Σάββατο, 9 Μαρτίου 2013

ΗΠΑ: Υποχρέωσαν μαθήτριες να φορέσουν μπούρκα για να «καταλάβουν καλύτερα το Ισλάμ»Στο Τέξας των ΗΠΑ έχει ξεσπάσει διαμάχη για το δημόσιο σχολικό πρόγραμμα που ονομάζεται CSCOPE, το οποίο ήδη έχει αποτελέσει αντικείμενο έντονων συζητήσεων και διενέξεων σε ειδικές επιτροπές.


Υπάρχουν αναφορές ότι μαθήτριες αναγκάστηκαν να φορέσουν μουσουλμανική μπούργκα ως μέρος του μαθήματος του σχολείου τους.


Το CSCOPE αντιμετωπίζει επικρίσεις για τη φερόμενη ισλαμική και αντι-αμερικανική προκατάληψή του. Πρόκειται για ένα «σύστημα διαχείρισης της διδακτέας ύλης» και χρησιμοποιείται τώρα στο 80 τοις εκατό των σχολείων του Τέξας. Πρόσφατα, ήταν το αντικείμενο έρευνας που κατέληξε σε ακροάσεις που πραγματοποιήθηκαν από την Επιτροπή της Γερουσίας για την Παιδεία του Texas υπό την προεδρία του γερουσιαστή Dan Patrick, R-Χιούστον.

"Πολύ καλός ηθοποιός για τα τσοντοκάναλα"

Αντιφάσεις. Μιλάει για «τσοντοκάναλα» και στήνεται στα μικρόφωνα που τείνουν τα τσοντοκάναλα φορώντας το γυαλιστερό κουστουμάκι του.

 Στα τσοντοκάναλα, όπου θέλει να πρωταγωνιστεί ο φαιός βουλευτής, θα έπρεπε να εμφανίζεται τσίτσιδος. Η τσόντα δεν ταιριάζει με το γεροντίστικο σακάκι του. 

Ο ακροδεξιός βουλευτής αθωώθηκε από το δικαστήριο λόγω μη αξιόπιστης μαρτυρίας.

Είχε κατηγορηθεί ότι δάνεισε το αυτοκίνητό του σε άτομα που επιτέθηκαν σε φοιτητή. Δεν αποδείχτηκε η κατηγορία, έφυγε ελεύθερος. Βγαίνοντας από την αίθουσα του δικαστηρίου δεν μπόρεσε να αντισταθεί στη γλύκα του φακού. Τον τραβάει. Τη θέλει την τσόντα του. Μόλις λοιπόν είδε τα μικρόφωνα, λειτούργησε ως πορνοστάρ.

Ετρεξε να διεκπεραιώσει τον ρόλο του. Η δήλωση αυτούσια:
Φωτογραφία

Έτσι θα παρακολουθούνται οι τραπεζικοί λογαριασμοί

Τον Απρίλιο κατατίθεται στη Βουλή το σχέδιο νόμου για τη διασύνδεση των ελεγκτικών υπηρεσιών με το τραπεζικό σύστημα. Το σχέδιο του υπουργείου Οικονομικών προβλέπει την αποστολή στοιχείων από τις τράπεζες καθημερινά στον Τειρεσία.

Από εκεί τα στοιχεία θα διοχετεύονται στον κόμβο της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων. Πρόσβαση θα έχουν όλοι οι διαβαθμισμένοι χρήστες των ελεγκτικών μηχανισμών καθώς και η Οικονομική Αστυνομίας... και η Αρχή Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες.

ΦΡΙΚΗ ! «Μου προσέφεραν 25εκ. $ για να σκοτώσω τον Τσάβες». Η εξομολόγηση ενός πληρωμένου δολοφόνου και το σχέδιο δολοφονίας. ΒΙΝΤΕΟ«Μου προσέφεραν 25 εκατ. δολάρια για να σκοτώσω τον Τσάβες»
Ο άνθρωπος στο βίντεο είναι ένας Κολομβιανός πληρωμένος δολοφόνος και αποκαλύπτει ότι είχε πάρει εντολές από πολιτικό αντίπαλο του Ούγκο Τσάβες για να δολοφονήσει τον εκλιπόντα ηγέτη της Βενεζουέλας. 
«Μου προσέφεραν 25 εκατ. δολάρια για να σκοτώσω τον Τσάβες. Με όποιο τρόπο». Στο βίντεο που φέρνει στο φως το Αλ Τζαζίρα αποκαλύπτει ότι τα χρήματα τού τα προσέφερε ο Μάνουελ Γκονζάλεζ, πολιτικό πρόσωπο της Βενεζουέλας και ορκισμένος εχθρός του εκλιπόντα, σε μία μυστική συνάντηση το 1999 στη Βενεζουέλα όπου συμμετείχαν και πολλοί παραστρατιωτικοί.
Τι είπε ακριβώς ο Γκονζάλες σε αυτή τη συνάντηση;...

«Μου είπε ότι θα μου έδινε 25 εκατ. δολάρια για να τον σκοτώσω». Και συνεχίζει: 
«Δεν γνωρίζω πόσοι μετά από μένα πήγαν στο Καράκας για να δολοφονήσουν τον Τσάβες. Αλλά ξέρω ότι πρώτα εκπαιδεύτηκαν για αυτό το σκοπό».
Ο Ούγκο Τσάβες πάντα υποστήριζε ότι υπήρχε ένα σχέδιο δολοφονίας εναντίον του. Το 2004 συνελήφθησαν αρκετοί παραστρατιωτικοί έξω από το Καράκας, τίποτα όμως δεν οδήγησε σε ασφαλές συμπέρασμα στο ότι υπήρχε σχέδιο δολοφονίας εναντίον του. 
Ο άντρας στο βίντεο είναι στη φυλακή για παραστρατιωτική δράση. Το βίντεο με τη συνέντευξη που έρχεται τώρα στο φως της δημοσιότητας από το Αλ Τζαζίρα είναι τραβηγμένο στις αρχές του χρόνου. 
Ο άντρας στο βίντεο λέει ότι υπάρχουν ακόμα άτομα στη Βενεζουέλα που θα ήθελαν να αφαιρέσουν τη ζωή από τον Ούγκο Τσάβες και ότι περισσότεροι από 2.000 παραστρατιωτικοί θέλουν να τον ρίξουν από την εξουσία

Δείτε το βίντεο...

Οι μισθοί του ΓΣ του ΤΑΜΕΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑΣ με ΦΕΚ 30/1/2013

. Από 30.000 € εως και 215.000 € γιατι έχουμε κρίση !!!! Ο αναγραφόμενος Γεώργιος Μέργος ειναι ο κύριος που ισχυρίστηκε ότι οι μισθοί πρέπει να μειωθούν κιάλλο? Μήπως είναι συννωνυμία ??? Αν δεν είχαμε πτωχεύσει σαν δημόσιο πόσο παραπάνω θα αμοίβονταν αυτοί οι κύριοι ???

Πλύση εγκεφάλου κάνει το (ανθ)ελληνικό κράτος στους μαθητές!!! (Θέλουν να βγάλουν κι άλλα "παιδιά"...)


Μετά από «εντολή» που εξέδωσε το υπουργείο Παιδείας προς όλες τις σχολικές μονάδες πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης ανά τη χώρα, προκηρύσσει διαγωνισμό, ο οποίος θα έχει θέμα «οι πρόσφυγες του 2013, η σιωπή είναι ανοχή;». Κατ’ αυτόν τον τρόπο, όλες οι «ευαισθητοποιημένες» ομάδες υπέρ των παράνομων αλλοδαπών, ενώνονται και πάλι για να σπείρουν μερικά ακόμα ψέματα στα μυαλά των αθώων παιδιών. Φυσικά, χωρίς καμία συγκατάθεση από τους γονείς! Πρόκειται για μια εξίσωση των λαθρομεταναστών με τους πρόσφυγες που τους παρουσιάζει ως «θύματα» της ρατσιστικής βίας! Με αφορμή ένα βιβλίο του Ευγένιου Τριβιζά «Η μαύρη γάτα», ουσιαστικά «εμπλουτίζουν» τις γνώσεις μικρών παιδιών με την προπαγάνδα τους… Το τέλος του κειμένου παρουσιάζεται ως προεκλογική εκστρατεία του ΣΥΡΙΖΑ και καλεί τους μαθητές να συμπονέσουν τα θύματα και να αντιμετωπίσουν συλλογικά τα ρατσιστικά φαινόμενα και τη βία. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται: «Πολλές φορές ο φόβος, η άγνοια, το γεγονός ότι πιστεύουμε ότι δεν μπορούμε να αλλάξουμε την κατάσταση μας κάνει να σιωπούμε. Να συμπονάμε εκείνους που πέφτουν θύματα ρατσιστικής βίας, να διαφωνούμε με εκείνους που την ασκούν όμως να μην υψώνουμε την φωνή μας ή να μην αντιστεκόμαστε απέναντι σε τέτοιου είδους περιστατικά και καταστάσεις».

Τα εμβόλια γρίπης χρησιμοποιούνται για να τροποποιήσουν την ανθρώπινη συμπεριφορά (Video ΣΟΚ)


Τα εμβόλια αδρανοποιούν τον ανθρώπινο εγκέφαλο μετατρέποντας μας σε άμορφες και άβουλες μάζες…!Αυτό που πρόκειται να ακούσετε στο video δεν είναι επιστημονική φαντασία ή θεωρία συνωμοσίας, αλλά μια γεύση από το τι συμβαίνει πίσω από τις κλειστές πόρτες των Ηνωμένων Πολιτειών στο Πεντάγωνο, αλλά και φυσικά σε ολόκληρο τον κόσμο.

Πιστεύετε ότι η κυβερνήσεις σας προσφέρουν τα εμβόλια προς όφελός σας; Μήπως αισθάνεστε ότι...

χρειάζεστε το εμβόλιο της γρίπης κάθε χρόνο;

Σε ένα μικρό αμφιθέατρο που ονομάζεται BC232 ένας επιστήμονας παρουσιάζει το πώς η στρατιωτική βιομηχανία μπορεί να εξαπλώσει έναν ιό και να χρησιμοποιήσει ένα εμβόλιο για να εξαλείψει - τροποποιήσει την «ανεπιθύμητη ανθρώπινη συμπεριφορά» όπως το Πεντάγωνο την αποκαλεί. Ειδικότερα, ότι έχει σχέση με την θρησκευτική συμπεριφορά. Αυτή είναι η σκοτεινή επιστήμη. Με όλα τα υποχρεωτικά προγράμματα εμβολίων στις Ηνωμένες Πολιτείες, μην νομίζετε ότι κάτι τέτοιο δεν θα χρησιμοποιηθεί ή, ενδεχομένως, δεν έχει χρησιμοποιηθεί ήδη στο αμερικανικό ή και παγκόσμιο κοινό.

ΣΟΚ! Ύποπτη για εμπλοκή σε δολοφονία η Αντζελίνα Τζολί!(;;)


Σοκ έχει  προκαλέσει στο  χώρο της  showbiz η είδηση της δολοφονίας του φωτογράφου Ντανιέλ Λο Πρέστι. Ο 42χρονος Ιταλός βρέθηκε νεκρός στο.........
σπίτι του, με μια σφαίρα στο κεφάλι, έναν τρόπο που χρησιμοποιεί η Μαφία όταν πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών. Ο Πρέστι ήταν ένας από τους πιο γνωστούς παπαράτσι. Και όχι άδικα, καθώς με τον φακό του είχε «συλλάβει» μερικούς από τους γνωστούς stars της showbiz, όπως τη Ριάνα, τη Μπιγιονσέ και τη Σκάρλετ Γιόχανσον.
Ωστόσο οι επαγγελματικές μετοχές εκτοξεύθηκαν όταν έπιασε τον Μπραντ Πιτ να διασκεδάζει με μια γυναίκα στη Μάλτα. Μάλιστα οι φήμες λένε ότι η φωτογραφία είχε κάνει έξαλλη την Αντζελίνα Τζολί.«Μοιάζει με ξεκαθάρισμα της Μαφίας. Ή μπορεί κάποιος να μην ήθελε να δημοσιευτεί η φωτογραφία του» αναφέρουν πηγές μέσα από την αστυνομία.

ΠΕΡΑΣΤΕ ΚΟΣΜΕ. ΕΝΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΗΣΙΑ ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ. ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ


Δείτε γιατί οι άραβες θΑ επενδύσουν τα εκατομμύριά τους σε Ιόνιο και Αιγαίο...

Οι Εχινάδες νήσοι, το σύμπλεγμα των μικρών νησιών που βρίσκεται στη θαλάσσια περιοχή απέναντι από τον Αστακό και το γνωστό λιμάνι στο Πλατυγιάλι, έχουν τον τελευταίο καιρό την τιμητική τους στα διεθνή κτηματομεσιτικά sites αλλά και στα χαρτοφυλάκια δικηγορικών και μεσιτικών γραφείων.
Μάλιστα, λόγω του αυξημένου ενδιαφέροντος από το Κατάρ αρκετοί ιδιοκτήτες έχουν προχωρήσει σε αποδοχή κληρονομιάς ώστε να διεκδικήσουν μερίδιο από την πιθανή πώληση των νησιών. Πριν από μερικές ημέρες το «Business Insider» σε άρθρο του με τίτλο «Μπορούν να γίνουν δικά σας με μερικά εκατομμύρια» παρουσίασε λίστα με 9 ελληνικά νησιά. Το δημοσίευμα τονίζει ότι πρόκειται για κάποιες από τις παραδεισένιες νησίδες της Μεσογείου. Αυτές είναι:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...