Δευτέρα, 1 Απριλίου 2013

ΕΛΛΗ ΣΤΑΗ: «Να κατανοήσουμε πως θα αλλάξει ο χάρτης τής Ελλάδας η οποία θα μικρύνει»Έτσι μας διεμήνυσε η κυρία Στάη από το ραδιόφωνo.Τα μεγάλα κρύβονται σε μικρές λέξεις ή οι μεγάλες αλήθειες λέγονται ψιθυριστά. Κάπως έτσι θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η τοποθέτηση της γνωστής Έλλης Στάη, η οποία... 
από την ραδιοφωνική της εκπομπή, στο ραδιόφωνο του Flash, το μεσημέρι της Τετάρτης 14.7.2010, «έβγαλε λαυράκια». Το πρώτο, αλλά όχι ιδιαιτέρως σημαντικό «λαυράκι» της κυρίας Στάη, ήταν από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, τον κύριο Πεταλωτή, ο οποίος «αναγκάστηκε» να ομολογήσει πως «κάποια στιγμή γίνονται ανασχηματισμοί και πιθανότατα τον επόμενο...

ΑΦΙΕΡΩΜEΝΟ ΣΕ OΣΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙAΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΗ ΓΡIΠΗ ΤΩΝ ΧΟIΡΩΝ....(VIDEO)


Ο Bill Gates (αυτός που βρίζετε όταν κολλάνε τα windows), αναφέρει στην ομιλία του αυτή ότι προκειμένου να μειωθούν οι εκπομπές διοξειδίου, γίνεται εξαιρετική δουλειά με τα εμβόλια η οποία σε συνδυασμό με το σύστημα υγείας θα βοηθήσει στη μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού κατα 15%. Περίπου 1 δισεκατομμύριο άνθρωποι...

Οι τουρκόφιλοι δικτάτορες και ινδάλματα των χρυσαβγιτών

Την τουρκοφαγία των χρυσαβγιτών δεν φαίνεται να συμμερίζονταν τα επίσημα πρότυπά τους, Ιωάννης Μεταξάς και Γεώργιος Παπαδόπουλος. Και οι δύο τύγχαναν θαυμαστές του
στρατοκρατικού καθεστώτος της γείτονος και δεν έκρυβαν τα θερμά φιλοτουρκικά τους αισθήματα, που έρχονται σε πλήρη αντίθεση και ρήξη με τις υστερικές εθνικιστικές κραυγές των χρυσαβγιτών.

Ο μεν Μεταξάς, εκτός του ότι ήταν σφόδρα αντίθετος στη μικρασιατική εκστρατεία, προεξοφλώντας μάλιστα την ήττα της, ως δικτάτορας της 4ης Αυγούστου δούλεψε φιλότιμα υπέρ της ελληνοτουρκικής προσέγγισης και συνεννόησης. Δεν παρέλειψε επίσης να στείλει συλλυπητήριο τηλεγράφημα στον πρωθυπουργό της Τουρκίας Τζελάλ Μπαγιάρ, μετά τον θάνατο του αγαπημένου του Μουσταφά Κεμάλ "Ατατούρκ", στις 12 Νοεμβρίου 1938. Το τηλεγράφημα μεταξύ άλλων έγραφε:


«...η Ελλάς ουδέποτε θα λησμονήση ότι ο Πρόεδρος Κεμάλ Ατατούρκ υπήρξε ο κύριος θεμελιωτής της Ελληνοτουρκικής συνεννοήσεως και ότι εσφυρηλάτησε τους δεσμούς αδιαλύτου φιλίας, ήτις ενώνει τας δύο χώρας μας εν τω κοινώ ιδεώδει της ειρηνικής συνεργασίας. Θα διατηρήση πιστώς την συγκεκινημένην ανάμνησιν του μεγάλου εκλιπόντος..»

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΑ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΦΘΟΡΙΟ 500.000% ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΟΜΕΝΟ ΠΟΥ ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ ΚΑΙ ΧΑΜΗΛΟ IQ {ΒΙΝΤΕΟ}


 Δημοφιλή φθοριούχος οδοντόκρεμα περιέχει 5.000 PPM φθοριδίου νατρίου - σχεδόν 500.000% πέρα από το επίπεδο που είναι γνωστό ότι βλάπτει το σώμα σας. Αυτές τις μέρες είμαι πραγματικά σοκαρισμένος από ένα πρόσφατο εύρημα. 
Σοκαρίστηκα, όμως, όταν έμαθα ότι κάποιος ήξερε ότι χρησιμοποιούσε πραγματικά μια απο τον γιατρό συνιστώμενη οδοντόπαστα που περιέχει ένα επιβλητικό 5.000 φθόριο PPM. Αυτό είναι 5.000 φορές, ή 5.000% υψηλότερο από το ποσό του φθορίου που έχει συνδεθεί με τους κορυφαίους ιατρικούς επαγγελματίες με 25% αυξημένο ρυθμό ανάπτυξης των όγκων, την καλλιέργεια των κυττάρων του καρκίνου, καθώς και τη μείωση του ΔΕΙΚΤΗ ΝΟΗΜΟΣΎΝΗΣ.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ 

Eσεις που συγκινηθηκατε και θέλετε να βοηθήσετε... κοιτάξτε λιγο στην γειτονιά σας, ολο και κάποια Ελληνόπουλα πεινάνε..!!! Ξεκινήστε απ αυτα και μετα γίνεστε και ιντερνασιοναλ χώνοντας χρήματα στην actionaid (που δεν ξέρουμε και σε τι χέρια θα καταλήξουν).....


ActionAid: Τί σημαίνει η μη συνέχιση της αναδοχής ενός παιδιού...


Δείτε τη συγκλονιστική διαφήμιση της ActionAid...

ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ: ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΤΡΟΪΚΑ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ: "ΚΟΥΡΕΨΤΕ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ!Μεγάλη αναστάτωση προκαλεί στην κυβέρνηση, της οποίας πλέον απειλείται η συνοχή, η εντολή που δόθηκε σήμερα τα ξημερώματα για μπλοκάρισμα όλων των ελληνικών καταθέσεων πάνω από 100.000 ευρώ, προκειμένου να υποστούν "κούρεμα" κατά τα πρότυπα της Κύπρου. 
Η χθεσινή νέα δήλωση "Ντάϊζεμπλουμ" του επικεφαλής του Eurgropoup "από 'δω και στο εξής το "κούρεμα" των καταθέσεων θα αποτελεί μέρος της ευρωπαϊκής πολιτικής", έγινε επι τούτου, ώστε να βγουν σήμερα ξημερώματα οτα δυο αφεντικά της ΕΕ Μέρκελ και Σόϊμπλε και να δώσουν εντολή στην τρόικα για "κούρεμα" των ελληνικών καταθέσεων. 
Η μεθαυριανή άφιξη της τρόικας, θα φέρει τα πάνω-κάτω διότι ο εκβιασμός της θα είναι ξεκάθαρος από την αρχή. Θα λειτουργήσουν με το ίδιο σύστημα της Κύπρου, όπου μέσα σε λίγες μέρες κατάφεραν διά του εκβιασμού να αρπάξουν 5,8 δις ευρώ από τις τράπεζες της Μεγαλονήσου. Αυτό ακριβώς θα κάνουν και μεθαύριο: Θα ζητήσουν εδώ και τώρα το "κούρεμα" των ελληνικών καταθέσεων για ποσά πάνω από 100.000 ευρώ! 

Το εμφυτευμένο microchip! Συστήνεται στα Ελληνόπουλα από την Unicef!!


Δεν πονάει, απαιτεί ελάχιστο χρόνο, εγκρίνεται από την μαμά και τον μπαμπά, και… κάνει ένα σωρό δουλειές. Τι είναι; Το εμφυτευμένο microchip ! (Υπουργείο Παιδείας) (actively involved in projects in over 150 countries around the world, helping to improve the lives of the children of our global village) μέσω του Ελληνικού Υπουργείου (πρώην Εθνικής) Παιδείας στο Unit 4 ενός από τα εγκεκριμένα βιβλία αγγλικών της Α’ Γυμνασίου... 

“After school, I wasted two hours at the doctor’s, waiting to have my new microchip implanted. The procedure itself (a quick injection into my thumb) took just a few seconds and barely hurt at all. The microchip looks like a tiny tube, and there’s lots it can do. Besides unlocking the house and my bike, it can by used on all the key readers to open doors and access things at school, and it also has my computer passwords on it. What is more, I can use the microchip like a credit card to buy things, as long as Mum and Dad upload my pocket money every week”. 

Για όσους δέν γνωρίζουν την αγγλική σας μεταφράζουμε το κείμενο.... 

ΣΟΚ.ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΙ ΙΣΤΟΙ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΕ ΚΡΕΑΤΑ - ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΡΩΤΕ ΑΦΟΒΑ ...ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ «ΚΑΜΙΑ ΑΠΕΙΛΗ»


Το φιάσκο με το κρέας αλόγου στην Ευρώπη έχει ωθήσει τους επιστήμονες να κοιτάξουν λίγο βαθύτερα σε αυτά που καταναλώνουμε. Μια ομάδα επιστημόνων της Νότιας Αφρικής ανακάλυψαν ίχνη ανθρώπινου ιστού σε κρέας που προοριζόταν για δημόσια κατανάλωση σε 9 επαρχίες.

Στον «αέρα» οι καταθέσεις – Πόση ασφάλεια παρέχουν οι θυρίδες;
Οι καταθέσεις έως 100.000 ευρώ σε τράπεζες που χρεοκοπούν καλύπτονται από την κρατική εγγύηση. Δεν ισχύει όμως το ίδιο εάν το «κούρεμα» επέλθει μέσω φόρων ή έκτακτων εισφορών...

Η πρωτοφανής απόφαση του Eurogroup για την Κύπρο έχει προκαλέσει όπως ήταν αναμενόμενο ανασφάλεια, σχετικά με το κατά πόσο είναι εγγυημένες και σίγουρες οι τραπεζικές καταθέσεις.

Ετοιμαστειτε . Έρχονται!!!!!!!!!!!!"Σε περίπτωση εθνικής ανάγκης οι κυβερνήσεις θα δημεύουν καταθέσεις κάτω των 100 χιλιάδων"!

Η Μέρκελ γυμνή στα νιάτα της. Δείτε τη…To γερμανικό μουσικό συγκρότημα Kraftfuttermischwerk ανέβασε στο facebook τη φωτογραφία που δείχνει τη γερμανίδα καγκελάριο στα νιάτα της, στη θάλασσα, με δυο φίλες της, χωρίς ρούχα.

“Για κοιτάξτε: Η ...καγκελάριος είναι γυμνή. Ποιος να το φανταζόταν” . Αυτό είναι το σχόλιο που συνοδεύει τη φωτογραφία.

Χίτλερ να μην το καυχηθείς που πάτησες την Κρήτη; Τρίχες…. γιατί …την ξαναπάτησε.

Απόβαση αξιωματικού της γερμανικής αστυνομίας στο αεροδρόμιο Ηρακλείου! Για πρώτη φορά στα χρονικά αλλοδαπός ένστολος τοποθετείται στο «Νίκος Καζαντζάκης» με εντολή του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας!

Υψηλόβαθμα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ κάνουν λόγο για «σύνδεσμο» μεταξύ των αστυνομικών των δύο χωρών. Αστυνομικοί όμως που μίλησαν στην «Π» εξέφρασαν την άποψη ότι ο Γερμανός συνάδελφός τους που θα τοποθετηθεί σε ένα ευαίσθητο τομέα θα εξυπηρετεί τα συμφέροντα της χώρας του...

Η πρωτοφανής για τα τοπικά χρονικά «απόβαση» της... γερμανικής αστυνομίας στο αεροδρόμιο Ηρακλείου επιβεβαιώνεται από «πήγες» του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ, από όπου και εστάλη η σχετική διαταγή στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου για την άφιξη του Γερμανού αστυνομικού. Mάλιστα ο ένστολος Γερμανός βαφτίζεται ως «σύνδεσμος» από τις ελληνικές διωκτικές Αρχές.
Η απόφαση για την τοποθέτηση του ελήφθη πριν από αρκετές ημέρες και προσπάθησε να κρατηθεί ως επτασφράγιστο μυστικό, λόγω της εθνικότητας του αξιωματικού και των συνθηκών που επικρατούν στη χώρα μας.
Η παρουσία του και ο ρόλος που θα έχει σε ελληνικό έδαφος δημιουργεί όμως πολλά ερωτήματα σε αστυνομικούς της τοπικής ΕΛ.ΑΣ, παρά τις διαβεβαιώσεις από υψηλόβαθμα στελέχη του Σώματος ότι πρόκειται για «σύνδεσμο» χωρίς ουσιαστικά αστυνομικές αρμοδιότητες. 

10% κάτω οι μισθοί σε όσους έχουν οικογένεια (Μας πεθαίνουν κανονικά !)Ποιος είπε πως η κυβέρνηση των Σαμαρά, Βενιζέλου και Κουβέλη, η μνημονιακή κυβέρνηση της φτώχιας και της εξαθλίωσης δεν έχει ως σκοπό την εξίσωση –«ισότητα» όλων των μισθωτών απέναντι στους νέους στόχους της « ευημερίας» που μας ετοιμάζουν;

ΤΡΟΜΑΓΜΕΝΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΣΤΟ ΠΕΚΙΝΟ ΑΠΟ ΑΝΕΞΗΓΗΤΟ ΣΥΝΝΕΦΟ ΠΟΥ ΣΚΕΠΑΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ (ΒΙΝΤΕΟ)
Πεκίνο - Ένα σύννεφο μανιταριού σχηματίζεται πάνω από το Πεκίνο στις 7 μ.μ., καταπίνοντας ολόκληρο τον ορίζοντα της πόλης, σε συνδυασμό με βροντές και αστραπές. Το νέφος προκάλεσε πανικό καθώς οι άνθρωποι φοβήθηκαν ότι ήταν προάγγελος ενος κατακλυσμού για το τέλος του κόσμου.

Μετά από αρκετές ώρες ανησυχίας , το γιγάντιο σύννεφο επικράτησε πολλά χιλιόμετρα στον ουρανό για περίπου μία ώρα, μετά άρχισε να διαλύεται και οι άνθρωποι άρχισαν να ηρεμούν και επέστρεψαν στις καθημερινές ασήμαντες ανησυχίες τους.

Χιλιάδες φωτογράφοι και εικονολήπτες κατέκλυσαν τους δρόμους, για την λήψη εικόνων του ανεξήγητου σχηματισμού που «σταδιακά πήρε τη μορφή μιας ατομικής βόμβας."

Ανθρώπινο κρέας στα Super Market


To φωτορεπορτάζ αφορά κίνηση ακτιβιστών - Οι φωτογραφίες σοκάρουν

Ο εθνικός ύμνος και ο προφητικός Δ. Σολωμός

'Η διχόνοια οπού βαστάει'
Η εθνική μας επέτειος και o «Υμνος εις την Ελευθερίαν» του Διονυσίου Σολωμού με οδήγησαν σε ορισμένες σκέψεις, τις οποίες θα ήθελα να μοιρασθώ μαζί σας. Κωνσταντίνος Χολέβας
 Ο ύμνος συνετέθη από τον μεγάλο Ζακύνθιο ποιητή τον Μάιο του 1823, όταν έφτανε ως τη Ζάκυνθο ο απόηχος από την πρώτη πολιορκία του Μεσολογγίου.
Μελοποιήθηκε από τον Κερκυραίο Νικόλαο Μάντζαρο και το 1865 καθιερώθηκε ως ο εθνικός ύμνος των Ελλήνων, εμπνευσμένος από την Εθνεγερσία, αλλά και από τη διαχρονική παράδοση του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας.
 Πολλά μηνύματα του ύμνου παραμένουν επίκαιρα σήμερα. Παρατηρώντας την κρίση και τα προβλήματα της Ελλάδος και της Κύπρου, νομίζω ότι ο Σολωμός είχε προφητική ικανότητα, όταν έγραφε τις περίφημες 158 στροφές του.
 Η συμπεριφορά των σκληρόκαρδων εταίρων - δανειστών και η ανάγκη για βοήθεια καταγράφεται ήδη στις πρώτες στροφές του ύμνου μας:

Μυστική Συνάντηση ΜΈΡΚΕΛ-ΣΑΜΑΡΑ στο Βερολίνο

Ο Καθεστωτικός Πρωθυπουργός συναντήθηκε με την Καγκελάριο- Εργοδότη του προκειμένου να συζητήσουν το ενδεχόμενο δανειοδότησεις  της Ελλάδας απευθείας από την Γερμανία παρακάμπτωντας το ΔΝΤ .
Η Μερκελ προσπαθεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο στήριξης  της Ελλάδας από τους Ρώσους . 
Ανάμεσα στους όρους που έθεσε η Μέρκελ ήταν:
H τοποθέτηση  Γερμανού Υπουργού Οικονομικών στην Ελλάδα .
Η Άμεση εκχώρηση εκμετάλλευσης   όλων των Αρχαιολογικών μνημείων   σε Γερμανικές Εταιρίες
Και επίσης

Ο μυστηριώδης κόσμος του Μορφέα: Δέκα πράγματα που δεν ξέρατε για τα όνειρα
Τα όνειρα ανέκαθεν αποτελούσαν ένα μυστήριο και πηγή για δοξασίες δεισιδαιμονίες και μύθους. Χαρακτηριστικό είναι το ότι κατά τη ρωμαϊκή εποχή η ερμηνεία τους είχε απασχολήσει ακόμη και τη Σύγκλητο, ενώ πολλοί υποστηρίζουν ότι τα όνειρα είναι από τους θεούς. Η πραγματικότητα όμως είναι πιο εντυπωσιακή.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...