Πέμπτη, 7 Μαρτίου 2013

New York Times: Θέλετε φθηνά σπίτια; Ψάξτε στην Ελλάδα



«Τέλεια αγορά για υποψήφιους αγοραστές» χαρακτηρίζει η αμερικανική εφημερίδα New York Times τη χώρα μας καλώντας τους αναγνώστες της να στρέψουν το βλέμμα τους προς το ελληνικό real estate, επισημαίνοντας ότι... οι τιμές των ακινήτων, λόγω της οικονομικής κρίσης, έχουν γίνει ιδιαίτερα εκλυστικές.

«Η βαθιά ύφεση σε συνδυασμό με την εθνική κρίση χρέους είχε σημαντικό αντίκτυπο στην ελληνική αγορά real estate», αναφέρει η εφημερίδα επικαλούμενη στοιχεία ενός μεσιτικού και ενός δικηγορικού γραφείου στην Ελλάδα, σύμφωνα με τα οποία οι τιμές των ακινήτων έχουν πέσει κατά 35-50% από το 2008.

Επιπλέον, όπως αναφέρεται στο άρθρο ενώ μεταξύ 2002 και 2008 πωλούνταν περίπου 150.000 κατοικίες κάθε χρόνο, «το 2011 πωλήθηκαν μόλις 11.000 κατοικίες» γεγονός που σημαίνει ότι η αγορά «συρρικνώθηκε κατά 95%».

ΣΑΜΑΡΑΣ «Τουρκική δικαιοδοσία» το Καστελόριζο

ΙΔΟΥ ΤΟ ΦΙΑΣΚΟ ΣΑΜΑΡΑ


Με αστραπιαίες κινήσεις οι Τούρκοι επιχειρούν να εκμεταλλευτούν το φιάσκο της επίσκεψης Σαμαρά στην Πόλη και να «δέσουν» την Ελλάδα να μην
εξορύξει τουςυδρογονάνθρακες που κρύβει στο υπέδαφος της, αλλά και να υποδεχθεί συνεκμετάλλευση των κοιτασμάτων της εντός της ελληνικής ΑΟΖ. Για να το πετύχουν απειλούν μάλιστα και με ελληνοτουρκική κρίση.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΜΟΝΑΧΟ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΧ.ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟ Ο ΜΠΑΤΖΑΝΑΚΗΣ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ! ΠΟΙΟΣ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ, ΑΝΤΩΝΗ;

ΠΟΙΟΣ ΚΥΒΕΡΝΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΝΤΩΝΗ?? Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΑΜΑΡΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ!!


sekeris1

φωτογραφία ντοκουμέντο: Ο περίεργος κύριος Σέκερης στο εστιατόριο του Μιχ. Χριστοφοράκου(Τι ήθελε εκεί; Να πιεί κρασί;)
Ξέρει πολλά. Αλλά έχει επιλέξει τη σιωπή. Ο άνθρωπος κλειδί μέσα στην οικογένεια του πρωθυπουργού, γνωρίζει(μεταξύ άλλων)όλο το βρώμικο παρελθόν της Πολιτικής Άνοιξης, του μορφώματος που συνετέθη από τα γεράκια της διαπλοκής χρηματοδοτούμενο(όπως υποστηρίζουν οι πολιτικοί αντίπαλοι του Α. Σαμαρά)από αυτούς που δεν πήραν τις μίζες που επιδίωκαν στις μεγάλες μπίζνες της ψηφιοποίησης και του εκσυγχρονισμού των τηλεπικοινωνιών στην Ελλάδα.
Brenner: Για όσους γνωρίζουν, το εστιατόριο που συχνάζει ο γιος του δωσίλογου που μίσθωσε τον μισό πολιτικό κόσμο της χώρας
Ο κ. Ευάγγελος Σέκερης, γιος ευπατρίδη πρώην πολιτικού στελέχους(και απόγονου μελών της Φιλικής Εταιρείας), κάποτε γείτονας στη Κηφισιά του φυγόδικου Μιχάλη Χριστοφοράκου, σε ταξίδι αστραπή στο Μόναχο(μεταξύ 14 και 17 Φεβρουαρίου)λέγεται ότι συνάντησε(;)τον κάποτε ισχυρό άνδρα της Siemens. Τον γιο του δωσίλογου της Κατοχής που έβλεπε τον μισό πολιτικό κόσμο της χώρας να περνάει από τα ταμεία της γερμανικής εταιρείας για να πάρει το μισθό του. Εαν οι πληροφορίες επαληθευτούν περί συνάντησης Σέκερη-Χριστοφοράκου στο γνωστό εστιατόριο που συχνάζει ο κύριος Μισέλ, τότε εγείρονται πλήθος ερωτημάτων για τον σκοτεινό ρόλο του Σέκερη στα πολιτικά πράγμα της χώρας και για το ποιος ή ποιοι τον έβαλαν να κάνει αυτή τη κίνηση.

Δίνουμε σε αλλοδαπούς 1 εκατ. ευρώ το μήνα σε πολυτεκνικά επιδόματα




  • 3.013 ξένοι επιδοτούνται με ένα (1) εκατομμύριο ευρώ το μήνα, για να τεκνοποιούν στην χώρα μας 
  • Καλύτερα να είναι κανείς μετανάστης στην Ελλάδα, παρά Έλληνας στην Ελλάδα
  • Στον εντυπωσιακό αριθμό των 3.103 ανέρχονται οι αλλοδαποί που λαμβάνουν πολυτεκνικά επιδόματα στην χώρα, την στιγμή που η ρύθμιση αυτή έγινε ως κίνητρο για να ... τεκνοποιούν οι Έλληνες!

Ο απόλυτως εξευτελισμός: Γερμανικό κρατικό κανάλι ζητά να μας κάνουν πρωκτικό οι Τούρκοι!βίντεο


Οι προσβολές στην πατρίδα μας από τους Γερμανούς δεν έχουν τέλος και είναι βαρύτατες. Είδαμε αυτό το βίντεο, στο blog Το Πειραχτήρι, από το κρατικό κανάλι της γερμανικής ARD στην εκπομπή κάποιου πολύ κομψού «κυρίου» Harald Schmidt. Όπως θα δείτε, οι ύβρεις για την Ελλάδα και τους Έλληνες είναι βαρύτατες.

Άντε γαμηθείτε γαϊδούρια…

Θα ζητήσουμε προκαταβολικά συγγνώμη σε όποιους ενοχλούνται από την ελευθεροστομία του τίτλου.
Όμως, τα πράγματα έχουν φτάσει στο απροχώρητο.
Όσοι δεν κατανοούν, εγκλωβισμένοι στους δογματισμούς τους και τις διάφορες «κόκκινες» γραμμές, ότι αυτή η χώρα κι η κοινωνία της διαλύθηκαν επειδή «έσκασε» ο δημόσιος τομέας της, καλό θα είναι να ανασυντάξουν τη σκέψη τους.
Ο ορυμαγδός που σηκώνεται και πάλι, επειδή
 η τρόικα ζητά απολύσεις από τον κρατικό μηχανισμό, έχει μεν τις αιτίες του, αλλά δεν μπορεί να γίνει κατανοητός από τα εκατομμύρια των ανέργων του ιδιωτικού τομέα, που πλήρωσαν και πληρώνουν τις αγκυλώσεις ορισμένων.
Όταν κάθε ημέρα που περνά, μένουν στην ανεργία περισσότεροι από χίλιοι άνθρωποι του ιδιωτικού τομέα, προς χάριν των προνομιούχων του δημοσίου και όλου του δημόσιου συστήματος και ξεσηκώνεται θύελλα αντιδράσεων και ενστάσεων από κόμματα και ΜΜΕ, επειδή πρέπει να απολυθούν μέχρι το 2014, 25.000 δημόσιοι υπάλληλοι, τότε η υποκρισία περισσεύει.
Όταν εκατομμύρια άνεργοι του ιδιωτικού τομέα, υφίστανται καθημερινά έναν «μικρό» ψυχικό θάνατο, όταν γι’ αυτούς έχει σταματήσει το ρολόι του βιοπορισμού, της ελπίδας, της ανάγκης για δημιουργικότητα και της αξιοπρέπειας και κάποιοι δεν απολύουν ούτε καν τους επίορκους, τότε η υποκρισία ξεχειλίζει.
Όταν εκατομμύρια άνεργοι, από νέους μέχρι μεσήλικες στα πρόθυρα συνταξιοδότησης, δεν έχουν δουλειά, δεν μπορούν να εκφράσουν τις ιδέες τους, την όρεξή τους για παραγωγή και την πρόθεσή τους να ενταχθούν σε εργασιακές συνθήκες αυτοματισμών και βλέπουν στην άλλη όχθη ανέγγιχτη την …ιερή αγελάδα του δημοσίου, τότε δεν θ’ αργήσει η ώρα που θα μας πάρει ο διάβολος.

Όταν ο Ανδρέας Παπανδρέου νομιμοποίησε τη μίζα….

.

Στην περίφημη δεκαετία του ογδόντα, την πλέον καταστροφική της σύχρονης ιστορίας της Ελλάδας, συνέβησαν μερικά –μικρά τότε- χαρακτηριστικά γεγονότα.
Αυτά, σηματοδότησαν το χρέος του τόπου και τη διάλυση του δημόσιου τομέα, ο οποίος στρεβλωμένος και κομματικοποιημένος, κατέληξε να είναι ο πλέον διαφθαρμένος τομέας της ελληνικής οικονομίας.
Τότε, λοιπόν, ο Μένιος Κουτσόγιωργας,

 ο πλέον φανατικός «σοσιαλιστής» της περιόδου εκείνης, έπεισε τον Ανδρέα Παπανδρέου, ότι πρέπει να εξοβελιστούν οι δεξιοί από τον δημόσιο τομέα, να κατεδαφιστεί η ιεραρχία στη διοίκηση και στη θέση τους να ανέλθουν οι «δικοί» τους άνθρωποι.
Καταργήθηκαν, λοιπόν, με νόμο όλοι οι Γενικοί διευθυντές και μοιραία ανήλθαν σε θέσεις κλειδιά του κρατικού μηχανισμού, οι περίφημοι της εποχής «πρασινοφρουροί».
Η αξιοκρατία του Κωνσταντίνου Καραμανλή λοιδορήθηκε ως «μουχλιασμένος υπερσυντηρισμός» και προβλήθηκε η εισβολή της κομματοκρατίας.

«ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ Η ΤΡΟΙΚΑ!» φώναξαν 1,5 εκάτ. Πορτογάλοι. Στην Ελλάδα κύριε;



“Συνιστά ούτως ή άλλως πολιτικό σεισμό να διαδηλώνουν στους δρόμους ενάμισι εκατομμύριο άνθρωποι σε μια χώρα με πληθυσμό λιγότερο από έντεκα εκατομμύρια ανθρώπους - το ένα έβδομο του πληθυσμού!”

Πάρτε τη ζωή σας πίσω σε 10 βήματα




O Tony Schwartz, συγγραφέας του πετυχημένου βιβλίου «Be Excellent at Anything« και πρόεδρος και ιδρυτής της Energy Project, αναφέρει σε άρθρο του στο περιοδικό «Harvard Business Review», 10 πρακτικές συμβουλές ώστε η ζωή μας να αποτελεί πηγή ικανοποίησης . 



Η λίστα των συμβουλών ξεκινάει από τις πιο βασικές και θεμελιώδεις, και καταλήγει στο υψηλότερο επίπεδο. 


1. Κοιμηθείτε επαρκώς κάθε βράδυ. Παρόλο που ο ύπνος είναι το πιο υποτιμημένο μέρος στη ζωή μας, εντούτοις μπορεί να βελτιώσει τα βιώματα μας κάθε στιγμή που είμαστε ξύπνοι. Αν κοιμάστε μόνο 6-6 ½ ώρες, τότε αρκεί μόλις μια ώρα επιπλέον ύπνος κάθε βράδυ ώστε να σας γεμίσει με περισσότερη σωματική ενέργεια, συναισθηματική δύναμη και διαύγεια σκέψης. 

2. Κινηθείτε περισσότερο. Δεν είναι μόνο καλό για την λειτουργία της καρδιάς σας, αλλά και για την ψυχική υγεία σας. Τουλάχιστον τέσσερις φορές την εβδομάδα, κάνετε κάποια μορφή άσκησης που αυξάνει σημαντικά τον καρδιακό ρυθμό για 30 λεπτά, και επιπλέον κινηθείτε πιο συχνά κατά τη διάρκεια της ημέρας. 

3. Τρώτε λιγότερο και πιο συχνά. Το φαγητό είναι καύσιμο. Άπαχες πρωτεΐνες και σύνθετοι υδατάνθρακες είναι καύσιμο πολλών οκτανίων. Αποδίδουμε καλύτερα όταν τροφοδοτούμε τον εσωτερικό φούρνο μας με μικρές δόσεις κατά τη διάρκεια της ημέρας, αρχίζοντας με το πρωινό. 

4. Ανανεωθείτε. Οι άνθρωποι δεν έχουν σχεδιαστεί για να λειτουργούν συνεχώς. Αντιθέτως, πρέπει να υπάρχει διαρκής εναλλαγή μεταξύ χρήσης και ανανέωσης της ενέργειας. Το ιδανικό θα ήταν να κάνετε ένα διάλειμμα κάθε 90 λεπτά, ακόμη και αν πρόκειται για μόνο ένα ή δύο λεπτά προκειμένου να πάρετε βαθιές αναπνοές. 

5. Επενδύστε σε αυτούς που αγαπάτε. Το μεγαλύτερο δώρο που μπορείτε να προσφέρετε είναι η πλήρης προσοχή σας. Καλύτερα να είστε πλήρως παρών με κάποιον για μια ώρα, παρά να έχετε φυσική παρουσία για πολλές ώρες, αλλά το μυαλό σας να ταξιδεύει αλλού. 

 

6. Δώστε ευχαριστίες. Είμαστε πολύ πιο γρήγοροι στο να παρατηρούμε τι κακό συμβαίνει στη ζωή μας, από ό, τι τι είναι αυτό που είναι καλό. Τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα, ταχυδρομήστε ένα χειρόγραφο σημείωμα εκτίμησης σε κάποιον που το αξίζει, αναφέροντας του για ποιο λόγο είστε ευγνώμον. 

Πως γίνονται οι σκέψεις μας η πραγματικότητα μας!!!

 

Κάθε φορά που για κάποιο άτομο κάνετε σκέψεις φορτισμένες με πολύ συναίσθημα, του στέλνετε κι ένα ομοίωμα του εαυτού σας, μια πραγματική εικόνα της υλοποιημένης σκέψης. Κάθε σκέψη ή κάθε συναίσθημα υπάρχει σαν μία ηλεκτρομαγνητική ενεργειακή μονάδα. Νοερές εικόνες συνοδευμένες από δυνατό συναίσθημα, μπορούν να γίνουν σχεδιάγραμμα πάνω στο οποίο θα δημιουργηθεί  κάτι υλικό.

Η ένταση ενός συναισθήματος ή μιας σκέψης ή μιας νοερής εικόνας είναι ο σημαντικότερος παράγοντας, που καθορίζει την υλοποίησή της. Η ένταση είναι ο κορμός από τον οποίο μετασχηματίζονται οι ηλεκτρομαγνητικές ομάδες ενέργειας». Το ίδιο υποστηρίζει κι ο νευροφυσιολόγος Dr Joe Dispenza, αλλά μας εξηγεί τη διαδικασία που οι σκέψεις και τα συναισθήματά μας δημιουργούν την πραγματικότητά μας δημιουργώντας, στον εγκέφαλο μας νευρωνικά δίκτυα: «Είσαστε συνδεδεμένοι με τα νευρωνικά σας δίκτυα, τα οποία είναι ενωμένα με τα συναισθήματα σας». «Κάνοντας επανειλημμένως τις ίδιες σκέψεις, στερεώνουμε τις συνδέσεις στο νευρωνικό δίκτυο του εγκεφάλου μας. Αυτές οι επαναλαμβανόμενες σκέψεις μας κάνουν να ενεργούμε κατά τον ίδιο τρόπο συνεχώς.

Τα γεγονότα είναι σκέψεις! Stefano D' Anna
Που να τα στείλουμε;;;

ΔΕΙΤΕ ΑΙΣΧΗ - Με ποιους Έλληνες υπουργούς έσβησε τα 68 του κεράκια ο Ράιχενμπαχ

=


Εξήντα οκτώ κεράκια έσβησε την Τρίτη 5 Μαρτίου ο επικεφαλής της Task Force στην Ελλάδα Χορστ Ράιχενμπαχ και αποφάσισε να το… γλεντήσει με καλή παραδοσιακή κουζίνα σε γνωστό μαγαζί του Κολωνακίου....

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Δημοκρατία», ο επικεφαλής της «Task Force» είχε καλέσει στα γενέθλιά του 30 άτομα, μεταξύ των οποίων, τον πρώην πρωθυπουργό Π. Πικραμμένο, τους υπουργούς Κωστή Χατζηδάκη, Αντώνη Μανιτάκη, τον υφυπουργό Γιώργο Μαυραγάνη, την επικεφαλής της ομάδας των Ευρωβουλευτών της ΝΔ. Μαριέτα Γιαννάκου καθώς και τον Πολ Τόμσεν του ΔΝΤ.
 Με ποιους Έλληνες υπουργούς έσβησε τα 68 του κεράκια ο Ράιχενμπαχ

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ - ΦΩΤΟ: Σε αυτά τα παιδάκια έριξαν τα ΜΑΤ δακρυγόνα στην Ιερισσό! ΔΙΑΔΩΣΤΕ!

 /ΦΩΤΟ: Σε αυτά τα παιδάκια έριξαν τα ΜΑΤ δακρυγόνα στην Ιερισσό! ΔΙΑΔΩΣΤΕ!Η φωτογραφία είναι από το twitter και δείχνει τους μαθητές της Ιερισσού....

Όπως μπορείτε να δείτε, είναι παιδάκια.
Σε αυτά τα παιδάκια, σύμφωνα με τις καταγγελίες των κατοίκων και του διευθυντή του σχολείου, οι πανηλίθιοι των ΜΑΤ έριξαν δακρυγόνα!
Αυτή τη στιγμή στα social media επικρατεί μεγάλη κατακραυγή, ειδικά μετά την προσπάθεια της Αστυνομίας να διαψεύσει ότι έριξε δακρυγόνα στο σχολείο.
 

Οι εξελίξεις στη Βουλγαρία, Η Προφητεία, ο Παγκόσμιος Πόλεμος, και η... Ελλάδα!






Θα μπορούσε να θεωρηθούν ως δυο ανεξάρτητες ειδήσεις, δυο ανεξάρτητες αναρτήσεις.... κι όμως φαίνεται πως κάτι συνδέει τα γεγονότα που διαδραματίζονται τις τελευταίες μέρες στην Βουλγαρία, με μια πολιά Προφητεία,κι έναν Παγκόσμιο Πόλεμο με την Ελλάδα...
Λέτε;;;

Video: Καρκινικό όπλο σκότωσε τον Τσάβεζ;

Είναι σύμπτωση άραγε οτι 6 μεγάλοι ηγέτες της Λατινικής Αμερικής όπου έχουν εκφράσει την αντίθεσή τους με τα σχέδια των ΗΠΑ, έχουν διαγνωσθεί με Καρκίνο τα τελευταία χρόνια; Γνώμη μου; Όπως και ο Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος δολοφονήθηκε, έτσι και ο Πρόεδρος της Βενεζουέλας που εθνικοποίησε τα πετρέλαια της χώρας τους και με τα έσοδα χρηματοδότησε υγεία και παιδεία, του "εδώθει" ο καρκίνος από την CIA.

ΕΘΝΙΚΟ ΠΑΙΔΟΦΥΛΑΓΜΑ




Μέρες τώρα όλοι μας βομβαρδιζόμαστε απο τα πορνοκάναλα της διαπλοκής,για την κακοποίηση απο την αστυνομία των νεαρών που συνελήφθησαν για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση “Συνωμοσίες Πυρήνων της Φωτιάς”. Στην κατοχή τους βρέθηκε βαρύτατος οπλισμός αποτελούμενος απο τυφέκια εφόδου τύπου καλάσνικοφ, πιστόλια μπερέτα και ζάσταβα φτάνοντας απο την αρχή που ξεκίνησαν οι συλλήψεις ατόμων της οργάνωσης στο νούμερο των 100 τυφέκιων, δηλαδή όσα όπλα αρκούν για να οπλίσουν 2 διμοιρίες πεζικού. Τα παιδιά αυτά αν και είναι σε ιδιαίτερα νεαρή ηλικία δήλωσαν αιχμάλωτοι πολέμου,μια ορολογία που λίγοι σε τέτοια ηλικία γνωρίζουν  τι σημαίνει. Οι γονείς τους δήλωσαν περήφανοι και μάλιστα η μητέρα  ενός εκ των συλληφθέντων,σε βιβλίο που έχει γράψει,μας λέει ευθαρσώς οτι οι αντιεξουσιάστριες μητέρες βάζουν τα παιδιά τους να κάψουν την Αθήνα.

Η "ΓΝΩΣΤΗ" ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ"ΟΤΑΝ ΣΚΟΤΩΘΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ ΑΠΟ "Ο",ΟΛΑ ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΜΕ ΙΛΙΓΓΙΩΔΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ"


Οσαμα , Οτσαλαν, η 
Ούγκο? Διαλέγεις και παίρνεις !! Την ταχύτητα την έχεις 





ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΟΛΟΙ !!
Φωτογραφία

«Τουρκική δικαιοδοσία» το Καστελόριζο

Η άκρως προκλητική αυτή κίνηση των Τούρκων, δημοσιεύτηκε ήδη στην εφημερίδα της κυβερνήσεως και οι άδειες επεκτείνονται χρονικά έως το 2016. Το μελάνι μπήκε τη στιγμή που ο Αντώνης Σαμαράς και ο Δημήτρης Αβραμόπουλος βρισκόταν ακόμη στην Κωνσταντινούπολη.

Με αστραπιαίες κινήσεις οι Τούρκοι επιχειρούν να εκμεταλλευτούν το φιάσκο της επίσκεψης Σαμαρά στην Πόλη και να «δέσουν» την Ελλάδα να μην εξορύξει τους υδρογονάνθρακες που κρύβει στο υπέδαφος της, αλλά και να υποδεχθεί συνεκμετάλλευση των κοιτασμάτων της εντός της ελληνικής ΑΟΖ. Για να το πετύχουν απειλούν μάλιστα και με ελληνοτουρκική κρίση.

Τσίπρας και Καραμανλής, έγιναν κολλητοί χθές στο Μέγαρο!


Μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, έμειναν στο φουαγιέ του Μεγάρου Μουσικής, συζητώντας και πίνοντας, ο πρώην πρωθυπουργός και ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, επιβεβαιώνοντας όσους ισχυρίζονταν πως μια νέα πολιτική φιλία γεννήθηκε!
Οι δύο πολιτικοί άντρες σε στιγμή αλκοολούχας οικειότητας, χθές στο Μέγαρο, μετά την εκδήλωση, επιβεβαιώνουν τις προβλέψεις για ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις. Οι δύο πολιτικοί άντρες σε στιγμή αλκοολούχας οικειότητας, χθές στο Μέγαρο, μετά την εκδήλωση, επιβεβαιώνουν τις προβλέψεις για ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις.
Το τραγούδι «Όσα λένε οι άντρες μεταξύ τους», αυτό τον ύμνο στην ανδρική φιλία, θύμισαν χθές το βράδυ στην εκδήλωση για τον Κωνσταντίνο Καραμανλή, ο Αλέξης Τσίπρας και συνονόματος του εθνάρχη, πρώην πρωθυπουργός.

XΘΕΣ ΒΛΕΠΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΝΟΜΙΖΑMΕ Ο,ΤΙ ΜΙΛΟΥΣΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΟΝΝΕΔ (!)


 
Picture
Το Ίδρυμα Κωνσταντίνος Γ.Καραμανλής διοργάνωσε στο Μέγαρο Μουσικής ειδική εκδήλωση με προσκεκλημένη την πολιτειακή και πολιτική ηγεσία.

Κατά την ομιλία του, ο κ. Τσίπρας είπε μεταξύ άλλων: "Κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί τον ιδαίτερο ρόλο που παίζουν ξεχωριστές προσωπικότητες στην ιστορία. Μια τέτοια ήταν και ο Κωνσταντίνος Καραμανλής. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο μεγάλος πολιτικός του αντίπαλος, Χαρίλαος Φλωράκης, τον είχε χαρακτηρίσει ηγέτη της τάξης του. Η αναγνώριση από τον πολιτικό σου αντίπαλο έχει πάντα μεγαλύτερη αξία".

Και επίσης ανεφερε: "Είναι ο πολιτικός που κατάφερε μια σπάνια πολιτική υπέρβαση. Να υπερβεί τα ασφυκτικά όρια στη χώρα, με τον εμφύλιο πόλεμο και τους ξένους προστάτες". 

Είδατε την νοσοκόμα της βασίλισσας;

Είδατε την νοσοκόμα της βασίλισσας;
http://www.terrapapers.com/?p=27356Φαίνεται ότι αυτοί οι «άνθρωποι» δεν προσπαθούν να κρύψουν τίποτα πλέον. Κοιτάξτε την στολή που φοράει η νοσοκόμα.
Το βλέπετε; Κοιτάξτε προσεκτικά την ζώνη της. Έχει πλάκα το θέμα. Δεν μπορούν χωρίς τους συμβολισμούς, θα σκάσουν. Χαχαχα.

Στον εισαγγελέα το βίντεο με τον υποψήφιο της Χρυσής Αυγής που θέλει να κάνει σαπούνια τους αλλοδαπούς!






Στην εισαγελλεία Πρωτοδικών της Αθήνας, υποβλήθηκε από το Τμήμα Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής το βίντεο από ντοκιμαντέρ του Βρετανικού τηλεοπτικού σταθμού Channel 4, στο οποίο εμφανίζεται υποψήφιος βουλευτής της Χρυσής Αυγής να απευθύνεται σε αλλοδαπούς με απειλητικές εκφράσεις.

Αποτροπιασμό προκαλούν οτα όσα δηλώνει υποψήφιος βουλευτής της Χρυσής Αυγής σε ντοκυμαντέρ έλληνα κινηματογραφιστή που αναμετέδωσε το Channel 4 της Βρετανικής τηλεόρασης.

Οι φράσεις που λέει ο υποψήφιος της Χρυσής Αυγής στην Α Αθήνας, Α. Πλωμαρίτης είναι μεταξύ άλλων: «Είμαστε έτοιμοι να ανοίξουμε τους φούρνους. Σαπούνια γιατί είναι και ωραίο», «Θα τα ‘χουμε σαπούνια για τα αμάξια, σαπούνια να πούμε για τα πεζοδρόμια …», «…κάνα λαμπατέρ να φτιάξουμε με το δέρμα τους…», «Τα δόντια να πάρουμε…».
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...