Τρίτη, 26 Μαρτίου 2013

ΝΒC: "Η Ρωσία δεν έχει πει την τελευταία της λέξη στην Κύπρο - Στο τέλος θα κερδίσει"


H Ρωσία δεν έχει πει την τελευταία της λέξη στην Κύπρο και στο τέλος θα είναι η κερδισμένη από την επίθεση της ΕΕ και της Γερμανίας, αναφέρει το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο NBC. 
"Κατ' αρχάς, η Μόσχα και η Λευκωσία εξακολουθούν να απολαμβάνουν βαθείς οικονομικούς και πολιτικούς δεσμούς με την Κύπρο που υπερβαίνουν το στενό πλαίσιο του νωπού ακόμη μπρά ντε φερ με την Ευρώπη. Για τη Ρωσία, η Κύπρος αποτελεί ένα υψηλής στρατηγικής σημασίας σημείο στη Μεσόγειο, ειδικά από τη στιγμή που οι ρωσικοί δεσμοί με τη Συρία γίνονται ολοένα και πιο αβέβαιοι και ασαφείς", σημειώνει το άρθρο.
Και καταλήγει; "Είναι λάθος να πιστεύει κανείς ότι οι Ρώσοι έχουν πει την τελευταία τους λέξη. Τηρώντας στάση αναμονής, η Ρωσία έχει αφήσει τους Ευρωπαίους ηγέτες αντιμέτωπους με ένα ακόμη μεγαλύτερο "χάλι", το οποίο χρήζει άμεσης διευθέτησης", ενώ εκείνοι περιμένουν υπομονετικά στη γωνία.

Η τελευταία φορά που κάποιος δήμευσε περιουσίες ήταν επί Χίτλερ ,έν ετη 2013 η Γερμανία ακολουθεί την ίδια πολτικη με τον Ηγέτη της

Γράφει ο Βασίλης Βιλιάρδος
Η ΡΩΣΙΚΗ ΕΤΥΜΗΓΟΡΙΑ: Την τελευταία φορά, όπου μία κυβέρνηση της δυτικής Ευρώπης συμπεριφέρθηκε με αυτόν τον τρόπο (κατάσχεση περιουσιακών στοιχείων στην Κύπρο), ήταν η γερμανική υπό τον Αδόλφο Χίτλερ – ο οποίος «δήμευσε» τις περιουσίες όλων των Εβραίων (υστερόγραφο)
“Ο εν ψυχρώ βιασμός και η εκ προμελέτης δολοφονία της Κύπρου, δεν θα ήταν δυνατόν να συμβούν, εάν δεν υπήρχαν «Εφιάλτες» εντός των τειχών της. Η επιμονή των πολιτών της όμως να συνεχίσουν να μένουν στο ίδιο σπίτι με τους βιαστές και δολοφόνους τους, είναι σίγουρα μαζοχιστική – αφού είναι πολύ πιθανόν ότι θα συνεχίσουν να βιάζονται, καθώς επίσης να δολοφονούνται, για πολλά από τα επόμενα χρόνια”.

Άρθρο
“Ανόητο πείσμα, ακόρεστη δίψα για δύναμη, εγωκεντρισμός”, αναφέρεται (σε ελεύθερη μετάφραση) στην πρώτη σελίδα της διαδικτυακής έκδοσης του Spiegel, επάνω από τη φωτογραφία της καγκελαρίου, «συνοδευμένης» από τον υπουργό οικονομικών της – “τον πιο επικίνδυνο άνθρωπο του πλανήτη σήμερα”, κατά ορισμένα γερμανικά ΜΜΕ.

Kατάσχεση καταθέσεων και στην Ιταλία - Αποκαλυπτική έκθεση του ΔΝΤ

Mε μια ανακοίνωση που είναι περισσότερο απειλή παρά προειδοποίηση για πρώτη φορά ένας διεθνής οργανισμός που φιλοδοξεί να ελέγξει το παγκόσμιο οικονομικό γίγνεσθαι, τουλάχιστον αυτό που κινείται εκτός των χωρών των BRICS, το ΔΝΤ "φοβερίζει" την Ιταλία με επανάληψη του σκηνικού της Κύπρου, παρά το γεγονός ότι "Έχει κατορθώσει να επιδείξει αξιοσημείωτα δείγματα ανθεκτικότητας μέχρι στιγμής", όπως παραδέχετια το ΔΝΤ.

Ένας Ξεχασμένος Όρκος


Όρκος της Φιλικής εταιρίας

«Ορκίζομαι ενώπιον του αληθινού Θεού, ότι θέλω είμαι επί ζωής μου πιστός εις την Εταιρείαν κατά πάντα. Να φανερώσω το παραμικρόν από τα σημεία και τους λόγους της, μήτε να σταθώ κατ΄ουδένα λόγον ή αφορμή του να καταλάβωσι άλλοι ποτέ, ότι γνωρίζω τι περί τούτων, μήτε εις συγγενείς μου, μήτε εις πνευματικόν ή φίλον μου.

Ορκίζομαι ότι εις το εξής δεν θέλω έμβει εις καμμίαν εταιρείαν, οποία και αν είναι, μήτε εις κανέναν δεσμόν υποχρεωτικόν. Και μάλιστα, οποιονδήποτε δεσμόν αν είχα, και τον πλέον αδιάφορον ως προς την Εταιρείαν, θέλω τον νομίζει ως ουδέν.

ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ ,'Η, ΘΑ ΣΑΣ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟΤΟΜΑ;;; ΤΕΚΝΑ ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ;;;;


Η ΓΙΑΓΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΞΑΝΑΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΣΕ ΑΠΟ ΝΤΡΟΠΗ!Δημοσιεύτηκε η εγκύκλιος εισαγωγής μαθητών στις στρατιωτικές σχολες.


Εχουμε ενημερώσει εδω και δύο χρόνια αρχής γενομένης απο το επεισόδιο του πλωτάρχου στην ΣΝΔ,ότι ο ύποπτος υπουργός Βενιζέλος ,με ένα νεύμα του ,αφήρεσε την προυπόθεση του ελληνικού γένους .

Πρώτη φορά στην Ελλάδα παρέλασαν Μασόνοι!

ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΕ ΟΤΑΝ ΕΙΔΕ ΤΟΥ ΜΑΣΟΥΝΟΥΣ .............
Πρώτη φορά στην Ελλάδα παρέλασαν Μασόνοι!
Μια μεγάλη έκπληξη περίμενε τους πολίτες που παρακολούθησαν, στο Νέο Ηράκλειο, την παρέλαση για τον εορτασμό της Εθνικής μας Επετείου.
Στο τέλος της παρέλασης ,αφού είχαν περάσει τα μαθητικά τμήματα, οι σύλλογοι , οι οργανώσεις , έκαναν την εμφάνισή τους μέλη της Στοάς ΔΙΟΝΥΣΟΣ αρ.111 της Grande Oriente Universal Greece. Με επικεφαλής τον Α. Τσιπίδη 33ο , παρέλασαν με πλήρη Τεκτονική περιβολή. Είναι η πρώτη φορά που στην χώρα μας Τεκτονική Δύναμη εμφανίζεται σε παρέλαση .

Με …κλειστές τράπεζες για τον λαό ,έγιναν… αναλήψεις εκατομμυρίων από τους ολιγάρχες .

Αναλήψεις από υποκαταστήματα του εξωτερικού, μεταφορές κεφαλαίων με το αιτιολογικό ότι προορίζονταν για «ανθρωπιστική βοήθεια», αγορά φαρμάκων ή ακόμη και καυσίμων αεροσκαφών ήταν μερικά από τα κόλπα που χρησιμοποίησαν (μεγάλοι) πελάτες τραπεζών της Κύπρου για να σηκώσουν όσα περισσότερα χρήματα μπορούσαν ενόσω διαρκούσαν οι διαπραγματεύσεις της Λευκωσίας με την τρόικα που οδήγησαν τελικά στο κούρεμα των καταθέσεων άνω των 100.000 ευρώ, σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει το Reuters.

ΕΣΥ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ; - ΒΙΝΤΕΟ


Το παιδί σου, δε θα σε ρωτήσει πόσα σπίτια και πόσα εξοχικά του έχτισες πριν πεθάνεις. Ετσι κι αλλιώς, δεν μπορεί να συντηρεί σπίτια και εξοχικά. 

Το παιδί σου θα σε ρωτήσει τι έκανες εσύ για να μη χαθεί χωρίς μάχη η πατρίδα που κληρονόμησες
και δε θα κληρονομήσει. 

Σκέψου τι θα του απαντήσεις.... Βλέποντας το Βίντεο 

Το πραγματικό τέλος του Αθανάσιου Διάκου........ ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΡΑΓΙΑ Ε ΡΑΓΙΑ(του Ευθύμιου Χριστόπουλου, εκπ/κού-δημοσιογράφου)
Το καλοκαίρι του 1947 ως μαθητής της Β’ τάξης της Εκκλησιαστικής Σχολής Λαμίας, δέχτηκα την παρακίνηση του αείμνηστου Διευθυντού της Δημητρίου Κρικέλα να συγκεντρώσω πληροφορίες από γέρους Λαμιώτες που τις είχαν από τους πατεράδες τους, για ποιο ήταν το πραγματικό τέλος του Αθανασίου Διάκου. Ταξι­νομώντας αυτές που συγκέντρωσα, είδα ότιτέσσερες ήταν ακριβώς ίδιες, αν και προέρχονταν από γερόντια που ζού­σαν σε διαφορετικά σημεία της Λαμίας ο καθένας και μά­λιστα ένας παππούς ήταν απ’ τη Ροδίτσα. Διασταυρώνοντας τες αργότερα, με όσα διάβαζα άλλα, καταλάβαινα ότι αυ­τές που είχα ήταν ασφαλώς οι σωστές. Το κύριο σημείο τους και κοινό, ήταν ότι τρεις Έλληνες, όταν έπιασαν το Διάκο και τον έφεραν στη Λαμία, τον έκλεισαν σ’ ένα πα­λιό κι εγκαταλειμμένο χάνι, εκεί που σήμερα έχει οικοδο­μηθεί το Λαογραφικό Μουσείο Λαμίας στην οδό Καλύβα – Μπακογιάννη. Αυτοί οι τρεις είχαν περάσει πίσω – δυ­τικά – στο χάνι και από δύο μισοχαλασμένα… παραθυράκια είχαν παρακολουθήσει όλη τη νύχτα όλα όσα έγιναν μέσα στο χάνι, τα οποία και αναφέρω στη συνέχεια.:
Μετά τη σύλληψη του Διάκου στα ποριά Δαμάστας, τον έφεραν με συνοδεία ποινών και τραυματισμένο στη Λαμία, οδηγώντας από τη νότια της είσοδο που περνούσε δίπλα από το Γολγοθά (όπως έλεγαν το ξε­κομμένο Λόφο όπου σήμερα είναι το κτίριο του Ορφα­νοτροφείου Αρρένων) και από την οδό Σατωβριάνδου (σήμερα) και συνέχεια τον έφτασαν και τον έκλεισαν μέσα στο παλιό χάνι, όπου σήμερα – πάλι καλά! – έχει ανεγερθεί το Λαογραφικό Μουσείο.
Τον έβαλαν μέσα και τον έδεσαν με σκοινιά σ’ ένα παχνί, το οποίο ήταν και ο πρώτος τόπος του μαρτυρί­ου του.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΛΟΥΝ ΤΟ ΛΑΟ ΣΕ ΣΑΜΠΟΤΑΖ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΣΤΟΧΩΝ


Όπως αναφέρει το hellasnews-agency πρόκειται για προκηρύξεις μιας νεοσύστατης Οργάνωσης υπό τον τίτλο Ε.Ο.Κ.Α. που παραπέμπει στην Ε.Ο.Κ.Α. του Γρίβα, η οποία μοίρασε ποροκηρύξεις, καλώντας τον κόσμο σε δράση κατά των Γερμανών, ακόμη και με ...πυρπολισμούς και κάθε είδους
σαμποτάζ.

Προφανώς, εφόσον ισχύει κάτι τέτοιο, πρόκειται για αντίδραση Κυπρίων αγανακτισμένων μετά το χθεσινό κούρεμα των καταθέσεων οι οποίοι στηρίζονται στο άθρο 120 του Συντάγματος §4 που αναφέρει ότι "η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη Βία". Επίσης, η οργάνωση Ε.Ο.Κ.Α. καλεί τον προπονητή Ρεχάγκελ να φύγει από την Ελλάδα ωςς presona non grata που επιστρατεύθηκε ωως πρεσβευτής από την Μέρκελ για να περάσει την βάναυση πολιτική της.
Iδού τι αναφέρει το δημοσίευμα:

ΡΕΧΑΓΚΕΛ...ΦΥΓΕ ΤΩΡΑ ΕΙΣΑΙ
PERSONA NON GRATA...

H E.O.Κ.Α KΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΛΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΣΕ ΣΑΜΠΟΤΑΖ ΚΑΙ ΠΥΡΠΟΛΙΣΜΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΣΤΟΧΩΝ...KAI ΖΗΤΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ-Απεσταλεμένος της Μέρκελ... να μας κάνει τι;

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής παρελάσεως κυκλοφόρησαν στο Σύνταγμα,Ομόνοια και Μοναστηράκι (εμείς τις βρήκαμε στο Μοναστηράκι) προκηρύξεις που καλούν τον λαό σε δράση κατά των Γερμανών. Ειδικότερα συνιστάται ο πυρπολισμός των γραφείων της SIEMENS, του ιδρύματος Αντενάουερ και των γραφείων Φούχτερ και Ράϊχεμπχ..Καθώς και σαμποτάζ σε όλα τα προϊοντα από Γερμανία, Ολλανδία, Αυστρία και Φιλανδία.
Την προκήρυξη υπογράφει η Ε.Ο.Κ.Α, μάλλον νεοφανής, και που απλά ενθυμίζει την παλαιά ένδοξη Κυπριακή αντιστασιακή οργάνωση, που ηγείτο ο στρατηγός Γρίβας.
Η σημερινή Ε.Ο.Κ.Α σημαίνει: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΤΑΔΙΩΞΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ

Το ότι η Γερμανία κερδίζει δισεκατομμύρια από την Ευρωπαϊκή κρίση την οποία την επανατροφοδοτεί με την λιτότητα δεν το γνωρίζουν οι πολιτικοί μας; Τόσο προσκυνημένοι στο 4ο Ράιχ των Νεοναζί ειναι


Το ότι η Γερμανία κερδίζει δισεκατομμύρια από την Ευρωπαϊκή κρίση την οποία την επανατροφοδοτεί με την λιτότητα δεν το γνωρίζουν οι πολιτικοί μας; Τόσο προσκυνημένοι στο 4ο Ράιχ των Νεοναζί ειναι;;

ΤΕΛΙΚΑ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΙΣ ΣΩΝΟΥΜΕ Ή ΤΙΣ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ?!Εντάξει ρε παιδιά! Και τί έγινε να ; Πώς κάνετε έτσι για 700.000 ανθρώπους;

[τελικά τις τράπεζες τις «διασώζουμε» ή τις «κλείνουμε»;]
Γράφει ο Σωτήριος Καλαμίτσης
Στην Ελλάδα δίνουμε τον μισθό μας, τη σύνταξή μας, τις
αποταμιεύσεις μας για να σώσουμε το τραπεζικό σύστημα, το οποίο έχει ανάγκη ανακεφαλαιοποίησης. Και τούτο, διότι η τράπεζα δεν είναι
οποιαδήποτε επιχείρηση, την οποία πρέπει να ενισχύει με κεφάλαια ο μέτοχός της. Είναι η επιχείρηση, στην οποία εμπιστευόμαστε με κρατική προτροπή τις αποταμιεύσεις μας, οι οποίες είναι ιερές, εξ ου και το κράτος τις προστατεύει επιβλέποντας ως Κέρβερος τη διαχείρισή των σε πρώτο στάδιο και  χαρίζοντας χρήματα στους μετόχους, όταν η επίβλεψη αποδεικνύεται ανύπαρκτη, συνήθως σκοπίμως, σε δεύτερο στάδιο. Χαρίζοντας χρήματα δικά μας, εξ ου και το κράτος εγγυάται τις καταθέσεις μας. Είναι πολύ απλό: αν κάτι δεν πάει καλά, όλοι μαζί θα βοηθήσουμε τις τράπεζες για να μας επιστρέψουν τις καταθέσεις μας. Άρα, εμείς χρηματοδοτούμε με τις καταθέσεις μας τα λαμόγια που λυμαίνονται τις καταθέσεις μας, ώστε να νομίζουμε πως οι καταθέσεις μας είναι ασφαλείς. Μεγαλοφυές; Ασφαλέστατα. Πιο μεγαλοφυές δεν γίνεται.
Διερωτώμαι πότε η μείζων ή ελάσσων ή ελαχίστη αντιπολίτευση θα απαιτήσει και θα επιτύχει να λάβει εις χείρας της και δημοσιοποιήσει τα ακόλουθα στοιχεία:

ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΕΚΒΙΑΣΑΝ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ - ΘΑ ΧΥΘΕΙ ΑΙΜΑ ΕΛΕΓΑΝ...


 Ειδικά η στάση του κυρίου Σόιμπλε, ήταν… πώς να το πω, απαράδεκτη. Τουλάχιστον απαράδεκτη”. Με αυτά τα λόγια, ο πρόεδρος της κυπριακής Βουλής και γ.γ. της ΕΔΕΚ, Γιαννάκης Ομήρου, δίνει το πρώτο στίγμα για τον τρόπο με τον οποίο έγινε η προσπάθεια να επιτευχθεί συμφωνία μεταξύ ΕΕ, ΔΝΤ και Κύπρου. Με ωμούς εκβιασμούς και απειλές ότι θα χυθεί αίμα…


Όταν ο Πρόεδρος της Κύπρου, Νίκος Αναστασιάδης, είδε ότι τα πράγματα “χοντραίνουν”, έβγαλε τον άσο από το μανίκι. “Αν συνεχίσουμε έτσι και λάβετε μια απόφαση για κούρεμα αυτού του ύψους, εγώ θα παραιτηθώ. Και, αν γίνει αυτό, πιστέψτε με, θα το μετανιώσετε”.

ΕΜΕΙΣ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ… Βρετανία: “Οχυρώνεται” κόντρα στις ορδές μεταναστώνBRITISHARMYLargeΟ πρωθυπουργός της Βρετανίας Ντέιβιντ Κάμερον
 πρόκειται να παρουσιάσει σήμερα ένα πακέτο 
μέτρων για την αποθάρρυνση της μετανάστευσης 
στη χώρα,ιδίως πολιτών της Ρουμανίας και της 
Βουλγαρίας, καθώς οι περιορισμοί της Ευρωπαϊκής 
Ένωσης σε ό,τι αφορά την ελεύθερη μετακίνηση και
 εργασία τους σε όλες τις χώρες-μέλη της αναμένεται
 να τερματιστούν το 2014.

ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ - ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ... Το κείμενο για αφύπνιση και όχι για τρομοκράτηση !Το λέμε επανειλημμένως όχι για να τρομοκρατήσουμε αλλά για να αφυπνίσουμε. Το επαναλαμβάνουμε εδώ και καιρό, σε σημείο που κάποιοι μας θεώρησαν τρομολάγνους. Μέσα σε λίγο διάστημα τα γεγονότα ήρθαν να μας επιβεβαιώσουν. Οι παράφρονες της Ευρώπης, κατέσφαξαν
μέσα σε 5 μέρες τις καταθέσεις των Κυπρίων και συνολικά την οικονομία της Μεγαλοννήσου. Άρπαξαν τα πάντα. Πρωτοφανές αλλά έγινε το μοντέλο όπως είπε και ο χαρτογιακάς Γ. Ντάιζελμπλουμ, επικφαλής του Εurogroup! Το λέει εν ψυχρώ ότι θα πάρουν τις καταθέσεις των Ελλήνων.

Ο ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣΚαθημερινά όλοι οι άνθρωποι , πλην ελαχίστων
 περιπτώσεων όπως θα δούμε παρακάτω, 
αφήνουμε το μυαλό μας ελεύθερο να πετάει σαν
 την πεταλούδα από σκέψη σε σκέψη. Από την 
στιγμή που θα ανοίξουμε τα μάτια και θα 
καλωσορίσουμε το καινούριο πρωινό θα
 αναλωθούμε σε διάφορες δραστηριότητες επίπονες
 ή ευχάριστες μέχρι την ώρα που θα ταξιδέψουμε και
 πάλι στην χώρα των ονείρων, όλο αυτό το διάστημα
 το μυαλό μας τριγυρίζει αδιάκοπα και ανεξέλεγκτα
 στο παρελθόν, σε γλυκές ή πικρές θύμισες, αναζητά εικόνες απ’ το μέλλον με
 χαρά ή με φόβο έχοντας μόνιμα την τάση να δραπετεύει από το παρόν ,
απ’ το σήμερα απ’ το τώρα. Ακόμη κι όταν είμαστε χαρούμενοι για κάτι που 
μας συνέβη την παρούσα στιγμή ο νους θα ξεγλιστρήσει και θα ψάξει να 
χαθεί μακριά με την πρώτη ευκαιρία για να αναπολήσει παρόμοιες περιπτώσεις. 

Τι μας περιμένει το τριήμερο 29-31 Μαρτίου που δεν λειτουργούν οι ευρωπαϊκές τράπεζες, λόγω του Bank Holiday; (ΒΙΝΤΕΟ)


Μάντης κακών ο γνωστός οικονομολόγος
 Δ. Καζάκης εξηγεί τι φοβάται πως
 θα συμβεί το τριήμερο 29 εως 31 Μαρτίου
 που οι Ευρωπαϊκές τράπεζες αργούν

Ακούστε τον να αναλύει τεκμηριωμένα τις απόψεις του, στο video που ακολουθεί

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΕΛΕΓΞΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΝΕΡΟ ΤΡΟΦΙΜΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΥΠΟ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΤΡΕΛΩΝ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΕΛΙΤπαγκοσμια ελιτ
Μέσα από το πόσιμο νερό, τα φάρμακα και τα τρόφιμα προσπαθούν να επηρεάσουν τις ζωές μας. Ακόμη και ο αέρας που αναπνέουμε περιέχει σκόπιμα χημικές ουσίες.
Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε πως το φθόριο είναι επιβλαβές για τον ανθρώπινο οργανισμό. Μειώνει την γονιμότητα αλλά και εύρος της ζωής μας.
Για υποτίτλους στα Ελληνικά πατήστε την έναρξη του βίντεο και μετά το δεύτερο εικονίδιο από τα δεξιά
Δείτε το βίντεο…

Μινωικός υπολογιστής 3500 ετών


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...