Πέμπτη, 18 Απριλίου 2013

Όλα τα μαγαζιά πληρώνουν για την προστασία τους κατέθεσε ο Α. Κανάκης...."Εθιμικό δίκαιο" χαρακτήρισε τις προστασίες σε νυχτερινά μαγαζιά, ο γνωστός τηλεπαρουσιαστής και συνιδιοκτήτης νυχτερινών μαγαζιών διασκέδασης, Αντώνης Κανάκης, καταθέτοντας ως μάρτυρας στη δίκη του πρώτου κυκλώματος εκβίασης και τοκογλυφίας, που εξαρθρώθηκε τον περσινό Ιανουάριο στη Θεσσαλονίκη.
"Σε όλο τον πλανήτη γη,
τα νυχτερινά μαγαζιά πληρώνουν για την προστασία και την ασφάλειά τους σε περιπτώσεις μικρο-επεισοδίων" είπε ο Αντώνης Κανάκης, μεταφέροντας στο δικαστήριο την εμπειρία του από την πολυετή ενασχόλησή του με τη νυχτερινή διασκέδαση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΟ ΚΑΝΤΗΛΙ ΣΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ!!! ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΙ ΑΛΛΑ ΔΕΙΝΑ, ΜΕΤΑ ΤΑ ΤΡΑΓΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΗΣ ΒΟΣΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΡΑΝ;Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΗΣ! Τα γράφαμε προ ημερών και δυστυχώς, δύο θλιβερά περιστατικά με πολλούς νεκρούς συνέβησαν, σε Η.Π.Α και Ιράν. Κάποιοι «εξυπνάκηδες» που χαζογελούσαν με το κούνημα του καντηλιού, τι έχουν να πουν τώρα;;;
Όχι, δεν είμαστε ούτε συνωμοσιολόγοι ούτε θέλουμε να τρομοκρατήσουμε κανέναν! Όταν βλέπουμε όμως τα «σημεία των καιρών», οφείλουμε να τα επισημάνουμε!


Σε αποκλειστική επικοινωνία του "Αγιορείτικου Βήματος" με τη σκήτη της Αγ. Άννης στο Άγιο Όρος.


Οι Άγιοι Πατέρες σχολίασαν ότι πρόκειται για ένα "πρωτοφανές περιστατικό" και εξέφρασαν το "δέος" και το "θαυμασμό" τους. 

Χτίζει και τρίτη βίλα στην Αντίπαρο, όταν η Ελλάδα γκρεμίζεται


Ο προκλητικός τρόπος που πολιτεύεται, οι σπατάλες που καταγράφηκαν φωτογραφικά πριν από μήνες με την ανακαίνιση του γραφείου της στην οδό Σταδίου, τα 22.000.000 ευρώ που δημοσιοποιήθηκε ότι δόθηκαν υπό μορφή επιδομάτων και «δώρων» στους συνδικαλιστές του υπουργείου της, για να σιωπήσουν στην επέλαση της τρόικας, και η φράση «δεν υπάρχουν λαθρομετανάστες παρά μόνο λαθραία τσιγάρα» έχουν κάνει ιδιαίτερα αντιπαθή την κυρία Αννα Νταλάρα στην κοινή γνώμη. Οι αποδοκιμασίες, τα γιαούρτια, τα... παπούτσια και η φυγάδευσή της από το Πνευματικό Κέντρο του Ζωγράφου... για να μην τη λιντσάρουν οι «Αγανακτισμένοι» πολίτες, αποδεικνύουν ότι ένα μεγάλο μέρος του λαού την έχει ταυτίσει με το καθεστώς νεοπλουτισμού και νεποτισμού στην κυβέρνηση Παπανδρέου (πρωτοξαδέλφη, άλλωστε, του υπουργού Εσωτερικών Γιάννη Ραγκούση).
Η σύζυγος του διάσημου ερμηνευτή Γιώργου Νταλάρα έχει συνήθως το απορημένο ύφος της Μαρία Αντουανέτα (αφού δεν έχουν ψωμί, γιατί δεν τρώνε παντεσπάνι οι φτωχοί;), όταν καλείται να αντιμετωπίσει σύνθετα κοινωνικά προβλήματα.

ΠΩΠΩ, κάτι διαψεύσεις!


Φωτογραφία: ΠΩΠΩ, κάτι διαψεύσεις! 
Σύμφωνα μὲ πληροφορίες μας, οἱ κ.κ. Ροντούλης και Χρυσανθακόπουλος διέψευσαν τὴν παρουσία τους στὰ γραφεῖα τῶν ΑΝΕΛ καὶ εἶπαν ὅτι ἡ παρακάτω φωτογραφία εἶναι προϊὸν φωτομοντάζ! Ἐπίσης, διερρήγνυαν τὰ ἱμάτιά τους, πὼς ἄλλο εἶναι τὸ Πατριωτικὸ Φόρουμ, ἄλλο τὸ Πατριωτικὸ Κέντρο, ἄλλο τὸ Φόρουμ Ἐθνικῆς Στρατηγικῆς, ἄλλο τὸ Ἐθνικὸ Στρατηγικὸ Φόρουμ, ἄλλο τὸ Φορούμιον Ἐθνικὸ Στρατήγημα καὶ ἄλλο τὸ Φόρουμ τῆς Χάιδως. Μὴν τὰ μπερδεύετε!
Σύμφωνα μὲ πληροφορίες μας, οἱ κ.κ. Ροντούλης και Χρυσανθακόπουλος διέψευσαν τὴν παρουσία τους στὰ γραφεῖα τῶν ΑΝΕΛ καὶ εἶπαν ὅτι ἡ παρακάτω φωτογραφία εἶναι προϊὸν φωτομοντάζ! Ἐπίσης, διερρήγνυαν τὰ ἱμάτιά τους, πὼς ἄλλο εἶναι τὸ Πατριωτικὸ Φόρουμ, ἄλλο τὸ Πατριωτικὸ Κέντρο, ἄλλο τὸ Φόρουμ Ἐθνικῆς Στρατηγικῆς, ἄλλο τὸ Ἐθνικὸ Στρατηγικὸ Φόρουμ, ἄλλο τὸ Φορούμιον Ἐθνικὸ Στρατήγημα καὶ ἄλλο τὸ Φόρουμ τῆς Χάιδως. 
Μὴν τὰ μπερδεύετε!

Θα κάνουμε τους φόβους των εχθρών μας πραγματικότητα

Νέες απαιτήσεις των παγκοσμιοποιητών τοκογλύφων, νέα χτυπήματα σε βάρος τής Πίστης μας, νέες ιταμές προκλήσεις σε βάρος των...
Ενόπλων Δυνάμεων και νέες απειλές σε βάρος τού Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος.


Γράφει ο ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ


Οι εχθροί τού Θεού και της Ελλάδος αποδεικνύουν στην πράξη το απίστευτο μίσος μα και τον μεγάλο φόβο που νιώθουν για τον πραγματικό τους εχθρό, τον Ελληνισμό. Κι αυτός είναι αρκετός λόγος ώστε να συντομεύσουμε τον χρόνο τής παραμονής των απεσταλμένων τού «περιούσιου» νεοταξισμού στην Γη των Ελλήνων Ηρώων και Αγίων.


Το ιερό χρέος όλων μας είναι να κάνουμε τους φόβους των εχθρών μας πραγματικότητα. Να βαδίσουμε ψηλά στο μέτωπο των νέων προκλήσεων και να γράψουμε ένα ακόμη έπος στην μακραίωνη ιστορία μας. Ο κατήφορος των αιματηρών θυσιών που ζητούν να προσφέρουμε στον σύγχρονο μινώταυρο τής παγκόσμιας νεοταξικής διακυβέρνησης δεν έχει σταματημό. Μας λέγουν να πεταχτούν στο δρόμο, να βγουν από τα σπίτια τους αδύναμοι και άνεργοι και ολάκερος ο λαός προκειμένου να ολοκληρωθεί η πώληση τής πατρίδος μας στα αρπακτικά τού μισελληνισμού.

ΠΡΟΣΟΧΗ - Η ΠΙΟ ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚH ΦΩΤΟΓΡΑΦIΑ ΠΟΥ ΈΧΕΤΕ ΔΕΙ! - ΜHΠΩΣ ΚΑΙ ΞΥΠΝHΣΟΥΝ ΜΕΡΙΚOI !


Γερμανόφωνη ισλαμική ιστοσελίδα: "Όποιος προσβάλλει το Ισλάμ πρέπει να θανατώνονται!"
Βάναυση δίωξη Χριστιανών στην Νιγηρία, η χειρότερη μορφή βίας, θρησκευτικού πολέμου σε εξέλιξη στην Νιγηρία. Τα δυτικά ΜΜΕ και φυσικά τα ....


πουλημένα Ελληνικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης δεν θα αφιερώσουν ούτε ένα δευτερόλεπτο τηλεοπτικού χρόνου για να δείξουν την σφαγή και το κάψιμο των Χριστιανικών Εκκλησιών αλλά και των Χριστιανών στην Νιγηρία από τους προστατευόμενους τους Μουσουλμάνους που κατά χιλιάδες έχουν κατακλύσει την Ελλάδα και τυγχάνουν την προστασία των αφεντικών τους.
Ξύπνα κατακαημένε Έλληνα και κοίτα τι παθαίνουν οι αδελφοί Χριστιανοί γιατι παρόμοιες εικόνες θα δεις σύντομα και στην Ελλάδα μας, εκατοντάδες καμμένα πτώματα να κοίτωνται στις πλατείες των χωριών μας.

Οι φράουλες βάφτηκαν με αίμα ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ!!!Οι φράουλες βάφτηκαν με αίμαΤους 28 φθάνουν οι σοβαρά τραυματίες αλλοδαποί εργάτες από το Μπαγκλαντές, που τραυματίστηκαν το απόγευμα από πυροβολισμούς που δέχθηκαν στην Νέα Μανωλάδα Ηλείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εννέα από τους αλλοδαπούς διακομίστηκαν στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Πάτρας και άλλοι 19 στο νοσοκομείο του Πύργου. Επίσης, σύμφωνα....
πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, οκτώ από τους τραυματίες φέρουν σοβαρότερα τραύματα. Επίσης σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό των Ελλήνων που εμπλέκονται στο αιματηρό επεισόδιο.

Ο άνθρωπος που βλέπει Ελληνικά στρατόπεδα να μετατρέπονται σε κέντρα “μαχητών του τζιχάντ”, μιλά για “ψεκασμένους”. ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΦΩΤΟ ΓΙΑ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 18ΧΡ. 

ΠΡΟΣΟΧΗ, ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΑΠΟΚΡΟΥΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ.

Τι θα ζητούσε ο Αττίλας από τον Αλλάχ πριν επιτεθεί στην Ελλάδα; “Να μεταβληθούν Αλλάχ μου τα στρατόπεδα των γκιαούρηδων σε στρατόπεδα του τζιχάντ”. Ή μάλλον δεν θα τολμούσε καν να ζητήσει κάτι τόσο εξωφρενικό.

Και όμως, ο κύριος Δένδιας φαίνεται ότι παρακολουθεί αυτό το άπιαστο όνειρο των ισλαμοφασιστών, να γίνεται πραγματικότητα, όπως θα δείτε στο ρεπορτάζ που ακολουθεί. Είναι δεδομένο μάλιστα ότι θα μείνουν γεμάτα με “μαχητές” αφού το πρόγραμμα απελάσεων είναι παρωδία. Την ίδια στιγμή, ενώ η Ελλάδα έχει μετατραπεί σε ένα απέραντο σφαγείο, με νέους ανθρώπους να δολοφονούνται σαν τις μύγες από πολεμικά όπλα, ο κύριος Δένδιας δείχνει και μία πρωτοφανή αποφασιστικότητα στην προάσπιση συμφερόντων του παγκόσμιου χρηματοδότη του τζιχάντ, του κυρίου Εμίρη “επενδυτή” στις Σκουριές.

Για να συλλάβει λοιπόν αυτούς που έκαψαν την μπουλντόζα, έκανε την πρόσφατη πρωτοφανή κινητοποίηση με…

(Προσοχή, μην πατήσετε την συνέχεια εάν δεν θέλετε να δείτε πραγματικά σκληρές εικόνες. Ίσως οι σκληρότερες που έχετε δει).

Το αφηνιασμενο «βλαχακι» που φορεσε βρακι Πολιτικου Αρχηγου
Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΤΕΛΕΙ ΥΠΟ  ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ-- ΕΠΙΤΡΟΠΕΙΑ και «ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΝΤΊΛΗΨΗ»...!!!

Το αφηνιασμένο «βλαχάκι» πού φόρεσε βρακί Πολιτικού Αρχηγού και με τον γελοιωδέστατο αμοραλισμό του θέλει να γίνει και Πρωθυπουργός, κατάργησε» στην κυριολεξία ο Πάνος Λαφαζάνης, μιλώντας σήμερα  στον ΣΚΑΪ.

ΑΡΜΑΤΑ ΜΑΧΗΣ SHERMAN ΣΤΟ ΒΥΘΟ - Βρέθηκαν πλοία που εξαφανίστηκαν στο Β' ΠΠ
Μετά από 12 χρόνια ερευνών στα ανοιχτά των ακτών της Ιρλανδίας από
 την υπηρεσία Γεωλογικών Ερευνών των ΗΠΑ Geological Survey of Ireland
 (GSI) σε συνεργασία με την κυβέρνηση της Ιρλανδίας....
εντοπίστηκε και χαρτογραφήθηκε η ακριβής θέση περισσότερων από 300 
ναυάγια πλοίων ανεφοδιασμού των Συμμάχων που βυθίστηκαν κατά τη 
διάρκεια του Β ΠΠ από γερμανικά υποβρύχια!

Συνταρακτικό!!!! δηλητηρίαση με το φθόριο και τα εμβόλια
Μπορεί στην αρχή να πάθετε μια μικρή κατάθλιψη όπως εγώ αλλά μετά θα σας βγει σε οργή....
Δείτε τι "ποτίζουν" εμάς και τα παιδιά μας, με ποιον τρόπο και ποίος ο σκοπός τους....


Σ'αυτή την ενδιαφέρουσα συνέντευξή του, ο Δρ. Μπλέιλοκ αποκαλύπτει ότι τα προγράμματα αποπληθυσμού που δημιούργησε το Ιδρυμα Ροκφέλερ σε συνεργασία με τους Ναζί, ήταν η βάση των σύγχρονων πρακτικών «ευγονικής», όπως η δηλητηρίαση με το φθόριο και τα εμβόλια

Ο Μπλέιλοκ εξηγεί πώς ξεκίνησε το κίνημα της ευγονικής στην Αμερική μέσω των χρηματοδοτήσεων Ροκφέλερ, Φορντ και Κάρνεγκι, και ότι αυτό που ξεκίνησε ως πρόγραμμα «Επιστήμη του Ανθρώπου», ήταν μια προσπάθεια κοινωνικής μηχανικής στην ανθρωπότητα για να εξοντωθούν όσοι θεωρούνταν «ανεπιθύμητοι» για την ελίτ.

Οι επιχορηγήσεις των πανεπιστημίων από τον Ροκφέλερ, δίδονταν για προγράμματα ευγονικής. Ανταλλάσσονταν στοιχεία και πληροφορίες με τη Ναζιστική Γερμανία του Χίτλερ. Όταν προσκολλήθηκαν στον όρο «ευγονική» αρνητικά συναφή περί φυλετικής ανωτερότητας και γενοκτονίας, η ψευδο-επιστήμη ξαναγεννήθηκε κάτω από την ομπρέλα της μοριακής βιολογίας και του DNA. 

Απίστευτο video: Μωρά δοκιμάζουν λεμόνι για πρώτη φορά!


Απίστευτο video: Μωρά δοκιμάζουν λεμόνι για πρώτη φορά!
Αχ αυτός ο θαυμαστός κόσμος του internet!!! 

Για αυτό το video λοιπόν συνεργάστηκαν αρκετές μαμάδες οι οποίες έδωσαν στα μωράκια τους να δοκιμάσουν για πρώτη φορά πώς είναι η γεύση του λεμονιού.

Κάποια από τα μωράκια όπως θα δείτε στο video δεν άντεξαν καθόλου τη γεύση, αλλά ήταν περισσότερο θαραλλέα.

Όλα όμως είχαν απίστευτες φάτσες! Δείτε τα!

ΚΑΙΑΔΑΣ: Ο μύθος της θανάτωσης βρεφών από τους Σπαρτιάτες

καιαδαςΈνας απ’ τους πιο ατιμωτικούς θανάτους κατά την αρ­χαιότητα, ήταν ο κατακρημνισμός σε βάρα­θρο. Εφαρμοζόταν στην Αθήνα, στην Κόρινθο, στους Δελφούς, στη Θεσσαλία κι αλλού και αφορούσε τους αιχμαλώτους, εγκληματίες, ιερόσυλους και προδότες. Εκτός από το αυτονόη­το μαρτύριο, η ποινή εμπεριείχε και με­ταφυσικές προεκτάσεις, καθώς το σώμα παρέμενε άταφο και η ψυχή αδυνατούσε να λυτρωθεί

«Κόρακες» ονομαζόταν ο τόπος τιμωρίας στη Θεσσαλία, «βάραθρο» ή «όρυγμα» στην Αθήνα, όπου πάντως μετά το 406 π.Χ. φαίνεται πως η τιμωρία παύει να εφαρμόζεται, «Καιάδας» στη Σπάρτη. Ο τελευταίος είναι και ο πιο διάσημος, καθώς είναι ευρέως διαδεδομένη σήμερα η φήμη, πως εκεί έριχναν οι Σπαρτιάτες, εκτός από αιχμαλώτους και κατάδικους, τα ανάπηρα και ασθενικά βρέφη ή παιδιά της Σπάρτης…

Ο Καιάδας, που ο Στράβων τον αποκαλεί «δεσμωτήριον το παρά Λακεδαιμονίους σπήλαιο τι», ταυτίζεται σήμερα με το σπηλαιοβάραθρο του χωριού Τρύπη (10 χλμ. βορειοδυτικά της Σπάρτης), βάσει των περιγραφών του αρχαίου περιηγητή Παυσανία (τον αποκαλεί «απότομο και βαθύ βάραθρο»), του Πλούταρχου κ.ά., καθώς και του σύγχρονου Γάλλου περιηγητή O. Rayet, ο οποίος το επισκέφτηκε το 1879.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...