Σάββατο, 30 Μαρτίου 2013

Η Παγκρήτια, το μέρισμα και οι μερίδες που μένουν... στο ''ράφι'' δεσμιοι της Τραπεζας οσοι επένδυσαν σε αυτηνΔεκάδες εγκλωβισμένοι  της Παγκρήτιας Συνεταιριστικής Τράπεζας  βλέπουν τις οικονομίες μιάς ζωής να "χανονται " την ιδια στιγμή που η Τραπεζα  εκμεταλευεται τα χρηματα τους .
Πέρσις   ούτε μέρισμα έδωσε η Τράπεζα , ούτε λύση στο αδιέξοδο των κατόχων μερίδων που παραμένουν αναξιοποίητες στα χέρια τους  ενώ φερεται οτι η ιδια κίβδηλη  τακτικη  θα ακολουθηθει και φετος 

H σύγκρουση μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας είναι θέμα χρόνουΕπικίνδυνα επιθετικές θέσεις καταλαμβάνει στον διπλωματικό γεωπολιτικό και γεω-οικονομικό χάρτη η Άγκυρα απέναντι στην Αθήνα

Η Τουρκία ιδιαίτερα κατά το τελευταίο διάστημα και με δεδομένη την μειονεκτική – δεινή οικονομική
θέση της Ελλάδας, έχει αυξήσει –και μάλιστα τελείως απροκάλυπτα- τόσο ποιοτικά όσο και ποσοτικά τις γεωπολιτικές της κινήσεις, επιβεβαιώνοντας αρχικά πως η οπτική της γωνία στις Ελληνοτουρκικές σχέσεις είναι αποκλειστικά προς την κατεύθυνση δημιουργίας εκείνων των συνθηκών που θα επιφέρουν τα μέγιστα δυνατά θετικά αποτελέσματα για την Άγκυρα.

Η κλιμάκωση των τουρκικών κινήσεων – προκλήσεων δεν είναι μόνο σε στρατιωτικό επίπεδο (μέσω του οποίου γίνεται μία προσπάθεια μέτρησης αντιδράσεων και διαθέσεων της κυβέρνησης του Αντώνη Σαμαρά), αλλά η τουρκική προκλητικότητα παίρνει χαρακτηριστικά επίθεσης και επεκτείνεται με δηλώσεις τούρκων πολιτικών (π.χ. Μπαγίς, Νταβούτογλου κ.α.) παραβιάζοντας το Διεθνές Δίκαιο και δημιουργώντας έτσι «υποδομές» για μελλοντική (μεσοπρόθεσμα ή βραχυπρόθεσμα) διπλωματική εκμετάλλευση.

Κυνηγούν τον (ΕΒΡΑΙΟ) Καλατράβα από τη Νέα Υόρκη ως τη Βενετία για υπερκοστολογίσεις και ελαττωματικές κατασκευές!!Για να αναλάβεις μεγάλα έργα πρέπει να έχεις και την κατάλληλη καταγωγή! Δεν αρκεί να είσαι καλός στην δουλειά σου..


Σημείωση Αντιπληροφόρησης: Ο κ. Σαντιάγκο Καλατράβα όπως έχουμε αναφέρει ξανά στο παρελθόν είναι Ιουδαίος στην καταγωγή απο την μητέρα του.
Ο Καλατράβα λοιπόν είχε μητέρα Εβραία της οποίας η οικογένεια ασπάστηκε τον Χριστιανισμό κατα τους διωγμούς των Εβραίων στην Ισπανία τον 15ο αιώνα.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Η ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΣΤΟ "68" ΣΤΟ ΞΕΠΛΥΜΑ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΕΝΩ ΣΤΟ "114" Η ΚΥΠΡΟΣ


Καθώς η Κύπρος βρέθηκε στο κέντρο των εξελίξεων, ιδιαίτερα μετά το «όχι» της Κυπριακής Βουλής στο «κούρεμα» των καταθέσεων, διεθνείς και εγχώριοι κύκλοι κάνουν λόγο για μια χώρα η οποία αποτελεί το «απόλυτο πλυντήριο χρήματος».

Σύμφωνα με τους σχετικούς δείκτες, όμως, η Κύπρος δεν έχει καμία πρωτιά όσον αφορά τους κινδύνους που έχει μία χώρα όσον αφορά το ξέπλυμα χρήματος και όλα αυτά που αναφέρονται δεν έχουν κανένα απολύτως στήριγμα. Μάλιστα, η κραταιά και «υγιής» Γερμανία βρίσκεται υψηλότερα στους δείκτες αυτούς. Η βαθμολογία του ελβετικού Ινστιτούτου Διακυβέρνησης της Βασιλείας, ο επωνομαζόμενος ως δείκτης AML, κυμαίνεται από 0 (χαμηλού κινδύνου) έως 10 (υψηλού κινδύνου) και παρουσιάζει το επίπεδο του κινδύνου μιας χώρας σε ό,τι αφορά το ξέπλυμα χρημάτων / χρηματοδότησης της τρομοκρατίας, αλλά και των δημοσιονομικών κανονισμών, τη δημόσια διαφάνεια , τη διαφθορά και το κράτος δικαίου.

Όπως προκύπτει λοιπόν από το σχετικό πίνακα, η Κύπρος λαμβάνει βαθμολογία 4,93 και κατατάσσεται στην 114η θέση, ενώ η Γερμανία 5,8 και βρίσκεται στην 68η θέση. Η Ελλάδα βρίσκεται ακόμα υψηλότερα με 6,78, στην 29η θέση.

ΑΔΙΟΡΘΩΤΟΣ ο Κατίδης. Δείτε με τι μπλούζα πήγε για απολογία…
Κατά την είσοδο του στα γραφεία της ΕΠΟ, συνοδευόμενος από τον μάνατζερ του κ. Καρασαββίδη, ο Γιώργος Κατίδης συγκέντρωσε τα βλέμματα…
λόγω της μπλούζας που φορούσε.

60% η κατάσχεση των καταθέσεων στην Τρ.Κύπρου - Έρχονται εξελίξεις

Αναμένονται δραματικές εξελίξεις«Πρέπει να περιμένουμε μέσα στην άνοιξη ή και το καλοκαίρι, δραματικές εξελίξεις που αφορούν και τη χώρα μας και αφορούν και συνολικότερα και την ευρωζώνη», σχολίασε ο γραμματέας του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου (ΕΠΑΜ) Δημήτρης Καζάκης, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που
παραχώρησε το πρωί της Κυριακής (17/3) στην αίθουσα «Συμπόσιο» στη Νέα Ηρακλείτσα..

Ο κ. Καζάκης αρχικά επεσήμανε τρία πράγματα.


«Το πρώτο είναι αυτό που συμβαίνει αυτές τις μέρες στην Κύπρο. Πέρα από τις προφανείς προεκτάσεις που έχει, πολιτικές και οικονομικές για το νησί θα πρέπει να πούμε ότι μια τέτοια ενέργεια υποδηλώνει πανικό σε σχέση με τα επιτελεία της Ευρωζώνης. Σημαίνει ότι η φούσκα των καλών προσδοκιών που δημιουργούσαν όλο το προηγούμενο διάστημα είτε ο κ. Ντράγκι, είτε ο κ. Όλι Ρεν ή οι υπόλοιποι έσκασε. Για να επιτεθούν έτσι, με τόσο άγαρμπο και άμεσο τρόπο στο τραπεζικό σύστημα μιας χώρας, σημαίνει ότι τα πράγματα, όχι στενεύουν απλά, αλλά πάμε σε δραματικές εξελίξεις. Και αν για μια οικονομία όπως ήταν της Κύπρου επιτέθηκαν με αυτόν τον τρόπο απλά φανταστείτε τι θα γίνει στην Ελλάδα το επόμενο δίμηνο ή τρίμηνο. Ακόμη δεν έχει βγει το πόρισμα της τελευταίας επίσκεψης που έκανε η τρόικα για το νέο κύμα επίθεσης στην ελληνική οικονομία», παρατήρησε.
«Το δεύτερο είναι, και έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, πως αυτό που έγινε στην Κύπρο, οφείλει να ανοίξει μια συζήτηση πάλι για τη μετεξέλιξη της Ευρωζώνης.

Σαν σήμερα - 30 Μαρτίου 1822 η Χίος πνίγηκε στο αίμα


Εκατόν δεκαπέντε χιλιάδες άνθρωποι χάθηκαν, δολοφονήθηκαν, ξεριζώθηκαν... Άνδρες, γυναίκες, παιδιά. Το αίμα έτρεχε ποτάμι, μέχρι τη θάλασσα. Το γαλάζιο του νερού βάφτηκε κόκκινο. Ουρλιαχτά, θάνατος, απόγνωση. Καμμένη γη. Χωριά ολόκληρα πυρπολήθηκαν. Μητέρες μέσα στους καπνούς ψάχνουν να βρουν τα παιδιά τους. Τα πρόσωπα τους μαύρα από τις στάχτες. Βλέμμα θολό. Το βλέμμα της τρέλας. Που να κρυφτούν; Δεν ξέρουν.
Τούρκοι παντού. Αγρίμια. Δολοφονούν, βιάζουν. Κατακόκκινοι βαμμένοι από το αίμα των αθώων θυμάτων τους συνεχίζουν να σκοτώνουν όποιον βρουν στο διάβα τους. Η Χίος πεθαίνει... 30 Μαρτίου 1822.

Το νέο πρόγραμμα του MEGA δια στόματος..Παπανδρέλληνα ... Αλλοδαπού


Και μετά αναρωτιόμαστε γιατί το MEGA δεν σεβάστηκε την Εθνική μας εορτή. Αλήθεια, ιδέα του Βενιζέλου είναι να λέει το πρόγραμμα του καναλιού αλλοδαπός;; 
Μετά τα τούρκικα θα μας επιβάλλουν και τα σπαστά ελληνικά;; 
Αυτή την Ελλάδα ονειρεύονται

To ΥΠΕΡΟΠΛΟ «HAARP»


Του Υποστρατήγου ε. α  
K. Χ. Κωνσταντινίδη
Η Τηλεγεωδυναμική Τεχνολογία πλέον είναι πραγματικότητα και η τεχνολογία τηςεφαρμόζεται για πολλούς σκοπούς και στόχους. Επειδή όμως η τεχνολογία αυτή, αντί να εφαρμοστεί για σκοπούς που στηρίζουν την κοινωνία παγκοσμίως, θα χρησιμοποιηθεί σαν Υπέρ Όπλο, για την καταστροφή της.

Διότι η Ρωσία , για να παίξει σοβαρό ρόλο στην ζυγαριά της Γεωπολιτικής Εξέλιξης των συμφερόντων της παγκοσμίως, έκανε δηλώσεις μέσα από τα προεδρικά χείλη, για ένα μυστικό όπλο το οποίο θα αλλάξει την μορφή των πολέμων , έτσι ώστε να ξαναγίνει η Μεγάλη Δύναμης και να μπορεί να ζυγίζεται στην πλάστιγγα της παγκόσμιας πολεμικής αναγνώρισης με τις ΗΠΑ, η οποία έχει το μυστικό πρόγραμμα HAARP , το οποίον διαφημίζεται σαν το υπερόπλο. Όμως και οι δυο υπερδυνάμεις δεν σκέφτονται τα προβλήματα που υπάρχουν για την επιβίωση της Γης , μια και η Τρύπα του Όζοντος καλά κρατεί μια και οι θερμοκρασίες που θα επικρατούν στην Γη, θα αυξηθούν κατά 10 βαθμούς, εις βάρος της επιβίωσης των ανθρώπων της. Επειδή δεν γνωρίζουμε το Υπέρ Όπλο της Ρωσίας , σας παρουσιάζουμε το μυστικό πρόγραμμα HAARP , το οποίον διαφημίζεται σαν το υπερόπλο των ΗΠΑ, μέσα από ένα άρθρο του Υποστρατήγου ε. α K. Χ. Κωνσταντινίδη, με τον πιο κάτω τίτλο : 

ΤΗΛΕΓΕΩΔΥΝΑΜΙΚΗ –ΥΠΕΡΟΠΛΟ «HAARP» 

«Η εργασία -βιάζομαι να το τονίσω-δεν πρέπει να θεωρηθεί σαν εργασία οριστική. Θα ευχόμουν να κοιταχτεί σαν αφορμή για σοβαρή σκέψη πάνω σ’ ένα σπουδαίο θέμα, για φωτισμένη κρίση και καλοπροαίρετη επίκριση - ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΕΦΕΡΗΣ». Τούτο ισχύει και για την εργασία που ακολουθεί :

Θα συνεχίσουμε την εξέταση της Τηλεωδυναμικής Τεχνολογίας και του μυστικού προγράμματος HAARP , το οποίον διαφημίζεται σαν το υπερόπλο των ΗΠΑ. Πολύ παράξενα είναι τα λόγια του τέως υπουργού αμύνης των ΗΠΑ κ. Κοέν, ο οποίος δήλωσε τον Απρίλιο του 1997:« Άλλοι είναι μπλεγμένοι ακόμη και σε ένα ηχητικό τύπο τρομοκρατίας , όπου δύνανται να αλλάξουν το κλίμα , να κάνουν από μακριά σεισμούς ή ηφαίστεια , διά της χρήσεως ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων» “(AmericanSecretary of Defense William S. Cohen, April 1997) 

Να τα βλέπουν οι δικές μας πουτανίτσες που μας… ξεσκίζουν
Η Αρχή Τηλεπικοινωνιών Κύπρου (Cyta) αποφάσισε να προσφέρει δωρεάν τηλεφωνικές κλήσεις για ολόκληρο τον Απρίλιο για όλους τους συνδρομητές της, από σταθερή τηλεφωνία προς σταθερά και κινητά τηλέφωνα. Επίσης, έχουν δοθεί οδηγίες να μην αποκοπεί καμία τηλεφωνική σύνδεση, αν δεν έχει εξοφληθεί ο λογαριασμός του περασμένου μήνα.
Την ίδια ώρα, και η Αρχή Ηλεκτρισμού προχωράει σε μείωση της τιμής του ηλεκτρικού ρεύματος, ενώ δεν αποκόπτει την παροχή ηλεκτρισμού σε κανέναν καταναλωτή, που δεν έχει εξοφλήσει παλαιότερους λογαριασμούς. Ζητάει όμως, απ' όσους έχουν τη δυνατότητα, να πληρώσουν τους λογαριασμούς τους, για να λυθεί το πρόβλημα ρευστότητας που αντιμετωπίζει.

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ Προς δήμευση καταθέσεων και στον Καναδά: "Η κυβέρνηση προτείνει την εφαρμογή λύσης bail-in"Παγκόσμιο όπως αποδεικνύεται είναι το παιχνίδι και ο σχεδιασμός για τη νέα οικονομική ατζέντα των κέντρων εξουσίας ενάντια στις καταθέσεις των πολιτών στις τράπεζες και μάλλον η Κύπρος ήταν η αρχή. Στόχος: Να βγουν τα λεφτά από τις τράπεζες και να χρηματοδοτήσουν τα ελλείμματα που έχουν δημιουργήσει οι κυβερνήσεις!
Όπως αποκαλύπτεται ο Καναδάς είναι η επόμενη χώρα όπου θα ισχύσει το μέτρο της «δήμευσης» ή του «κλαδέματος» των καταθέσεων όπως αναφέρεται ρητώς στο νέο οικονομικό πρόγραμμα για το 2013.

ΘΑ "ΤΣΙΠΑΡΟΥΝ" ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ...ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΚΙ ΕΔΩ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ

 Ο απόλυτος έλεγχος - ο φασισμός της επιβολής των σύγχρονων τεχνολογιών από τα νεοταξικά κέντρα που καταργούν την ελευθερία και την ιδιωτικότητα....


των πολιτών - πρώτος σταθμός Η.Π.Α - η συνέχεια αναμένεται και στις υπόλοιπες χώρες της Δύσης... Έρχεται το υποχρεωτικό τσιπάρισμα για την συνέχιση της απασχόλησης των Αμερικανών πολιτών;

Έρχεται τέταρτο μνημόνιο!


Το να πάει εκτάκτως χθες βράδυ ο Σαμαράς στο Υπουργείο Οικονομικών ήταν ένα μήνυμα «χωρίς λόγια». Η αισιοδοξία του Δεκεμβρίου του 2012 έχει εξανεμιστεί πλήρως και τη θέση της έχει πάρει ο πανικός.
Τρεις στους δέκα φορολογούμενους ή 2.548.071 φυσικά πρόσωπα είχαν στο τέλος του 2012 συσσωρευμένες ληξιπρόθεσμες οφειλές ύψους 20,4 δισ. ευρώ. Από το ποσό αυτό περίπου 10 δισ. ευρώ δημιουργήθηκαν στη διάρκεια του περασμένου έτους και στη συντριπτική τους πλειοψηφία παραμένουν ανείσπρακτα. Στα 20,4 δισ. ευρώ των φυσικών προσώπων έρχονται να προστεθούν και 35,3 δισ. ευρώ που χρωστούν 148.658 επιχειρήσεις. Τα ληξιπρόθεσμα του παρελθόντος κρίνονται στη συντριπτική τους πλειονότητα ανείσπρακτα.

Νέα στοιχεία για την Ιερά Σινδόνη του Ιησού σοκάρουν τους πιστούςΤο Άγιο Πάσχα είναι προ των πυλών και μια νέα μελέτη έρχεται να λύσει το μυστήριο με την Ιερά Σινδόνη του Ιησού....
Σύμφωνα με τις τελευταίες επιστημονικές μελέτες, το ύφασμα που έχει διχάσει την εκκλησία είναι παρόμοιο με αυτό που χρησιμοποιούσαν οι πιστοί για να θάψουν τους νεκρούς κατά την εποχή του Χριστού, πριν από 2.013 χρόνια. Δεν πρόκειται για μεσαιωνική πλαστογραφία, και παρότι κανείς δεν μπορεί να το επιβεβαιώσει ή να το απορρίψει, θα μπορούσε στην πραγματικότητα να είναι το σάβανο που χρησιμοποιήθηκε για να τυλίξει το σώμα του Χριστού.

Για αιώνες οι επιστήμονες έχουν υποστηρίξει την αυθεντικότητα της τηβέννου και έχει γίνει μια από τις πιο εμβληματικές εικόνες της Ρωμαιοκαθολικής πίστης. Η Σινδόνη του Τορίνου ή Ιερά Σινδόνη είναι ένα κομμάτι ύφασμα πάνω στο οποίο είναι αποτυπωμένη η εικόνα ενός γενειοφόρου άνδρα το σώμα του οποίουταιριάζει σε σώμα που έχει σταυρωθεί και τραυματιστεί.

Ειδικοί χρησιμοποίησαν τις τελευταίες εξελίξεις της τεχνολογίας για να εξετάσουν ίνες από το σάβανο του Τορίνου και να το συγκρίνουν με δείγματα από υφάσματα εκείνης της εποχής αλλά και πολλών ακόμη περιόδων, ώστε να μπορούν να αποδείξουν επιστημονικά πια εάν πρόκειται για απάτη ή για το πιο πολύτιμο κειμήλιο του Χριστιανισμού.

 Κλειδί της έρευνας αποτέλεσαν τρεις νέες δοκιμές (δύο χημικές και μία μηχανική). Οι δύο πρώτες εκτελέστηκαν χρησιμοποιώντας υπέρυθρο φως, και η άλλα χρησιμοποιώντας φασματοσκοπία Raman (που χρησιμοποιείται συνήθως σε εγκληματολογικά εργαστήρια). 

ΕΚΤΑΚΤΟ - ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΩΡΑ! Όλα όσα πρέπει να ξέρουμε για να τρομάξουμε την κατοχή και στην συνέχεια να ανορθώσουμε την Πατρίδα μας!!Τι ακριβώς είναι αυτό το κείμενο;

Το κείμενο αυτό, αποτελεί μια προσπάθεια να απαντηθούν πολλά από τα ερωτήματα που γίνονται από αυτούς που νοιώθουν ότι πρέπει να οργανωθούν για να αλλάξουν επιτέλους τα πράγματα, αλλά δεν 
ξέρουν γιατί ακριβώς πρόκειται, και πως να αρχίσει κανείς. 
Είδαμε και βλέπουμε τα καλέσματα για ενημέρωση, για κινητοποίηση, ανατροπή και για αντίσταση. Όμως, πολλές φορές ξεχνάμε να καταλάβουμε το προφανές. Τι σημαίνουν όλα αυτά τα καλέσματα πρακτικά; Σημαίνουν μία, ή μάλλον, τρεις και μόνο λέξεις: ΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΟΡΓΑΝΩΣΗ

Ρωτήστε τον εαυτό σας:

Κινητό τηλέφωνο στο 1906 ταξίδι στο χρόνο; (video)

anekshghta27 Κινητό τηλέφωνο στο 1906 ταξίδι στο χρόνο; (video)Πρόκειται για τον James E Kelly ο οποίος ήταν καλός φίλος με τον Charles E Alden όπου εφηύρε το vest pocket telephone, οραματίστηκε το σύγχρονο κινητό τηλέφωνο πριν απο 104 χρόνια.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...