Σάββατο, 6 Απριλίου 2013

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ Τα Απόκρυφα Μυστικά της Μασονίας - Texe Marrs
 
image

6 Απριλίου 1941: Η Γερμανική εισβολή στην Ελλάδα - 72 ΧΡΟΝΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ


03 1 11«Ο Χίτλερ κηρύσσει τον πόλεμο κατά της Ελλάδας, με το επιχείρημα ότι στο έδαφός της σταθμεύουν αγγλικά στρατεύματα»
Αυτή ήταν γερμανική διακοίνωση που είχε επιδοθεί στον πρωθυπουργό Αλέξανδρο Κορυζή από τον γερμανό πρεσβευτή στην Αθήνα πρίγκηπα Έρμπαχ φον Σέμπεργκ.
Η γερμανική επίθεση κατά της Ελλάδας εκδηλώθηκε στις 5:15 το πρωΐ της 6ης Απριλίου 1941 στα οχυρά της Θράκης και της Ανατολικής Μακεδονίας, 45 λεπτά πριν από την προβλεπόμενη ώρα στη γερμανική διακοίνωση που είχε επιδοθεί νωρίτερα στον πρωθυπουργό Αλέξανδρο Κορυζή.
Η Ιστορία
Τον χειμώνα του 1940 και ενώ σχεδόν ολόκληρη η Ευρώπη έχει υποταχθεί στις δυνάμεις του ναζισμού, η Ελλάδα καταφέρνει να αποκρούσει με επιτυχία την εισβολή της Ιταλίας στην επικράτειά της, αναπτερώνοντας το ηθικό όσων κρατών απέμεναν ακόμη να αντιστέκονται.
Θορυβημένος από την ήττα του Μουσολίνι στην Ηπειρο, ο Χίτλερ αποφασίζει να παρέμβει.
Ο ήδη εξαντλημένος από τις πολύμηνες μάχες στην Πίνδο ελληνικός στρατός δεν ήταν σε θέση να αντιπαρατεθεί με τις αριθμητικά πολλαπλάσιες δυνάμεις της Ιταλίας, της Γερμανίας και της Βουλγαρίας, μολονότι 60.000 Βρετανοί, Αυστραλοί, Νεοζηλανδοί, Κύπριοι και Παλαιστίνιοι στρατιώτες προσέφεραν πολύτιμη βοήθεια.
Πάντως, ο απελπισμένος αγώνας που δόθηκε μέχρι να σβήσει και η τελευταία εστία αντίστασης, στην Κρήτη, αποτέλεσε μία από τις συγκλονιστικότερες στιγμές του 20ού αιώνα.

Λαϊκή στάση πληρωμών θα αρχίσει από την Κρήτη Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΛΥΣΗ


Η επανάσταση θα αρχίσει με λαϊκή στάση πληρωμών. Και η στάση πληρωμών θα αρχίσει από την Κρήτη ! Αυτήν την...
πρωτοβουλία προωθούν συλλογικότητες, επιτροπές, συνελεύσεις, σωματεία από το Ηράκλειο σε συνεργασία με αντίστοιχους φορείς της υπόλοιπης χώρα σε μια προσπάθεια να διατρανώσουν ένα και μόνο μήνυμα: Φτάνει πιά !

Η πρωτοβουλία που αναμένεται να υλοποιηθει αυτό τον μήνα αναμένεται να παρουσιαστεί αύριο στο Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου από τους παράγοντες που συμμετέχουν. Στόχος δεν είναι άλλος από τον συντονισμό μιας προειδοποιειτικής στάσης πληρωμών που θα μεταφέρει στην κυβέρνηση το μέγεθος της οργής της λαϊκης τάξης για την κατάσταση που έχει περιέλθει η χώρα. Μάλιστα την Κυριακή το απόγευμα πραγματοποιείται συγκέντρωση στην πλατεία Ελευθεριας προκειμένου να οργανωθεί η πρωτοβουλία.

Στην σχετική ανακοίνωση αναφέρεται:

Αυτό ονομάζεται αντικατάσταση υπάρχοντος πληθυσμού και εντολή εξόδου από την χώρα των Ελλήνων Τελικά ήταν πολύ σοφός εκείνος που είπε πως "αν δεν μπορείς να κυβερνήσεις έναν λαό, τότε άλλαξε λαό"

Με υπουργική απόφαση καλούν εργάτες από άλλες χώρες στην Ελλάδα

Αυτό ονομάζεται αντικατάσταση υπάρχοντος πληθυσμού και εντολή εξόδου από την χώρα των Ελλήνων
Τελικά ήταν πολύ σοφός εκείνος που είπε πως "αν δεν μπορείς να κυβερνήσεις έναν λαό, τότε άλλαξε λαό"
Δημοσιεύθηκε η Κοινή Υπουργική Απόφαση ...


ΚΥΑ 4426/117/12.03.2013 (ΦΕΚ 681/22.03.2013 τεύχος Β’) η οποία υπογράφεται από τον Υπουργό Εξωτερικών Αβραμόπουλο, εσωτερικών Αθανασίου και υφυπουργό Εργασίας Κοιν. Ασφάλισης και Πρόνοιας Παναγιωτόπουλο, σύμφωνα με την οποία πρόκειται να έρθουν με τη μέθοδο της μετάκλησης, δηλαδή μετακλητούς εργάτες από τρίτες χώρες, η οποία λειτουργεί ως Δούρειος Ίππος εισόδου λαθρομεταναστών οι οποίοι νομιμοποιούνται κανονικότατα.!

Στην Ελλάδα του 2013 που οι Έλληνες, οι κληρονόμοι αυτής της πλούσιας γης και του πιο λαμπρού πολιτισμού, εξαθλιωμένοι αναζητούν φαγητό στα συσσίτια και στα σκουπίδια πολλές φορές ενώ ταυτόχρονα αναζητούν μια οποιαδήποτε δουλειά και οπουδήποτε. Οι κύριοι της κυβέρνησης ενώ πάρα πολύ καλά γνωρίζουν ότι υπάρχουν πάρα πολλοί άνεργοι αλλοδαποί από τρίτες χώρες οι οποίοι δεν έχουν ούτε ασφάλιση επειδή δεν εργάζονται ενώ ταυτόχρονα χρησιμοποιούν τζάμπα τις δομές του κράτους μας από ΟΑΕΔ, επιδόματα, νοσοκομεία κλπ.

Γιατί δεν τους δίνει την ευκαιρία να δουλέψουν, να μπορούν να πληρώνουν τα ένσημά τους κλπ.; εφ όσον θέλουν σώνει και καλά αλλοδαπούς οι κυβερνώντες και εφ όσον υπάρχουν κενές θέσεις εργασίας γιατί δεν τις δίνουν σε άνεργους αλλοδαπούς; γιατί θέλουν σώνει και καλά να μας κουβαλήσουν κι άλλους λαθρομετανάστες; Ντροπή! Ζητούν από αλιεργάτες οι οποίοι είναι συνήθως Αιγύπτιοι και μεγάλο ποσοστό αυτών είναι άνεργοι μέσα στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή ή υποαπασχολούνται. Ζητούν οικιακές βοηθούς από τη στιγμή που υπάρχουν πάρα πολλές άνεργες ξένες, ζητούν νοσηλεύτριες, μέχρι δικηγόρο, μέχρι μασατζούδες κλπ.. από τη στιγμή που υπάρχουν πάρα πολλοί άνεργοι και Έλληνες και ξένοι μέσα στην Ελλάδα.

Από Δευτέρα τα "τσουχτερά" πρόστιμα στους ιδιοκτήτες ζώων AΛΛΑ ΟΥΤΕ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΑ 100ΑΔΕΣ ΑΔΕΣΠΟΤΑ

Σε εφαρμογή τίθεται από την ερχόμενη εβδομάδα ο νόμος 4039/12, σύμφωνα με τον οποίον οι ιδιοκτήτες κατοικίδιων ζώων είναι υποχρεωμένοι να καθαρίζουν τα σημεία των κοινοχρήστων χώρων που λερώνουν τα κατοικίδιά τους.

Όπως εξηγεί ο αντιδήμαρχος Πρασίνου και Περιβάλλοντος Α. Αντωνόπουλος «θα επιβάλλονται πρόστιμα, από 100 ευρώ για τον ιδιοκτήτη που δεν θα καθαρίζει το σημείο που λερώνει ο σκύλος του και θα φτάνουν τις 30.000 ευρώ σε περίπτωση κακοποίησης και βασανισμού ζώου. Για τους παραβάτες ιδιοκτήτες petshop, θα προβλέπεται ακόμη και η ανάκληση της άδειας λειτουργίας του καταστήματός τους».

AΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΜΕ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ,ΤΟ ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΕΥΣΗ ΤΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ


ΔΙΟΓΚΩΣΑΝ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΔΟΛΙΩΣ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΕ ΕΝΥΠΟΘΗΚΟ ΜΕ ΒΡΕΤΑΝΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ.ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΥΓΙΟΥΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ.ΕΚΡΥΨΑΝ ΛΙΣΤΕΣ, ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ, 
ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΝΕΙΑ ΓΙΑΤΙ; ΔΙΑΒΑΣΤΕ:
"Η Ελλάδα έχει δημόσια γη, ως ποσοστό του ΑΕΠ, πολύ παραπάνω από οποιαδήποτε άλλη χώρα της Ευρωζώνης. Αυτό το αγνοήσαμε, δηλαδή προτιμήσαμε να κόβουμε μισθούς και συντάξεις
παρά να αξιοποιούμε δημόσια γη. Δεν το κάναμε, λοιπόν, καθόλου ή το κάναμε πολύ λίγο...."
Αυτά που διαβάσατε πιο πάνω είναι απόσπασμα δηλώσεων του Υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα, κατά τη διάρκεια της χθεσινής παρουσίασης του βιβλίου του δημοσιογράφου Γιάννη Πρετεντέρη «Ο Ψυχρός Εμφύλιος»....

Δυστυχώς αυτοί οι .....μεταλλαγμένοι μας κυβερνούν και μας ...πηδάνε

.
Δυστυχώς αυτοί οι .....μεταλλαγμένοι μας κυβερνούν και μας ...πηδάνε.

Θέλουν στην Ακρόπολη Τζαμί


Η κυβέρνηση αυτή υλοποιεί και ένα παλιό «συμβόλαιο θανάτου» το οποίο δεν «πρόκαναν» ή δεν τόλμησαν να υλοποιήσουν οι προγενέστεροι: Την ανέγερση Τσαμιού στο Βοτανικό. 
Η πρόταση για ανέγερση Τσαμιού στο Μοναστηράκι είχε διατυπωθεί από την αμερικανόδουλη Ντόρα Μπακογιάννη, στις αρχές του 2006! 
Ήταν μια πρόταση που δεν είχε τεθεί ούτε από την ελληνική κοινωνία, αλλά ούτε από τους πιστούς Μουσουλμάνους.

ΕΞΟΡΓΙΣΤΕΙΤΕ!!!!!! Αυτο που δεν θα δείξει ποτέ η τηλεόρασηΣυγκλονιστικές εικόνες αφύπνισης (άνω των 18) του πολιτισμού μας…Σας παρουσιάζουμε μερικές από τις πιο συγκλονιστικές εικόνες (ΠΡΟΣΟΧΗ: άνω των 18) του πολιτισμού μας… αφύπνισης!

Η σκοτεινή πλευρά της Δούκισσας της Πλακεντίας!!!
Τα μυστικά της και ο πύργος με τα περίεργα «συμπόσια»

Ένα μεγάλο μυστήριο πλανιέται σαν… φάντασμα εδώ και πάνω από 150 χρόνια πάνω από την Αττική γη: το μυστήριο της Σοφί ντε Μαρμπουά-Λεμπρέν ή, όπως είναι ευρύτερα γνωστή, της Δούκισσας της Πλακεντίας.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...