάρξει «πολιτειακή ανωμαλία» όπως είπε ο Γέροντας Ιωσήφ ο Βατοπεδινός, αλλά η Ελλάδα θα απελευθερωθεί μόνο αν πάει στο εθνικό της νόμισμα και όταν θα βρει έναν πραγματικό πατριώτη ηγέτη που θα στείλει στον εξ’ από δω τη Μέρκελ, το χρέος και τους τοκογλύφους.
Τι τρέμετε μωρέ; Τι φοβάστε; Τον αόρατο μπαμπούλα της δραχμής;
Τις αόρατες αλυσίδες να φοβάστε που είναι δεμένες γύρω από τα πόδια σας . Την αόρατη ταμπέλα που γράφει ΔΟΥΛΟΣ και είναι κολλημένη στα μέτωπά των παιδιών σας !

Πολύ γέλιο! "Όταν οι πλούσιες χώρες κάνουν μελέτες" Διαβάστε το, είναι 100% αληθινό και θα πεθάνετε στο γέλιο !


Με σκληρή προσπάθεια και κάτω από αντίξοες πραγματικά συνθήκες, μια ομάδα γαστρεντερολόγων από τη Δανία και την Βρετανία έφτασε σε ένα πολύ σημαντικό συμπέρασμα. Μην κρατιέστε από ευγένεια στα αεροπλάνα, αεριστείτε ελεύθερα! Οι έγκυροι επιστήμονες βρήκαν ότι οι μεταβολές της πίεσης στην καμπίνα των επιβατών αυξάνουν την παραγωγή αερίων αλλά αν προσπαθεί ο επιβάτης να κρατηθεί αντιμετωπίζει σοβαρά μειονεκτήματα όπως δυσφορία, πόνο, φούσκωμα, δυσπεψία μέχρι και στρες!
Προβληματική είναι όμως η κατάσταση για τους πιλότους. Αν ο ένας πιλότος συγκρατήσει τα αέρια τότε υπάρχει κίνδυνος για την ασφάλεια της πτήσης γιατί θα ζορίζεται. Αν όμως απελευθερώσει τα αέρια τότε πάλι υπάρχει κίνδυνος γιατί ο άλλος πιλότος δεν θα μπορεί να λειτουργήσει σωστά από την μπόχα. Οι επιστήμονες...
δεν μπόρεσαν να δώσουν λύση στο πρόβλημα του πιλότου με φούσκωμα… Έχει και η επιστήμη τα όρια της.
Μια άλλη έρευνα τώρα που και πάλι προέρχεται από την Βρετανία ανακήρυξε του Άγγλους τον πιο χοντρό λαό της Ευρώπης. Ένας στους τέσσερις ενήλικες Άγγλους είναι παχύσαρκος και το ποσοστό θα διπλασιαστεί ως το 2050. Δύο τρίτα των αγγλοπαίδων είναι υπέρβαρα ή παχύσαρκα. Καμπανάκι κινδύνου στη Βρετανία που θέλει τους πολίτες της fit. Εκπαιδευτικές δράσεις στα νοσοκομεία, ιατρικοί επισκέπτες στα σπίτια που θα ενημερώνουν του γονείς, μαθήματα για την αγωγή της διατροφής στα σχολεία, μέχρι και φόρο στα αναψυκτικά σκέφτονται να βάλουν. Το Βρετανικό ΕΣΥ καλείται να δαπανήσει 300 εκατ. λίρες τα επόμενα τρία έτη για να κάνει τους Άγγλους λεπτότερους και sexy. (Λέμε τώρα).
Τα διαβάζω και εγώ όλα αυτά που δεν ξέρω τι χαράτσι θα μου πέσει στο κεφάλι και αν θα έχω αύριο δουλειά και σκέφτομαι: Αν μου έρθει να αεριστώ μέσα στο τρόλεϊ μπορεί να λιποθυμήσει ο οδηγός και να κινδυνέψουν οι συνεπιβάτες μου. Αν όμως κρατηθώ μπορεί η τρόικα να περάσει το φούσκωμα για παχυσαρκία και να ρίξει κανένα φόρο ακόμα. Πρόβλημα, αλλά μάλλον θα αεριστώ γιατί μόνο που σκέφτομαι τρόικα αυτό που έρχεται.
Μιρέλλα
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...