Τετάρτη, 17 Απριλίου 2013

Σοκαριστικό! Τα έχουμε καταναλώσει και στην Ελλαδα!! Εταιρεία χρησιμοποιεί ανθρώπινα έμβρυα ως ενισχυτικό γεύσης...
Όταν το πρωτοείδαμε, σοκαριστήκαμε. Η είδηση αυτή είναι πραγματικά αποκρουστική
ή και αηδιαστική. Είναι, όμως, ...πραγματική. Μετά το γεγονός ότι ζύμες (όπως για πίτσες κλπ) περιέχουν ως συστατικό ανθρώπινες τρίχες (το αμινοξύ L-Κυστείνη) ως βελτιωτικό...έρχεται και ένα άλλο ξεχωριστό «συστατικό» που βρίσκεται μέσα σε αρκετά είδη τροφίμων από αυτά που καθημερινά καταναλώνουμε.

Μιλάμε για «ενισχυτικά γεύσης» που προέρχονται από μέρη ανθρώπινων εμβρύων.

Η... Senomyx είναι μια εταιρεία βιοτεχνολογίας που χρησιμοποιεί εμβρυϊκά κύτταρα ως «τεχνητές γεύσεις».

Έτσι, κάθε φορά που τρώμε κάποια από τις πηγές τροφίμων που αναφέρονται παρακάτω (τρώγοντας την σάρκα και το αίμα ανθρώπινου όντος), συμμετέχουμε σε μια σατανιστική τελετουργία χωρίς να... το καταλαβαίνουμε.

ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΙΑ Η ΚΑΡΕΚΛΑ ....................

ΔΥΝΑΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΣΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ..


Δεν αποφασίστηκε τελικά σήμερα, μετά την συνάντηση που είχαν με τον Π. Καμμένο, η προσχώρηση των Αστέριου Ροντούλη, Ουρανία Παπαδάκη και Αλέκου Χρυσανθακόπουλο στους Ανεξάρτητους Έλληνες. Όπως......  διευκρίνιζαν κύκλοι του Π. Καμμένου, η προσχώρηση θα αποφασιστεί στο ιδρυτικό συνέδριο του κόμματος, από τους συνέδρους που θα συμμετέχουν...

ΘΑΥΜΑ στην ΑΙΓΥΠΤΟ που προκαλεί ρίγος!!!Μουσουλμάνος σκότωσε την γυναίκα του και έθαψε ΖΩΝΤΑΝΑ τα δυο μικρά παιδιά του και...(ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ)


Ένα απίστευτο γεγονός συνέβη, που μόνο θαύμα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί, αφού δύο κοριτσάκια τα ξέθαψαν ζωντανά μετά από 15 ημέρες.

Μια λεπτομέρεια σε σχέση με τον μετεωρίτη που δεν πρόσεξε κανένας !


 Λίγες ώρες πριν την εμφάνιση του μετεωρίτη πάνω από την Ρωσία που άφησε 1.200 τραυματίες, ένα περίεργο περιστατικό είχε καταγραφεί από μαγνητόμετρα στο Lofoten της Νορβηγίας μάλιστα είχαμε προλάβει να δημοσιεύσουμε εμείς το παρακάτω άρθρο ....

 "Τρελάθηκε το μαγνητικό πεδίο της Γης την νύχτα το Αγ. Βαλεντίνου" (κάντε κλικ επάνω στα κόκκινα γράμματα) 
 Ενδιαφέρων έχει να δείτε και την γεωγραφική θέση του Lofoten της Νορβηγίας σε σχέση με τα Ουράλια Όρη και την πορεία που διέγραψε ο μετεωρίτης.
 Παρατηρήσετε και την ώρα της ανάρτησης μας 5.38 τα ξημερώματα ώρα Ελλάδας, της 15ης Φεβρουαρίου, δηλαδή αν προσθέσεις +2 ώρες την ώρα Ρωσίας ήταν εκεί 7.38 δηλαδή περίπου μια ώρα πριν το χτύπημα του μετεωρίτη.

ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ... ΤΣΟΥΒΑΛΙΑΣΑΝΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟ ΠΟΥ ΕΒΑΖΕ ΧΕΡΙ ΣΕ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ... ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΟΥΤΕ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΠΕΤΑΞΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΕΞΩ...!


Χαμός το πρωί σε γνωστή καφετέρια του Ηρακλείου – Οι μαθήτριες ζήτησαν τη βοήθεια του ιδιοκτήτη… Άναψαν τα αίματα το πρωί στο κέντρο του Ηρακλείου, σε γνωστό καφέ. Ένας άνδρας,  αλλοδαπός, ”έβαλε χέρι” σε μαθήτριες που βρέθηκαν στο σημείο. Αμέσως επικράτησε πανικός αφού οι κοπέλες άρχισαν να φωνάζουν έντρομες. Ο υπεύθυνος του καταστήματος έβγαλε έξω τον άνδρα, αλλά εκείνος συνέχισε να τις παρενοχλεί. Σύμφωνα με το flashnews.gr, αμέσως μετά πήγε στην πλατεία Ελευθερίας και ξεκίνησε να παρενοχλεί άλλες μαθήτριες οι οποίες είχαν κατεύθυνση προς το σχολείο τους. Τότε ειδοποιήθηκε η αστυνομία, ενώ στο σημείο βρέθηκαν και δύο άνδρες της Πυροσβεστικής οι οποίοι ακινητοποίησαν τον άνδρα και τον παρέδωσαν σε αστυνομικούς της ΔΙ.ΑΣ που έφτασαν λίγα λεπτά μετά εκεί.

Να συμψηφιστεί το ελληνικό χρέος με τις γερμανικές αποζημιώσεις.


pinakas-germaniaΗ επαναφορά στο προσκήνιο της συζήτησης περί των γερμανικών αποζημιώσεων είναι άλλη μια απόδειξη των παθογενειών στη λειτουργία του πολιτικού συστήματος για δεκαετίες. Ενώ είναι προφανές και το νομικό και το ηθικό δίκαιο της ελληνικής διεκδίκησης, εντούτοις έμεινε στα… αζήτητα. Πρόκειται για ένα ακόμη μείζον θέμα υπεράσπισης εθνικών συμφερόντων που θυσιάστηκε στο βωμό της γνωστής υποχωρητικότητας και του «Ευρώπη να’ ναι και ό,τι να’ ναι». Όσοι κατά καιρούς άνοιγαν το θέμα αντιμετωπίζονταν είτε ως γραφικοί, είτε ως επικίνδυνοι για τη διατάραξη των σχέσεων με τους Γερμανούς...
εταίρους μας. Έτσι φτάσαμε στο σημείο Γερμανοί ιστορικοί να γράφουν στο γερμανικό Spiegel «Εάν δεν πληρώσουμε, οι παλιοί λογαριασμοί θα εμφανιστούν ξανά».

Σας παραθέτουμε το σχέδιο Ανάν του 2004. Ομοιότητες με την σημερινή κατάσταση της Κύπρου, σε ένα εκδικητικό πλαίσιο πάντα υπέρ των τούρκων.


ΕΚ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΑΝΑΝ. Η σημαία της προτεινόμενης Ενωμένης Κυπριακής Δημοκρατίας
Σύμφωνα με το σχέδιο Ανάν, οι συνιστώσες πολιτείες της Ενωμένης Κυπριακής Δημοκρατίας θα έχουν δικούς τους ύμνους και τη δική τους σημαία.
Η σημαία της ομοσπονδίας θα έχει πέντε οριζόντιες λωρίδες διαφορετικού πλάτους. Το μήκος της θα είναι μιάμιση φορά μεγαλύτερη από το ύψος της.
Η κορυφαία λωρίδα είναι μπλε και είναι το 4/20 του ύψους της σημαίας. Η δεύτερη και η τέταρτη λωρίδα είναι λευκή και είναι το 1/20 του ύψους της σημαίας. Η τρίτη λωρίδα είναι κίτρινη και καταλαμβάνει τα 10/20 του ύψους της. Η τελευταία λωρίδα είναι κόκκινη και είναι το 4/20 του ύψους της σημαίας.
Η σημαία έκαστης συνιστώσας πολιτείας θα αναρτάται στα κυβερνητικά κτίρια της συνιστώσας πολιτείας μαζί και κατά τον ίδιο τρόπο με τη σημαία της Ενωμένης Κυπριακής Δημοκρατίας και, εφόσον προβλέπεται από την νομοθεσία της συνιστώσας πολιτείας, μαζί με τη σημαία της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ανάλογα ισχύουν και για τον νέο εθνικό ύμνο.

Γεμίζουν την Ελλάδα με κέντρα κράτησης λαθρομεταναστών ! Ετοιμάζουν τους σκλάβους των ΕΟΖ


Νέα κέντρα κράτησης μεταναστών σε Γιάννενα, Χίο, Σάμο και Λέσβο
Το υπουργείο Δημόσιας Τάξης αναμένεται να θέσει σε λειτουργία έξι νέα Κέντρα Πρώτης Υποδοχής και Κράτησης μεταναστών, στοχεύοντας στο να διπλασιαστεί η δυνατότητα φιλοξενίας των
παράνομων μεταναστών που εισέρχονται στη χώρα μας.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...