Τετάρτη, 6 Μαρτίου 2013

Σοκ με σκάνδαλο υπνωτισμού κλονίζει το κατάστημα Πλαίσιο

 
Στο δρόμο για τη φυλακή βρίσκονται ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρείας ΠΛΑΙΣΙΟ Α.Ε, Γεώργιος Γεράρδος, καθώς και ο Αντιπρόεδρος Κωνσταντίνος Γεράρδος και το εκτελεστικό μέλος του διοικητικού συμβουλίου Γεώργιος Λιάσκας, οι οποίοι καταδικάστηκαν σε ισόβια -και ισόβια με επιπλέον 9 χρόνια κάθειρξη ο τελευταίος- από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων για την υπόθεση υποσυνείδητης κατήχησης, παράνομης κράτησης και πλύσης εγκεφάλου, που απασχολούσε το τελευταίο διάστημα τη δικαιοσύνη. Πιο συγκεκριμένα ο «εγκέφαλος» του εγκλήματος Γεώργιος Λιάσκας με την βοήθεια των συνεργών του φαίνεται ότι ως άλλος Telly Savalas στην περιπέτεια του πράκτορα 007 «On Her Majestyʼs Secret Service» διέρρηξε τις οικίες όλων των υπαλλήλων, πωλητών αλλά και του προσωπικού ασφαλείας των καταστημάτων ΠΛΑΙΣΙΟ και τοποθέτησε παράνομες οπτικοακουστικές συσκευές με σκοπό τον «υπνωτισμό» τους. Από την ενδελεχή έρευνα που διεξήχθη από τις αστυνομικές αρχές, εικάζεται ότι οι κατηγορούμενοι δρούσαν αργά την νύχτα και επί καθημερινής βάσης όταν όλοι οι υπάλληλοι τις εταιρείας κοιμόντουσαν. Τότε, με την ενεργοποίηση ειδικών φωτών συγκεκριμένων εναλλασσόμενων χρωμάτων σε συνδυασμό με τo playback της ηχογραφημένης κασέτας που είχαν εγκαταστήσει στα σπίτια των άτυχων νέων, πετύχαιναν την ύπνωση με προφανή σκοπό την πλύση εγκεφάλου.

Καταγγελία "Βόμβα": "Αεροδρόμιο Ελληνικού. Μια Νατοϊκή Εγκατάσταση Με Όπλα Δολοφονικών Υποήχων. "
Συνεχίζω την αποκάλυψη της Εθνικής προδοσίας και μπαίνω στην τελική ευθεία. 

Γράφει ο συγγραφέας-ερευνητής Ιωάννης Λαμπρόπουλος. 
 

Ο λόγος που το αεροδρόμιο του Ελληνικού παραμένει ανεκμετάλευτο τόσα χρόνια, χωρίς να προσφέρει τίποτα στο Ελληνικό δημόσιο και στον Ελληνα φορολογούμενο, αφού δεν δώθηκε πουθενά προς αξιοποίηση, παρ' ότι το ζήτησαν κατα καιρούς και Κινέζοι και Άραβες,είναι γιατί έχει δοθεί στο ΝΑΤΟ και έχει σκαφτεί και έχει μετατραπεί όλο, σε μια στρατιωτική εγκατάσταση με όπλα υποήχων. 
Για να δούμε τώρα, θα αντιδράσει κανείς...
πολιτικός σε αυτή την αποκάλυψη καταγγελία ή θα περιμένουμε πότε θα αντιδράσουν οι “φιλοζωικές οργανώσεις”;

Ποιός υπεύθυνος αυτού του κράτους θα μας πει πότε μεταφέρθηκε το "γήπεδο" του Εθνικού μέσα στο αεροδρόμιο του Ελληνικού; 
Πότε ρε προδότες; 

Αυτά είναι όπλα υποταγής συνείδησης, αλλά επιφέρουν και καρδιακά εμφράγματα και εγκεφαλικά επεισόδια, ανάλογα με την συχνότητα και την ένταση του κύματος.
Είναι ένα όπλο που σε σκοτώνει με πολλούς τρόπους, χωρίς να το βλέπεις και χωρίς να το ακούς. ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ. 
ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ 

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΟΥΝ..... ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ, ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.


Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ...
Η "Χούντα" το 74 παραδίδει στον "Εθνάρχη" υγιές χρέος 330 εκατ. (υγιές διότι λόγω μεγάλης βιομηχανικής και αγροτικής ανάπτυξης το χρέος αυτο-εξοφλείτο).
-Ο "Εθνάρχης" μετατρέπει το χρέος μετά από 7 χρόνια σε 8 ΔΙΣ (σημειώστε πετρελαϊκή κρίση του 1977)....


-Ο Ανδρέας κλείνει με δυο τρόπους (υπερ-πολλαπλασιασμός μισθών και εισφορών μέσα σε μια νύχτα & των απεργιών) όλες τις τεράστιες βιομηχανίες (ΙΖΟΛΑ, ΠΙΤΣΟΣ, ΕΛΙΝΤΑ, ΠΕΙΡΑΙΚΗ ΠΑΤΡΑΙΚΗ, ΧΡΩΠΕΙ κτλ κτλ κτλ), και εφαρμόζει το οικονομικό τερτίπι που λέγεται "EASY MONEY SYSTEM" σε επίπεδο κράτους, δηλαδή παίρνει δάνεια (από τις Εβραϊκές Τράπεζες του Ροκφέλερ που πρωτύτερα είχαν σχεδιάσει οργανώσει και χρηματοδοτήσει την δημιουργία του ΠΑΣΟΚ) και μοιράζει τα χρήματα στους πολίτες, δηλαδή γεμίζει την αγορά με χρήμα (όχι όμως υγιή αλλά δανεικά με ασύλληπτους τόκους).

Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα για πρώτη φορά η Ελλάδα να καταναλώνει περισσότερα από αυτά που παράγει, βυθίζοντας την πολύ περισσότερο στο DEBT BASE BANKING SYSTEM.

Σκοπός του "Τσοβόλα δώστα όλα" δεν είναι η φιλανθρωπία όπως πιστεύει ο πολύ μ@λ@κ@ς λαός, αλλά στο ότι:
1ον πρέπει να αρχίσει ο λαός τα μεγάλα έξοδα και να συνηθίσει στα μεγάλα έξοδα

2ον πρέπει να "δέσει" την Ελλάδα με τα δάνεια στις ομόφυλες του Εβραϊκές Τράπεζες

3ον και όλα αυτά γιατί; για να ενεργοποιηθεί εν καιρώ το "EASY MONEY SYSTEM" σε επίπεδο φυσικών προσώπων και πολύ αργότερα το "TIGHT MONEY SYSTEM" σε επίπεδο πρώτα φυσικών προσώπων και αργότερα σε επίπεδο Κράτους.

- Ο Μητσοτάκης βασιζόμενος στην κατάντια των ΔΕΚΟ που είχε φέρει ο Παπανδρέας θέλησε να αρπάξει την ευκαιρία και να τις "χαρίσει" σε ιδιώτες με το αζημίωτο φυσικά.

- ο Σημίτης (Ααρόν Αβουρί) φέρνει την ομόφυλη του Εβραϊκή Goldman Sachs για να φτιάξει ένα SWAP (Δημιουργική Λογιστική) για να καλύψει το χρέος στα χαρτιά και να μπούμε στο Ευρώ. Η Goldman Sachs για αυτό το SWAP πήρε πάνω από 1 ΔΙΣ ευρώ από την Ελλάδα.

Ο Σημίτης λοιπόν κάνει την συμφωνία με την Goldman Sachs μέσω του Πέτρου Χριστοδούλου. (Ο Πέτρος Χριστοδούλου εκτός από την Goldman Sachs ήταν σύμβουλος και στην JP Morgan, γίνεται διευθυντής στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος.)

Αυτό το SWAP ήταν και η βάση της δικαιολογίας της σημερινής κατάρρευσης διότι η Goldman Sachs γνώριζε τα βαθύτερα κατατόπια της Ελληνικής οικονομίας.

Το ερώτημα είναι όμως, γιατί οι Ευρωπαίοι εταίροι μας ενώ ξέρανε το κόλπο κάνανε τα στραβά μάτια;
Όπως μας ενημερώνει ένας Γερμανός οικονομολόγος, κάνανε τα στραβά μάτια διότι η Ελλάδα δεν είναι βιομηχανική χώρα άρα δεν είναι ανταγωνιστής της Γερμανίας ή της Γαλλίας, ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ είναι μια καλή αγορά και ευκαιρία να κερδοσκοπήσουν επάνω μας, διότι θα μας δανείζανε με τόκο και τα δανεικά πριν φτάσουνε εδώ θα τα ξαναπαίρνανε πίσω λόγω VW, BMW, Mercedes, Opel, Audi, Bosch, Siemens, Miele, AEG, Lidl, Renault, Peugeot, Citroen, Carrefur, αγορά οπλικών συστημάτων κλπ..

Κοντεύοντας στο 2000 και όταν πια το "EASY MONEY SYSTEM" σε επίπεδο κράτους είχε φτάσει στο ζενιθ ( Η Ελλάς χρωστάει πάρα πάρα πολλά στις Εβραϊκές Τράπεζες) έπρεπε να εφευρεθεί ένας τρόπος να πάψει πια το "EASY MONEY SYSTEM" σε επίπεδο κράτους εφόσον πια τα πράγματα όδευαν καλά "δεμένα" και να περάσουμε στο άλλο επίπεδο δηλαδή το "EASY MONEY SYSTEM" σε επίπεδο φυσικών προσώπων.

Έτσι εφευρέθηκε το κόλπο το οποίο δεν ήταν άλλο από την μεγάλη απάτη του Χρηματιστηρίου που όλοι ήδη έχουμε ξεχάσει.

Τηλεπάθεια: Ένα άκρως απόρρητο βίντεο της KGB 
Μπορεί οι λέξεις, όπως τηλεκίνηση και τηλεπάθεια, να είναι πολύ της μόδας τελευταία, και πάνω τους να στηρίζονται ολόκληρα τηλεοπτικά show ανά τον κόσμο, αλλά η συγκεκριμένη τεχνική… μόνο καινούργια δεν είναι.

Ένα από τα χαρακτηριστικά παραδείγματα είναι η Nina Kulagina, μία Ρωσίδα με φοβερές πνευματικές δυνάμεις, που μπορούσε να κινήσει με το μυαλό της σχεδόν οτιδήποτε. Γεννήθηκε το 1926 και την...
περίοδο του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου εργάστηκε στο πανεπιστήμιο του Λένινγκραντ.

ΕΒΓΑΛΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΣΑΒΕΖ! ΕΝΑΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΤΑΚΤΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ!Απεβίωσε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Βενεζουέλας Ούγκο Τσάβεζ, μετά από μάχη με τον καρκίνο, σε ηλικία 58 ετών: Ακόμα μία δυνατή φωνή εναντίον της σιωνιστικής παγκόσμιας δικτατορίας χάνεται, με τρόπο παρόμοιο  με αυτόν του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου Χριστοδούλου, του ....Τάσσου Παπαδόπουλου και όσων ενοχλούν τα σκοτεινά σχέδια της νεοταξικής «ελίτ»!
Τυχαίο θα είναι κι αυτό...! ΟΠΟΙΟΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, βρίσκεται με «φυτευτό» καρκίνο για να φύγει από την μέση!!!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΟΣΑ ΚΡΥΒΟΥΝ ΟΙ "ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ" ΤΩΝ ΜΜΕ:SIEMENS –ΣΑΜΑΡΑΣ ΧΕΡΙ-ΧΕΡΙ! (ΒΙΝΤΕΟ)

ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΡΟΓΚΡΟΜ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ "ΕΚΛΕΚΤΟ" ΤΟΥ ΦΥΓΟΔΙΚΟΥ ΓΙΟΥ ΤΟΥ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ, ΜΙΧΑΛΗ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ-ΦΩΤΙΑ! 
Δώρα αξίας από τον γιο του Χριστοφοράκου στο σπίτι του Σαμαρά; 

Eίναι παλιά η ιστορία του Κεφαλογιαννέϊκου με την χούντα.
Διαβάζουμε ότι …Σοβαρό θέμα ηθικής τάξης και Δημοκρατίας προκύπτει από τις αποκαλύψεις του νέου τεύχους του HOT DOC που κυκλοφορεί την Πέμπτη στα περίπτερα. Όπως αποκαλύπτει το περιοδικό, ο πρόσφατα διορισμένος διευθυντής της ΝΔ, (διευθυντής του Γραμματέα του κόμματος Μ Κεφαλογιάννη), είναι Χουντικός. Ο διευθυντής του κόμματος Ηλίας Φιλιππακόπουλος, ο οποίος διορίστηκε πρόσφατα από τον ίδιο τον Αντώνη Σαμαρά βαρύνεται με δράση ενάντια στους φοιτητές του Πολυτεχνείου την εποχή των Συνταγματαρχών.
Υπήρξε πρόεδρος των διορισμένων από τη Χούντα φοιτητικών συλλόγων. Το περιοδικό δημοσιεύει πληθώρα επιστολών του Ηλία Φιλιππακόπουλου προς τον Παπαδόπουλο μέσω των οποίων τον συγχαίρει για την «Εθνοσωτήριο Επανάσταση» και το έργο του. Ακόμη και όταν η Ελλάδα εκδιώκεται από το Συμβούλιο της Ευρώπης λόγω του... αντιδημοκρατικού της Πολιτεύματος, ο Φιλιππακόπουλος συγχαίρει τον Δικτάτορα για την σύγκρουσή του με τους Ευρωπαίους «βαρβάρους».

Χουντικός και καταδικασμένος ο διευθυντής της ΝΔ

Σοβαρό θέμα ηθικής τάξης και Δημοκρατίας προκύπτει από τις αποκαλύψεις του νέου τεύχους του HOT DOC που κυκλοφορεί την Πέμπτη στα περίπτερα.

Όπως αποκαλύπτει το περιοδικό, ο πρόσφατα διορισμένος διευθυντής της ΝΔ, (διευθυντής του Γραμματέα του κόμματος Μ Κεφαλογιάννη), είναι Χουντικός. 

Αδερφές και παλικάρια γίνανε μαλλιά κουβάρια: Σύντομα gay γάμοι και στα Τίρανα!!!Λίγες μέρες πριν την Παγκόσμια Ημέρα κατά της Ομοφοβίας ο εκπρόσωπος της κοινότητας λεσβιών, ομοφυλόφιλων, αμφισεξουαλικών και τρανσέξουαλ στην Αλβανία, Kristi Pinderi, ζήτησε από... 

την αλβανική κυβέρνηση την τροποποίηση του άρθρου 7 του Οικογενειακού Κώδικα, το οποίο καθορίζει ότι οι γάμοι στην Αλβανία πρέπει να διεξάγονται μόνο μεταξύ ετεροφυλόφιλων άνω των 18 ετών.

Οι μαγκες δεν υπαρχουν πια...Πέθανε ο Ούγκο Τσάβες


chavez12291362522038«Σε όσους επιθυμούν το θάνατο μου, εύχομαι να ζήσουν για πολύ για να δουν πως η Μπολιβαριανή Επανάσταση θα πηγαίνει από μάχη σε μάχη και από νίκη σε νίκη»

Εδώ ξάπλωνε για να κάνει μασάζ ο Άκης Τσοχατζόπουλος [εικόνες]Φωτογραφίες από το εσωτερικό της οικείας Τσοχατζόπουλου στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου παρουσιάζονται σήμερα, δείχνοντας μεταξύ άλλων την κρεβατοκάμαρα, την αίθουσα μασάζ και το σαλόνι του σπιτιού....

Οι φωτογραφίες παρουσιάζονται από το newsnow.gr δίνοντας μια γεύση της «καλής» ζωής που έκανε ο Ακης Τσοχατζόπουλος και η σύζυγός του Βίκυ Σταμάτη.

Το Υπουργείο Υγείας προειδοποιεί ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΦΕΔΡΟΙ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΙΣ ΟΧΙΤο Σάββατο 9 Μαρτίου και ώρα 15:30 μμ η ( Κ.Ε.Ε.Δ. ) Κοινότητα Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων καλεί όλους όσους έχουν την ψυχή του Λοκατζή και όλους τους Έλληνες στη πλατεία Κολοκοτρώνη.

Προορισμός Πλατεία Συντάγματος....


Εν ενεργεία και εν αποστρατεία Στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας 
Έφεδροι των Ενόπλων Δυνάμεων και Ελληνικός λαός
 

ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ!
ΣΑΝ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ!
ΑΝΟΧΗ ΤΕΛΟΣ!

Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

 
Συνδεσμος Εφεδρων Ειδικων Δυναμεων

ΣΔΟΕ. Η νέα λίστα ελέγχου… οι συλλήψεις… η Μενεγάκη, η Ζέτα, η Έλενα, o Κανάκης και ο Λαζόπουλος!!! ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΣΤΑΧΤΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΔΗΘΕΝ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ


Η εντολή από το Υπουργείου Οικονομικών προς τις αρμόδιες υπηρεσίες ελέγχου είναι σαφής...


«Φέρτε στα ταμεία του κράτους έσοδα». Και σε αυτό το πλαίσιο και σε συνεργασία με τις διωκτικές αρχές και τη δικαιοσύνη οι έλεγχοι αυτή τη φορά δεν είναι απλά πολλοί και συντονισμένοι. Είναι αυστηροί και τα παράθυρα «κλειστά».

Αίγυπτος: Πολυετή φυλάκιση σε μάνα και τα επτά παιδιά της γιατί... ασπάστηκαν τον Χριστιανισμό!!!Ποινικό δικαστήριο της Αιγύπτου καταδίκασε μια μητέρα και τα επτά παιδιά της στην πόλη Beni Suef, σε 15 χρόνια φυλάκιση επειδή εγκατέλειψαν το Ισλάμ και ασπάστηκαν το Χριστιανισμό. 

ΟΙ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΕΙΣ ΘΙΓΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΤΟ ΔΟΓΜΑ! ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΘΕΣΗ Η ΙΕΡΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ


Ομολογώντας ότι πιστεύουμε "εις το Πνεύμα το Άγιον, το κύριον, το ζωοποιό, το εκ του Πατρός εκπορευόμενο", καθίσταται εμφανές ότι  το Άγιον Πνεύμα δεν τίθεται εκτός του "δώρου ζωής"


γράφει ο Κυπριανός Χριστοδουλίδης
Ιατρός-Παθολόγος

Προς πάντα ενδιαφερόμενο και καθ΄ ύλην υπεύθυνο

Ίσως, αρκετοί ή σχεδόν όλοι, της Διοικούσας Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος να αφήνουν το θέμα των μεταμοσχεύσεων να "πάρει το δρόμο του", λέγοντας και γράφοντας ότι η "η επίσημη άποψη της Εκκλησίας είναι θετική για τις μεταμοσχεύσεις". Παράλληλα μας πληροφορούν ότι η Εκκλησία "δεν προτρέπει, δεν αποτρέπει, αλλά επιτρέπει" αυτές τις ιατρικές πράξεις. Το ζήτημα τοποθετείται στο δικαίωμα της ελεύθερης  προσωπικής άσκησης της ίδιας βούλησης ενός εκάστου, το οποίο είναι φυσικά και ίδιον θέλημα. 

ΚΩΝ'ΝΑ ΜΙΧΑΗΛ (ΑΠΟ ΤΟ "ΚAΙ ΟΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΨΥΧΗ)": Μ' ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΠΟΛΛΕΣ ΤΣΟΝΤΕΣ"!


Με όλα τα «όπλα» η Τουρκία περικλείει την Ελλάδα


Mε όπλα την οικονομία και τα πολιτιστικά θέματα, έχει βάλει βαριά το πόδι της στα Βαλκάνια και οσονούπω το ίδιο θα συμβεί και στην Ελλάδα, στην οποία ήδη έχει θέσει τις βάσεις 

Γράφει ο Μακεδών 

Ο δολοφονηθείς (;) πρόεδρος της Τουρκίας, Οζάλ, είχε πει προ 25ετίας περίπου, ότι η Τουρκία δεν χρειάζεται πολεμικά όπλα για να κατακτήσει την Ελλάδα. Με τρία εκατομμύρια Τούρκους μετανάστες εδώ, το πρόβλημα θα είχε λυθεί. Υπέθετε βέβαια ότι η Τουρκία θα γινόταν μέλος της Ε.Ε. και ότι η οικονομία της Ελλάδας θα εξακολουθούσε να υπερέχει της τουρκικής, ώστε να δικαιολογείται η μετοίκηση Τούρκων στη χώρα μας. 

Αυτό δεν συνέβη, ούτε η ελληνική οικονομία είναι σε θέση να προσφέρει καλές συνθήκες εργασίας, αλλά μεθοδικά η Τουρκία ακολουθεί άλλες τακτικές, πιο επωφελείς γι’ αυτήν. Με όπλα την οικονομία και τα πολιτιστικά θέματα, έχει βάλει βαριά το πόδι της στα Βαλκάνια και οσονούπω το ίδιο θα συμβεί και στην Ελλάδα, στην οποία ήδη έχει θέσει τις βάσεις. 

Με εγκατάσταση τουρκικών τραπεζικών καταστημάτων και επιλεγμένες ενέργειες προς ενίσχυση μουσουλμάνων, με ανάληψη εκμετάλλευσης μαρίνων, με προμήθειες υλικού -ακόμη και στον ελληνικό στρατό- και με πρόθεση αγοράς ελληνικών επιχειρήσεων, σε λίγο καιρό οι Τούρκοι επιχειρηματίες θα κάνουν πολύ αισθητή την παρουσία τους. Έπρεπε μάλιστα να υπάρξουν έντονες αντιδράσεις, όταν δημοσιοποίησαν την πρόθεσή τους για αγορά ελληνική νησίδων πλησίον των τουρκικών ακτών, ώστε η ελληνική πολιτεία να αντιληφθεί πως πρέπει να συνηγορεί και το υπουργείο Εθνικής Άμυνας σε τέτοιου είδους αγοραπωλησίες. 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...