Τετάρτη, 20 Μαρτίου 2013

ΗΧΗΤΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ - ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΝ ΟΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ!!! ΜΑΘΗΜΑ ΗΘΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ...
Δεν έχω λόγια να γράψω για τους πολιτικούς που εκπροσωπούν την Κύπρο...
Ο Αποστόλης απο την Ελληνοφρένεια έκανε τηλεφώνημα φάρσα στους Κύπριους βουλευτές και προσωπικά εγώ με αυτά που άκουσα έμεινα με το στόμα ανοιχτό...δεν το περίμενα με αυτά που άκουσα,αξίζει ένα ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟστους Κύπριους που αν μη τι άλλο είναι ενωμένοι μεταξύ τους και μας δίνουν να καταλάβουμε το πόσο μ@λ@κες είναι οι δικοί μας βουλευτες.
Η Φοβερή ατάκα....""Οι πολιτικές καριέρες δεν χτίζονται με οχι", μόλις το άκουσα δεν μπορεσα να γράψω απο τα γέλια...πολυ καλή!!!
Έλληνες πολίτες ακούστε την ηχητική φάρσα στους ΚΥΠΡΙΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ.... και πιστέψτε με θα καταλάβετε πολλά πράγματα....!!!
ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ....ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΥΧΝΑ
ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ!!!

Η έρευνα για το μυστικό δωμάτιο της Αγίας Σοφίας (video)
Οι έρευνες για το μυστικό δωμάτιο συνεχίζονται...


Δείτε το βίντεο του Έκτακτου Παραρτήματος με πλάνα από τα πλημμυρισμένα υπόγεια της Μεγάλης Εκκλησίας του Γένους μας.

Αξίζει να το δείτε...

Κύπρος & Ελλάδα βίοι παράλληλοι για τις κυπριακές τράπεζες - Κλειστές μέχρι την 26/03 και στην Ελλάδα!Οι τράπεζες θα παραμένουν κλειστές στην Κύπρο, αλλά και τα υποκαταστήματά τους στην Ελλάδα, για άλλες δύο ημέρες, την Πέμπτη και την Παρασκευή, με διάταγμα της Κεντρικής Τράπεζας, σύμφωνα με πληροφορίες από το Προεδρικό Μέγαρο.
 
Την πληροφορία επιβεβαίωσε στο ΚΥΠΕ και η Εκπρόσωπος Τύπου της Κεντρικής Τράπεζας Αλίκη Στυλιανού, η οποία δήλωσε ότι επίκειται επίσημη ανακοίνωση σύντομα.
 
Eπίσης κλειστά θα μείνουν και τα ελληνικά υποκαταστήματα των κυπριακών τραπεζών. Λόγω της αργίας της 25ης Μαρτίου στην Ελλάδα θα ανοίξουν - αν ανοίξουν - την ερχόμενη Τρίτη.
 
Στο μεταξύ ειδοποιήθηκαν οι εργαζόμενοι στα ελληνικά υποκαταστήματα ότι δεν θα πληρωθούν στις 30 Μαρτίου την μισθοδοσίας τους!

Απόρρητο έγγραφο του 1974 δικαιολογεί την σημερινή μας κατάντια..!! (Ηξερε τι έκανε ο Ανδρέας)


Σας παραθέτουμε ένα απόρρητο έγγραφο/ντοκουμέντο του 1974 το οποίο αποδεικνύει την χρηματοδότηση του Ανδρέα Παπανδρέου...από τους γνωστούς Rockefeller για την δημιουργία του ΠΑΣΟΚ, το οποίο είχαν προαποφασίσει ότι θα «κυβερνήσει» την Ελλάδα κάτω από τις διαταγές τους, με σκοπό βέβαια την πλήρη υποταγή της χώρας μας στους παγκόσμιους τραπεζικούς ηγεμόνες και με αποτέλεσμα αυτά που ζούμε σήμερα όλοι μας. Τα συμπεράσματα δικά σας…

ΒΙΝΤΕΟ – ΠΟΥΤΙΝ: Πάμε ολοταχώς για τον 3ο παγκόσμιο πόλεμο!


ΒΙΝΤΕΟ – ΠΟΥΤΙΝ: Πάμε ολοταχώς για τον 3ο παγκόσμιο πόλεμο! 

Την ομιλία αυτή του Πούτιν την έθαψαν επιμελώς τα ελληνικά και Δυτικά ΜΜΕ για να μην αντιληφθεί η ανθρωπότητα το γεγονός ότι αυτοί που διοικούν τις ΗΠΑ και την Ευρωπαϊκή Ένωση απο το παρασκήνιο θέλουν να οδηγήσουν την ανθρωπότητα σε μία Παγκόσμια Κυβέρνηση=Τυρρανία..
Το βίντεο…. περιλαμβάνει αποσπάσματα από την ομιλία του Βλαδίμηρου Πούτινστην ετήσια συνέντευξη τύπου στο Μόναχο το 2011.
Στο συνέδριο συμμετείχαν αρχηγοί κρατών και ο Πούτιν μίλησε ξεκάθαρα ενάντια στην Νέα Τάξη Πραγμάτων και «αυτούς» που θέλουν να γίνουν κυρίαρχοι του πλανήτη.
ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ!

Ε.Π.Κ.Κρήτης: "Εγγυητής νίκησε την Τράπεζα σώζοντας το σπίτι του"Δανειολήπτης, ο οποίος συμμετείχε ως Εγγυητής, σε δάνεια της συζύγου του( καταναλωτικό, πιστωτική κάρτα), νίκησε την Τράπεζα, η οποία άσκησε ...
διωκτικά μέτρα εναντίον του, καταθέτοντας αίτηση προσημείωσης υποθήκης, για την πρώτη του κατοικία.

Ας μιλήσουμε λοιπόν για συμφέροντα και για το… «ξανθό γένος»Η Μόσχα με τη στάση της στο ζήτημα της Κύπρου αναζητά την ευκαιρία να κερδίσει με το μέρος της ένα ολόκληρο έθνος και όχι ένα οικόπεδο ή ένα σταθμό… υγροποίησης φυσικού αερίου.
Του Δρ. Γεωργίου Κ. Φίλη
Οι Κύπριοι Έλληνες για ακόμα μία φορά απέδειξαν πως ρέει πολύ πιο «ελληνικό αίμα» στις φλέβες τους σε σχέση με κάποιους «ελληναράδες» των Αθηνών, οι οποίοι μπροστά στους «γεωπολιτικώς ανάπηρους» του Βερολίνου δεν τολμούν καν να διαφωνήσουν, ενώ η παραμικρή απειλή αποδείχθηκε νομοτελειακά βέβαιο ότι αρκεί για να ανακόψει με συνοπτικές διαδικασίες από την αρχή, κάθε είδος…
αντιστασιακής διάθεσης.
Για την ώρα, η καταστροφή, υπό την έννοια της καταλήστευσης της χώρας από τους Γότθους, απεφεύχθη. Η καταστροφή όμως υπό την έννοια της κατάρρευσης του τραπεζικού συστήματος της Κύπρου δεν έχει απομακρυνθεί αφού η απόρριψη του νομοσχεδίου δημιουργεί ακόμα μεγαλύτερη ανασφάλεια στις αγορές για τι ακριβώς θα συμβεί με το άνοιγμα των τραπεζών, όταν φυσικά αυτές ανοίξουν, μαζί φυσικά με το χρηματιστήριο.
Η ανάγκη λοιπόν για την εκπόνηση ενός αξιόπιστου σχεδίου το οποίο θα αντικαταστήσει το έκτρωμα που παρουσιάστηκε στη Βουλή παραμένει. Ακριβώς στη συγκεκριμένη ανάγκη, η Μόσχα που φαίνεται να έχει πάρει το θέμα πάνω της θα πρέπει να δώσει μία λύση η οποία θα μετατρέψει την αβεβαιότητα και τον φόβο σε σιγουριά και αγαλλίαση, αφού αν μη τι άλλο η εμπλοκή του Κρεμλίνου θα δώσει το σωστό «σήμα» στους Ρώσους αναφορικά με την πολιτική απόφαση της κυβέρνησής τους να μην εγκαταλείψουν έναν αδερφό παραδοσιακά λαό και μια σημαντική ως εκ τα θέσης της χώρα, στα αρπακτικά νύχια κάποιων οι οποίοι θέλουν να λέγονται εταίροι.
Ακριβώς λοιπόν στο συγκεκριμένο σημείο η Ρωσία θα πρέπει να αντιληφθεί πως αυτή τη στιγμή στη περιοχή δεν παίζονται απλά τα 5 δισεκατομμύρια ευρώ των Ρώσων πολιτών που μπορεί να χαθούν ως φόροι, ποσό το οποίο φυσικά αξίζει κάθε προστασίας καθαυτό, αλλά στην ουσία παίζεται η αξιοπιστία της Μόσχας στο να αποτελέσει από εδώ και πέρα έναν αξιόπιστο σύμμαχο στο πλευρό του ελληνισμού, που για κάποιον «ανεξήγητο» λόγο χτυπιέται από εκείνους οι οποίοι χρωστούν την πνευματική και πολιτιστική τους ύπαρξη σε αυτόν.
Έχοντας πλήρη επίγνωση όλων των παραπάνω και ευχόμενοι προς κάθε κατεύθυνση πως η Ρωσία πραγματικά θα φερθεί στον ελληνισμό όπως αυτός την έχει… φαντασιωθεί ή/και περιμένει, δηλαδή ως το περίφημο «ξανθό γένος» δεν πρέπει παρά να σημειώσουμε τα εξής αναφορικά με τη συγκεκριμένη χώρα, κάνοντας πρώτα την αναγκαία επισήμανση.

H Nasa λέει ότι πρέπει να προετοιμαστούμε για επισκέπτες… (video)

topeiraxtiri news gossip sports greece4 300x225 H Nasa λέει ότι πρέπει να προετοιμαστούμε για επισκέπτες... (video)
Η NASA και τα ΜΜΕ εδώ και καιρό προετοιμάζουν τον κόσμο για την έλευση ευφυούς είδους στον πλανήτη, κοινώς για την πρώτη “επαφή”. Το εάν έχει βάση αυτή η προετοιμασία ή είναι προσπάθεια αποπροσανατολισμού μένει να φανεί, όμως γεγονός είναι ότι τα τελευταία χρόνια υπάρχει μεγάλη προσπάθεια εξοικείωσης του πληθυσμού, με την έλευση εξωγήινων.

Αυτό δείχνει την προδοσία του Στουρνάρα.

Για αυτό τον λόγο τον είχε πιάσει πρεμούρα σωνει και καλά να πουληθούν οι κυπριακές τράπεζες στην Ελλάδα. Εκτελούσε εντολές του Σοϊμπλε εις βάρος του Ελληνισμού. Πρέπει να απομακρυνθεί εδώ και τώρα . Όσοι συναινούν στην παραμονή του, είναι συνένοχοι και συμμέτοχοι σε έσχατη προδοσία ισάξιας αυτής του Ιωαννίδη. .
Την ανάγκη κυπριακός
 τραπεζικός τομέας να «μικρύνει» στο επίπεδο του μέσου όρου της Ευρωπαϊκής Ένωση ως το 2018 αναδεικνύει το γερμανικό υπουργείο Οικονομικών, όπως σημειώνεται σε σχέδιο επιστολής του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε  προς τον Πρόεδρο του γερμανικού Κοινοβουλίου Νόρμπερτ Λάμερτ, το οποίο αποκαλύπτει το γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων.«Χωρίς μείωση θα παρέμενε μονίμως σε υψηλό επίπεδο ο κίνδυνος για χρεοκοπία του κυπριακού κράτους», αναφέρεται στο έγγραφο και επισημαίνεται ότι στην κατεύθυνση αυτή πρέπει οι κυπριακές τράπεζες να πωλήσουν τις εργασίες τους στην Ελλάδα, να μειώσουν δραστικά τις διεθνείς τους δραστηριότητες και να συγκεντρωθούν στην δανειοδότηση της εσωτερικής οικονομίας της χώρας....Το περιοδικό «Der Spiegel», το οποίο αναπαράγει την είδηση, επισημαίνει πάντως ότι οι υποψήφιοι αγοραστές των κυπριακών τραπεζών στην Ελλάδα παραμένουν επιφυλακτικοί όσο δεν αποσαφηνίζονται οι όροι του σχεδίου. 

Θέλουν να κάνουν την Καβάλα… καβαλιστάν;

.

ΔΗΜΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ Βοηθεια του δημαρχου Καβάλας προς τους Αλβανους μεταναστες για να ιδρυσουν δικο τους σχολειο

Τις ευχαριστίες του πρόξενου της Αλβανίας στη Θεσσαλονίκη, Riza Poda, για τη βοήθεια που παρέχει στους συμπατριώτες του που ζούνε και εργάζονται στην πόλη της Καβάλας, δέχτηκε χθες το μεσημέρι ο δήμαρχος Καβάλας, Κωστής Σιμιτσής. Ο Αλβανός διπλωμάτης επισκέφτηκε για πρώτη φορά την Καβάλα και στη συνάντηση που πραγματοποίησε με το δήμαρχο, συνοδευόταν από τον πρόεδρο του τοπικού συλλόγου των Αλβανών, Αλέκος Ζέκια, ο οποίος βρήκε την ευκαιρία να ευχαριστήσει κι αυτός τον Κ. Σιμιτσή, για την άριστη συνεργασία και τη συνδρομή που παρέχει ο δήμαρχος στην προσπάθεια ίδρυσης σχολείου για τα παιδιά των μεταναστών της Αλβανίας.

Η βοήθεια της Ρωσίας δεν θα είναι χωρίς αντάλλαγμα.


Η βοήθεια της Ρωσίας δεν θα είναι χωρίς αντάλλαγμα. Αν επιβεβαιωθούν τα σενάρια της εξαγοράς της Λαϊκής Τράπεζας από τους Ρώσους, τότε είναι βέβαιο ότι ο Πούτιν δεν θα σταματήσει εκεί. Τα πετρέλαια της Κύπρου είναι ο στόχος και τώρα έχει την απόλυτη πρόσβαση ο Ρώσος Πρόεδρος. 

Θυμάστε τι σας έγραφα χθες : '' Η χώρα μας  δεν είχε ποτέ παραδοσιακούς φίλους, ούτε σταθερές συμμαχίες. όλοι κάτι ήθελαν να καρπωθούν και όλοι λογάριαζαν με βάση τα δικά τους συμφέροντα. Εξάλλου καμμία συμμαχία δε διατηρείται ἐς ἀεί.
Αλλά μετατρέπεται με βάση τις εκάστοτε συνθήκες. Ούτε ο Βλαδίμηρος τώρα είναι ο από μηχανής Θεός που θα δώσει τη σωτηρία. Απλά είναι μια καλή ευκαιρία να γλιτώσει η Κύπρος το μνημόνιο. 
Και μην λησμονούμε πώς όλα γίνονται για το ενεργειακό. Δεν τους ενδιαφέρουν οι καταθέσεις.''

Αν επιβεβαιωθούν τα σενάρια της εξαγοράς της Λαϊκής Τράπεζας από τους Ρώσους, τότε είναι βέβαιο ότι ο Πούτιν δεν θα σταματήσει εκεί. Τα πετρέλαια της Κύπρου είναι ο στόχος και τώρα έχει την απόλυτη πρόσβαση ο Ρώσος Πρόεδρος.

'' Η χώρα μας δεν είχε ποτέ παραδοσιακούς φίλους, ούτε σταθερές συμμαχίες. όλοι κάτι ήθελαν να καρπωθούν και όλοι λογάριαζαν με βάση τα δικά τους συμφέροντα. Εξάλλου καμμία συμμαχία δε διατηρείται ἐς ἀεί.
Αλλά μετατρέπεται με βάση τις εκάστοτε συνθήκες. Ούτε ο Βλαδίμηρος τώρα είναι ο από μηχανής Θεός που θα δώσει τη σωτηρία. Απλά είναι μια καλή ευκαιρία να γλιτώσει η Κύπρος το μνημόνιο.
Και μην λησμονούμε πώς όλα γίνονται για το ενεργειακό. Δεν τους ενδιαφέρουν οι καταθέσεις.''

Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΟΥ 4ου ΡΑΙΧ ΣΧΕΔΙΑΖΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟ 1943 - Α ΜΕΡΟΣ‏
Έκθεση ΣΟΚ με έγγραφα τα οποία αποδεικνύουν την Γεωοικονομική «σφαγή» που ετοίμαζε η Γερμανία από το 1943. Η πορεία και η πλήρης πρόβλεψη των μελλοντικών σχεδίων του νεοσύστατου 4ου Ράιχ...

του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΜΠΟΥΦΕΣΗ

Το 1995 η εφημερίδα «Ελευθεροτυπία» αναδημοσιεύει άρθρο 66 ετών, δηλαδή του 1945, αμέσως μετά το τέλος του Β Παγκοσμίου. Στο άρθρο, Ελβετός δημοσιογράφος ρωτάει ανώτατο αξιωματούχο της Καγκελαρίας, σχετικά με την πορεία της χώρας του μετά την ολοκληρωτική καταστροφή που υπέστη. Η ερώτηση έχει ως εξής

"Και τώρα τί σκοπεύετε να κάνετε; Νικηθήκατε. Ο κόσμος σας μισεί. Δεν πρόκειται να ξεχάσει αυτά που κάνατε. Πώς θα ορθοποδήσετε ξανά ως έθνος;".
Η απάντηση του ηχεί στα αυτιά μας στις μέρες μας και προκαλεί αποτροπιασμό, ανάλογο με τα ντοκιμαντέρ εκείνα τα οποία εμφανίζουν αποστεωμένους αιχμαλώτους του Άουσβιτς και του Νταχάου.

"Οι λαοί ξεχνούν γρήγορα. Αυτή είναι εξάλλου και η διαφορά τους από ένα έθνος που θυμάται, όπως η ανώτερη φυλή των Γερμανών (!). Τα χρήματα που θα δοθούν για την ανοικοδόμηση της Γερμανίας θα είναι πολλά, θα έρθουν να δουλέψουν για μας και... 

Αυτοί που μέχρι τώρα πολέμησαν εναντίον μας (!). Είμαστε μια φυλή εργατική, που θα ξαναδημιουργήσει την ισχυρή, ενωμένη Γερμανία (!). Θα δείτε ότι θα γίνουμε η ισχυρότερη οικονομικά χώρα (!). Και τότε ο Γκέμπελς θα μπορέσει να σηκωθεί από τον τάφο του και να αναφωνήσει: "Και όμως νικήσαμε"!!!
Επρόκειτο για κούφιες απειλές; Αποκυήματα της φαντασίας ενός Ναζί, ο οποίος δεν έλεγε να χωνέψει πως το Ράιχ είχε καταρρεύσει; Ευσεβείς πόθοι ίσως για κάποια εξωπραγματική δύναμη, η οποία θα ανέσταινε εν ευθέτω χρόνω την αυτοκρατορία για να πατήσει ξανά στα χιονισμένα μονοπάτια των Αρδεννών, στις ατέλειωτες ρωσικές στέπες και στην έρημο της Αφρικής;


Τίποτα από τα παραπάνω. Το κείμενο που ακολουθεί αποτελεί προσωπική έρευνα του γράφοντος, βασιζόμενη σε πηγές, η αξιοπιστία των οποίων είναι μακράν αδιαμφισβήτητη. Πρόκειται για έγγραφα από την καγκελαρία, τα οποία «κυκλοφορούσαν», αλλά κανείς δεν ενδιαφέρθηκε να δώσει σημασία. Πρόκειται για μέχρι πρότινος απόρρητα έγγραφα, τα οποία πρόσφατα έδωσε στην δημοσιότητα το Κρεμλίνο και περιέχουν τους διαλόγους μεταξύ Μιχαήλ Γκορμπατσόφ και Χέλμουτ Κολ, πριν την κατάρρευση της ΕΣΣΔ και του τείχους του Βερολίνου. Πρόκειται για αναλύσεις, οι οποίες περιγράφουν την λεγόμενη Ostpolitik της Δημοκρατίας της Βόννης, προκειμένου να γίνει η επανένωση της Δυτικής με την Ανατολική Γερμανία. Παραθέτουμε αυτούσιες δηλώσεις του πρώτου Καγκελαρίου της μεταπολεμικής Γερμανίας, Κόνραντ Αντενάουερ, καθώς επίσης και προσώπων, τα οποία έμελλαν να μεταναστεύσουν στις λεγόμενες «ουδέτερες χώρες» ήδη από το 1943, προκειμένου να προσδώσουν στην Γερμανία την δυναμική που έχει σήμερα.

ΑΝ ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ... Στην Μόσχα ο Ν.Αναστασιάδης για "να δώσουν χέρια" με Β.Πούτιν - Τα λάθη του ΚρεμλίνουΟ πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν προσκάλεσε τον πρόεδρο της Κύπρου Ν.Αναστασιάδη να επισκεφθεί την 
Μόσχα, όπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ρωσικού κράτους Δημήτρη Πεσκώφ μετά το τηλεφώνημά τους....
Το τηλεφώνημα Αναστασιάδη-Πούτιν παρέμενε σε εκκρεμότητα επί μέρες, 
καθώς στο αίτημα του προέδρου της
 Κύπρου το Κρεμλίνο δεν είχε 
ανταποκριθεί άμεσα αφού ο
 Ρώσος πρόεδρος θεωρούσε ότι μέχρι να απορριφθεί από το κυπριακό κοινοβούλιο η πρόταση κατάσχεσης μέρους των τραπεζικών καταθέσεων,
 δεν μπορούσε να υπάρξει ουσιαστική συζήτηση.

ΜΠΡΑΒΟ!!! Οι ραγιάδες του Ελλαδικού Κράτους και της εκκλησίας της Ελλάδος ακούνε;;;;


Θαρραλέα δήλωση Χρυσόστομου: Υποθηκεύουμε την περιουσία της Εκκλησίας

 για να απαλλαγούμε από την τρόικα [βίντεο]

Ο Υπουργός Οικονομικών Γ. Στουρνάρας ,γνωστός για την ειλικρίνεια και τη φερεγγυότητά του , διαβεβαιώνει ,ότι οι καταθέσεις στην Ελλάδα είναι απολύτως διασφαλισμένες.


Εδώ μια οικογενειακή φωτογραφία πριν κατεβάσει τα παντελόνια...


ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ ΠΡΟΒΕΙΟ ΚΡΕΑΣ...Οι γαλλικές υγειονομικές αρχές ανακοίνωσαν σήμερα ότι ανακάλυψαν στις αποθήκες της εταιρίας Spanghero, η οποία βρέθηκε στο επίκεντρο του διατροφικού σκανδάλου με το κρέας αλόγου, 57 τόννους βρετανικού πρόβειου κρέατος, ... 
η εισαγωγή του οποίου απαγορευόταν.

Έξω οι Γερμανοί κατακτητές από παντού ΤΩΡΑ. Μέχρι πότε θα είσαι ραγιάς;
Ο Ελληνισμός της Κύπρου για ακόμα μια φορά αντιστάθηκε. Εμείς μέχρι πότε θα είμαστε ραγιάδες; Αφυπνισθείτε!

Πιθανό να μην ανοίξουν ξανά Τράπεζα Κύπρου και Λαϊκή – Εκβιασμός της Τρόικας δεν δέχεται το εναλλακτικό σχέδιο.Η ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΕΙ ΚΑΤΩΓΙΑΤΙ Ο ΣΟΙΜΠΛΕ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΗΡΟΣ? ΑΣ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΤΙ ΣΥΝΕΒΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΜΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣΠώς πυροβόλησαν τον γερμανό υπουργό Οικονομικών Βόλφγκαν Σόιμπλε και έμεινε ανάπηρος; Διαβάστε το χρονικό της υπόθεσης.

Το ΟΧΙ της Κύπρου, καλεί σε άμεση παραίτηση Σαμαρά, Βενιζέλο και Κουβέλη

ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΨΟΥΝ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΞΙΖΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ  ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΑΝ ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΝ ΧΕΡΙ. ΕΔΩ  ΤΗΝ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΞΥΛΟ
Το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας στο Κυπριακό Κοινοβούλιο, λέει 36 ΟΧΙ, 19 ΑΠΟΧΕΣ. Ακόμα και ο προδότης Αναστασιάδης, μπροστά στην λαϊκή πίεση, μπροστά στο ''οικονομικό παράδοξο'' της εντολής των Γερμανών, βλέποντας να επικρατεί με άνεση το ΟΧΙ, δεν είπε ''ναι'', αλλά προτίμησε ακόμα και με την αποχή να ακουστεί δυνατά ότι η Κύπρος, όλη είπε ΟΧΙ.

ΤΟ ΟΧΙ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΣΥΡΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤOYΣ ΝΩΘΡΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ


Θέλουν να “φάνε” τον Πεπόνη τον Απρίλη! Το φυτίλι που θα σημάνει την εξέγερση.20130315-204712.jpg Έτσι αναίσχυντα παραδέχονται ότι θέλουν να ξεφορτωθούν τον Πεπόνη.
Αυτό που δεν έχουν καταλάβει είναι ότι η ισορροπία της κοινωνίας κρέμεται σε μία κλωστή. Από μία ελπίδα, ότι ο ηρωϊκός εισαγγελέας θα καταφέρει να ολοκληρώσει το έργο του κλείνοντας στην φυλακή την συμμορία του μνημονίου και δίνοντας την ευκαιρία για την ακύρωση των δόλιων συμφωνιών με νομικό έρεισμα.
Αντίστοιχα με το έργο του Ντι Πιέτρο απέναντι στην Μαφία, που βγήκε νικητής.
Εάν τολμήσουν να ακυρώσουν τον Πεπόνη για να φυγαδεύσουν τους δικούς τους, να είναι
σίγουροι ότι θα ανάψουν το φυτίλι της ανεξέλεγκτης κοινωνικής έκρηξης αφού κάθε ελπίδα για λειτουργία των θεσμών θα έχει εξαφανιστεί.

Ανοίγουν οι πύλες από τα έγκατα της γης?Αν αυτά σας φαίνονται νορμάλ τότε και εγώ έχω κάθε δικαίωμα να είμαι γραφικός !!Δεν μπορώ να δώσω ακόμα καμία εξήγηση στο φαινόμενο άλλα από την άλλη δεν μπορώ να καταπιώ αυτά που λένε και οι επιστήμονες ,πχ λόγο ύγρανσις από βροχη,από τα υπόγεια τούνελ νερού,από τις αποχετευσης ,από οξύτητα του χώματος και ένα σωρό παπαριες!
Είμαι σε έρευνα για το θέμα άλλα είμαι και σε εποχή που το πεδίο παραμένει κλειστό!! ... μιας και θα πρέπει λογικά να είμαι τώρα κάπου μεταξύ 21-23 Μαρτίου!! ...Σε πειράζω....Ίσως! Κοίτα λοιπόν ένα θέμα που δεν έχει πολύ έρθει στην Ελλάδα ....και συμβαίνει αυτή την στιγμή στον κόσμο μας!!
Stranger
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...