Δευτέρα, 25 Μαρτίου 2013

Σε εξέλιξη αμερικανική παρέμβαση στην Κύπρο...!! Πιέζουν αυτή την ώρα τις Βρυξέλλες από την άλλη μεριά του Ατλαντικού...!!Στο παιχνίδι μπαίνουν πλέον και οι ΗΠΑ σε ό,τι αφορά τις εξελίξεις στο κυπριακό ζήτημα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αμερικανός υπουργός Οικονομικών Τζακ Λιού μετά... 

την επικοινωνία που είχε προχθές με τον Γερμανό ομόλογο του Βόλφκαγκ Σόιμπλε, μέσα στις επόμενες ώρες θα έχει νέα συνομιλία με στόχο να πιέσει ώστε να βρεθεί λύση στο μείζον θέμα που έχει προκύψει. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η γραμμή της αμερικανικής κυβέρνησης είναι διαφορετική από αυτήν των Γερμανών καθώς εκτιμούν πως «η Κύπρος μπορεί να αποτελέσει εν δυνάμει συστημικό κίνδυνο». Η νέα αυτή θέση, ακούγεται ολοένα πιο δυνατά από σήμερα το πρωί καθώς και κύκλοι του ΔΝΤ στη Νέα Υόρκη διεμήνυσαν πως τυχόν χρεοκοπία της Κύπρου αποτελεί κίνδυνο για τις ανεπτυγμένες χώρες.

Θα αφήσουμε τους Τούρκους να εισβάλλουν!“Ειδικά η στάση του κυρίου Σόιμπλε, ήταν… πώς να το πω, απαράδεκτη. Τουλάχιστον απαράδεκτη”. Με αυτά τα λόγια, ο πρόεδρος της κυπριακής Βουλής και γ.γ. της ΕΔΕΚ, Γιαννάκης Ομήρου, δίνει το πρώτο στίγμα για τον τρόπο με τον οποίο έγινε η προσπάθεια να επιτευχθεί συμφωνία μεταξύ ΕΕ, ΔΝΤ και Κύπρου. Με ωμούς εκβιασμούς και απειλές ότι θα χυθεί αίμα…

19 ΤΡΟΠΟΙ ΠΡΟΣΒΟΛΗΣ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΓΙΑ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΕΣ


Η επιδημία των καρκίνων είναι μια δολοφονική λειτουργία και μια κίνηση από τον λεγόμενο κόσμο της ελίτ για να θανατώσουν τον ανθρώπινο πληθυσμό. Είναι καλά τεκμηριωμένο ότι η Λέσχη της Ρώμης, ο Bill Gates, Τεντ Τέρνερ, οι Ροκφέλερ, ο Warren Buffet και πολλοί άλλοι παγκοσμιοποίητες σχεδιάζουν να κυριαρχήσουν και να αποδεκατίσουν την ανθρωπότητα με  τη μείωση του πληθυσμού .
Όπως βλέπετε  οι παγκοσμιοποίητες πρώτα μας προκαλούν τον καρκίνο και στη συνέχεια μας παρέχουν τις αναποτελεσματικές θεραπείες τους με σκοπό το κέρδος.
Σύμφωνα με την Αμερικανική Αντικαρκινική Εταιρεία , 1.638.910 νέα κρούσματα καρκίνου θα προκύψουν στις Ηνωμένες Πολιτείες κατά τη διάρκεια του 2012. Περίπου 577.190 ασθενείς με καρκίνο αναμένεται να πεθάνουν αυτό το έτος. Ένας στους δύο άντρες πάσχουν από καρκίνο (ένας στους τέσσερις θα πεθάνει), όπως και μια στις τρεις γυναίκες (μία στίς πέντε θα πεθάνει). Σύμφωνα με τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων , ο καρκίνος είναι η δεύτερη συχνότερη αιτία θανάτου, που ακολουθείται απο την καρδιοπάθεια.
Το 1971, ο Πρόεδρος Νίξον και το Κογκρέσο δήλωσαν πόλεμο κατά του καρκίνου . Από τότε, η ομοσπονδιακή κυβέρνηση έχει ξοδεψει πάνω από $ 105 δισεκατομμύρια για την καταπολέμησης του καρκίνου. Το 2010 μόνο, το Εθνικό Ινστιτούτο Καρκίνου είχε προϋπολογισμό της τάξης του 6,4 δισ. δολαρίων. Από τον Μάρτιο του 2011, η Susan Komen του Ιδρύματος Β. , φέρεται να ηγείται του αγώνα κατά του καρκίνου του μαστού, και είχε 439.451.449 δολάρια «των συνολικά δημόσια εσόδων." ο φαρμακευτικός κολοσσός Merck είχε μόνο στον προϋπολογισμό του 2010 ανάπτυξη των 8.120.000.000.
Γιατί ακόμα ο κόσμος βασανίζεται μέχρι θανάτου παρά τα δισεκατομμύρια, αν όχι τρισεκατομμύρια, σε κρατικές και ιδιωτικές έρευνες για τον καρκίνο; Γιατί οι θεραπείες για τον καρκίνο παρέμειναν σχεδόν αμετάβλητες από το 1950: με τοξική ακτινοβολία, χημειοθεραπεία, και χειρουργική επέμβαση;
Η απάντηση είναι απλή: η θεραπεία του καρκίνου είναι επικερδής. Ο Καρκίνος προωθεί επίσης τον στόχο της παγκοσμιοποίησης και την μαζική εξόντωση του πληθυσμού.
Οι περιπτώσεις καρκίνου παγκοσμίως είναι πιθανόν να αυξηθούν κατά σχεδόν 75% μέχρι το 2030 , σύμφωνα με μελέτη που δημοσιεύεται στο Lancet Oncology. Μια ομάδα με επικεφαλής τον Φρέντι Μπρέι του Διεθνούς Οργανισμού Ερευνών για τον Καρκίνο (IARC) στη Λυών, στη Γαλλία, ανέφερε ότι το 2008 υπήρχαν 12,7 εκατομμύρια νέα κρούσματα καρκίνου, τα οποία θα ανέλθουν σε 22,2 εκατομμύρια το 2030, με 90% σε άνοδο στις φτωχότερες χώρες.
Είναι γνωστό από διατροφολόγους και θεραπευτές ότι ο καλύτερος τρόπος για να νικήσουμε τον καρκίνο, είναι να μην τον δεχτούμε . Δηλαδή, θα πρέπει να έχουμε τη σωστή διατροφή και άσκηση για να κρατηθεί το ανοσοποιητικό μας σύστημα και να λειτουργεί σωστά. Πρέπει επίσης να εξαλείψουμε όλες τις μορφές των τοξινών από το καθημερινό περιβάλλον μας.
Η BPA. Δισφαινόλη Α (BPA) είναι μια ευρέως χρησιμοποιούμενη χημική ουσία που μπορεί να συμπεριφέρεται όπως τα οιστρογόνα. Χρησιμοποιείται στην παρασκευή των πολυκαρβονικών πλαστικών και στις εποξικές ρητίνες. Η BPA είναι σε πολλά καταναλωτικά προϊόντα, συμπεριλαμβανομένης της συσκευασίας  τροφίμων ποτών, και δοχείων , σε πλαστικές συσκευασίες τροφίμων, στεγανωτικά υλικά οδοντιατρικής. Η έκθεση σε ανθρώπους είναι πολύ διαδεδομένη και εμφανίζεται κυρίως σε μολυσμένα τρόφιμα και ποτά.

ΤΟ ΚΑΘΙΣΜΑ ΤΗΣ ΚΟΤΑΣ...!!!

Η Νικηφόρος διπλωματική τακτική Σαμαρά : "Το Κάθισμα της Κότας" !
Ο Ερντογάν, είναι άνετος, "κυρίαρχος τ
ου παιχνιδιού", κάθεται αναπαυτικά, με σιγουριά έχοντας τα χέρια του ανοιχτά και επάνω στον καναπέ, με ....
βεβαιότητα του τι θέλει, ξέρει ότι έχει "το ποντίκι στη φάκα". Ο Σαμαράς, αντιθέτως, κάθεται σαν "Περίλυπος Αρσακειάδα", με σταυρωμένα τα χέρια και σχεδόν αυτά ανάμεσα στα πόδια (σημάδι Κατωτερότητας, ανησυχίας, άγχους, αδυναμίας), φανερώνει ότι δεν μπορεί να διεκδικήσει κάτι, ότι σέρνεται από τις εξελίξεις, έχει δε γείρει και το σώμα προς τον συνομιλητή του έχοντας την γενετήσια περιοχή κρυμμένη και μακριά από το βλέμμα του, σημάδι ότι δεν αισθάνεται άνετα, είναι ανασφαλής και θέλει εν γένει να κρύψει και να "κρυφτεί".
Τραγική, πάντως, εικόνα για Έλληνα Πρωθυπουργό και εν γένει για εμφάνιση αρχηγού Κράτους σε επίσκεψη στο εξωτερικό.

Απίστευτο : Έπεσε πυλώνας φωτισμού από τον νοτιά (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Της Κατερίνας Μηναδάκη
Ο νοτιάς που σαρώνει από το πρωί την Κρήτη φαίνεται ότι είχε ολέθρια αποτελέσματα στην περιοχή των Καμινίων, όπου βρίσκεται το γήπεδο του ΟΦΗ. Ο
πυλώνας φωτισμού που βρίσκεται πάνω από τη θύρα 1 του γηπέδου, φαίνεται ότι υποχώρησε από την πίεση των θυελλωδών ανέμων και η τεράστια σιδερένια κατασκευή προσγειώθηκε πάνω σε τρία αυτοκίνητα και ένα σπίτι, σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία της πυροσβεστικής υπηρεσίας.

Το περιστατικό σημειώθηκε πριν μισή περίπου ώρα και επικράτησε πολύ μεγάλη αναστάτωση στην περιοχή αφού οι κάτοικοι δεν πίστευαν στα μάτια τους. Στο σημείο έσπευσε η πυροσβεστική υπηρεσία προκειμένου να δει πως μπορεί να βοηθήσει στην ανέλκυση της τεράστιας κατασκευής ενώ – ευτυχώς – κανείς δεν έπαθε τίποτα από την πτώση. Την ώρα που ο πυλώνας έπεφτε κανείς άνθρωπος δεν περνούσε από κάτω ωστόσο οι υλικές ζημιές που προκλήθηκαν, λένε οι πληροφορίες, είναι μεγάλες.

Παράνομες οι κλήσεις από εισπρακτικές χωρίς συγκατάθεση δανειοληπτώνΤο φαινόμενο των τηλεφωνικών οχλήσεων από εισπρακτικές έχει ενταθεί το τελευταίο διάστημα. 

Υπάρχουν δανειολήπτες που μπορεί να δεχτούν και τρία τηλεφωνήματα μέσα στην ίδια ημέρα από διαφορετικές εταιρείες, οι οποίες όμως συνεργάζονται με την ίδια τράπεζα...


Αλωνίζουν οι εισπρακτικές εταιρείες, οι υπάλληλοι των οποίων συχνά εμφανίζονται ως εντεταλμένοι των τραπεζών, εκφοβίζουν και ασκούν ψυχολογική πίεση στους δανειολήπτες, απειλώντας ακόμα και με κατάσχεση των περιουσιακών τους στοιχείων, σύμφωνα με καταγγελίες που έγιναν στην Γ.Γ. Καταναλωτή και στον Τραπεζικό Διαμεσολαβητή.

Ζήτω το έθνος,Ζήτω η Ελλάδα μας!!!!

Εδώ στο Ελληνικό το χώμα,
το στοιχειωμένο και ιερό,
που το ίδιο χώμα μένει ακόμα
απ’ τον αρχαίο τον καιρό,

στο χώμα τούτο πάντα ανθούνε
κι έχουν αθάνατη ζωή
και μας θαμπώνουν, μας μεθούνε
νεράιδες, ήρωες, θεοί.

Εδώ στο Ελληνικό το χώμα,
το στοιχειωμένο κι ιερό,
που το ίδιο χώμα μένει ακόμα
απ’ τον αρχαίο τον καιρό,

Είδα τη Νίκη τη μεγάλη,
τη Νίκη τη παντοτινή,
την είδα εμπρός μου να προβάλλει
με φορεσιά ολοφωτεινή.

~Κωστής Παλαμάς / Η Νίκη

Ζήτω το έθνος,Ζήτω η Ελλάδα μας!!!!

«Οι Έλληνες μπορούν να καταφέρουν τα πάντα»

 

ΜΕ ΣΕΝΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΛΙΓΑΚΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ.. ΒΕΒΑΙΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ 
 
Το μήνυμα του Αντώνη Σαμαρά για την επέτειο της 25ης Μαρτίου...


«Οι Έλληνες μπορούν να καταφέρουν τα πάντα, αν μείνουν ενωμένοι και όρθιοι», τονίζει στο μήνυμά του για την επέτειο της 25ης Μαρτίου ο Αντώνης Σαμαράς.
Το μήνυμα του πρωθυπουργού έχει ως εξής:

Η σκλαβωμένη Ελλάδα γιορτάζει την….επέτειο της απελευθέρωσης !!!

]images– Υποκρισία.
– Στρουθοκαμηλισμός στο έπακρο.
– Προδοσία (και της Ελλάδας και της Κύπρου).
– Απροκάλυπτη παραβίαση του συντάγματος και της κοινοβουλευτικής λειτουργίας.
– ΜΜ”Ε” και τραπεζίτες στις υπηρεσίες των Ευρωπαϊκών δυνάμεων κατοχής.
– Κουκούλωμα όλων των μεγάλων σκανδάλων (Λίστα Λαγκάρντ, Siemens, Χρηματιστήριο, Ολυμπιάδα, Γερμανός, Ολυμπιακή, Βατοπαίδι, μεταφορά χρέους στο δημόσιο)
– Χρηματοδότηση των τραπεζιτών που χρηματοδοτούν τα κόμματα της συγκυβέρνησης, με ταυτόχρονη επιβάρυνση κλοπή των πολιτών
– Κλοπή των συντάξεων, κλοπή των διαχρονικά συμφωνημένων εργασιακών δικαιωμάτων, κλοπή των μισθών των δημοσίων και ιδιωτικών εργαζομένων, κούρεμα των αποθεματικών των ασφαλιστικών ταμείων.
….και κατά τα λοιπά, όλα τα’ χε η Μαριορή…η παρέλαση της έλλειπε. Ποιά παρέλαση; Μα για τον εορτασμό της επετείου της…. απελευθέρωσης μια σκλαβωμένης χώρας.
Και μήπως και αυτή η παρέλαση παρέπεμπε σε κάποια μορφή Ελευθερίας, Υπηρηφάνειας και  Εθνικής Ανάτασης; Μήπως έστω αυτή ήταν ένα δείγμα της σπίθας των λίγων που πολέμησαν για την απελευθέρωση;

Έρχεται ο νέος τραπεζικός κολοσσός. Η SENT BANK Corporation

Ο νέος τραπεζικός κολοσσός είναι γεγονός και αναμένεται να κυριαρχήσει με το άνοιγμα των τραπεζών αύριο το πρωί αλλά και των υποκαταστημάτων αυτών της Κύπρου την Πέμπτη.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΒΟΜΒΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ: "Η ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ ΠΗΡΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ END ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ 17,5 ΔΙΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ !!! ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ"...

ΟΠΩΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΣΤΟ http://www.artfmradio.com/ Η Ν.ΖΗΛΑΝΔΙΑ ΕΙΧΕ ΖΗΤΗΣΕΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ END !

ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΔΗΛΑΔΗ Η Ν.ΖΗΛΑΝΔΙΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ...ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ 17.5ΔΙΣ...!

ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ END ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ,ΔΗΛΑΔΗ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ,ΑΛΛΑ 17.5 ΔΙΣ,ΣΥΝΟΛΟ 35 ΔΙΣ...

ΗΔΗ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ END ΚΑΙ ΤΗΣ Ν.ΖΗΛΑΝΔΙΑΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ...ΨΑΧΝΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ...!

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΝΑ ΚΡΕΜΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΤΣΙΓΚΕΛΙ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΝΤ...!


ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ!!!


ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ ΔΙΠΛΑ ΣΗΜΕΡΑ :ΤΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ 25η ΜΑΡΤΙΟΥ ΤΟΥ 1821!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ ΔΙΠΛΑ ΣΗΜΕΡΑ :ΤΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ 25η ΜΑΡΤΙΟΥ ΤΟΥ 1821!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...