Τρίτη, 16 Απριλίου 2013

Δέκα σκληρές αλήθειες για τη ζωή


Πρώτη σκληρή αλήθεια ζωής: Αν νομίζεις ότι η ζωή σου έχει τελματώσει, το λάθος είναι δικό σου!Με άλλα λόγια, σου λείπει η δύναμη να πεις: «Εγώ είμαι υπεύθυνος για τη ζωή μου και για όσα την αποτελούν.»

Ποιές είναι οι 200 τουρκικές λέξεις που χρησιμοποιούμε καθημερινά


Καθημερινά χρησιμοποιούμε πολλές δεκάδες λέξεις οι οποίες είναι Τουρκικές και έχουν παρεισφρύσει στη γλώσσα μας χωρίς να μην γνωρίζουμε την προέλευση τους και την αντίστοιχη Ελληνική έννοια.

Βέβαια μπορούμε να συνεχίσουμε να παρακολουθούμε τουρκικά σήριαλ που παίζονται καθημερινά από τα κανάλια μας, και με τον καιρό να κάνουμε περισσότερες αυτές τις λέξεις που χρησιμοποιούμε καθημερινά στην ζωή μας.

Σε αλφαβητική σειρά, μερικές από τις τουρκικές λέξεις που χρησιμοποιούμε συχνότερα:

Δείτε την…. ξεβράκωτη νονά του jumpo
.

Παγκρητια συγκέντρωση όλων των κλάδων των Ε.Δ και Σ.Α στα Χανιά.
Την αντίστασή τους στις περικοπές που επιβάλει το μνημονιακό καθεστώς και η τρόικα στους μισθούς και τις συντάξεις τους, αλλά και στις χωρίς αντίκρισμα υποσχέσεις της κυβέρνησης συνεχίζουν οι απόστρατοι, αυτή τη φορά από τη Μεγαλόνησο και συγκεκριμένα, με  παγκρήτια συγκέντρωση στις  17 Απριλίου στα Χανιά.
Άνθρωποι με αξιοπρέπεια και τιμή, που γαλουχήθηκαν με την ιδέα της πατρίδας, ως το ύψιστο των αγαθών, έτοιμοι να παλέψουν μέχρι και τη τελευταία ρανίδα του αίματος τους για να την προστατέψουν, συνεχίζουν, δυστυχώς, να εμπαίζονται από την κυβέρνηση,

ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΡΟΦΕΣ ΠΟΥ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΜΑΚΡΟΖΩΪΑ...
Ποιες τροφές μας βοηθάνε στο να διατηρήσουμε το δέρμα και το σώμα μας λαμπερό και νεανικό για περισσότερα χρόνια; Υπάρχουν μυστικά στη διατροφή των κατοίκων της Ικαρίας που καταφέρουν με ευκολία και πλησιάζουν τα 90 έτη;

ΟΥΑΟΥ ! Starbucks: Δέκα χρόνια λειτουργίας. 244 εκατομμύρια τζίρος. Ούτε ένα ευρώ φόρος!

Τα δέκα χρόνια παρουσίας της στην Ελλάδα γιορτάζει η Starbucks και με την ευκαιρία της επαναλειτουργίας του καταστήματός της στην οδό Κοραή 4, στις 17 Απριλίου, κερνάει όλους ένα “απολαυστικό tall Cappuccino ή Freddo”, όπως αναφέρει στις διαφημίσεις που κατέκλυσαν τον κυριακάτικο Τύπο.Σπεύσατε στο κατάστημα της Κοραή 4 λοιπόν, για να εκμεταλλευθείτε την προσφορά! Αφού επί δέκα χρόνια η εταιρία δεν έχει πληρώσει ούτε ένα ευρώ φόρο,τουλάχιστον ας μας προσφέρει έναν καφέ!

Δέκα χρόνια λειτουργίας στην Ελλάδα συμπληρώνει η Starbucks! (*). 244 εκατομμύρια ευρώ τζίρο για την περίοδο 2003-2011 (δεν έχει δημοσιευθεί ακόμη ο ισολογισμός για το 2012), 174,2 εκατομμύρια μικτά κέρδη, αλλά ούτε ένα ευρώ φόρο εισοδήματος…

Ναι, σωστά το διαβάζετε! Από την πρώτη χρονιά της λειτουργίας της, η εταιρία εμφανίζει ζημιές. Πόσες είναι η ζημιές στα χρόνια που λειτουργεί; Συνολικά έφθασαν στα 53,1 εκατομμύρια (για την περίοδο 2003-2011).

Οι βόμβες στη Βοστώνη: Μια νέα τρομοκρατική προβοκάτσια;

Όταν η «τρομοκρατία» κτυπά το προπύργιο της παγκόσμιας ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, η καρδιά της ανθρωπότητας κορυφώνει τους παλμούς της ΑΓΩΝΙΑΣ και του ΤΡΟΜΟΥ: Νέες σχεδιασμένες συμφορές βρίσκονται στο δρόμο της υλοποίησης

Μετά το «τρομοκρατικό» κτύπημα των δίδυμων πύργων, τη μεγάλη προβοκάτσια της ιστορίας, οι ΗΠΑ κήρυξαν το νέο πολεμικό όλεθρο εναντίον του Αφγανιστάν, του Ιράκ και γενικά εναντίον του αραβικού κόσμου, προωθώντας παράλληλα την ενοχοποίηση όλων των λαϊκών κινημάτων (σαν τρομοκρατία) και την υποταγή όλης της υφηλίου στους σχεδιασμούς της Νέας Πλανητικής Τάξης…

Οι βόμβες στο μαραθώνιο της Βοστώνης ποιο «άλλοθι» θα δώσουν στην τρομοκρατική κακουργία των ΗΠΑ; Τι νέο μας ετοιμάζουν; Ποια νέα σχέδια είναι προ υλοποίηση;

ΑΕΚ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ;
Ο ΜΟΝΟΣ τρόπος για να σωθεί η ΑΕΚ είναι ... ΝΑ την

ΚΑΝΟΥΝ ΤΡΑΠΕΖΑ !!! ΤΟΤΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ο Σαμαράς και η 

παρέα του ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ για να την σώσουν !!! 

ΖΩΝΤΑΝΑ ΜΕ ΒΟΣΤΟΝΗ. ΧΑΜΟΣ, ΠΑΝΙΚΟΣ, ΝΕΚΡΟΙ & ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ


"Η Θράκη είναι δική μας" είπαν Βούλγαροι αξιωματικοίΈντονη αντίδραση από το ελληνικό ΥΕΘΑ Η Θράκη είναι δική μας είπαν Βούλγαροι αξιωματικοί! Επιστολή διαμαρτυρίας έστειλε ο Α/ΓΕΑ, κ. Ευάγγελος Τουρνάς, στον Βούλγαρο ομόλογό του, Υποπτέραρχο Constantin Popov, με αφορμή ανακριβή στοιχεία που παρουσίασαν Βούλγαροι επιτελείς, σύμφωνα με τα οποία η Θράκη τους ανήκει. Όπως αναφέρει το onalert.gr η υπόθεση έχει ως εξής:

Έρχονται άγριες μέρες... Το 4ο Ράιχ είναι εδώ.Συγκλονιστικές καταγγελίες από το δικηγόρο και βουλευτή Βασίλη ΚΑΠΕΡΝΑΡΟ

''Σήμερα έγινε ένα αχαρακτήριστο γεγονός, θα το αφήσω να το κρίνει ο ιστορικός του μέλλοντος και μάλιστα ο δικαστικός ιστορικός του μέλλοντος, διότι για πρώτη φορά σε αυτό το κράτος που για να είναι κράτος δικαίου πρέπει προηγουμένως να αποδείξει ότι είναι κράτος.. Για πρώτη φορά απολογήθηκαν δυο Έλληνες πολίτες στο Αστυνομικό κτίριο , στο κτίριο της Αστυνομίας Θεσσαλονίκης, και όχι στο δικαστικό κτίριο.

Μια δασκάλα παραδίδει ένα απίστευτο μάθημα σε σχολείο.."Πώς να γίνεις ο Πολεμιστής Του Φωτός"Σήμερα επέλεξα να σας μιλήσω ως δασκάλα να σας κάνω εν δυνάμει μαθητές μου το μάθημα θα είναι ιδιαίτερο πώς να γίνεις ο Πολεμιστής Του Φωτός, πώς να ξεσηκωθείς, να διεκδικήσεις και στο τέλος πώς να νικήσεις! Αυτή τη φορά, η ευχή της Σπαρτιάτισσας Μάνας θα γίνει πιο απόλυτη, ποτέ πια ΕΠΙ ΤΑΣ μόνο ΤΑΝ!

ΣΩΣΟΝ ΗΜΑΣ! Όταν οι κρατικοδίαιτοι Τράγκες φωνάζουνΣΩΣΟΝ ΗΜΑΣ! Όταν οι κρατικοδίαιτοι Τράγκες φωνάζουν
Αυτός είναι ο άνθρωπος που σήμερα καταγγέλλει τα διαπλεκόμενα, την κομματοκρατία και τους «ομίλους» -παρά το γεγονός ότι εργάζεται στον όμιλο Αλαφούζου.
Είναι ο κ. Τράγκας (ή Φράγκας;), για τον οποίο η εμπλοκή του ονόματός του στη λίστα Λαγκάρντ ήταν, σύμφωνα με τον ίδιο, προβοκάτσια των μυστικών υπηρεσιών που θέλουν να τον εκθέσουν.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...