Παρασκευή, 8 Μαρτίου 2013

Δεκάδες προϊόντα εντοπίστηκαν με DNA αλόγου - Δείτε ποιά αποσύρει ο ΕΦΕΤ

Στην ανάκληση προϊόντων από την ελληνική αγορά, στα οποία ανιχνεύτηκε DNA αλόγου, προχώρησε ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ). Ειδικότερα, σε συνέχεια των εργαστηριακών αποτελεσμάτων και ύστερα από σχετικούς ελέγχους της Περιφερειακών Διευθύνσεων του ΕΦΕΤ Αττικής, Κεντρικής Μακεδονίας και Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, ανιχνεύθηκε DNA αλόγου στα παρακάτω προϊόντα:

Ποια είναι η βουλευτής της ΝΔ που μιλάει στο βήμα της Βουλής με γούνα [εικόνα]

Δεν έκανε και την καλύτερη ενδυματολογική επιλογή...

Άκης ..Βίκυ…. Αθηνά… Γκουντρούν …και λοιπή συμμορία στο σκαμνί
Παραπέμπονται στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων, ο Άκης Τσοχατζόπουλος και ακόμη 18 άτομα, μεταξύ των οποίων η σύζυγός του, Βίκυ Σταμάτη, η κόρη του, Αθηνά και η πρώην σύζυγός του, Γκουντρούν, με την κατηγορία του ξεπλύματος μαύρου χρήματος. Το πολυσέλιδο βούλευμα, μέσω του οποίου γίνεται η παραπομπή, κάνει δεκτή την εισαγγελική πρόταση, απαλλάσσοντας μόνο δύο από τους αρχικούς κατηγορούμενους (η μία είναι θεία της Βίκυς Σταμάτη, Αικατερίνη και ο άλλος ο εκπρόσωπος της εξωχώριας εταιρίας Bluebell, Ευτύχιος Ατσοπάρδης).
Στην ογκώδη πρότασή του προς το Συμβούλιο Εφετών, που περιλαμβάνεται σε 350 σελίδες, ο εισαγγελέας Εφετών Παναγιώτης Καραγιάννης, έκρινε ότι πρέπει να δικαστούν, εκτός των τεσσάρων προαναφερθέντων, και οι:

Τα ξέσπασμα της Καλλιμούκου στην εκπομπή της Ελένης(video)

Έντονα φορτισμένη ήταν σήμερα η Αντωνία Καλλιμούκου στο ξεκίνημα της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη μετά από τα δημοσιεύματα που τη φωτογράφιζαν ως την πανελίστρια, πρώην εστεμμένη που συνελήφθη στη Βουλγαρία για πορνεία...


Η Αντωνία χθες με ανάρτησή της στο Facebook επιτέθηκε εναντίον όλων όσων χωρίς να διασταυρώσουν τις πληροφορίες τους και να κάνουν έρευνα, αμαυρώνουν το όνομά της, όμως φαίνεται ότι όσα εκτυλίσσονται τις τελευταίες μέρες την έχουν επηρεάσει αρνητικά με αποτέλεσμα να θέλει να μιλήσει και στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

«Δεν ξέρω γιατί να θες να μπεις στη διαδικασία  να απαντήσεις σε ανυπόστατα δημοσιεύματα που δεν αποδεικνύουν τίποτα, αλλά τέλος πάντων, η εκπομπή είναι δική σου να πεις ότι θέλεις», της είπε η παρουσιάστρια.

Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να Ξυπνήσουν οι "Δήθεν" Έλληνες ! ! !

Νεο Έλληνες -  Διανοητικά καθυστερημένοι Γλείφτες , Βολεψάκηδες και Χέστες !!!

Έτσι είναι φίλοι μου δυστυχώς για τους λίγους εναπομείναντες πραγματικούς Έλληνες

Είναι δυνατόν να περιμένει κανείς από αυτό τον αμόρφωτο, σκατοεγωίσταρο, χέστη και παρτάκια λαό να δει κάτι ;

Του λένε κάθε μέρα και διαφορετικά ψέματα και τα αυτός τα χάφτει

Του έχουν διαλύσει το σύστημα υγείας και πρόνοιας και αυτός περιμένει να πάθει κάτι ο ίδιος για να.....
διαμαρτυρηθεί ...τέτοιος παρτακιας είναι

«Ανώμαλη προσγείωση» για τις οφειλές στον ΟΑΕΕ

Έχουν εξαντληθεί τα περιθώρια διευκολύνσεων, λέει ο Γ. Βρούτσης
«Το υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, με επανειλημμένες ρυθμίσεις και παρατάσεις ρυθμίσεων, τα τελευταία χρόνια, έχει εξαντλήσει όλα τα περιθώρια διευκολύνσεων σε ασφαλισμένους που οφείλουν ασφαλιστικές εισφορές στον ΟΑΕΕ (Οργανισμό Ασφάλισης Ελευθέρων Επαγγελματιών)» αναφέρει ο αρμόδιος υπουργός, Γιάννης Βρούτσης, σε έγγραφο του, που διαβιβάστηκε στη Βουλή στις 5 Μαρτίου.

ΔΕΚΑΔΕΣ........... ΝΕΑ ΑΞΙΟΛΟΓΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΕΙΣΧΩΡΟΥΝ ΣΤΟ ΛΑ.Ο.Σ.

"ΑΠΟ ΤΙΣ 10άδες ΟΠΩΣ ΔΙΑΤΕΙΝΟΝΤΑΙ   ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΑΡΚΕΣΤΕΙΤΕ ΣΕ 8  ΦΩΤΟ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ........ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΤΟ (ΑΝΟ)ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟ ΤΟΥ ΑΣ ΔΩΣΕΙ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΑ .................. "Εκατομμύρια ευρώ αρπάζει η Μ.Κ.Ο. της Ρεπούση


Συνωστισμός κρατικών επιχορηγήσεων για την Μη Κυβερνητική Οργάνωση της Ρεπούση
Η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Ρεπούση, εκτός της προσπάθειας για διαστρέβλωση της ιστορίας (συνωστισμός στη Σμύρνη κλπ), ηγείται και της ΜΚΟ Κέντρο Γυναικείων Μελετών και Ερευνών «Διοτίμα», με έδρα την Αθήνα. ...

Δημοσιεύματα του Τύπου όπως και στοιχεία που έχουν δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα του προγράμματος «Διαύγεια» κάνουν λόγο για έναν χορό κρατικών επιδοτήσεων και επιχορηγήσεων, με κατασπατάληση δημοσίου χρήματος σε υψηλούς μισθούς αργόμισθων στελεχών της εν λόγω ΜΚΟ, με υπερκοστολογήσεις διαφημιστικών φυλλαδίων, ιστοσελίδων, διοργάνωση εκδηλώσεων και ημερίδων που κοστίζουν χιλιάδες ευρώ. Όλα αυτά συνθέτουν το ανεξέλεγκτο «πάρτυ» της ΜΚΟ της Ρεπούση, ένα πάρτυ το οποίο γίνεται στις πλάτες του Έλληνα φορολογούμενου που βλέπει καθημερινά το εισόδημά του να μειώνεται. 
Αξίζει να αναφερθεί ότι, μόνο για το έτος 2011, το Κέντρο Γυναικείων Μελετών και Ερευνών «Διοτίμα» επιχορηγήθηκε και μοιράστηκε το ποσό της τάξεως των 3.800.000 ευρώ, για πρόγραμμα που υλοποίησε, από την Γενική Γραμματεία Ισότητας του Υπουργείου Εσωτερικών. Για την εκπόνηση μελέτης με θέμα «Γυναικεία μετανάστευση στην Ελλάδα» μοιράστηκε294.872 ευρώ, για ενημερωτική εκστρατεία σχετικά με το trafficking γυναικών υπηκόων τρίτων χωρών μοιράστηκε 200.000 ευρώ. Ως εταίρος στο πρόγραμμα συνΑΝΑΠΤΥΞΗ μοιράστηκε το ποσό των 720.763 ευρώ. Για το πρόγραμμα «Ανάπτυξη ανθρώπινου δυναμικού 2007-2013» έλαβε  15% από το ύψος της επιχορήγησης που ανερχόταν στα 380.000 ευρώ, και όπως φαίνεται, δεν υπάρχει τέλος στο όργιο κατασπατάλησης του δημοσίου χρήματος.

Πάρτε μια φούχτα υπογλώσσια και διαβάστε …


Είναι αλήθεια αδέλφια. Εν μέσω μισθών 500 ευρώ / μήνα για τον μέσο Έλληνα διορίζουν 8 άτομα σε κάποια (Διοίκηση Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας) με ετήσιο συνολικό μισθό 785.000 ευρώ ή 65.400 ευρώ κάθε μήνα.
Αυτοί οι 8 superman εισπράττουν κάθε μήνα όσα 130 άτομα των 500 ευρώ.
-Πρέπει να αρχίσουν να ψάχνουν για τρόπους διαφυγής, οι δωσίλογοι!
Η ώρα του ελικοπτέρων πλησιάζει!
Διοίκηση Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας
ΜΕΛΗ ΓΕΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ:
1. Koster Paul – πρόεδρος: 100.000 (8300/μήνα)
2. Μπερούτσος Αντρέας – μέλος: 30.000 (2500/μήνα)
3. Mariani Pierre – μέλος: 30.000 (2500/μήνα)
4. Μέργος Γεώργιος – μέλος: 30.000 (2500/μήνα)
5. Γκατζώνας Ευθύμιος – μέλος: 30.000 (2500/μήνα)
ΜΕΛΗ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ:...1. Σακελλαρίου Αναστασία - διευθύνουσα σύμβουλος: 215.000 (17.900/μήνα)
2. Κολλιόπουλος Μάριος – αναπληρωτής δ/νων σύμβουλος: 185.000 (15.400/μήνα)
3. Γάγαλης Αναστάσιος – μέλος: 165.000 (13.700/μήνα)
ΣΥΝΟΛΟ: 785.000 /έτος ή 65.400 / μήνα

ΕΦΕΔΡΟΙ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ !!!Με την παραπάνω φωτογραφία που προέρχεται απο το εξωτερικό, γκρούπ εφέδρων ειδικών δυνάμεων στο facebook που αριθμεί αρκετές χιλιάδες μέλη προειδοποιεί την ελληνική αστυνομία να αλλάξει στάση γιατί αλλιώς...


παρόμοιες εικόνες θα δούμε και στην Ελλάδα...Οι έφεδροι τονίζουν ότι ο ρόλος της αστυνομίας είναι να προστατεύει τον πολίτη και όχι να τον ξυλοφορτώνει και να λειτουργεί εναντίον του...Με άλλη τους ανάρτηση τα πρώην βατράχια και λοκατζήδες κάνουν πιό σαφή την απειλή τους λέγοντας ότι ανα κατέβει ο στρατός στους δρόμους τότε δεν χρειάζεται καμία αστυνομία...

Πάρτι του Ράιχ στο Κολωνάκι!


Εξήντα οκτώ κεράκια έσβησε την Τρίτη 5 Μαρτίου ο επιτετραμμένος της Frau Μέρκελ και των δανειστών της Ελλάδας Herr Ράιχενμπαχ και ως bon viveur αποφάσισε να το...γλεντήσει με καλή παραδοσιακή κουζίνα σε μπιστρό επί της Λουκιανού στο κοσμικό (ακόμα) Κολωνάκι. Σύμφωνα με πληροφορίες της Δημοκρατίας, ο επικεφαλής της «Task Force» είχε καλέσει για τα γενέθλιά του 30 άτομα, μεταξύ των οποίων τον πρώην πρωθυπουργό Π. Πικραμμένο, τους υπουργούς Κωστή Χατζηδάκη, Αντώνη Μανιτάκη, τον υφυπουργό Γιώργο Μαυραγάνη, την επικεφαλής της ομάδας των ευρωβουλευτών της Ν.Δ. Μαριέττα Γιαννάκου και φυσικά τον πολύ Πολ Τόμσεν του ΔΝΤ, αφού πρώτα η αστυνομία είχε φροντίσει να «στεγανοποιηθεί» η περιοχή με διακριτικά αλλά δρακόντεια μέτρα.
Ο Χορστ Ράιχενμπαχ ήταν ευδιάθετος και έδειξε ιδιαίτερη προτίμηση στην κουζίνα του γνωστού «Καφενείου», που είναι ένα εξαιρετικό εστιατόριο, ενώ δεν έλειψαν και οι προπόσεις. Δεν είναι τυχαίο ότι ο χώρος του μπιστρό είναι έτσι διαμορφωμένος ώστε να φιλοξενεί με «ασφάλεια» τους ισχυρούς των επιχειρήσεων και της πολιτικής, που αποτελούν την πελατεία του.

Ρόμπες πάλι τα τσιράκια της μνημονιακής τσογλαναρίας: Η ΕΛ.ΑΣ. ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΤΗ ΡΙΨΗ ΧΗΜΙΚΩΝ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

Συμβόλαιο θανάτου για κρατούμενο πολιτικό


Απειλείται η ζωή κρατούμενου πολιτικού στον Κορυδαλλό, από μαφία ξένης χώρας.

Γνωρίζει πολλά για μίζες και η μαφία των εξοπλισμών φοβάται ότι «θα κελαηδήσει» όπως είπε πηγή στο spirospero.gr

Ο κρατούμενος κατηγορείται για μίζες δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ, είχε πετύχει να εργάζεται μέσα στις φυλακές , αλλά προ ημερών «υπηρεσίες της χώρας»...
ενημέρωσαν τη διεύθυνση των φυλακών ότι υπάρχουν πληροφορίες για συμβόλαιο θανάτου του και συνέστησαν να μείνει κλεισμένος στο κελί του.

Στις φυλακές κυκλοφόρησε αμέσως η φήμη ότι ο επώνυμος κρατούμενος θα έχει την τύχη του Καμπούρογλου, που βρέθηκε απαγχονισμένος στην Τζακάρτα όπου είχε διαφύγει.

Η πληροφορία, ούτε επιβεβαιώνεται ούτε διαψεύδεται και για το θέμα τηρείται απόλυτη μυστικότητα.

Η μυστηριώδης «Μηχανή Επικοινωνίας με τους Νεκρούς» του Έντισον«Εδώ και καιρό, εργάζομαι με σκοπό την κατασκευή μιας συσκευής που θα μου επιτρέψει να διαγνώσω εάν είναι δυνατόν να επικοινωνήσουν με εμάς πρόσωπα που έχουν φύγει από τη ζωή».


Τα λόγια αυτά ανήκουν στον μεγάλο εφευρέτη Τόμας Έντισον και κατεγράφησαν σε μία συνέντευξή του για το περιοδικό The American Magazine τον Οκτώβριο του 1920. Και όταν, στην εποχή του, μιλούσε ο Έντισον, όλοι κάθονταν προσοχή!

Τoύρκος δουλέμπορος: "Η τουρκική ακτοφυλακή μας στήριζε!" Κυνική ομολογία (ΧΑΡΑΣ ΤΟ ΝΕΟ!!.........)

ΤΟΥΡΚΕ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΣΑΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ

Τούρκος δουλέμπορος ομολογεί πως μετέφερε εκατοντάδες λαθρομετανάστες στη χώρα μας και πως στήριζε το έργο τους ακόμη και ο αρχηγός της ακτοφυλακής της περιοχής Σεφερίχισαρ της Τουρκίας! Μια ομολογία που δείχνει πως οι γείτονες μας «κλείνουν τα μάτια» στη ροή λαθρομεταναστών προς τη χώρα μας.


Σύμφωνα με την συνέντευξη του Μουχαρέμ στην τουρκική εφημερίδα Zaman, ο ίδιος ήταν 32 χρόνια καπετάνιος και όλα τα έκανε "για το εύκολο χρήμα. Ήταν πολλά τα χρήματα. Εγώ έπαιρνα χρήματα για τη μεταφορά των λαθρομεταναστών, οι δουλέμποροι που μας τους έφερναν δεν νοιάζονταν αν θα πεθάνουν αυτοί οι άνθρωποι."

Ο Μουχαρέμ το 2002 συνεήφθη αλλά αργότερα αφέθηκε ελέυθερος.

Ο ίδιος στη συνέντευξη του στην εφημερίδα Ζaman, υποστηρίζει πως η Σμύρνη είναι το σημείο όπου βρίσκονται όλοι όσοι ασχολούνται με το δουλεμπόριο. Για κάθε μεταφορά μιας ομάδας λαθρομεταναστών προς την Ελλάδα, λάμβανε περίπου 1000 Ευρώ,

Όμως το συγκλονιστικό σημείο της συνέντευξης είναι το σημείο που αναφέρεται στη δράση της τουρκικής ακτοφυλακής της Τουρκίας. "Μέσα στην υπόθεση βρίσκονταν και ο αρχηγός του Λιμενικού Σώματος της περιοχής του Σεφερίχισαρ. Ο αρχηγός συνέχεια μας έλεγε. “Κάντε εσείς αυτό που πρέπει και εγω θα σας στηρίζω”. Διότι και ο ίδιος έπαιρνε ποσοστά από τους δουλεμπόρους".

Η NASA βρήκε εξωγήινη ζωή πριν από 36 χρόνια!
Το 1976 η NASA πραγματοποίησε μια ερευνητική αποστολή στον Άρη με το όνομα Viking.

Επρόκειτο για ένα πείραμα ανίχνευσης εξωγήινης ζωής με αποστολή ειδικών ρομπότ στον Κόκκινο Πλανήτη. Τριάντα έξι χρόνια μετά, μια διεθνής ομάδα από μαθηματικούς και άλλους επιστήμονες κατέληξε στο συμπέρασμα ότι εκείνη η αποστολή είχε πράγματι ανακαλύψει ίχνη ζωής στον Άρη!

Η Ατλαντίδα εβυθίσθη. Οι Άτλαντες;Έχετε αναρωτηθεί ποτέ τι συνέβη στους Άτλαντες μετά τον καταποντισμό της Ατλαντίδος;

Σύμφωνα με τα ελληνικά χρονικά η βύθιση της ηπείρου συμπίπτει με τον κατακλυσμό του Ωγύγη. Μια εκδοχή λοιπόν θα ήταν ότι πνίγηκαν όλοι τους και ησυχάσαμε μια για πάντα από δαύτους!
Σ΄ αυτό το συμπέρασμα καταλήγει κανείς από τα συμφραζόμενα της κατεστημένης ιστορίας, και σ΄ αυτό συνηγορεί και το γεγονός ότι η διεθνής βιβλιογραφία βρίθει από αναφορές στην Ατλαντίδα αλλά ούτε λέξη για Άτλαντες. Έχουν περιγραφεί οι πόλεις, η τεχνολογία, η θέση
της ηπείρου αλλά οι ίδιοι οι άνθρωποι άφαντοι από τις αναφορές. Μα... ποίοι ήταν άραγε;;
Τα αρκετά παραδείγματα διασωθέντων από κατακλυσμούς, πλημμύρες και τσουνάμια του παρελθόντος όπως οι διάφοροι Νώε, Μινωΐτες κ.α., μάλλον μας δημιουργούν δεύτερες σκέψεις για τον αφανισμό τους.
Όσο και αν επιχειρήθηκε να προσπεραστεί αυτή η αναφορά στο όνομά τους, όσο και αν τους εξαφάνισε από τα βιβλία η παγκόσμια ακαδημαϊκή Ελίτ-Αλήτ, η ανεπανάληπτη Εθνολογία Ιστορία της Ο.Ε.Α. (1988) τους ξετρύπωσε!

Μιλάμε φυσικά για τους χαμένους κρίκους της "αλυσίδας" της Ιστορίας και εθνολογίας τους οποίους αποκατέστησε πλήρως η Ο.Ε.Α., αιτιολογώντας και την σημερινή κατανομή των εθνών της Ευρασίας και Βορείου Αφρικής. Μια κατανομή που ξεκινά με αφετηρία τις κινήσεις των πληθυσμών του παρόντος χάρτη και εξελίσσεται όπως θα φανεί και σε μελλοντικούς χάρτες. Και απ΄ αυτούς τους πληθυσμούς δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι φίλοι μας οι Άτλαντες.
Φωτογραφία
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...