Τετάρτη, 3 Απριλίου 2013

Ξεκίνησαν τα μπάνια τα μέλη της Χρυσής Αυγής

Οι προκλητικές, τραμπούκικες συμπεριφορές μελών της Χρυσής Αυγής στα Χανιά είχαν απροσδόκητο αποτέλεσμα για έναν από αυτούς, ενώ ως αυτή την ώρα (μεσάνυχτα Τρίτης) κρατούνται 8 άτομα στο αστυνομικό τμήμα των Χανίων
Σύμφωνα με μαρτυρίες, από τις 6 το απόγευμα σήμερα ομάδα 15 χρυσαυγιτών συγκεντρωμένη σε καφέ της πόλης ξεκίνησε τις προκλήσεις τραμπουκίζοντας κάποιον που τους φαινόταν περίεργα ντυμένος για τα γούστα τους. Κατόπιν, περνώντας μπροστά από τα γραφεία του ΚΚΕ επιδόθηκαν σε νεοναζιστικούς χαιρετισμούς συνεχίζοντας το γελοίο σερί προκλήσεων αργότερα με επίθεση σε 3 ΛΑΘΡΟμετανάστες (2 από το Μαρόκο κι έναν από την Αλβανία) στην περιοχή της Αγοράς, ενώ ήδη η συμπεριφορά τους είχε προκαλέσει συγκέντρωση των αντιφασιστικών δυνάμεων της πόλης.

Η χρυσαυγίτικη ομάδα, τα μέλη της οποίας ήταν εμφανώς μεθυσμένα, κατευθύνθηκε προς το παλιό λιμάνι των Χανίων, αλλά καθώς είχαν ήδη μαθευτεί τα πεπραγμένα τους στην πόλη ακολούθησαν κατά τις 7.30 το απόγευμα συγκρούσεις με αντιφασίστες και δημοκρατικούς ανθρώπους, που είχαν ως αποτέλεσμα ένας από τους χρυσαυγίτες, ο υποψήφιος βουλευτής Βλαμάκης, να βρεθεί στη θάλασσα.

Η επέμβαση της αστυνομίας είχε ως αποτέλεσμα να προσαχθούν στο τμήμα εκτός από 6 φασίστες, και μια αντιφασίστρια που χωρίς να είναι καν παρούσα στα περιστατικά (υπάρχει γι' αυτό και μαρτυρία πανεπιστημιακού που βρισκόταν στα Χανιά για εκδήλωση)  υποδείχθηκε από τους χρυσαυγίτες και ένας σερβιτόρος που προσπάθησε να κατευνάσει τα πνεύματα. Ολοι κρατούνται στο αστυνομικό τμήμα των Χανίων, όπου όπως φαίνεται θα υποβληθούν μηνύσεις από όλες τις μεριές.Πάντως, αν κρίνουμε από τη φωτογραφία, ο Βλαμάκης σίγουρα φορούσε το μαγιό του


ΜΕ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ "ΦΕΡΝΟΥΝ" ΕΡΓΑΤΕΣ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ!! ..Η ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ!!


Αυτό ονομάζεται αντικατάσταση υπάρχοντος πληθυσμού και εντολή εξόδου από την χώρα των Ελλήνων
Τελικά ήταν πολύ σοφός εκείνος που είπε πως "αν δεν μπορείς να κυβερνήσεις έναν λαό, τότε άλλαξε λαό"

Δημοσιεύθηκε η Κοινή Υπουργική Απόφαση ... ΚΥΑ 4426/117/12.03.2013 (ΦΕΚ 681/22.03.2013 τεύχος Β’) η οποία υπογράφεται από τον Υπουργό Εξωτερικών Αβραμόπουλο, εσωτερικών Αθανασίου και υφυπουργό Εργασίας Κοιν. Ασφάλισης και Πρόνοιας Παναγιωτόπουλο, σύμφωνα με την οποία πρόκειται να έρθουν με τη μέθοδο της μετάκλησης, δηλαδή μετακλητούς εργάτες από τρίτες χώρες, η οποία λειτουργεί ως Δούρειος Ίππος εισόδου λαθρομεταναστών οι οποίοι νομιμοποιούνται κανονικότατα.!

Στην Ελλάδα του 2013 που οι Έλληνες, οι κληρονόμοι αυτής της πλούσιας γης και του πιο λαμπρού πολιτισμού, εξαθλιωμένοι αναζητούν φαγητό στα συσσίτια και στα σκουπίδια πολλές φορές ενώ ταυτόχρονα αναζητούν μια οποιαδήποτε δουλειά και οπουδήποτε.
Οι κύριοι της κυβέρνησης ενώ πάρα πολύ καλά γνωρίζουν ότι ..υπάρχουν πάρα πολλοί άνεργοι αλλοδαποί από τρίτες χώρες οι οποίοι δεν έχουν ούτε ασφάλιση επειδή δεν εργάζονται ενώ ταυτόχρονα χρησιμοποιούν τζάμπα τις δομές του κράτους μας από ΟΑΕΔ, επιδόματα, νοσοκομεία κλπ.

Γιατί δεν τους δίνει την ευκαιρία να δουλέψουν, να μπορούν να πληρώνουν τα ένσημά τους κλπ.; εφ όσον θέλουν σώνει και καλά αλλοδαπούς οι κυβερνώντες και εφ όσον υπάρχουν κενές θέσεις εργασίας γιατί δεν τις δίνουν σε άνεργους αλλοδαπούς; γιατί θέλουν σώνει και καλά να μας κουβαλήσουν κι άλλους λαθρομετανάστες;

Ντροπή! Ζητούν από αλιεργάτες οι οποίοι είναι συνήθως Αιγύπτιοι και μεγάλο ποσοστό αυτών είναι άνεργοι μέσα στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή ή υποαπασχολούνται. Ζητούν οικιακές βοηθούς από τη στιγμή που υπάρχουν πάρα πολλές άνεργες ξένες, ζητούν νοσηλεύτριες, μέχρι δικηγόρο, μέχρι μασατζούδες κλπ.. από τη στιγμή που υπάρχουν πάρα πολλοί άνεργοι και Έλληνες και ξένοι μέσα στην Ελλάδα.

Μην τρώμε το παραμύθι ότι θα μείνουν για λίγο και θα φύγουν γιατί από τη στιγμή που θα έρθουν με μετάκληση και μείνουν ένα χρόνο, ο νόμος τους δίνει το δικαίωμα να ανανεώνουν άδειες διαμονής για πάντα στην Ελλάδα. Μπορείτε να το επιβεβαιώσετε αυτό το τελευταίο από οποιαδήποτε Αποκεντρωμένη Διοίκηση. Αυτοί που θα έρθουν για έξι μήνες μήνες δεν έχουν το δικαίωμα να αποκτήσουν άδεια διαμονής αλλά με μαθηματική ακρίβεια γνωρίζουμε ότι θα παραμείνουν ως λαθρομετανάστες ενισχύοντας τη μαύρη εργασία.

ΚΡΕΑΣ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΣΚΥΛΩΝ σε ΚΟΝΣΕΡΒΕΣ

Ισπανία. Aδέσποτα σκυλιά ίσως χρησιμοποιήθηκαν για κονσέρβες ζωοτροφών.
Οι αρχές εξετάζουν δεκάδες δείγματα ζωοτροφών για ζώα συντροφιάς και κτηνοτροφίας.
Εγκληματικές συμμορίες κλέβουν σκυλιά από καταφύγια, κτηνιάτρους και ζωολογικούς κήπους και εμπορεύονται το κρέας τους για παραγωγή ζωοτροφών.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...