Κυριακή, 31 Μαρτίου 2013

Πόσο χρονών αισθάνεσαι; Κάνε το τεστ

Σίγουρα έχεις ακούσει για τη βιολογική ηλικία.

Για την ηλικία της…
ψυχής σου, όμως, πόσα γνωρίζεις;


Κάνε το τεστ για να το μάθεις.

Πόσο χρόνων αισθάνεσαι;

ΔΕΙΤΕ: Αυτή είναι η 17χρονη κόρη, πασίγνωστων ηθοποιών!Το βλέπετε το κορίτσι..
.

Τη βλέπετε την 17χρονη καλλονή; Είναι απόδειξη του ότι το «μήλο έπεσε κάτω από τη μηλιά», μιας και έχει κληρονομήσει όλα τα χαρίσματα της μαμάς της, Kim Basinger.
Πώς έμοιαζε η Ανταρκτική πριν μπει στην κατάψυξηΉταν κάποτε μια κοιλάδα την οποία διέτρεχαν μεγάλα «νωχελικά» ποτάμια!
Μέχρι πριν από 80 εκατομμύρια χρόνια, η Ανταρκτική ήταν μέρος μιας αρχαίας υπερηπείρου που ονομάστηκε Γκοντβάνα...

Αργότερα, το έδαφος σχίστηκε και δημιούργησε μια μια μεγάλη κοιλάδα, την οποία διέτρεχαν μακριά, νωχελικά ποτάμια. Αργότερα, πριν από 34 εκατομμύρια χρόνια, η επίπεδη τότε ήπειρος μπήκε στην κατάψυξη και άλλαξε για πάντα.

Η νέα μελέτη

Άδεια παραμονής με αγορά ακινήτων αξίας 250.000 ευρώ

Στις 250.000 ευρώ ορίζεται η αξία των ακινήτων με την αγορά των οποίων θα δίδεται η δυνατότητα χορήγησης αδειών διαμονής σε πολίτες τρίτων χωρών...
και σε μέλη οικογενειών τους, ενώ παρέχεται αντίστοιχη δυνατότητα και για τη σύναψη μακροχρόνιων χρονομεριστικών μισθώσεων, σύμφωνα με τις τροπολογίες-προσθήκες του υπουργείου Ανάπτυξης στον νέο επενδυτικό νόμο.

Επίσης δίνεται η δυνατότητα ολοκλήρωσης επενδυτικών σχεδίων που έχουν υπαχθεί σε επενδυτικούς νόμους κι έχουν τακτοποιήσει τυχόν αυθαίρετες κτιριακές υποδομές τους, με την προϋπόθεση, ότι διαθέτουν άδεια λειτουργίας.

Το υπουργείο ενημέρωσε, ότι προχώρησε στις ακόλουθες τροπολογίες- προσθήκες ενόψει της συζήτησης του νομοσχεδίου στην Ολομέλεια της Βουλής:

- Τροπολογία της παρ. 4 του άρθρου 5 του σχεδίου νόμου:

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ - ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΤΑ ΔΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!Σκάνε στην ΕΚΤ τα 44 δις ευρώ από τα δάνεια των Τραπεζών …
Οι παράφρονες της Ευρώπης, κατέσφαξαν μέσα σε 5 μέρες τις καταθέσεις των Κυπρίων και συνολικά την οικονομία της Μεγαλοννήσου. Άρπαξαν τα πάντα. Το δόλιο σχέδιο αρπαγής των καταθέσεων των Κυπρίων εν μέσω εθνικής εορτής έγινε σκοπίμως, ώστε να περάσει στου ντούκου και να απορροφήσει τους κραδασμούς των όποιων αντιδράσεων και στην Ελλάδα.

Πρωτοφανή ενέργεια για την ΕΕ της …αλληλεγγύης, αλλά ταυτόχρονα «αποτελεί το μοντέλο λύσης τραπεζικών προβλημάτων στην Ευρωζώνη και άλλες χώρες, που ίσως χρειαστεί να αναδιαρθρώσουν τον τραπεζικό τους τομέα»!!! Αυτό δήλωσε ο χαρτογιακάς Γ. Ντάιζελμπλουμ, επικεφαλής του Εurogroup! Το λέει εν ψυχρώ, ότι θα κατάσχουν τις καταθέσεις των Ελλήνων.

Βόμβα καθηγητή Φώσκολου..για τιτλοποίηση κοιτασμάτων…

Βόμβα του καθηγητή και συμβούλου της Καναδικής κυβέρνησης κ. Αντώνη Φώσκολου..πριν λίγο στην εκπομπή Life της Εύας Αντωνοπούλου και του Κωνσταντίνου Μπογδάνου..
Σε ερώτηση της Αντωνοπούλου για το αν θα μπορούσαν οι Κύπριοι να τιτλοποιήσουν τους υδρογονάνθρακες και να αποπληρώσουν το χρέος τους….
ο κ. Φώσκολος έκανε μια μικρή εισαγωγή λέγοντας ότι
τα αποθέματα του φυσικού αερίου στην Κύπρο είναι
 μεγαλύτερα απ τις εκτιμήσεις και συνέχισε λέγοντας…

Ernest Renan : Όπου επικρατεί ο Ιουδαίος ο άλλος δεν μπορεί να ζήσει.


Επειδἠ όχι μόνο προβοκάτορες και βαλτοί αλλά και πολλοί Έλληνες μαζάνθρωποι συνεχίζουν να αποκαλούν τη Μέρκελ «Ναζί» και άλλα παρεμφερή ανόητα και βλακώδη, καλούμε τους πάντες να διαβάσουν με ΜΕΓΑΛΗ προσοχή το παρακάτω άρθρο και να θυμηθούν τη ρήση του Ernest Renan :  Όπου επικρατεί ο Ιουδαίος ο άλλος δεν μπορεί να ζήσει.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...