Πέμπτη, 14 Μαρτίου 2013

Ελέγξτε και προφυλλαχθείτε από τα ΗΜ Πεδία του σπιτιού σαςΠώς να ελέγξετε το σπίτι και το γραφείο σας για ΗΜ.Π.
Πρόκειται για πολύ εύκολη διαδικασία με τη χρήση ενός μικρού φορητού ραδιοφώνου. Μπορείτε έτσι, να ελέγξετε το χώρο σας και να βεβαιωθείτε πως δεν δουλεύετε, κοιμάστε ή διαλογίζεστε σε ένα περιβάλλον μολυσμένο από ΗΜ.Π.
* Ρυθμίστε το ραδιόφωνο στα ΑΜ, αλλά όχι σε κάποιον συγκεκριμένο σταθμό. Θα ακούσετε έναν χαμηλό στατικό ήχο.
* Δυναμώστε την ένταση.
* Πλησιάστε μια ηλεκτρική συσκευή όπως έναν τηλεφωνητή, μια τηλεόραση, μια ηλεκτρική υποδοχή πρίζας.
* Αν ο ήχος, ο συριγμός δυναμώσει, αυτό δείχνει ότι υπάρχουν ηλεκτρομαγνητικά κύματα.

Πώς να ελαχιστοποιήσετε την έκθεση σας στα ηλεκτρομαγνητικά κύματα
Πάνω απ' όλα, το μέρος που πρέπει να είναι όσο το δυνατόν ελεύθερο ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων είναι ο χώρος που κοιμάστε. Η ώρα του ύπνου είναι αυτή κατά την οποία τα κύτταρα και η αύρα μας «επισκευάζονται» και η ζέστη και η ακτινοβολία μπορούν να επηρεάσουν πάρα πολύ αυτή τη ζωτικής σημασίας διεργασία. Θα πρέπει να ακολουθείτε τους παρακάτω χρυσούς κανόνες.

Ολοταχώς για Κρίση ...Αμφισβητεί το δικαίωμα των νησιών μας για υφαλοκρηπίδα και ΑΟΖ η Τουρκία !

=
Kάποιοι το είχαν προβλέψει ! ... Ρηματική διακοίνωση στον ΟΗΕ απέστειλε η Άγκυρα αμφισβητώντας το δικαίωμα των ελληνικών νησιών σε υφαλοκρηπίδα και ΑΟΖ.
Η Τουρκική ρηματική διακοίνωση αποτελεί απάντηση του Ελληνικού κειμένου που εστάλη στον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών στις 20 Φεβρουαρίου του 2013....Δείτε εδώ
Κρίση στο Αιγαίο και η ...Ώρα των Στρατηγών !
Σε ανακοίνωσή του το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών αναφέρει πως η Τουρκία επαναλαμβάνει τις γνωστές απόψεις της και αντικρούει τις ελληνικές θέσεις.
Η ελληνική κυβέρνηση, τονίζει το ΥΠΕΞ, θα διασφαλίσει όλα τα κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας, όπως αυτά απορρέουν από το Διεθνές Δίκαιο.
Υπενθιμίζεται ότι στις 20/2 η Ελλάδα κατέθεσε ρηματική διακοίνωση στα Ηνωμένα Εθνη ενημερώνοντας τον Οργανισμό για την ενέργεια της Τουρκίας τον Ιούλιο του 2012 να παραχωρήσει άδειες έρευνας σε περιοχές ελληνικής υφαλοκρηπίδας.

Το Πίρι Ρέις έξω από την Χίο - Επιχειρείται αμφισβήτηση της ελληνικής υφαλοκρηπίδας


Το τουρκικό ερευνητικό «Πίρι Ρέις» βρίσκεται στη Χίο και έχει ξεκινήσει σεισμολογικές έρευνες. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δεν έχει παραβιάσει ελληνικά χωρικά ύδατα. Κινείται εντός των τουρκικών χωρικών υδάτων και της περιοχής που έχει δεσμεύσει με NAVTEX. Η αναγγελία προβλέπει πως οι έρευνες θα συνεχιστούν μέχρι τις 5 Απριλίου.
Η κίνηση της Άγκυρας είναι ενδεικτική των προθέσεων της που έχουν εκφραστεί τόσο με τη ρηματική διακοίνωση που κατέθεσε στον ΟΗΕ όσο και με δηλώσεις της σε πολιτικό επίπεδο για την αμφισβήτηση της ελληνικής υφαλοκρηπίδας στο Αιγαίο.
Η Άγκυρα θέλει τη συναδιαχείριση του Αιγαίου και την συνεκμετάλλευση των ενεργειακών κοιτασμάτων εντός της ελληνικής ΑΟΖ και για να προωθήσει τις αξιώσεις είναι αποφασισμένη να προκαλέσει ακόμη και «θερμό επεισόδιο».
Το τουρκικό ερευνητικό σκάφος βρίσκεται υπο παρακολούθηση από ναυτικές δυνάμεις των ελληνικών Ένοπλων Δυνάμεων.
Φαίνεται πώς τα όργανα έχουν αρχίσει…

Χαράτσι τώρα και για τα αυτοκίνητα


Χαράτσι τώρα και για τα αυτοκίνητα -Τι αλλάζει στον τρόπο φορολόγησης

Οι Ιατροδικαστές δεν γνωρίζουν τα αίτια θανάτου του Χριστόδουλου


20130305-175300.jpgΔεν έγινε ποτε αίτηση για διενέργεια ιατροδικαστικής διερεύνησης!
Απίστευτο! Ο προϊστάμενος της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Αθηνών με έγγραφο αναφέρει ότι δεν υπήρξε
έγγραφη παραγγελία για τη διενέργεια ιατροδικαστικής διερεύνησης στη σορό του μακαριστού αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου, συνεπώς τα ακριβή αίτια του θανάτου του δεν είναι γνωστά!
"Δεν υπήρξε έγγραφη παραγγελία για τη διενέργεια ιατροδικαστικής διερεύνησης (νεκροψιακή- νεκροτομική και εργαστηριακή) στη σορό του μακαριστού αρχιεπισκόπου Χριστοδούλου" και, συνεπώς, "η Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών δεν γνωρίζει τα ακριβή αίτια του θανάτου του, τα οποία αναγράφονται στο εκδοθέν πιστοποιητικό θανάτου που προφανώς συνετάχθη και υπεγράφη από ιατρό, που γνώριζε τη νόσο και την πορεία της".
Για το περιεχόμενο του εγγράφου ενημερώνει εγγράφως τη Βουλή ο υπουργός Δικαιοσύνης, Αντώνης Ρουπακιώτης. Το έγγραφο διαβιβάστηκε μετά από ερώτηση του ανεξάρτητου βουλευτή Νίκου Νικολόπουλου, σχετική με την κοίμηση του μακαριστού αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος, Χριστόδουλου.
Την ερώτηση αυτή ο βουλευτής την είχε απευθύνει και στον υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Δένδια, ο οποίος διαβίβασε στη Βουλή έγγραφο με το οποίο ενημερώνει, μεταξύ άλλων, ότι στις 28 Ιανουαρίου του 2008, την ημέρα, δηλαδή κοίμησης του αρχιεπισκόπου, μετά από πρόσκληση παραγόντων της Αρχιεπισκοπής, σφραγίστηκε από την προϊσταμένη του Ειρηνοδικείου Χαλανδρίου, η Αρχιεπισκοπική του κατοικία στο Παλαιό Ψυχικό, παρουσία του Αστυνομικού Τμήματος Ψυχικού, του ηγούμενου Ι.Μ. Πεντέλης, του πρωτοσύγκελλου της Αρχιεπισκοπής Αθηνών και των προϊσταμένων των οικονομικών και των νομικών Υπηρεσιών της Ιεράς Συνόδου.

Καταχώρηση της εταιρείας "Ελληνικός Χρυσός Α.Ε" στην Αυγή Μάιος 2010........τα σχόλια δικά σας.....

Καταχώρηση της εταιρείας "Ελληνικός Χρυσός Α.Ε" στην Αυγή Μάιος 2010........τα σχόλια δικά σας.....


ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΛΗΣΜΟΝΟΥΝ ......
                    ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ & ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ 
                                        
                                                         ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑ.Ο.Σ.

 Δέν ξέρω εάν πρέπει τελικά να κλάψω ή να γελάσω....τι σκαρφίζεται ο άνθρωπος προκειμένου να προσεγγίσει εκ νέου τους χαμένους του  ψηφοφόρους.

ΚΥΡΙΕ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ! ΜΗΝ ΠΑΡΑΚΑΛΑΣ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΟΥ (ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ) ΕΣΥ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΣ ΣΤΗΝ ΦΤΩΧΕΙΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕΣ
Μην ξεγελάς τους ήδη δεινοπαθούντες πολίτες ενώ γνωρίζεις καλά πώς ο Νόμος Κατσέλη διά στόματος Ολι  Ρέν δεν ισχύει (Ο επίτροπος σε ερώτηση ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε ότι στο Μνημόνιο η ελληνική κυβέρνηση έχει δεχτεί ως δικαίωμα των δανειστών μας να παρέμβουν στην αναθεώρηση του νόμου 3869/2010 για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά)


Ελα όμως πού όπως που ο λαός δεν ξεχνά.Τί? την προδοσία τις υπογραφές των μνημονίων,την συμμετοχή στην κυβέρνηση Παπαδήμου........ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ!
 Κάποιοι ενδεχομένως διαθέτουν επιλεκτική μνήμη και ξεχνούν εγώ θα τους θυμίσω τα έργα και τις ημέρες του "Πατριώτη Καρατζαφέρη" επειδή τα γραπτά μένουν.......
 Κρατήστε την αναπνοή σας λοιπόν.........έχουμε και λέμε.
  
1 Στήριξη Καρατζαφέρη σε Βενιζέλο για τους χειρισμούς στην υπόθεση ProtonΜε το δάσος και το… θάμνο παραλλήλισε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης, το τραπεζικό σύστημα και την τράπεζα Proton, μιλώντας στη Βουλή, συμπληρώνοντας ότι το θέμα δεν είναι το «περίπτερο» η Proton, αλλά το «σούπερ μάρκετ» που καίγεται ενώ παρομοίασε μια πιθανή κατάρρευση της Proton με αυτή της τράπεζας Κρήτης αλλά και της ...Lehman Brothers!
«Εγώ σας λέω ότι εάν την κλείσει την Proton Bank αύριο το πρωί (σ.σ. ο υπουργός Οικονομικών, Ευάγγελος Βενιζέλος), θυμάστε τι έγινε με την τράπεζα Κρήτης για να σωθούν οι καταθέσεις του κόσμου. Όλοι σπεύδατε τότε (…) να δείτε πώς θα σωθούν οι μικροκαταθέτες. Τι θα γίνει τώρα με αυτούς που εμπιστεύτηκαν την Proton για τις καταθέσεις τους; Θα μπουν στην αγχόνη;» δήλωσε ο Γιώργος Καρατζαφέρης.
Όπως συμπλήρωσε «Υποχρεούμεθα σε κάθε κίνηση που θα σώσει το τραπεζικό σύστημα και δεν θα ξεκινήσει κανένα φαινόμενο ντόμινο. Είδατε τι έγινε στην Αμερική που κόντεψε να πέσει έξω ο κολοσσός με το ντόμινο που ξεκίνησε από τη Lehman Brothers και έτσι οδηγήθηκε στο να τυπώσει χρήμα…»

«Δεν είναι η Proton το πρώτον! Το πρώτο είναι να διασώσουμε το τραπεζικό σύστημα, το οποίο κινδυνεύει και από το ότι δεν βάζουν το χέρι στην τσέπη και οι μέτοχοι για να αυξήσουν τα μετοχικά τους κεφάλαια. Έτσι κινδυνεύουν οι τράπεζες να τεθούν όχι υπό κρατικό αλλά υπό ευρωπαϊκό έλεγχο.» πρόσθεσε.

Επίσης, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ ζήτησε «Να μην μαχαιρώνουμε το τραπεζικό σύστημα για 8-10 κεφαλαιούχους.. Οι τράπεζες είναι το σύνολο του ελληνικού λαού και οι καταθέσεις του.». 

Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΕ ΤΡΟΦΟΔΟΤΗ ΧΩΡΑ ΟΡΓΑΝΩΝ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΙΣΤΩΝ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ....!!!!
ΘΕΣ ΔΕΝ ΘΕΣ , ΘΑ '' ΓΙΝΕΙΣ ΚΛΙΝΙΚΑ ΝΕΚΡΟΣ '' .....ΕΤΣΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ ΟΙ 
ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ''ΕΚΛΕΚΤΟΙ '' ΣΥΝ ΤΟ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΚΛΙΝΙΚΑ ΝΕΚΡΟΣ...
ΑΞΙΖΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 250.000 ΕΥΡΩ ..ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΠΙΖΝΕΣ ..!!!
Ε.... ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΧΡΕΩΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ; ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΝΕΠΕΙΣ 
ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΜΑΣ .... ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΑΛΛΟΥ ΔΑΝΕΙΚΑ;
ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΔΙΑΤΥΜΠΑΝΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ; AΠΟ ΤΙΣ 01.06.2013 ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ
 ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΔΟΤΕΣ ΟΡΓΑΝΩΝ (ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΙΤΕ ΟΧΙ)..
ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.. ΑΚΟΜΑ
 ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ (ΚΛΙΝΙΚΑ) ΘΑΝΑΤΟ ΣΟΥ..
ΤΟΣΗ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΟΜΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΕΞΕΙΣ;
ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΟΛΛΑ.

Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΘΑ ΑΡΓΗΣΕΙΜην έχετε αγωνία. Η επανάσταση αργεί πολύ να έρθει ...
Ήταν Απρίλιος του 2010 όταν ο Ολι Ρεν συνιστούσε κουράγιο και λίγες ημέρες μετά γινόταν ο πρώτος ακρωτηριασμός στα δώρα και το επίδομα αδείας του δημοσίου πριν ακόμη μπούμε στο μνημόνιο.

Όλοι προέβλεπαν επανάσταση αν ληφθεί μια ακόμη τέτοια δόση μέτρων. Τελικώς δεν σύνεβη τίποτε απολύτως πέρα από μια εκστρατεία κατασκήνωσης το καλοκαίρι του 2011 στην πλατεία Συντάγματος, της οποίας όταν έληξε ο σκοπός, δηλαδή η εκτόνωση του λαού, εμφανίστηκαν ένα πρωί νωρίς αστυνομικές δυνάμεις και απομάκρυναν όσους ηρωικούς είχαν απομείνει.
Και χαράτσια μπήκαν, και το κοινωνικό κράτος διαλύθηκε, και άμυνα δεν υπάρχει, και ότι είχαμε δεν το έχουμε πλέον αλλά ο ελληνικός λαός στις τελευταίες εκλογές επέλεξε τον κο Σαμαρά είτε κάποιο από τα αναμενόμενα δεκανίκια του. Δεν τόλμησε να κάνει το δεύτερο βήμα της 6ης Μαΐου.
Καμιά επανάσταση και καμιά ανατροπή δεν πρόκειται να γίνει αν δεν αρχίσει να γουργουρίζει η κοιλιά του πλήθους. Και όπως φαίνεται δε γουργουρίζει τόσων όσων χρειάζεται.
Τι κι αν ευτελίστηκαν οι μισθοί; Τι κι αν γνωστή μου έπιασε δουλειά 8ωρο με 375,00 μισθό; Όσο αυτός θα φτάνει να συντηρεί καφέ, εκδρομή, smartphone και ταβερνάκι, δεν υπάρχει λόγος επανάστασης.
Τι κι αν γνωστό χρηματοπιστωτικό ίδρυμα απέλυσε σύμφωνα με πληροφορίες μας το προσωπικό και όσους επαναπροσέλαβε τους πήρε με το ήμισυ των αποδοχών που ελάμβαναν;
Τι κι αν το ένα, τι κι αν το άλλο.
Το κόκκαλο αργεί ακόμη να φανεί. Όσο η τσέπη μπορεί να συντηρήσει το κινητό, την εφαρμογή για android και η καφετέρια στο αντίστοιχο παιχνίδι των social media είναι κερδοφόρα, δεν υπάρχει λόγος αντίστασης και ανατροπής.
Η κοινωνία φαίνεται πως έχει ακόμη πολλές εφεδρείες, τόσες ώστε ούτε στο παραβάν δεν τόλμησε ήσυχα, ήρεμα κι ωραία να κάνει την ανατροπή.
Προτιμά το συμβιβασμό για τα ελάχιστα που της έχουν απομείνει, παρά μια γενναία έξοδο που τουλάχιστον θα προετοιμάσει το έδαφος στην επόμενη γενιά από τη δική μας.

Τους ζυγούς λύσατε. Η επανάσταση αργεί πολύ να έρθει ...

Μεγάλο μυστικό: Τα κόμματα δεν είναι αντίπαλοι.Στον κοινοβουλευτισμό τα κόμματα εμφανίζονται στον λαό περίπου ως αδυσώπητοι αντίπαλοι.
Φυσικά και δεν είναι αντίπαλοι. Τα κόμματα είναι οι εταίροι που μετέχουν σε μια επικερδή επιχείρηση που λέγεται κοινοβουλευτικό σύστημα.  Στην πραγματικότητα τα κόμματα μεταξύ τους είναι οι καλύτεροι συνεργάτες.
Στο μόνο πράγμα που πραγματικά διαφωνούν τα κόμματα, είναι ως προς το ποιο θα έχει την εξουσία. Δηλαδή για την θέση του διευθύνοντος συμβούλου κάπως. Εκεί και μόνο περιορίζονται οι πραγματικές διαφορές τους. Διεκδικούν όλα την εξουσία για λογαριασμό τους. Διότι η εξουσία μεταφράζεται σε οικονομικό όφελος. Πάντα.
Τα κόμματα θέλουν αδιάκοπα ένα και μόνο πράγμα. Την εξουσία. Θέλουν πάντα και μόνο την εξουσία. Ακόμη κι όταν δεν έχουν στελέχη, πρόγραμμα και πραγματικό λόγο για να κυβερνήσουν. Συνεχίζουν να θέλουν την εξουσία. Διότι η εξουσία έχει ψωμί.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...