Σάββατο, 13 Απριλίου 2013

ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΣΟΚ της Τζόυς Ευείδη : "Δεν έχω χρήματα να πάρω ένα taxi να δω μια φίλη. Στερούμαι τα πάντα"!Αφοπλιστικά ειλικρινής, η Τζόυς Ευείδη συγκλονίζει με τα λόγια της για τις πολύ δύσκολες στιγμές που βιώνει εδώ και καιρό. Μιλώντας στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, η ηθοποιός αποκάλυψε...


"Στερούμαι τα πάντα. Το 2010 ήταν από τις πιο δύσκολες χρονιές της ζωής μου, ξεκληρίστηκα και οικογενειακά και οικονομικά. Έπιασα πάτο! Είμαι ακόμη σε κατάθλιψη. Δεν μπορώ να πάρω ένα taxi να πάω να δω μια φίλη μου στο Μαρούσι. Είχα μια αποβολή και έκτοτε δεν ξανακυνήγησα το παιδί. Είμαι γεροντοκόρη μόνη μου με γατιά και σκύλους. Ούτε να ζήσω δεν μπορώ με τα λεφτά που βγάζω. Είμαι αποτυχημένη. Έχω τον ανθρωποδιώχτη δεν αρέσω σε κανέναν πια, αλλά μ' αγαπάνε πολύ οι γάτες και οι σκύλοι".

Δείτε το βίντεο:

Απλά, αρνούμαι


Αρνούμαι να αποδεχθώ οποιονδήποτε νόμο έχει μπει σε ισχύ από την ώρα που προδότες μετατρέψανε την χώρα μου σε χρεοκοπημένο υποκατάστημα παγκόσμιας τράπεζας. Υπάρχει μια αόρατη γραμμή μεταξύ εκείνης της ημέρας και της προηγούμενης . Στέκομαι πάνω της κοντά τρία χρόνια σαν να βρίσκομαι στην ζώνη πολέμου μεταξύ της χώρας μου και του κράτους τους.

Αρνούμαι να αποδεχθώ οποιαδήποτε απόφαση δικαστηρίου που θα στηρίζεται σε αυτούς τους κατοχικούς νόμους και βεβαίως δεν πρόκειται να δείξω κανέναν σεβασμό στους δικαστές που θα κληθούν να με κρίνουν. Τους έχω ήδη καταδικάσει από την ώρα που περίμενα σε εκείνη την γραμμή με τα δυο μου πόδια μες στο κρύο να έρθουν να αποδώσουν την δικαιοσύνη στην οποία ορκίστηκαν να υπηρετούν μέχρι θανάτου.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...