Τρίτη, 2 Απριλίου 2013

ΕΤΣΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΧΤΥΠΩΝΤΑΣ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ, ΧΤΥΠΩΝΤΑΣ ΤΗΝ MONSANTO ΚΑΙ ΤΗΝ CARGILLΈτσι γίνεται η Επανάσταση: Χτυπάμε εκεί που τους πονάει.

Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ - Πρώτοι οι πιλότοι της ΠΑ στο ΝΑΤΟ: "Πάτησαν" Αμερικανούς, Βρετανούς, Ιταλούς κλπ

Υπάρχουν ακόμα κάποιοι που μας κάνουν περήφανους σε αυτή την χώρα και αυτοί δεν είναι άλλοι από τα
στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων: Για άλλη μία φορά οι Έλληνες διέπρεψαν και αυτοί την φορά ήταν οι πιλότοι της Πολεμικής Αεροπορίας που πήραν μέρος από την 4 έως την Τετάρτη 27
Μαρτίου 2013, συμμετείχε στη 2η Εκπαιδευτική Σειρά Αέρος για το 2013 του Tactical Leadership Programme (TLP), στην Αεροπορική Βάση Albacete στην Ισπανία.

Στο συγκεκριμένο TLP (το ιστορικό των TLP από την εποχή του ψυχρού πολέμου μέχρι σήμερα και όλες τις ελληνικές συμμετοχές μπορείτε να τα διαβάσετε στο τεύχος της ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ Απριλίου που κυκλοφορεί σε όλη την Ελλάδα) συμμετείχε η 331 Μοίρα της 114 Πτέρυγας Μάχης (ΠΜ) από την Αεροπορική Βάση Τανάγρας με 4 Mirage 2000-5.

Διακομματική συγκάληψη στην τραγωδία που έρχεται. Ένα βίντεο που πρέπει να ακούσετε και να διαδώσετε!

Έχω κτυπήσει πολλές φορές τον κώδωνα του κινδύνου, στην τραγωδία που έρχεται - ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα
- και μάλιστα ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ και καλώ τους Έλληνες να αφυπνιστούν επιτέλους και να προετοιμαστούν.

"Ο ΚΟΣΜΟΣ, ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΘΑ ΜΑΤΩΣΕΙ"! 
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ!

Ίσως πολλοί, δυστυχώς οι περισσότεροι, δεν έχουν συνειδητοποιήσει αυτά που πολύ σύντομα έρχονται στην πατρίδα μας.
Αυτά που δεν θα ακούσετε σε κανένα από τα τσοντοκάναλα της προπαγάνδας και της διαπλοκης, γι αυτά που εις βάρος του ελληνικού λαού σχεδιάστηκαν, θα τα ακούσετε στο ηχητικό βίντεο που ακολουθεί.
Κρατείστε στη μνήμη σας τα ονόματα που συμμετέχουν στην πολύ σημαντική συζήτηση που ακολουθεί....


Ένας δημοσιογράφος, ο κ. Κώστας Ουίλς (στην δημοσιογραφική πιάτσα, το όνομά του είναι συνώνυμο με το ΗΘΟΣ), ο γνωστός οικονομολόγος κ. Λαβδιώτης, ο ΜΟΝΟΣ που μέχρι σήμερα έχει μιλήσει για το πραγματικό πρόβλημα της Ελλάδας, και ο Γιώργος Σαρρής, ο άνθρωπος που αποκάλυψε το τεράστιο σκάνδαλο του τραπεζικού συστήματος, που διαπλεκόμενο με τους πολιτικούς ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ (και η σιωπή είναι συνενοχή), εις βάρος των ελλήνων πολιτών.

ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ "ΑΥΝΑΝ" ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ: Ο ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΣΤΟ ΜΑΣΩΝΙΚΟ ΡΟΤΑΡΥ.Αναρωτηθείτε πόση αλήθεια μας κρύβουν και το κυριότερο γιατί;;;

Πολύς λόγος έγινε σχετικά με τις έρευνες που πραγματοποίησε η Ρωσία σε συνεργασία με την Αμερική στη λίμνη Βοστόκ στην Ανταρκτική....Πολλα ειπώθηκαν και γράφτηκαν χωρίς ωστόσο να δοθούν οι απαραίτητες εξηγήσεις και να ενημερωθούν οι άνθρωποι για αυτό που πραγματικά βιώνουμε....

Δείτε αυτό το βίντεο και
θα σας λυθούν πολλές απορίες για τον όρο "πραγματικότητα"

O εξωγήινος σεκιουριτάς του Ομπάμα.... Μία ακόμα φωτογραφία!

Τι να ναι αυτό τώρα; Υβρίδιο; Εξωγήινος; Πάντως άνθρωπος ΔΕΝ είναι! 
Δείτε άλλη μια φωτογραφία και μερικά βίντεο και βγάλτε τα συμπεράσματά σας!

Mar 11 Ανασταίνει νεκρούς ασθενείς το μηχάνημα εξωσωματικής κυκλοφορίας αίματος και οξυγόνωσης ECMO.Απίστευτο άλμα στον τομέα της Ιατρικής αποτελεί η συσκευή εξωσωματικής κυκλοφορίας αίματος (Ecmo) η οποία καταφέρνει να ξεγελάσει τον θάνατο κρατώντας τον ασθενή στη ζωή, χωρίς καρδιά και εγκέφαλο έως και για 7 ώρες.
Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Τα Νέα» η συσκευή είχε δημιουργηθεί αρχικά για την ανάνηψη πρόωρων νεογνών, ωστόσο αποδείχθηκε πολύ χρήσιμη και για τους ανθρώπους που έχουν υποστεί καρδιακή ανακοπή.

Oι δέκα τεχνικές για να μας ελέγχουν το μυαλό

ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ ?
 
Νόαμ Τσόμσκι: «Αυτές είναι οι δέκα τεχνικές για να μας ελέγχουν το μυαλό» Ο Αμερικανός ακαδημαϊκός και στοχαστής, Νόαμ Τσόμσκι, αναλύει τις δέκα τεχνικές για τη χειραγώγηση της κοινής γνώμης. Το κείμενο αποτελεί μέρος μιας συλλογής συνεντεύξεων του Τσόμσκι, όπου ο κορυφαίος διανοητής διαπιστώνει διεισδυτικές παρατηρήσεις για τους θεσμούς που διαμορφώνουν τη σκέψη του κοινού και οι οποίοι βρίσκονται στην υπηρεσία της ισχύος και του κέρδους.

Όταν ο Χάξλεϊ μιλούσε για φάρμακο που θα "κάνει τους ανθρώπους να λατρεύουν τη δουλικότητά τους" (Βίντεο)
Σε ομιλία του στο Πανεπιστήμιο του Μπέρκλεϊ το 1962, ο σπουδαίος συγγραφέας Αλντους Χάξλεϊ σκιαγραφούσε το όραμά του για την «ύστατη επανάσταση»... Πρόκειται για μία τεχνολογικο-επιστημονική δικτατορία, στην οποία οι άνθρωποι θα «ντρεσάρονται» κατά τέτοιο τρόπο ώστε να απολαμβάνουν το καθεστώς δουλείας τους, μη φέροντας την παραμικρή αντίσταση στην «κυριαρχούσα τάξη των ολιγαρχών».
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...