Σάββατο, 20 Απριλίου 2013

Ναι! Πέντε βουλευτές κάνουν Business στο Κουρδιστάν.
Επειδή οι καιροί είναι χαλεποί και δεν υπάρχουν πολλές μίζες, Πέντε Έλληνες βολευτές οι  Αδ. Γεωργιάδης, Μ. Βορίδης, Σ. Αναστασιάδης (ΝΔ), Οδ. Κωνσταντινόπουλος (ΠΑΣΟΚ) και K. Mάρκου (ΔΗΜΑΡ) αποφάσισαν να οργανώσουν ένα ταξίδι στο Κουρδιστάν και να πάρουν μαζί τους 22 επιχειρηματίες, με στόχο να τους ανοίξουν δρόμο για δουλειές, φυσικά με το… αζημίωτο.  
Στο παρελθόν επιχειρηματίες έχουν συνοδεύσει επίσημες αποστολές του εκάστοτε πρωθυπουργού, αλλά ο χαρακτήρας της επίσκεψης στο Κουρδιστάν είναι τελείως διαφορετικός. Το πρόγραμμα είναι αρκετά σκληρό και οι συναντήσεις έχουν απόλυτη στόχευση. Με άλλα λόγια, είναι ένα ταξίδι που γίνεται για δουλειές και όχι για αναψυχή.

Το Κουρδιστάν είναι μία νέα πραγματικότητα στην περιοχή. Η ελληνική αποστολή θα δει τον Κούρδο πρόεδρο, τον πρωθυπουργό και τον πρόεδρο του κουρδικού Κοινοβουλίου. Θα συναντήσουν άλλου αξιωματούχους και Κούρδους επιχειρηματίες. Win –Win είναι η λογική του ταξιδιού. Και το Κουρδιστάν κρύβει ευκαιρίες. Ευκαιρίες που μέχρι χτες τις «παρουσίαζαν» σε επιχειρηματίες διάφοροι «μεσολαβητές», δίχως να υπάρχει τελικά και αποτέλεσμα. Έτσι οι βολευτές διευκολύνουν για την ψυχή της μανούλας τους,  τους ενδιαφερόμενους να ανοίξουν το τεφτέρι με τα αλισβερίσια με το Κουρδιστάν.

Κονδυλώματα και HPV λοίμωξη στους άντρες

Στην καθημερινή μου ιατρική πρακτική ολοένα και συχνότερα αντιμετωπίζω άνδρες ασθενείς που εμφανίζονται με HPV λοίμωξη της γεννητικής χώρας ή έρχονται να ελεγχθούν, καθώς στην ερωτική τους σύντροφο διαγνώστηκε ο ιός αυτός. Σημείο των καιρών μας; Ο HPV, ιός των ανθρωπίνων θηλωμάτων ελληνιστί, είναι ένας ιός που μεταδίδεται κυρίως με τη σεξουαλική επαφή και μολύνει το δέρμα και τους βλεννογόνους μας.
Μέχρι στιγμής έχουν αναγνωρισθεί πάνω από 100 τύποι του ιού και ίσως η διεθνής έξαρση των κρουσμάτων του συνάδει με τις σύγχρονες σεξουαλικές συνήθειες και πρακτικές μας.

Η εκκλησία δίνει για site 3.370.000 ευρώ .Το " Ελεήστε τον φτωχό!" πήγε περίπατο .............

Η Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών αποφάσισε να χρησιμοποιήσει από το κονδύλιά της, 3.370.000 ευρώ, για τη δημιουργία site!

Εσύ το ήξερες αυτό για το νερό και το λεμόνι;;;


Γνωρίζουμε πλέον πολύ καλά από τις συστάσεις των ειδικών ότι είναι πολύ ωφέλιμο να πίνουμε τουλάχιστον...8 ποτήρια νερό κάθε ημέρα, διαπιστώνοντας τον σημαντικό ρόλο που παίζει το νερό για τον οργανισμό μας.

Ακόμη πιο ωφέλιμο, όμως, είναι να προσθέσουμε ακόμη ένα ευεργετικό στοιχείο στο νερό που πίνουμε : και αυτό είναι το λεμόνι, που συγκεντρώνει από μόνο του εξαιρετικά ευεργετικές ιδιότητες.

Τα οφέλη για την υγεία μας από το λεμόνι.Το λεμόνι συγκεντρώνει πολλές ευεργετικές ιδιότητες για την επίτευξη ενός καλού επιπέδου υγείας.

"Τρελαμένος" ο Βενιζέλος με τον Σαμαρά .TΡΑΒΑ ΜΕ ΚΑΙ ΑΣ ΚΛΑΙΩ ΔΛΔ

Πυρ και μανία είναι στο ΠΑΣΟΚ με την απόφαση του πρωθυπουργού να συσταθούν έξι θέσεις αναπληρωτών υπουργών και μία υφυπουργού.
Στην Ιπποκράτους μιλούν για "διευθέτηση" και προειδοποιούν ότι δεν πρόκειται το ΠΑΣΟΚ να δεχθεί να ενταχθεί στην κυβέρνηση με αναπληρωτές υπουργούς. Αντιθέτως, όπως λένε το ΠΑΣΟΚ θα αξιώσει υπουργικές θέσεις σε συγκεκριμένους τομείς ούτως ώστε μετά την παρέλευση ενός εύλογου χρονικού διαστήματος να έχει την δυνατότητα να προχωρήσει σε αποτίμηση της αποτελεσματικότητας και των αποδόσεων των στελεχών του.

Και τώρα τι θα ….ψάχνουμε στους κάδους ; αλογοπροιόντα;
Μέχρι χθες …"αγνοούσαν "το τι συμβαίνει στην Μανωλάδα, και τώρα που το ανακάλυψαν  αποφάσισαν  τους να σταματήσουν να συνεργάζονται με την εταιρεία «Βαγγελάτος ΑΕ», οι επιστάτες της οποίας άνοιξαν πυρ κατά εργατών στη Μανωλάδα, και το κοινοποιούν στο Διαδίκτυο. Οι μεγάλες αλυσίδες super-market.
Οι εταιρίες «ΑΒ Βασιλόπουλος», «Σκλαβενίτης» και  «Μetro» λοιπόν με επιστολή τους στο bloodstrawberries.wordpress.com . έχουν λένε ήδη αποσύρει τα όποια προϊόντα της συγκεκριμένης εταιρίας από τα ράφια τους, διακόπτοντας τη συνεργασία τους…… και θα στραφούν στην…  εισαγωγή. Θα κρατήσουν τα λεμόνια Χιλής, τα σκόρδα Πακιστάν, τα πορτοκάλια Παραγουάης  τα αυγά Τουρκίας, και άλλα πλανητικά καλούδια.   
  
Και το λέει ποιος; O βασιλιάς της διαπλοκής τα Α.Β που όταν έκαναν προ μηνών στο Ηράκλειο το νέο πολυκατάστημα τους ανάθεσαν στον …δήμαρχο να τους βρει προσωπικό για ψηφοθηρικούς λόγους, και αυτός για… ευχαριστίες έκοψε την κεντρική λεωφόρο των 62 Μαρτύρων με δήθεν κυκλικό κόμβο προτεραιότητας , για να έχουν απρόσκοπτη  έξοδο στην λεωφόρο οι πελάτες του πολυκαταστήματος, κάνοντας να γελά και να κλαίει όλη η πόλη.

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΗΜ.ΤΑΞΗΣ ΜΕ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ! ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ; ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ν-Α-Ι !

Ο ΔΕΝΔΙΑΣ ΥΠΟΘΑΛΠΤΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ HILTΟΝ ..... ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΟΧΙ ΟΙ ΛΑΘΡΑΙΟΙ


ΦΩΤΟ: Ο Δένδιας στον καταυλισμό μεταναστών στη Μανωλάδα ΦΩΤΟ: Ο Δένδιας στον καταυλισμό μεταναστών στη Μανωλάδα . Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Δένδιας "ανέβασε" στο twitter φωτογραφία του από την σημερινή επίσκεψή του στον καταυλισμό μεταναστών στη Μανωλάδα. Θυμίζουμε ότι νωρίτερα ο υπουργός δήλωσε ότι δεν θα απελαθούν οι αλλοδαποί εργάτες (ως ορίζει η νομοθεσία) - θύματα της αιματηρής επίθεσης. 
Φωτογραφία

ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΠΟΥ ΧΤΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ 1000 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΠΑΕΙ Ο… ΚΟΛΟΜΒΟΣ!


. Μέσα στο δάσος του Cockaponset State Forest στο Νότιο Connectikut, κοντά στο χωριό Guiulford, βρίσκεται η αρχαιότερη Χριστιανική Εκκλησία της Νοτίου Αμερικήςαριστοτεχνικά σκαλισμένη από πέτρα. Οι επιγραφές που είναι στην εκκλησία , η οποία μάλιστα είναι Ελληνική, γράφουν ότι χτίσθηκε το 480 μ.Χ. δηλαδή πάνω από 1500 χρόνια από σήμερα και 1.000 χρόνια πριν από τον Χριστόφορο Κολόμβο.  Ένας ειδικός ερευνητής, ο Frederick J. Pohl, μελετώντας τις επιγραφές... τοποθέτησε την άφιξη των Ελλήνων χριστιανών στην Βόρειο Αμερική γύρω στα 480 μ.χ. , σε μία εποχή μεγάλων ανακατατάξεων στο Βυζάντιο.

Και τώρα βουρ για τα ακίνητα…..

ΦΟΡΟΣ ΑΚΙΝΗΤΗΣ - ΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ  === Έχοντας ξεμπερδέψει με το… βάρος του Δημοσίου, το οικονομικό επιτελείο τρέχει τώρα για να προλάβει τις αλλαγές στον τρόπο φορολόγησης των ακινήτων, καθώς ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ έχουν διαμηνύσει ότι δεν πρόκειται να ψηφίσουν τη μείωση των συντελεστών του ΕΕΤΗΔΕ, εάν η επίμαχη διάταξη δεν έρθει στη Βουλή «πακέτο» με τον Ενιαίο Φόρο Ακινήτων. Η συζήτηση με τη διακομματική, η οποία ενεργοποιείται εντός των ημερών, θα γίνει στη βάση της συμφωνίας με την τρόικα για μείωση των φετινών συντελεστών του ΕΕΤΗ-ΔΕ κατά 15% με καθαρές απώλειες περίπου 100 εκατ. ευρώ, τα οποία η τρόικα δέχθηκε να «χαθούν» και να μην καλυφθούν από πρόσθετα μέτρα.

Μεταφέρθηκαν στο Hilton Athens Hotel οι λαθρομετανάστες της Μανωλάδας!!! ΠΛΗΡΩΝΕ ΜΑΛΑΚΑ ΕΛΛΗΝΑ

.
κωστης

ΕΚΤΑΚΤΟ:

Hilton Athens Hotel
  === Αιφνιδίασαν οι φιλεύσπλαχνοι Μανιτάκης και Δένδιας της φιλόστοργης, φιλοσιωνιστικής και ναζιστικής χούντας των Αθηνών.

ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΠΕΡΝΑΝΕ ΣΤΟ ΑΙΜΑ – ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ


Μας δολοφονούν ομαδικά;

To HN έχει ασχοληθεί επισταμένως στο παρελθόν με το θέμα των chemtrails, δημοσιεύοντας στοιχεία σχετικά με το παρασκήνιο πίσω από την εφαρμογή τους και τις σοβαρότατες ...
επιπτώσεις στην υγεία των ανθρώπων...

Ωστόσο, παρά τις σχετικές δημοσιεύσεις που μεσολάβησαν από τότε - και σε έντυπα του «χώρου», αλλά και σε mainstream έντυπα - οι οποίες γνωστοποίησαν το θέμα σε μεγαλύτερη μερίδα του κοινού, μία πληροφορία που προήλθε από αιματολογικό εργαστήριο στάθηκε η αφορμή το ΗΝ να επανεξετάσει το θέμα, καθώς φαίνεται να ανοίγεται μία νέα διάσταση στην υπόθεση των chemtrails, που κρούει -με αποδείξεις, πλέον- τον κώδωνα του κινδύνου για την Ελλάδα.

Σύμφωνα, λοιπόν, με αποτελέσματα εξετάσεων ρουτίνας, το αίμα των Ελλήνων παρουσιάζει αυξημένες ποσότητες βαρέων μετάλλων και αλουμινίου - χημικά στοιχεία τα οποία περιέχονται και στη σύνθεση των περιβόητων αεροψεκασμών... HΝ

ΟΙ ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

Συμπτώματα όπως η κεφαλαλγία, οι ισχιακοί και μυϊκοί πόνοι, οι ρινορραγίες, η ληθαργική τάση και η μελαγχολία ήταν τα πρώτα ανησυχητικά μηνύματα για τους κατοίκους περιοχών, στις οποίες παρατηρείται συχνά το φαινόμενο των αεροψεκασμών. Τις ανησυχίες αυτές ήρθαν να επιβεβαιώσουν τα αποτελέσματα πρόσφατων αιματολογικών εξετάσεων ρουτίνας, οι οποίες έδειξαν καθαρά αύξηση των επιπέδων του αλουμινίου στο αίμα των Ελλήνων -γεγονός που ενισχύει τον προβληματισμό σχετικά με τους συχνούς αεροψεκασμούς, η σύνθεση των οποίων περιέχει αλουμίνιο.

Έχει παρατηρηθεί ότι το αλουμίνιο (αργίλιο ή Α1) ανήκει στην κατηγορία εκείνη των ιχνοστοιχείων, τα οποία, όταν υπερβαίνουν το φυσιολογικό τους επίπεδο στο αίμα, γίνονται τοξικά, δημιουργώντας πολλαπλά προβλήματα στο σώμα ανθρώπων και ζώων.

Γενικότερα, το αλουμίνιο εμποδίζει την εκφόρτιση των ηλεκτρικών φορτίων μεταξύ των νευρικών κυττάρων, με αποτέλεσμα να μειώνεται η γενικότερη δραστηριότητα των νευρικών συστημάτων, ενώ λειτουργεί και ως ανασταλτικός παράγοντας στη λειτουργία δύο σημαντικών ενζύμων στον εγκέφαλο (Na+/K+-ATPase και εξοκινάση), τα οποία είναι απαραίτητα σε κάθε είδος ζωής (βακτήρια, φυτά, ζώα) για την απελευθέρωση της ενέργειας που σηματοδοτεί χημικές αντιδράσεις στον οργανισμό, κρίσιμης σημασίας για την ίδια τη φύση της ζωής.

ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΠΟΛΛΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ .................. ΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ

Αναστάτωση στη Νέα Υόρκη από σχολικό λεωφορείο γαζωμένο από σφαίρες [εικόνες]

Έντρομοι οι πολίτες της Νέας Υόρκης παρακολουθούσαν ένα σχολικό λεωφορείο γαζωμένο
από ακρη σε άκρη να μετακινείται στους δρόμους της πόλης.
Οι φόβοι τους για μακελειό, ωστόσο, ...
διαψεύστηκαν πανηγυρικά, καθώς το λεωφορείο αποτελεί έργο του Καναδού καλλιτέχνη, Βίκτορ Μίτιτς, ο οποίος, με τη βοήθεια φίλων του, κατέστρεψε ολοσχερώς ένα σχολικό λεωφορείο, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τα επαναλαμβανόμενα γεγονότα βίας που προκαλούνται από την οπλοκατοχή.

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΑ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ ΗΤΑΝ ΣΤΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ,ΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΗΣΟΥΝ ΟΙ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΝ ΗΤΑΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ

ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ 1

Οι απατεώνες βάζουν χέρι και στα οικιακά φωτοβολταϊκά — Με τέτοιους ψυχρούς κλέφτες ποιος θα επενδύσει??? – Κανένας!!!


  === Στην επιβολή έκτακτης εισφοράς και στα φωτοβολταϊκά στις στέγες προσανατολίζεται το υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής (ΥΠΕΚΑ), υπό την ασφυκτική πίεση της τρόικας για μηδενισμό του ελλείμματος της αγοράς ηλεκτρισμού το 2014.
   === Οι πρώτες σκέψεις αναφέρονται σε μια εισφορά της τάξης του 10-15% του τζίρου και εξετάζεται η δυνατότητα να εξαιρεθούν από αυτή, όσοι διαθέτουν χαμηλό εισόδημα. Αυτό σημαίνει ενίσχυση του ΛΑΓΗΕ (Λειτουργός της Αγοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας) με ένα ετήσιο έσοδο της τάξης των 30-35 εκατ. ευρώ. Ο συνολικός τζίρος από φωτοβολταϊκά στις στέγες ανέρχεται σε περίπου 300 εκατ. ευρώ ετησίως και δεν υπόκειται σε φορολογία. Η ΔΕΗ καταβάλλει σε μηνιαία βάση στους παραγωγούς από φωτοβολταϊκά στεγών περί τα 25 εκατ. ευρώ, αφού προηγουμένως συμψηφίσει το κόστος της ενέργειας που παρέχει στους ίδιους.
   === Το κίνητρο της υψηλής εγγυημένης τιμής (470 ευρώ η μεγαβατώρα μέχρι τον Αύγουστο του 2012 και 250 ευρώ η μεγαβατώρα σήμερα) σε συνδυασμό με τον χαμηλό προϋπολογισμό λόγω περιορισμένης ισχύος και πτώσης του κόστους εγκατάστασης, αλλά και το αφορολόγητο του εισοδήματος της συγκεκριμένης επένδυσης, είχε ως αποτέλεσμα μια ευρεία ανταπόκριση από οικιακούς καταναλωτές σε ολόκληρη τη χώρα.  Μέχρι το τέλος του 2012 η συνολική ισχύς των φωτοβολταϊκών στις στέγες έφτασε στα 297,8 MW, στον πρώτο ενάμιση μήνα του έτους, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του ΥΠΕΚΑ έφτασε στα 316 MW και μέσα στο πρώτο τρίμηνο η ισχύς με βάση τα ανεπίσημα στοιχεία πλησιάζει τα 500 MW. Οι στέγες δηλαδή των ελληνικών σπιτιών παράγουν ηλεκτρική ενέργεια όση περίπου δύο μεγάλες μονάδες βάσης της ΔΕΗ.

Η ΑΠΟΤΙΝΑΞΗ ΤΟΥ ΖΥΓΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ

Είναι στιγμές που αισθάνομαι να είμαι πάνω στο κάρο και είναι στιγμές να νοιώθω ότι σέρνω το κάρο . Η θέση δεν αλλάζει κάτι .. η αποτίναξη του ζυγού μας κάνει ελεύθερους άνθρωπους ....δυνατά!!!!!!!!
Φωτογραφία

ΡΥΘΜΙΣΗ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΜΕ ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΠΡΟΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ - ΕΓΓΥΗΤΕΣ ΚΑΙ 8,75% ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΚΟ ΕΠΙΤΟΚΙΟ .ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΧΑΡΗ

ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΓΙΔΑ Η ΝΕΑ ΡΥΘΜΗΣΗ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΟΦΕΙΛΕΣ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ
ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΑΝΑΛΟΓΟ ΑΡΘΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΛΙΓΟ ΜΥΑΛΟ ΑΣ ΔΟΥΝΕ ΤΙΣ ΠΑΓΙΔΕΣ
Μεγάλη ευκαιρία να εξοφλήσουν σε πάρα πολλές μηνιαίες δόσεις τις ληξιπρόθεσμες οφειλές που είχαν μέχρι τις 31-12-2012 σε Δημόσιο και ασφαλιστικά ταμεία θα έχουν σύντομα 2,5 εκατομμύρια πολίτες. Ωστόσο η νέα ρύθμιση φαίνεται να αφήνει «στα κρύα του λουτρού» όσους δημιούργησαν νέα χρέη μέσα στο 2013, είτε λόγω οικονομικής αδυναμίας, είτε επειδή άφησαν απλήρωτες οφειλές με την προσδοκία πως θα υπαχθούν στη νέα ρύθμιση με τις πολλές δόσεις.

Απαγορευμένες φωτογραφίες του Χίτλερ.Το 1926 τραβήχτηκαν κάποιες προσωπικές φωτογραφίες του Αδόλφου Χίτλερ.Φοράει το παραδοσιακό κοντοβράκι της Βαυβαρίας. 

Αργότερα,όταν αργότερα ξαναείδε τις φωτογραφίες ο Φύρερ απαγόρευσε την έκδοσή της σε οποιαδήποτε εφημερίδα ή περιοδικό ,λέγοντας χαρακτηριστικά ότι είναι λιγότερο από την αξιοπρέπειά του.  
Στο Μόναχο όλοι έχουν τέτοια κοντά παντελονάκια και στη Βαυαρία γενικά ενθάρυναν τους κατοίκους να φορούν αυτή την εθνική ενδυμασία ακόμη και στην καθημερινή ζωή.
Ο φύρερ με κοντοβράκια σε όλο του το μεγαλείο.

Ποιο είναι το νούμερο του σπιτιού σου; Επηρεάζει τη ζωή σου;


Επηρεάζει τη ζωή μας το νούμερο του σπιτιού που κατοικούμε...
Πολλοί θα πείτε "ανοησίες"! 
Αν μη τι άλλο, δες το ως μια απλή άσκηση αυτογνωσίας.
Πώς να υπολογίσεις το νούμερο..
Άθροισε τα ψηφία του αριθμού του σπιτιού, ώστε να καταλήξεις σε έναν μονοψήφιο αριθμό από το 1 έως το 9 (π.χ. λεωφόρος Συγγρού 126 = 1+2+6 = 9).
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...