Πέμπτη, 4 Απριλίου 2013

Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ CIA ΣΤΟ ΄΄ΚΙΝΗΜΑ΄΄ ΤΩΝ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ

Πως ελέγχουν οι πλουτοκράτες τις αντιδράσεις του κόσμου; Πως επιβάλλουν την ατζέντα τους και προωθούν την Νέα Παγκόσμια Τάξη;Οι απαντήσεις στο βίντεο. 

ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ: ΚΡΑΤΟΥΝ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΩΣ ΑΠΟΡΡΗΤΗ !!!

Από τις αρχές Μαρτίου βρίσκεται στα χέρια του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Χρήστου Σταϊκούρα το έργο της Ομάδας Εργασίας που είχε συσταθεί για την έρευνα των αρχείων του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους, που αφορούν στις περιόδους του Α΄και του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου.

ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑΣ ! ΑΥΤΟΙ ΥΠΟΓΡΑΨΑΝΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΞΕΝΟΦΟΒΙΑ !


ΑΥΤΟΙ ΥΠΟΓΡΑΨΑΝΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΟΣΩΝ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΞΕΝΟΦΟΒΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΦΤΙΑΞΑΝΕ. ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥ
ΔΗΜΟΚΡΑΤΗ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΜΑΣ. ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΙΣ ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ

Ποια είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ η Ομάδα Έψιλον...


Οι Έψιλον και τα Άτομα Άλφα...
Σήμερα, θα πραγματοποιηθεί η «επίσημη» παρουσίαση μιας ομάδας ξεχωριστής, που εδώ και χρόνια αποτελεί αντικείμενο συζήτησης και ενασχόλησης πάρα πολλών, εντός και εκτός Ελλάδος: της Ομάδας Ε.

Σήμερα, μαζί με τον συνεργάτη της «Ε.Ω.», τον ερευνητή Γιώργο Πάλμο, η Ομάδα Εμας εισάγει σε έναν άλλο κόσμο, άγνωστο σε πολλούς. Έναν κόσμο που αποτελείται από ανθρώπους με ξεχωριστές ικανότητες, ως αποτέλεσμα της εξελικτικής αλλαγής, κάτι σαν «μεταλλαγμένους», έναν κόσμο τεχνολογίας και υπερτεχνολογίας, αλλά και έναν κόσμο μεταφυσικό.
Και αν οι Χ- Men, στο ομώνυμο έργο, αντιμετωπίστηκαν με επιφύλαξη και φόβο και γι’ αυτό το λόγο κρύβονταν, οι άνθρωποι της Ομάδας Ε δηλώνουν ότι πάντοτε ήταν εδώ, ανάμεσά μας, δίπλα μας, βοηθώντας την Ελλάδα. Και αν η Ομάδα Ε για κάποιους ήταν ένα αποκύημα της φαντασίας, η σημερινή παρουσίαση γνωρίζουμε ότι θα τους διαψεύσει.

Ποια είναι λοιπόν η Ομάδα Ε; Τι είναι και πώς έχει βοηθήσει την Ελλάδα και όλους εμάς ξεχωριστά;

AYTA EINAI ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΜΦΙΑΛΩΜΕΝΩΝ ΝΕΡΩΝ ΜΕ ΕΞΑΣΘΕΝΕΣ ΧΡΩΜΙΟ – ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΙΣ ΛΙΣΤΕΣ


ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ-ΠΙΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΣΤΟ ΠΟΤΗΡΙ ΜΑΣ.
ΦΑΝΤΑΣΤΕΊΤΕ  ΝΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΜΕΤΡΉΣΕΙΣ ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΒΡΎΣΗΣ..
Στη δημοσιότητα έδωσαν οι Οικολόγοι Πράσινοι, τα ονόματα των εταιρειών εμφιαλωμένων νερών στα οποία, σύμφωνα με μετρήσεις που έκαναν με δική τους πρωτοβουλία, εντοπίστηκαν υψηλές συγκεντρώσεις του άκρως τοξικού εξασθενούς χρωμίου.
Όπως αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους προέβησαν στη γνωστοποίηση των εταιρειών γιατί αν και τα στοιχεία βρίσκονται από τις 23 Δεκεμβρίου στη διάθεση του υπουργού Υγείας Ανδρέα Λοβέρδου δεν ασχολήθηκε, όπως λένε, με το θέμα.
Όπως χαρακτηριστικά επισημαίνουν «τη στιγμή, όπου η πολιτεία δεν αναλαμβάνει τις υποχρεώσεις που της αναλογούν, εμείς δεν μπορούμε να κρατήσουμε μυστικά τα αποτελέσματα των δικών μας, έστω μη εξαντλητικών, ερευνών».
Δείτε τους πίνακες απο κάτω.. 

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΡΥΒΕΙ ΦΡΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ... ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΚΑΛΑ ΚΡΥΜΜΕΝΟ ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ ΣΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ‏

Αλήθεια ποιος προδότης από την Ελλάδα και την Κύπρο θα λογοδοτήσει που παρέδωσαν την Κύπρο ξεβράκωτη στις ύαινες και στα όρνια;;
Αλήθεια δεν προκαλεί έκπληξη ο εκβιασμός συγκεκριμένων διεθνών αρπαχτικών και η
εγκληματική αδιαφορία του θείου ΣΑΜ -Αμερική και της ΑΡΚΟΥΔΑΣ-Ρωσία;;;;Ο θείος ΣΑΜ κάνει τσάρκες κοντά στην Κύπρο, έχει το οικόπεδο 12 από την Κύπρο και κάνει το παπί σε μια δύσκολη στιγμή της Κύπρου για 5,5 δις, που για τον θείο ΣΑΜ είναι για στραγάλια!

Η αρκούδα υποτίθεται ότι ήθελε να έχει σοβαρούς συμμάχους και βάση στην μεσόγειο και το παίζει θιγμένη και αδικημένη!!! Ναι πήγαν να την φέρουν στην Ρωσία η Γερμανία με τα τσιράκια της ή είναι σκηνοθετημένη η διχοτόμηση της Κύπρου από ποιο ψιλά κλιμάκια των δυο υπερδυνάμεων του ΟΗΕ;;;;

Όλο το σκηνικό θυμίζει καραγκιοζλίκι ανεξήγητο για τα διεθνή δεδομένα και συμφέροντα των δυο υπερδυνάμεων! Με αυτό που αφήνουν να φαίνεται!

Τα θαμμένα μυστικά του Τσούτσουρα και τα νέα ευρήματα του Ζάκρου!


Κρήτη, δεκαετία του '50. Ένας νεαρός βοσκός καθώς αναζητούσε κάποια 
χαμένα γίδια του, είδε δύο από αυτά
 να εξέρχονται από μία τρύπα σε ένα κοντινό βραχώδη λόφο... Τότε 
πλησίασε τη τρύπα και μπήκε μέσα ψάχνοντας για τα υπόλοιπα. Μετά
 από λίγες εβδομάδες ο νεαρός εντοπίστηκε από τους συγγενείς του 
στην Ν.Αφρική οπού παρέμεινε για το υπόλοιπο της ζωής του, αρνούμενος να γυρίσει ή ακόμα και να επισκεφθεί την Ελλάδα!

Τι ήταν όμως αυτό που τον φόβιζε να επιστρέψει; 
Τι είδε μέσα στη τρύπα και πώς βρέθηκε να ζει ευκατάστατα στην
 άλλη άκρη της Γης; 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...