Κυριακή, 14 Απριλίου 2013

ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ! ΚΟΥΡΕΜΑ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΠΟΣΟΥ!


KATATHESIS
Τρέξτε να σώσετε τα λεφτά σας. Με προσχέδιο από την ΕΕ πάνε να ρημάξουν τις καταθέσεις από το πρώτο ευρώ!
Κίνδυνος και για τα αποθεματικά των ασφαλιστικών ταμείων. Η Μέρκελ θα κάνει πρωτοφανή επίθεση σε βάρος των ελληνικών Τραπεζών. Βρίσκονται σε μεγάλο κίνδυνο οι καταθέσεις. Ήδη μεταδίδεται από το Aποκαλυπτικό Δελτίο ότι υπάρχει κίνδυνος με προσχέδιο που βγήκε από την ΕΕ το οποίο ετοιμάζει άμεσο κούρεμα στις ελληνικές καταθέσεις. Και όχι μόνον αυτό: τελευταίες πληροφορίες φέρουν πιθανό το ενδεχόμενο να κουρευτούν και τα αποθεματικά των ασφαλιστικών ταμείων. Τα ήδη κουρεμένα ελέω Προβόπουλου- PSI αποθεματικά. θα κατακρεουργηθούν κυριολεκτικά επειδή το γουστάρει η Μερκελ και ο Σόϊμπλε.

ΣτΕ: Αντισυνταγματικό το αυξημένο παράβολο για τα ασφαλιστικά μέτρα


Αντισυνταγματική κρίθηκε από την Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας η νομοθετική ρύθμιση που προβλέπει την καταβολή αυξημένου παραβόλου, (ανερχομένου σε ποσοστό 1% της προϋπολογισθείσας αξίας του διαγωνισμού), ως προϋπόθεση για να γίνει δεκτή η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων ενώπιον της Διοικητικής Δικαιοσύνης. Να σημειωθεί ότι το ύψος του επίμαχου παραβόλου δεν μπορεί να υπερβαίνει τις 50.000 ευρώ.

ΟΤΑΝ Η ΤΖΑΚΙ ΚΕΝΕΝΤΙ-ΩΝΑΣΗ ΚΟΛΥΜΠΟΥΣΕ ΟΛΟΓΥΜΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ


Οι φωτογραφίες που συγκλόνισαν όλο τον κόσμο...

Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ (ξανά)ΕΛΑΒΕ ΤΕΛΟΣ


Οι δωσίλογοι παλιάτσοι της κυβέρνησης χορεύουν στους κατοχικούς ρυθμούς του ευρω-φασισμού και εξακολουθούν, προσβάλλοντας κάθε ίχνος νοημοσύνης, να μιλούν για «σωτηρία» της χώρας και για …ανάπτυξη!!!

Προσοχή σ αυτή την είδηση ! Βρήκαν τρόπο να κατάσχουν τους τραπεζικούς λογαριασμούς μέσω του συστήματος ΔΙΑΣ. - ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΔΕΝΟΥΝ !


Τα χρήματα των μεγαλοοφειλετών που τα βγάλανε στις ελβετικές τράπεζες 
τα ψάχνετε μέσω της λίστας λαγκάρντ.
Τα χρήματα των ελλήνων φορολογουμένων που δεν μπορούν
 να πληρώσουν την εφορία βρήκατε τρόπο να τους κατασχέσετε 
τους τραπεζικούς λογαριασμούς μέσω του συστήματος
ΔΙΑΣ. Νόμος κατάσχεσης τραπεζικών λογαριασμών ...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...