Τετάρτη, 10 Απριλίου 2013

Ελεγχόμενη τελικά η… ελεύθερη βούληση, λένε οι επιστήμονες


Τὸ ὑποσυνείδητο ὑπεράνω τοῦ συνειδητοῦ... Ἁπλῶς μᾶς ἀνακοινώνει τὶς ἀποφάσεις του... Καὶ ὃλοι αὐτοὶ οἱ πειραματισμοὶ γιὰ τὸν ἒλεγχο τοῦ πλήθους ἐκεῖ στοχεύουν... στὸ ὑποσυνείδητο. Διαφημίσεις... προπαγάνδα... παπαγαλάκια... Τώρα γνωρίζουν καὶ πότε ἀποφασίζουμε! Γιὰ ποιά ἐλεύθερη βούληση μιλᾶμε;;; Χλόη 


Το «εικονικό» δικαστήριο του εγκεφάλου (υποσυνείδητο) εμποδίζει την ετυμηγορία για ελεύθερη βούληση (συνειδητό) 

Ελεγχόμενη τελικά η… ελεύθερη βούληση, λένε οι επιστήμονεςΕιδικοί από το Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ εκτιμούν πώς έχουν αποκρυσταλλώσει την ακριβή στιγμή που ο εγκέφαλος έχει αποφασίσει να εκτελέσει μία ενέργεια ή επιθυμία. Η στιγμή αυτή όμως δεν είναι η ίδια με αυτή που νομίζουμε ότι έχουμε λάβει την απόφαση. Μήπως κάποιος άλλος, τελικά, λαμβάνει τις αποφάσεις πριν από εμάς; 

“Σφάχτε τους Ελληνες”. Εγγραφο – ντοκουμέντο αποκαλύπτει τα χυδαία ψεύδη του “συνωστισμού”!

Οταν στή Σμύρνη επικρατούσε …συνωστισμός (τα έγγραφα σπάνε κόκκαλα). Εγγραφο-διαταγή του Διοικητή Σμύρνης, σε Οθωμανική γραφή, μεταφρασμένο από Σύλλογο Ελλήνων Μικρασιατών.Το πρωτότυπο Φυλάσσεται στά Ιστορικά Αρχεία της Αγκυρας
Το παρόν τρίπτυχο ανήκει στό Μουσείο Τεχνών και Επιστημών Ηπείρου.

Ιερισσός: Έσπασαν πόρτες κι απήγαγαν κατοίκους (φωτογραφίες)


kaith 004
Στις 4:00 το πρωί, οι μπάτσοι έσπασαν τις πόρτες σπιτιών στην Ιερισσό, απήγαγαν 2  ανθρώπους κι εξαφανίστηκαν.
Στην Ιερισσό χτυπάνε οι καμπάνες. Όλο το χωριό έχει μαζευτεί στην πλατεία κι έρχεται συνεχώς κόσμος απ’τα γύρω χωριά.
Στην είσοδο του χωριού έχουν έρθει κλούβες ΜΑΤ.

ΕΞΩΔΙΚΟ ΕΦΟΡΙΑΣ !Με το κάτωθι εξώδικο το οποίο καταθέτουμε στο πρωτόκολλο της εφορίας ζητάμε από τους εφοριακούς υπαλλήλους να μην εφαρμόσουν τις παράνομες και αντισυνταγματικές εντολές που παίρνουν από την κυβέρνηση σε βάρος μας λόγω μη πληρωμής του φόρου που μας έχει καταλογιστεί .

Μητροπολίτης Μεσογαίας: "Καιρός πλέον να ξεσηκωθούμε"


Η χώρα στενάζει υπό την διπλή κατοχή της τρόικας και της (λαθρο)κυβέρνησης των τριών προθύμων (Σαμαρά, Βενιζέλου, Κουβέλη) και με γοργούς ρυθμούς μεταλάσσεται σε αποικία χρέους, ενώ θεωρείται σχεδόν δεδομένο πως η αντιμετώπισή της από την διεθνή κοινότητα είναι απολύτως διαφορετική και αγγίζει στα όρια αντιμετώπισης ενός χώρου (και όχι κράτους), με πολύ συχνές υποτιμητικές αναφορές του τύπου "δεν θα γίνουμε σαν την Ελλάδα".

Τα εμφυτεύματα που μας ετοιμάζει η Νέα Τάξη και η μετατροπή μας σε Cyborgs - ΒΙΝΤΕΟΣε ελέγχουν με την τεχνολογία, σε δηλητηριάζουν με ναρκωτικά, νομίζουν ότι είναι θεοί, τα ανθρώπινα εμφυτεύματα μας φυλακίζουν, και σου λένε ότι η τεχνολογία των εμφυτευμάτων ότι είναι το μέλλον της ανθρώπινης εξέλιξης, και ότι έτσι θα ζούμε καλύτερα. Ωστόσο η πραγματικότητα είναι 
ότι αυτό δεν είναι αλήθεια...

Φεύγει ο σταυρός από την Ελληνική Σημαία
Λουρίδες η… «νέα» Σημαία σε πολλές πόλεις κατά την.....
Παρέλαση της 25ης Μαρτίου!!

Έντονη αρχίζει να γίνεται το τελευταίο διάστημα η φημολογία ότι έχουν σκοπό να αλλάξουν (πρώτα στην συνείδηση των πολιτών με την μέθοδο του μιθριδατισμού) την Ελληνική Σημαία. 

Σόιμπλε και "Εμείς κάνουμε κουμάντο στην Ευρώπη"


Η Αμερική όποτε τα πράγματα είναι σκούρα στην Ευρώπη στέλνει τον υπουργό Οικονομικών να συνετίζει τους ευρωπαίους ηγέτες. Ο Τίμοθι Γκαίτνερ ήρθε δύο φορές εσπευσμένα στην Ευρώπη, και την τελευταία από αυτές, λέγεται ότι μας έσωσε γιατί οι Γερμανοί ήταν έτοιμοι να μας πετάξουν από την Ευρωζώνη.
Ο νέος υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ Τζάκ Λιού επισκέπτεται αυτές τις ημέρες την Ευρώπη. Στη διάρκεια κοινής συνέντευξης με τον Β. Σόιμπλε στο Βερολίνο, ο γερμανός υπουργός αρπάχτηκε με τον αμερικανό υπουργό, με αφορμή τη δήλωση του Τζ. Λιού «ότι η ατμομηχανή της οικονομικής ανάπτυξης θα είναι η ζήτηση των καταναλωτών».
Ο Β. Σόιμπλε ενοχλήθηκε και αφού δήλωσε ότι οι Ευρωπαίοι μπορούν να χειριστούν τα προβλήματά τους, πρόσθεσε ότι «Θα προτιμούσα να μην δίνονται συμβουλές δημόσια για θέματα που άπτονται της οικονομικής πολιτικής». Η επίσκεψη του Τζ. Λιού δεν έχει πυροσβεστικό χαρακτήρα, αλλά είναι μια ευρωπαική περιοδεία μετά την ανάληψη των καθηκόντων του.
Ωστόσο, η αντίδραση του Β. Σόιμπλε στον αμερικανό υπουργό, δείχνει πως η Γερμανία αντιλαμβάνεται τον ρόλο της οικονομικής ηγεμονίας της στην Ευρώπη, καθώς και ότι ασκεί πλέον δυναμικά τον ρόλο του θεματοφύλακα της δημοσιονομικής πειθαρχίας για όλες τις χώρες μέλη. Με τον Φ. Ολάντ εξαφανισμένο από την ευρωπαική σκηνή, η Γερμανία διοικεί ουσιαστικά την Ευρωζώνη και δίνει μια γερμανική συνταγή για όλες τις χώρες-μέλη. Αδιαφορεί για τα προβλήματα στις χώρες του Νότου και θέτει όρους χωρίς να δέχεται καμία διαπραγμάτευση.
Ολοι αυτοί που προσδοκούν σε μια ηπιότερη στάση της Γερμανίας μετά τις εκλογές είναι πολύ πιθανόν να διαψευστούν.
Τίποτε δεν εγγυάται ότι οι Γερμανοί θα κάνουν συμβιβασμούς. Πολύ περισσότερο τώρα που κατάλαβαν ότι μπορούν να κινούν τα νήματα της Ευρωζώνης.

Βιολογικοί πόλεμοι στην αρχαιότηταΌλο θυμό τα πίσω ο γέροντας γυρνάει, κι ο Φοίβος τότε
την προσευκή του ευτύς επάκουσε, τι στην καρδιά τον είχε.
Φαρμακερές σαγίτες έριχνε στους Αχαιούς, κι εκείνοι
πέθαιναν πανωτά, και χύνουνταν οι θεϊκές σαγίτες
απ᾿ άκρη σ᾿ άκρη μες στ᾿ Αργίτικα φαρδιά λημέρια...
ΟΜΗΡΟΥ ΙΛΙΑΣ -Α- 380

Ο Απόλλων (Φοίβος) προκάλεσε τον λοιμό της Τροίας. Γι’ αυτό και τον αποκαλούσαν λοίμιον.Πιθανώς λοιπόν, η μαζική καύση των νεκρών Αχαιών να μην είναι κάποιος αναχρονισμός του Ομήρου, αλλά να έγινε προς αποφυγήν λοιμώξεων.
«Οι μαχητές στην αρχαιότητα χρησιμοποιούσαν πρωτόγονα βιολογικά όπλα»
λέει στην επιστημονική επιθεώρηση «Discover» ο
Ρόμερτ Φέιγκλς, πρόεδρος του Τομεα Συγκριτικής Φιλολογίας στο Πανεπιστήμιο Πρίνστον, μεταφραστής - στα αγγλικά - της ομηρικής «Ιλιάδας».

Γιατί οι νεκροί έρχονται στον ύπνο μας;O Dr Mark Blagrove είναι καθηγητής ψυχολογίας στο Πανεπιστήμιο του Swansea και μελετά τα "όνειρα" μέσα από επιστημονικά πειράματα και έρευνες...Eξηγεί τι ακριβώς είναι τα όνειρα, πώς η προσωπικότητα μας επηρεάζει αυτά που βλέπουμε στον ύπνο μας αλλά αναφέρεται και στους λόγους που αγαπημένα πρόσωπα που έχουν φύγει από την ζωή, μας επισκέπτονται στα όνειρα μας!!

"Τι φανερώνουν τα όνειρά μας;"

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΖΟΜΠΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ: ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΝΟΥ ΜΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΗΣ ΓΡΙΠΗΣ


Νομίζετε ότι έχετε πραγματικά τον έλεγχο της συμπεριφοράς σας;
Το ερώτημα αυτό προέκυψε στο πλαίσιο μιας πρόσφατης σε κυκλοφορία έκθεση έρευνας νευροπαρασιτολογίας, που παρουσιάζει το εμβόλιο της γρίπης με ένα παράσιτο που μπορεί να ελέγχει τον ανθρώπινο νου, και ως εκ τούτου, την συμπεριφορά. Το παράσιτο μπορεί να έχει μολύνει ήδη το 40% του ανθρώπινου πληθυσμού, ενώ η έρευνα εγείρει την αυτοδιάθεση του ανθρώπου σε θέματα παραβίασης των δικαιωμάτων του.
Ένα παράσιτο που κατοικεί στον ανθρώπινο εγκέφαλο και ασκεί συμπεριφορά επιρροής, όπως το πόσο σέξι, θυμωμένος, φοβισμένος, ακόμα και τι ρούχα θα φοράς.
Επαναπρογραμματισμός Ζόμπι
Το τοξόπλασμα gondii, είναι ένα μονοκυτταρικό παράσιτο σε κατοικίδιες γάτες που επηρεάζει τη συμπεριφορά, και εκτιμάται ότι θα μολύνει 350.000 άτομα το χρόνο στη Βρετανία.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...